Saygılı efendi biri mutsuz olduğunu söyledi sizce napmam gerek
3 ay
Saygılı efendi biri mutsuz olduğunu söyledi sizce napmam gerek
Söylediklerin birbiriyle çelişiyor.
Saygılı biri ama hayat arkadaşına yapılabilecek en büyük saygısızlığı yapıyor.
Mutsuz olduğunu idda ediyor, kurban rolü kesiyor, zorla mı evlendirmişler ya da boşanmanın önündeki engel neymiş, merak ettim doğrusu.
Bak canımcım, bu erkek modelleri hep vardı. Hâlâ var. Sadece artık kimse böyle ilişkiler yaşamaktan çekinmiyor, kimsenin yüzü kızarmıyor. O erkek evinde kurulu düzeninden sıkılmıştır ama düzenin verdiği konfordan da vazgeçmek istemiyordur. Eşiyle ayrılacak cesareti yoktur, eşini çocuklarının kutsal anası yapmıştır ve evlenecek kadına çamaşırlarını yıkatıp, ütüsünü yaptırırken, eğlenecek kadını da bulup genç aşıklar gibi hafta sonu kaçamakları, gece geç saatlere kadar mıç mıç mesajlaşmalar yaşamak istiyordur. Ve inan, tek kişi de doyurmaz bunları, 5-10 kadınla aynı anda romantik aşığı oynarken, cinsel ihtiyaçlarını ya evde karısıyla ya da eskortlarla giderirler. Sen de dersin ki “ay nekadar saygılı centilmen bir Bey”. He canım he öyle.
Azıcık kendisine saygısı olan, evli bir erkeğin metresi olmayı yakıştırmaz kendine. Sen belki şimdilik sadece kahve içiyor, tatlış tatlış sohbet edip hediyeleşiyorsun. Şimdilik…
Yanlış yapıyorsun. Zaten bu evli o*çların hepsi mutsuz hepsi karısını sevmiyor hepsinin karısı ilgisiz pasaklı a*qq dümencileri. Seni ve senin gibi kızları düşürebilmek için tabii öyle söyleyecek karım çok iyi çok seviyorum dese senin gibi ş@pşallar yüz verir mi? Senle gezip tozup gönlünü görecek sonra eve gitme zamanı gelecek unutma evli evine gider seni unutur böyle yawsaklara kendinizi harcatmayın aklını başına al.
Sapşal demede sen yinede fazla agır konusma ben onunla bisey yasamadım henüz sohbetimiz var sadece
O sohbet zamanla farklı şeylere dönüşüyor ben senin iyiliğin için yazdım ister uygula ister uygulama sen bilirsin sonra çok acı tecrübe oluyor.
O konuda hem fikiriz
Yalniz gercek sert ve güzel bayan doğrulari konuşmuş
İsmin ve yorumun uyumu😂😂Böyle devam et yalnız kadın 😂😂
Doğru her yerde söylenmez. Herkesin doğru yanlışı farklı ve kendisinedir. Evli erkek karısına aittir. Sana mutsuz evliliği olduğundan bahsederken karısıyla çoktan oturmuş bayramda ailecek nereye gideceklerinin planını yapmıştır. Karşında usta birisi var. Sana bağlanmayacak zaten bağlı olduğu evi karısı var. Sohbette kalıp keyif alacak bağlanmayıp sonrasında üzülmeyeceksen bu sorunun cevabını kendin vermelisin.
Neden sohbet etsin ki karısıyla mutlu olan neden bu riski göze alsın
Mutsuz olsa evliliğini bitirir. Demek ki bir taraf boşanmak istemiyor o taraf belli. Günümüzde bu ilişkiler normalleşti. İş yerlerinde şahit oluyoruz. O yüzden herkesin doğrusu yanlışı kendisine dedim.
