AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Sen besici , o da damızlık hayvan
Ultra bencil bence sana da değer vermiyor. Bırak daha fazla üzülmeden
Alfa f*cks beta bucks ;) bu söze internette bir bak derim.
senin duygularına bakacam olursak denklemde genelde bulunamayan alfayı bulmuşsun. ama betalaştıramamışsın. Denklemi tamamlamanın ikinci yolu da denkleme beta desteği katmak olabilir. Meriç araştırmalarına başla bence
Daha ne kadar seni kullanmasına izin vereceksin
Onun hayatında bir duraksın farkındamısın bunun
Kesinlikle destek olmalı sana. Bence seni kullanıyor sadece.
Ne kızlar var ya bu kız milleti harbiden salak arkadaş ya vallahi pesss kira yi onun ödemesi lazım bulmuş senin gibi safı yiyiyor birde çalışan vay be...
Sevgilim olsan valla kira faturaları ben öderdim bu kadar salak olmanı gerektiren durum ne yattın ortada kalmamak için mi göze alıyorsun ona bakmayı?
Sevgilinin yardımcı olması lazım maddi ve manevi olarak. Biraz cimri ya da yiyici biri ile sevgilisin anlaşılan.
kendi evine çık bir bahane bulda çünkü evlenmeden doğurmadan bir oğlan çocuğu edinmişsin 🦆
Eleman yiyor içiyor işini görüp gidiyor demek ki ohh ne güzel Dünya
Verme verme soğuk davran biraz okuz gibi bişey o ne öyle
La para ödememek için markete girmemiş yanlış anlama ama yatak için kullaniliyorsun üstüne bide yedirip içiriyorsun bence akıllı ol mantıklı düşün anlattıkların hic mantıklı değil
Oh valla bulmuş saf insanı kullanıyor. evlenirsen de sen çalış o cocuga bakar 😁
Tabiki hanımefendi destek olmuyorsa ayrılın o evden
Konuş konuyu onunla. Ortaklaşa ödemeniz gerekir her şeyi
Bunun normal hiçbir tarafı yok. Konuş onunla. Enayi misin sen ya. Çok düşüncesiz biri.
Al karşına konuş olmuyorsa sepetle. Bide erkeğim diye geziniyor.
Seni kullanıyor. Konuşsan bile düzelmez bu, tamam der devam eder. Ayrıl gitsin.
Suç senin çocuğun mu ki besliyordu eşek kadar herifi seni kullanıyor dupe düz ayrılmak için neyi bekliyorsun koy kapının önüne
Oha açık açık kullanıyor eleman seni benim sevgilim aç kalıcak kendim yemem ona getiririm 😱
Buna hala sevgilim diyecek kadar saf mısın? Affedersin bulmuş tavuğu yolaklıyor
Sen ona sevgilim diyorsun ama o seni banka kartı olarak görüyor. Seni kullandığını göremeyecek kadar kör müsün?
Sevgilin tgarafındna çok güzel bir şekilde kullanılıyorsun bu bariz bir şkeilde apaaçık ortada.. . Al karşına konuş yok dinlemiyor o zaman gitsin başını sokacak başka bir ev bulsun...
duumu ödeyemeyecek kadar kötüyse bişey diyemem ama durumu iyi ödemiyorsa bana kalırsa kıçına tekmeyi bas
maaşı 2,700den fazla. 300 küsür bir oyuna veriyor, dışarı çıkınca 2 porsiyon iskender yiyor. abisi ile araba almayı düşünüyor ama bana gelince eli hiç cebine gitmiyor
En başından sevgili olmakla hata yapmışsın bana kalırsa ya konuş baktin olmadı baş kıçına tekmeyi
Rahatlığa bakar mısın.. Olmaz tabii ki de yaptığı ayıp resmen.
Bu adamı çok aradın mi?
Akıllı ol ve kicina tekmeyi vur bunun
Bence sadece evi ayırma komple ayrıl bu ne pişkinlik böyle
Bunun öncesi varyalniz senden yüz bulmuş hep sen sesini çıkarmadın oda at koşturuyor
Bu konuşmayı yapman gerek ona ailesi değilsin sen onun yapmasi gerek
Tabıkıde ortak odenmesi lazım sevgılım dıye alttan almana gerek yok cıddı anlamda yaptıgı yanlıs otur konus bence hanı bendende bı yere kadar de kırılır uzulur deme cnkı smdı boyleyse evlendıgınız zaman cıdden cok sorunun olur umarım düzeltirsin durumu :)
Ev senin evin. Siz de evli değilsiniz. Yemesinde içmesinde gözüm yok diyorsun ama burada bir sürü yazmışsın. Demek ki gözün var. Sana destek çıkmak zorunda değil. Sen kendi kararınla onun yanına gidip ailesinin evinin yakınlarında ev tutmuşsun.
