2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Erkekler Ne Diyor
19
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne konuşuyorsun? Kocan biliyor mu? Bilse ne der? Bu soruların cevapları tercihini etkiler belki. Öyle birisi kocanın arkadaşı değil kösteğidir. Arkadaşının karısına bakan insandan dost olmaz, bırak ve söyle kocana.
İstediğin erkekle takılacaksan evlenmenin ne anlamı var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uzaklaşın derim ve özellikle yakın çevrenizden biriyle sohbet etmeyin derim. Eline koz vermiş olursunuz. İleride tehdit edebilir. Siz normal sohbet etseniz dahi sizi kimse anlamaz.
Dediğim gibi risk almışsın koçanı aldatmak senin seçimin ben buna yorum yapmam ama çevreden kocanın arkadaşı hele riskli ilerde bitirmek istediğinde onun elindesin
Erkekler Ne Diyor
Ne konuşuyorsun?
Kocan biliyor mu? Bilse ne der?
Bu soruların cevapları tercihini etkiler belki. Öyle birisi kocanın arkadaşı değil kösteğidir. Arkadaşının karısına bakan insandan dost olmaz, bırak ve söyle kocana.
İstediğin erkekle takılacaksan evlenmenin ne anlamı var
Uzaklaşın derim ve özellikle yakın çevrenizden biriyle sohbet etmeyin derim. Eline koz vermiş olursunuz. İleride tehdit edebilir. Siz normal sohbet etseniz dahi sizi kimse anlamaz.
Yanlışın alasını yapıyorsun. Kocan var senin kocan aloooo ulan sadık olmak bu kadar mı zor
Kocanda olmayan birşeyler mi. var arkadaşında
Neymiş şunu bize de anlat
Ne konusuyonuz onu anlamadm
Konuşmaktan kasıt flortlesmemi
Değişik
Açık konussan olurmusun
Eğer duygusal veya cinsel yakınlaşma sohbet se risk almışsın
Cinsel
Dediğim gibi risk almışsın koçanı aldatmak senin seçimin ben buna yorum yapmam ama çevreden kocanın arkadaşı hele riskli ilerde bitirmek istediğinde onun elindesin
Hmm haklısın
Attım
nasıl konuşmalar ve ne kadar sürüyor bunlar
Valla babuş 3 saat ile 10 gün arasında süruyo lo
babuş mu bu nasıl ağız m.. k kadın olamazsın sen erkeksin işte :d
Aferin paşam yaş kaç senin
25 senin?
60 be evladım lan yaşlandım lan yardım et lan napacam lan çare bul lan
sen taşşşak geçiyon galiba kardeş, hadi ötele parmakla kendini. bir de kız hesabı açmış utanmadan
Niye beeeeee söyle beeeee hadi beeeee gitme beeee paşam beeeee aslanım beeee
yarraaağımın 17 cm ini al ağzına kardeşş
Kimsein ulennn
Bana bek ulen sen heeeee
Sinir etmeye heeee beni heee
Niyeee heeeee söyle heeeee hadi heeeee bekle heee
özürlüsün galiba
Yok beeee hayda bire bastır Şanlıurfa Şırnak ve Hakkari hoppa şinanay sinayay yavrumu vurma beni
Hıçkırık tuttu beni tuttu kuruttu beni
gel ben de seni kurutayım? neredesin?
Ayıp olur dersem sen anladın gitte bak oraya😂😂😂
nereye bakayım :d?
Tövbe tövbe kardeş illa soylettirme bı laf vardır biseyinin biseyinde diye 😂😂
tamam anladım oyalama ozaman :d
Adamsın sen usagum oy oy emine parmaginds yüzükler kolunda bilezikler ben sana dolanayim oy oy emine nedu bu güzellikler nedu bu güzellikler
senin kafa iyi abla, anlıyorum seni dört köşe olmuşsun sen
Ekin ektim cöllere yoldurmadiim elleree 60 ında yar sevdimde sevdirmedim ellere çit çit çit cedenede sar bedeni bedene dün dolu prodüksiyon var alacağım bidene
Ben denizde Bir gemi dalgalar vurur beni beni eskiyada bir ağaç Hızır savurur beni
Tarabyada villası cafcaflı arabası hergun barlarda gezer İstanbul hovardasi
Bende senin
Oy kalçalar kalçalar domastir salçalar Ayten kafayı çekince herkesten iyi calkalar
Lan
Ne türlü bir konuşma?
Ne tarz şeyler konusuon ki flört durumumu var
Aynen öyle ilerisi
Birşey soracam
Attim
Konuşma tarzı bağlı
flört mü ediyorsunuz?
Nası anlat banaaa
İstek attım
Gelmedi
Haniii
Ohooooo merak ettirdin anlatmıyosun 😂😂
Tipini begenmedim loo
Daha hiçbi şey görmedin bi görsen😂😂
Fake aw😂😂
Kes
Arabada 5 evde 15 hoşumda giderse bedave
Niye troll uapıylsun ki eğleniyo musun aw😂
Oy oyy emine parmaginds yüzükler kolunda bilezikler ben sana dolanayim oy oy emine nedu bu güzellikler nedu bu güzellikler
Aramıza girmiş dağlar denizler gelemem diyorum sen gel diyorsun sen gel diyorsun kar yağmış yollara kaybolmuş izler bulamam diyorum sen bul diyorsun
İçtim şarabı çektim Arabi içtim şarabı çektim arabai haydeee
Bende özledim bende resmin var şu an elimde sana kavuşmak istiyorum derman yok dizlerimde
Neler konuşuyorsunuz
Konu önemli konu
Ne tonda konusma
Flört ilerisi
Görüşme oldu mu. Görüntülü konustun mı
Özele gelsene
Ettim
Yanlış tabi
Ne tonda konuşma bu?
İlerisi
Attım