Genelde hep nedense mutsuz olurlar ya ne diyecek seni kullanmak istiyorum yalan söylüyorum amacım seninle bir şeyler yaşamak zevkime bakmak mı diyecek tabiki düzgün olacak düzgün gözükecek hırsız hiç kimliğini açıklar mi
Sen yanlışsın biliyorsun ama nedense kendini tatmin etmek için birilerinin seni desteklemesini mi istiyorsun annen baban üzerinden düşün birbirlerini başkası ile aldatsa ne olur
ya da onlara Sor ben böyle bir şey yapıyorum de o zaman cevabı zaten bulursun aslında cevap belli işine gelmiyor
Bu durumun içinde kafanın karışması çok normal 💛 Sen ilgi görmekten ve anlaşılmaktan hoşlanmış olabilirsin. Ama karşındaki kişi evli ve bir bağı var. Mutsuz olduğunu söylemesi sorumluluğunu ortadan kaldırmaz. Eğer gerçekten mutsuzsa bunu eşiyle çözmeli ya da net bir karar almalı. Senin kalbini ve vicdanını riske atmana değmez 🌿 Kendine şunu sor: Bu ilişki sana huzur mu getiriyor yoksa tedirginlik mi? Uzun vadede üzülmeni istemem 🌸
Cevap
196Cevap
Bir kadın da senin eşinle konuşsun rahatsız olmuyorsan devam et.
Mutsuz erkek ya da kadin bosanir.. hem evli kalayım hem teselli peşinde kosayim diyen insanda saygıdan bahsedemeyiz.. evindeki karısına saygısı yok ki sana olsun.. tamemen pr calismasi.. mutsuzsa bosansin efendi saygılı iyi adamda camii yaptırsın :))
Hayır bu dediğine katılmoyorum. Günümüzde yasalar ve kanunlar hep kadınların lehine olacak şekilde çıkartıldığı için, erkekler istese bile boşanamıyorlar. Eşi olan kadın tarafından aldatıldığı halde, mahkemede aldatıldığını kanıtlayamadığından dolayı eşine nafaka ödemek zorunda kalan erkekler var. 1 ay evli kalıp, eşine ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalan erkekler var. Boşandığı eşinden aldığı nafakayı kendisine yeni yaptığı sevgilisiyle yiyen kadınlar var. Düğün altınları boşanılırken kadına iade ediliyor. Erkek nafakası ödeyemediği zaman hapse girebiliyor. Boşanılırken, ortada çocuk varsa velayeti çoğunlukla hep kadına veriliyor. Bütün bu sebeplerden dolayı erkekler evliliklerinde mutsuz olsa bile boşanamıyorlar. Boşanmanın erkekler için zorluklarının nesini anlayamıyorsunuz ya. Boşanan erkek hem maddi hem de manevi yıkıma uğrayabiliyor.
@KarizmaGenç1 kaç kere boşandım? ben boşandım 6 sene oldu.. nafaka vermedim eski eşimde istemedi. Oturup konuştuk yollarımızı ayırdık.. kızım küçüktü onunla kaldı biraz büyüdü şu an benimle kalıyor.. bu tamamen karşındaki insana saygı duyup nasıl yaklaştığında ve konuştuğuna göre degisir.. birbirine saygısını kaybetmiş insanlar evlilik sonunu bile beceremediginden. Bunları yaşamaları normal.. geçen sene arkadaşım boşandı hatta sene olmadı daha o da aynı anlaşmalı gayet medeni ve güzel bir biçimde.. mutsuzuz diye gidelim her haltı yemeğe kendimize hak görelim ne güzel dünya..
Ben mutsız olan erkekler her haltı yesin diye bir şey söylemedim, dediklerimi anlayamamışsın. Erkeklerin boşanma davalarında yaşadıkları zorlukları ve uğradıkları maddi manevi kayıpları anlattım. Senle arkadaşın şanslıymış düzgün bir şekşkde boşanabilmişsiniz. Fakat yukarıda anlattığım gibi maddi manevi zarara uğrayan bir ton erkek var. Erkekler bu durumları gördükleri için, mutsuz evlilikleri olsa bile boşanmaktan çekiniyorlar
Her kadın senin eski eşin gibi gibi değil ki bazı kadınlar çok kurnaz aşırı nafaka alıyorlar hem mutsuz olan herkes boşanmıyor dedikodu olmasın diye düzenleri bozulmasın diye boşanmayan çok fazla insan var
@Savas_Melegi Evet sana katılıyorum bende senin bu dediğini bu arkadaşa anlatmaya çalıştım fakat anlamadı. Kendisi düzgün bir şekilde boşandı diye, herkesin sorunsuz düzgün bir şekilde boşanabileceğini sanıyor. Sorunlu kişilerle evlenenlerin, boşanırlarken ne zorluklar çektiğini anlayabilecek bilinç düzeyinde değil.