Ne kadar bencil ya çok enteresan
Bunu ona direk söyleme. Ben masraflarla başa çıkamıyorum ev arkadaşı bulucam vs de
evin masrafları çok birikim yapamıyorum annemlerin yanına dönüp iş bulucam dedim
Ne dedi peki
ben 1,5 ayda 4.500 tl para biriktirdim. gitmek istersen git kendi ayaklarının üzerinde durursun zaten biz yine görüşürüz dedi
her akşam ailesi geliyor 11 e kadar oturuyorlar bu akşam canıma tak etti uykum var dedim 20 dk önce kalktılar.
evimde yeni güzel ne eşyam varsa ailesi almış
2 adet shaggy halımı gece lambamı
bana eskilerini veriyorlar birde tv sehpamı alıcaklarmış
E yok artık neyi bekliyorsun bırakmak için
pazartesi günü ailemin yanına gideceğim bir süreliğine. o süreçte hem kafamı dinleyip hemde ilişkili sonlandıracağım. çünkü yanyana olduğumuz zaman olmuyor. ya ailesi geliyor konuşuyor ya o bir şekilde beni ikna ediyor. çok safım çok salağım
Kimsenin sana bunu yapmasına izin verme umarım en kısa zamanda çıkarsın bu saçmalıktan
teşekkür ederim inşallah
Senin yapman gereken tek şek acilen bir cilingir getirip kapı kilidini değiştirmen ve konu kapandı bitti o kadar.
İyi de hala ne diye berabersin herife? Ben bu kızları anlayamıyorum.
üniversiteli hatunların etinden sütünden ve yününden bedavaya faydalanma kılavuzu tüm incelikleri bu kitapda görüp öğreneceksiniz çok yakında tüm kitabevi ve gazete bayilerinde sakın kaçırmayın yoksa sonra çok pişman olursunuz :):)
Valla öyle 😃
oha ya gerçekten çok ayıp sevglin de olsa resmen senin üzerinden geçiniyor acilen karşına alıp konuşmalısın
Seni kullanıyor bahane bul ayrıl değmez ayrıca çay koy falan hayırdır kalksın koysun
Herşey açık işte senin paranı kullanıor restini çek
100 % ayrılmalısın. Onun kendisi seni sevse yardım eder zaten. AYRIL!!
Ne bileyim ben utanırdım ya bir insan hiç mi elini cebine atmaz, bence oturup konuşmalısın, olmadı ayrılmalısın.
Yaa kusura bakma ama bu soru troll değil de gerçekse sana diyecek laf bulamiyorum. Üzerine balgamımı atmayacağım adama hala sevgilim diyorsun. Pesss.
https://voca.ro/lyNiwST1Y4h
Kov evden
Güzelim üzgünüm ama bu düzelecek bir durum değil. Senin tepkinle elini cebine atacak insana ihtiyacın yok. At yükü kurtul.
O andavalı evde tuttuğun kabahat at evden ve ondan ayrıl. Eğer aynı evde kalıyorsanız her şeyi ortak ödemeniz lazım. Yok öyle yan gelip beleşe yaşamak.
böyle olaylara iki tarafı dinlemeden karar vermeyi doğru bulmasam da... anlattığınız gibiyse.. kullanılıyor gibi gözüküyorsunuz...
Ben ödeyemiyorum evin kirasını borçlar arttı de çık o evden. o beleşçi yiyiciyi de çıkar hayatından.
Sevgin hayatının işkence olmasının bedelini ödeyecek mi? Hemen uzaklaştır.
Evleri ayırdınız ama ilişkiniz hâlâ devam ediyor öyle mi?
Salak mısın kuzum sen 😡😡😡herif yiyici ne sevmesi vur kıçına tekmeyi
Çünkü sen onun resmi eşi değilsin ve seni istediği gibi kullanabilir ve sen sesini bile çıkaramazsın
Sen hala seviyorum diyip onla birlikteysen senin aklını skyim
Ohhh bulmuş çıtır kızı hem yiyor hem skiyo
Milletin sevgilisi ne bak birde bizimkine bak anasını satayım.