@KarizmaGenç1 evet bence de
@KarizmaGenç1 sorunlu kişiyle neden evleniyorsun? .15 yaşında değilsen karşındaki insanı az çok tartarsin.. koşullar tam tersi olsaydı nafaka verecek olsam sorunlar yaşayacak olsam gene bosanirdim.. mutsuz bir evliliğin içinde durmam.. ilişkide de durmam.. dedikodu olacak söz olacak diye de kendimi mutsuz bir hayata mahkum edecek kadar da insanlara önem vermem.. mutsuz olduğunuz şeyleri yapmayın.. bir kere gelmişsiniz hayata yok para ödeyecem yok altınları alacak.. zaten erkek ceketini alır çıkardı eskiden şimdilerde her şey maddi şeyler.. alsın ne varsa.. mutlu olacaksam o evin içinde bogulmayacaksam yemişim parasını altınını.. yeniden kazanırım ne olacak :)
Kimse geleceği göremez. İnsanların gerçek yüzleri kötü zamanlarda belli olur ve bazı insanlar evlenene kadar gerçek yüzlerini gizlerler. Dedikodu olur diye boşanmayız demedik boşanmayanlar var dedik. Doğru düşünemiyorsun ve yanılıyorsun.
@Savas_Melegi doğru düşünüp hareket etmişim ki bir sıkıntı yaşamadan yoları ayirmisim.. mutsuzluk halinde olup bunlri düşünup altinde dedikkeuydu nafakaydi hayatı kendine zehrerenler bu gibis ebeolerle ayrilmayanlar doğru düşünüyor yani.. mutsuz bir evde mutsuz bir hayatla.. tselliyide başka yerde arayıp.. kendine ve hayatındaki herkese yalan söylerek.. doğru düşünce bu yani.. enteresan..;:)(
Sen iyisine denk gelmişsin. Neden laflarımı çarpıtıyorsun? Ben dedikodu olur diye boşanmayanlar iyi yapıyor demedim. Haklı çıkmak için saçmaladın.
@onemortime bir de dersin ki hep ben hiç yengeç burcu özelliklerini taşımıyorum 😂😂 Kendi düşüncelerini haklı çıkarmak için insanların laflarını sözlerini bile anlamadan yargılıyorsun 😂😂
@Aynen_Haklısın doğru dedin haklı çıkmak için her şeyi yapıyor demediğim şeyleri demişim gibi konuşuyor bununla uğraşılmaz
@Savas_Melegi Çoğu insan böyle canım, o yüzden haklısın deyip geçmek lazım. Uzatınca ekmeklerine yağ sürmüş oluyoruz, tartışmayı seviyorlar bu tarz insanlar 😂
@Aynen_Haklısın haklısın dersem kendini haklı zanneder ve yanlış düşünmeye devam eder. Dediklerimin doğru olduğunun kendisi de farkında da kabullenemiyor.
@Savas_Melegi ne dersen de, o haklı olduğunu düşünmeye devam edecek sen kendini yorduğunla kalıcan. Konuştukça sen onun daha da hoşuna gidiyor, devam ediyor. Gerek yok yani.
@Aynen_Haklısın Eğer demek istediklerimi demeyip içime atarsam, ruh sağlığım için iyi olmaz. Muhalif olmam hoşuna gitmez ki zaten gitmediği için beni de kendisi gibi düşünmeye zorluyor; tartışmak için değil, haklı çıkmak için konuşuyor ama daha uzatmayacağım zaten çünkü diyeceğimi dedim. Senle bunları konuştuktan sonra hatasını anlamıştır ama kabullenemez o olgunluk yok onda. Haksız olduğunu farkeder ama haklı olduğunu düşünüp kendini kandırır.
@Aynen_Haklısın psikolojik açıdan demek istediklerini demezsen ruh sağlığına olumsuz etki ediyor. Beyhan Budak’ın bir videosu vardı bununla ilgili o yüzden bir şeyi içimde tutmam. Bir de sanki cevap verememiş gibi olurum :)
@Savas_Melegi Doğrudur tabii ki herkesin kendi tercihi, kendi psikolojisi. Ben bir insan 1 kere laftan anlamayınca anlatmayı keserim genelde. Anlamak isteyen tek kelimenden bile anlar çünkü. Ama dediğin gibi her insan farklı farklı. Bu da bana iyi gelen bir yöntem.
@KarizmaGenç1 onlarda mutsuzum diye öbür kızların yanına gelmesinler o zaman
@Aynen_Haklısın mevzu haklı çıkmak değil.. birnolaya ya da duruma aynı bakmak zorunda da değiliz.. sizin anlamadiginiz ya da benim anlatamadigik şey şu...
Yukarıda insanlar dedikodu olur vs diye bisanamiyorlar yazan ben değilim.. ya da diğer arkadaş gibi altınları bile kadına veriyrolar ya da nafaka zulmü var diye bisanmiyorlar diyen de ben değilim..
Diyorum ki ben bir evin içinde mutsuz olup yillarimi heba edeceğime ve sonra bu mutsuzluguma kulp bulup hata üstüne hata yapacağıma... parasına dedikodusuna bakmadan kendi hayatımı seçerim eğer kafam rahat olacaksa mutlu olacaksam ayda 20 bin oduyecegim diye ya da başka insanlar ne der diye düşünmem kimsede düşünmesin diyorum.. eğer bunları düşünüp 20 yılımı böyle nir evde gecireceksem bu daha büyük haksızlık ve mutsuzluk kaynağı diyorum..
127 saat filmini hatırlayın hayatta kalmak için bazen birşeyleri feda etmek gerekir.. o bunu der bu şunu der aman altınlar gider o yüzden ben bu evliliğin içinde kalayım demek insanın kendine yapacağı sonrada eşine ve çocuğuna yapacağı en kötü şey diyorum... benim kızım var ve kızıma ilişkiler hakkında vereceğim şey şu mu olacak.. kendini mutsuz hissettifin yerde başkalarının düşüncesi ya da maddi unsurları düşün ve kql mi.. bir ilişkinin rutini mutsuzluk katlanmak iletişimsizlik mi olamali o evde ne ogretebilrisin çocuğuna ikili iliski hakkında?
Tek tolere edebilecegim nokta özellikle kadınları çalıştırmaya vs erkekler kadınin boşanıp gideceği ya da hayatına başlayacagi yer olması durumu ve bunuda yaratan gene çoğunlukla biz erkekler oluyoruz.. sonrada nafaka vermiyim birde diye kadınla bosanmayip başka kadınlara fitmeyi hak görüyoruz... olaylara böyle bakmayip sonra olgunlaşmamış şu bu diye kişisellesririyirsunuz.. ben durum hakkında yorum yapıyorum.. mutluluk kafanın rahat olması kimseye ve kendine haksızlık yapılmamasının bedeli ayda bir paraysa bir zahmet versinler.. ben aynı şeyleri yaşasam gene bir saniye düşünmeden bosanirdim.. ne beni ne kendimi ne kızımı nede 3. Bir şahsı kandirmama gerek yok.. bu daha olgunlaşmamış daha karakter yoksunu bir hareket olurdu... hayatında mutsuzsan devistirssin o yürek yoksa gizli işlerle niyle mutlu olmaya cabalarsin anlik.. degistiremiyorsan da şikayet etmeyeceksin... ya da yan yollara sapmayacaksin mevcut iliskine sahip çıkacaksın
Allah'a sükür anlamısınız
@aysxia teşekkür ederik lakin sacmaliyorlar demeyelim gençler diyelim elbette tolerenedikirler yasadikca deneyimleyecekler.. aynı fikirde olmamizda gerekmez birşeyler öğrenelim kafii :))
Birazını okudum. Dediklerinle benim dediklerim alakalı değil, o yüzden hepsini okumadım. Zaten yazmayı beceremiyorsun; karman çorman yazıyorsun, ne dediğin anlaşılmıyor. Bunu da yaşına veriyorum. 40 yaşında beyin her sene %4 küçülmeye başladığı için senin yaşındaki herkes sanalda çok fazla hata yapıyor. Daha konuyu anlamaya bile aklın yetmemiş ama dil pabuç kadar; kendini küçük düşürüyorsun. Sana hak veren kişi de bir genç ama erken yaşlanmış; konuyu anlamıyor, senin gibi hayatı ve insanları hiç tanımayan, hayal dünyasında yaşayan biri.