Soksa seninkisi de seni mi s kiyo😄😄😄
Ayrılmamak için neyi bekliyorsun?
Bacım sen baya baya kullanılıyormuşsun yaa
😔 dünyadaki en büyük salak benim
O hanzoyu bırak bir an önce
Yakında evin kilidini değiştirip seni evden bile kovar bu. Düşüncesizliği zirve yapmış. Sen de bir süre eve bişey alma param bitti diye umarım anlar
Sonuna kadar okumak adeta işkenceydi benim için. Olumsuz bişey okuyacam diye ödüp koptu. Kabul ettim demedin iyi ki. Keşke sözümü dinleyecek kadar tanısaydım seni. Evreleri değil hayatlarınızı da ayırın net. Ben böyle saçmalık daha görmedim. Amacı ne bilmiyorum ama erkek mi bu ya bide utanmadan abisini ortaya artmış bence sen bundan kesinlikle uzak durmalısın
Bide ne tesadüftür ki sen ev arkadaşı ararken abisi de aynı zamanda ev arıyor
Allahın cimrisiii hemen ayrıl ondan düşüncesizzz
aslında cimri değil. bir oyuna 300 küsür tl veriyor, dışarı çıkınca tek başına 2 porsiyon iskender, tatlı vs bol bol harcayabiliyor ama bana gelince markete sen gir ben sigara içeyim diyor
İşte hazıra konuyor bencil sadece kendini düşünüyor böyle biriyle ömür geçmez
Uyanıklık yapıyor işte sen öde diye sigra icecem diyor ayril ondan salakmisn
Bence salak mısın drmek iyi olmaz çünkü ayrıl demek kolay fakat o kızın duyguularını bilemeyiz bazen sevdiklerimiz için her şeye katlanırız ama umarım doğru yolu bulursun
heralde bence bildigin seni yiyo bu
bende öyle düşünmeye başladım. dün çarşıya çıktık iskender, tatlı falan kendine çok harcadı yeme içme konusunda. markete uğrayalım eve gitmeden dedim sen gir istediğini al ben dışarda beklicem dedi
valla arkadaşım acık konuşayım calısıyo sende yaşıyosa ve hiç bişey ödemiyosa senin zorrluk cektiginide görüyosa kusura bakma kısa zamanda yolu ver derim böyle bişeymi olur cok saçma bence
geçenlerde derim ki doğalgazı açtırayım böylesi zor oluyor ama 600 tl açtırma bedeli çok kredi kartı olmadan taksitte yapmıyorlar sanırım bir dahaki aya kadar açtıramıcam
açtırma bedelini sonra geri alıyosun
kredi kartıyla taksitlendir babandan falan iste bizdede yokki kart falan dedi
ama bir oyuna 320 tl yatırabiliyor
arkadaşım beni yanlış anlama cocuk calışıyosa ve para cıkmıyosa yol ver gitsin bildigin yiyo seni en nefret ettgiim konu birilerinin üzerinden prim yapmak emin ol arkadaşlarınada ne hava atıyodur evinde kalıyorum yiyorum içiyorum kız bana aşık herşeyide yaşıyoruz ohh rahatım yerinde diye sende sevgilim var diye övünüyosundur
Maşallah kendini her anlamda kullandırıyorsun sende. Bırak gitsin o yüzsüzü.
2-3 gün daha gözlemleyeceğim eğer hiçbir konuda destek olmazsa bırakacağım
Bir şey belli etme ama. Yoksa altın yumurtlayan tavuğu kaçırmamak için bir kaç gün düşünüyormuş gibi davranır.
haklısın teşekkür ederim 🌸💞
Ve sen hala bunu hayatından çıkarmadın aferin sana👏👏
Olurda evlenirsen bu adam eve ekmek getirmez yol yakınken bırak gitsin
Kullanılıyordu arkadaş bunu onunla konuş herşey yarı yarıya olmalı
Sana resmen bana güvenme gelip geçiciyim ayağı yapıyor.. Al karşına konuş olmazki öyle..
Şöyle sevgiliyi ben bulamadım anasını satayım, hem silk, hem malını yere ohhh ne ala
Sen de paranın olmadığını söle o zaman destek ol bana de
Arkadaşım siz nereden nasıl buluyorsunuz böyle tipleri ya 😄
siktirett kafan rahatlasin hep ayni evde kalmanizda yanlis
Hiç utanmıyor mu o?
Bence ondan ayrılmalısın.. Sonra pişman olursun..
Kızım sen neden kendine keriz muamelesi yaptırıyorsun?