Bu konuları kendi yaşındakilerle konuş, ben fazla gelirim sana. 40 yaşından büyük olmaktan kaynaklı o kadar büyük bir anlama sorunun var ki sanki “dedikodu olmasın diye boşanmayanlar iyi yapıyor” demişim gibi anladın ve öyle algı yarattın. Senin yaşındaki birisinin çoktan olgunlaşmış olması gerekirdi dolayısıyla hatasını anlayıp susması lâzımdı ama sen 7 yaşındaki çocuk gibi haklı çıkmak için senaryo yazıyorsun. Olgun insan inatçı olmaz. Kendini fazla önemseme; bir şeyler öğretecek durumda değilsin. Senden bir şeyler öğreneceksek vah bize. Kimse senden bir şeyler öğrenecek kadar düşmedi. Daha fazla buraya hiç kimsenin yazacağı zırvalıkları okumayacağım; senin seviyene inemem. Sana bu kadar yazmak bile lütuf. Seni okumamakla cezalandırıp kudurtmak en iyisi. Hatanı anlayıp susacağına hâlâ ukalalık yapıyorsun. Karının seni neden anlaşmalı boşadığına şaşırmak lazım; bir an önce kurtulmak istemiş belli ki. Sanalda böyleysen reeldeki hâlini düşünemiyorum.
Yaşının getirdiği ben her şeyi bilirim cahilliğine sahipsin cahillik zamanındasın en çok cahil bilir derler o yüzden kabullenemiyorsun :)))
@Savas_Melegi Bu fazla oldu bence, herkes sınırlarını bilsin lütfen
@Savas_Melegi tek yorumun saldırı.. başka argumanin var mı yoksa kapsiten sadece buna mi elveriyor.. algı yaratmama gerek yok yazdığın ortada.. önce kadınlara maddi unsur peşinde koşan birileri olarak onay verdin sonra bosanmayan insanlar dedikodu olmasın düzenim bozulmasın diye yapanlar var dedin.. bunları ben demedim sen dedin.. var olmayan birşeyden yorum yapmadım ben.. dediğinin de arkasındayım eğer öyle yapan varsa diyorum yapmasın ve basklari için değil kendisi için hayatını devam ettirsin o evde o koşullarda kalmasın... buda gayet mantıklı bana göre.. üslup ve adap konusunda zaten belli durumun ben ksiisel hiç bir yorum yapmadım ne sana ne diğer arkadaşa.. ama senin tek mevzun konu değil kişiler.. buda küçük bir varlık olduğunu gösterir.. büyük insanlar olaylarla küçük insanlar kişilerle uğraşır derler.. bunu düşün :)) selametle
Okumadım okudukça konu uzuyor inatçılarla işim olmaz sizi kimse ikna edemez
@Savas_Melegi boş ver okusanda anlamazsin zaten :))
@Savas_Melegi Ben savaş meleğine katılıyorum güzel demiş 😄 Kız burada sorunlu fikirlere sahip olan kişilere karşı savaşıyor, ellemeyin bu kızı 😄 Bu kız bundan sonra bu sitede benim korumam altındadır. Bu kıza laf söyleyen bundan sonra karşısında beni bulur 😂 Haddinizi bilin
@KarizmaGenç1 bunun kız olduğuna inandıysan zaten bende de fsm köprüsü var satıyım sana
@KarizmaGenç1 sonra nafakani yemesin dikkat et.. sorunlu fikir dediğin şey normal olması gereken bir hadise.. ama işte gelee anlat :))
Yalan söylüyor, böylece karşısındakini daha kolay elde ediyor. Mutluyum dese onunla ilma olasılığın sıfır obyuzden bibyslani söylüyor. Mutsuz olan evliliğini bitirir. Sonra diğer olasılıklar bakar.
Sende hata yaptığının farkındasın ve o yüzden soruyorsun. Bekar erkek bul pişmanlık yaşasan bile en azından doğru kişiyle olmuş olur.
Yani suanda bu adamla bi planım yok cünkü detaylı konusamadım bekar erkekle olup 3 kızla aynı anda aldatıldım o yüzden bekarlar bana o kadar itici gelmeye basladı kiii of diyorum yani
Evli erkeklerde de durum öyle sen tek olduğunu mu sanıyorsun? Yanılıyorsun
Olabilir bilmem henüz bisey yasamadık konusuyoruzz
Cevabını tesadüfen okudum. Ve diğer bir uyeninkini de.. Ben de fikrimi yazdım. Evlilerle olan ilişki eleştiriliyor ama bekarlarla olanlar da çok başarılı değil ki. Ve bence evli birinin çoklu ilişki olma olasılığı çok olmaz. Eşi, ve bir sevgilisi olur çoğunlukla. Fazlası riski çok arttırır
Bekar biriyle ciddi bir gelecek beklentisi artık günümüzde pek kolay değil. Ama tabi soranın yaşınin 25- 29 aralığında olduğu bilgisi doğruysa bu yaştaki birinin evlilik beklentisi olacağı mantıklı bir çıkarım olur. Evli erkekle olan şeyin geçici bir mutluluk olduğunu bilip duygusal olarak çok bağlanmamasını bilecek olgunlukta değilse buna devam etmesi psikolojik olarak ağır sonuçlar getireceği açıktır. Evli biri aşık olsa bile kolay, kolay boşanmaz.
yani bunun net bi cevabı yok bebiş. yani toplumsal olarak hemen ayrılman gerek. tüm heryerden engelleyerek. ve aslında hiç bi araya gelmemiş olman gerekli idi. dinen de böyle. karsı taraftaki bayan ıcınde boyle. ama senin adına belki de geleceğin onda. ama tabi nahos bi tablo. orayı hiçbirşekilde düzeltemiyorum:D
özetle sana konuya gelelim mantıken söyleyim. basın belaya girmeyecek noktaya kadar gidebilirsin. adamın kalbine girmeyi de değerlendir. kalbine alırsa seni işler sarpa sarar. karısı cakabilir olayı. ne istediğini bilmiyorum gerci. adamı oyalama yani. bosuna omru gecmesin senden bi cacık cıkmıcaksa. keza senin icinde öyle.
Ya bide utanmadan soruyormusun yanlış yapıyorum diye, kendini o adamın karısının yerine koy ve sen bunu öğrendin naparsın merak ediyorum? ayrıca adam bu iki laf söylemiş sende hemen inandın öylemi, seni sadece metresi yapmak istiyor ve hiç bir evli erkek kurulu düzenini bi metres için bozmaz
Zaten böyle bi beklentim yok kii
Şimdi kabaca bir şey yazacam ama şikayet edilip sildiriyorlar, ama şu şekilde yazayım sende kullanılmayı istiyorsun o zaman
Neyimi kullanıyor ki Şu an ? Normal bi sohbet var ortada
Yani illaki bugün yarın o mercimek fırına girecek değilmi o anlamda kapiş
Benimle iliski yasayamaz yani bunun farkında olacak
Ozaman ne diye el alemin kocasıyla konuşuyorsun amacın ne?
Konusmak istedim sanki sen cok dürüstsün
Yavrum konu şu anda ben değilim, konu senin yaptığın pay, ayrıca kendimi anlatıp övmeye gerek duymam beni bilen biliyor
Kendini anlatma zaten kendine bak bi insanı yargılamadan önce kendimize bakmalıyız eminim ki benden beter seyler yapmıssındır da burada bana karsı böyle konusuyorsuj
La yarmagül senin beynin niye birşeyi kesmiyor konu sensin niye konuyu bana getiriyorsun armut kafa, ne kadar beter şey yapsamda senin gibi evlilerle takılıp konuşmuyorum karekter yoksunu
Bütün erkekler öyle der. Seni metresi yapana kadar bin bir yalan. Sonra karımı boşayıp seni alayımlar başlar. Sonra aynı yatağa girmelere başlayacaksın sonra ben boşanamıyorum deyip sana yol verir
Yatak dısında her sey olabilir
Merak etme yatağa da girersin. Ayrıca sen o kadar basit bir insan mısın evli erkeklerle görüşüyorsun. Kendini birazda onun eşinin yerine koy. Aldatılmak güzel mi? Düşmeyin o kadar. Basitleşmeyin yol verin gitsin. Ha sen dersin ki ben de zevk için bu adamlayım parasını yemek için onunla olacam o ayrı bir karekter olayı.
Yorumlarda utanmaz utanmaz savunmaya geçmişsin bahaneler üreterek ahlak anlayışın evli bir adamla mı olmak nedir bu evli adam merakı sevgilin sen bilmeden 3 farkl kişi ile sevgili olunca problem meselesi gurur meselesi oluyor evli adamla evli olduğunu bile bile ilişki yaşamak daha normal 3 kişiyi idare eden ahlaksız oluyor ama nikahlı eşini aldatan adam problem olmuyor orada söz konusu senin hisslerin olmayınca tabii gerçi bıçağın ucu eninde sonunda sana da dönecek sen metres olmayı 2 kadın olmayı çoktan kabullenmişsin midesizliği ele almışsın onay peşindesin sizi yanlış erkekleri seçiyor diye bedelini evli kadınlar kocalarını paylaşarak mı ödeyecek anlamadım dayının biriside teşvik etmiş keyfine bak falan demiş karısı da onu sıkılıl başka erkekle aldatınca teşvik edip normal karşılayıp keyfinize bakın diyebilir umarım aynı performamsı karısı adına da sergilemesini bekliyoruz
Evli erkekle konuşup 2. kadın olmak daha mı mutlu ediyor sizi anlamadım ben her sıkılan bunalan mutsuzum efendiyim saygılıyım kılıflarına sığınıp pislik mi yapsın
Birde marifet gibi anlatmanız yok mu yarın bir gün evlenirsen aynısı ile sınanman dileğiyle evli adamlara göz dikip medet umuyorsunuz ya evlendiğinizde sizede birileri yapacak insan kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmayacak
Yanlış yapıyorsun bebişim, mutsuzsa ayrılsın sonra ilişki yapsın. Birisine bağlılık, hayat arkadaşlığı sözü verdikten sonra o yemin altında heyecan arayışına girmesinler. Eşine de çok büyük haksızlık o karaktersizlik yapıyor ama senin empati kurup bunu hemcinsine yapmaman lazım. Şahsi kanaatim bu yönde.
Benim de başıma geldi evli olduğunu söylemeden ya da yalan söyleyerek yaklaşıyorlar. Öğrendiğim ya da sezdiğim anda keserim ilişkimi. Hep aynı hikaye mutsuzum, ayrı gibi yaşıyoruz, sadece kağıt üzerinde, senle arkadaşça konuşmak istedim vs.
Şu da kulağımıza küpe olsa iyidir, bir şeyi bir kere yapan yine yapar başkasına yapan sana da yapar. Karaktersizlerden uzak dur bacım
Evli erkek masalları bitmez
Bugun seninle sohbet için harcadığı vakti, emeği eşiyle harcasa zaten evliliğinde sorun kalmaz
Yargılamak istemem ama belki tüm cözüm yollarını denemistir
Çok saf bakıyorsun. Evli erkek masalları bitmez madem mutsuz, madem bütün çözüm yollarını denedi neden boşanmiyor o zaman
Ve bugün eşini seninle aldatan birinin neyine güveniyorsunuz ben bunu da hiç anlamıyorum
Benimle bisey yapmadı henüzz saygılı biri halimi hatrımı soruyor sohbet ediyo sadece
Eşinin haberi var mı seninle konuştuğundan, bu bir aldatma sayılmaz mı sence
Sayılmaz yani cünküü henüz duygusal ya da bedensel bi bağımız yok
Ama sende ondan hoşlanıyorsun ve bir bağ olacak yakında bunu da biliyorsun
Benimde başımda bu olay var. 18 senelik evliyim.10 senedir uzak ilişki durumum var. Kızla aramızda 18 yaş fark var. sosyal medyada tesadüfen tanıştık. Üni öğrencisiydi. Biraz maddi yardımlarda bulunuyordum. Yanimads geldi 3 4 kez görüştük. Evli olma. sebebiyle bekaretine dokunmadim. Üni bitince başka şehire gitti. Maddi desteklerinden dolayı benle takılıyordu bunu hissediyorum. Sonra gittiği yerde sevgili yapınca ayrıldık. 7 8 ay sonra tekrar yazmaya başladı. Hemde sevgilisi varken kafam karıştı açıkçası.
Eşinden boşanıp da seninle evevlenmez, öyle bir beklentiye girme. Ben de evli kadınlarla ilişkiye girdim. Kadın ya da erkek farketmiyor. Duygusal/cinsel ihtiyaçlarını karşılayınca o "beğenmedikleri, mutsuz oldukları, ilgisiz" insana koşa koşa gidiyorlar.
O da öyle dedi bu iliskinin bi sonu olmaz dedi seni kandıramam dedi sence benimle ihtiyaclarını mı karsılıyo
Evet. Çok net. Zaten söylemiş
Tamam da ben bakireyim ki zaten cinsellik olmaz ama duygusal beklentisini karsılarım
Gerek var mı sence? Kendine uygun birini bul daha iyi. Düzgün bir hayatın olsun bence. Yine de sen bilirsin. Ben o yollardan çok defa geçtim, sonu yok emin ol. Yanımda çıplak yatarken kocasına telefonda "hayatım, akşama ne yemek istersin" diyen kadın gördüm. Kendini kullandırma. Sonunda üzülen sen olursun
Yaaa cidden mi
Bu zoruma gider ama
İşte. Erkek için sorun olmaz belki ama kadın için sorun. Sen temiz duygularınla yaklaşırsın, kullanıldığında kalırsın. Üzülen sen olursun. O adam eve elinde çiçekle gidip gece karısına sarılıp uyurken sen gözyaşı döktüğunle kalırsın
Ama hep bana yazıyo merak ediyor zaten rahatsızım hastalığım mevcut böyle bisey yapacak kadar merhametsiz gelmiyorr
Mutsuz ama boşanmıyor canım benim vah vah ne de güzel kandırmış seni :) bir şey yaparken bu benim başıma gelse ben nasıl hissederdim diye düşünün sen misal o adamın karısı olsaydın ve eşin herhangi bekar bir kadınla konuşsaydı o kadını ne konumunda görürdün? cevabı hepimiz biliyoruz şimdi sen o konumda olmaktan mutluysan şayet devam et konuşmaya
Ne yapcak bosanip
Birde yanlış mı yapıyorum diye bize sorup vicdan mastürbasyonu yapması peki sjdjjsksks
Aklın fikrin alt tarafında vicdan yapsan ne yapmasan ne 😅
Kızım ben sen miyim de fikrim altta olsun, evli adamla fingirdeşen kendisi gelmiş bana ahlak dersi veriyor edepsiz
Sen vermeye calıstınn algınız bozuk zihniyetiniz bozuk 😅 sadece sohbet ediyorum fazlası yok kimin aklı altta belli
O kadar bekar erkek varken neden evli erkekle sohbet edesinki? Ve ne hikmetse klasik evli erkek yalanıdır mutsuzum vss. Uzak dur valla hayır gelmez sana
Denk geldi merak uyandırdı bekar erkeklerden farklı gibi hissiyat var farkındayım güvenilmz
Yasak diye tatlı gelmiştir uzak dur emin ol asla yaramaz sana, mutsuzum ayakları falan da yalandır, sorsan yatakları da ayırmışlardır kesin sjjdjs
Ne bilim kızlara bazen alıklık cöküyo ya o durumdayım sanırım 😅
Kızım saçmalama kendine gel kullandırtma kendini
Ben de yaptım bunu bir kaç kez ve emin ol aşkından gerçekten yanip tutuşan bile bırakamıyor. O yüzden karmaya girmeden konuşmayı kes yoksa bu döngüden çıkamıyorsun hep evliler denk geliyor
Napıcaz bacım ya
Valla bilmiyorum. Aslında sanırım güven verdikleri için ilginizi çekiyorlar. Başa bela olacak tipler olmuyorlar ya ondan güzel o gizli saklı sohbetler
Bu heycan verici oluyor hepimiz bunu yaşıyoruz bu yüzden
Evettt evett bide bekar erkekler gibi manipülatif değiller
Çok da becerikliler yatakta 🤭
Olgunluğun verdiği tecrübeler var sapıklık değilde ruhsal bütünlük ve yaklaşımlar daha sevecen ve arzulu oluyor en çoksa yasak olması heycan katıyor
Yatağı becerikli kılan yasaklığın verdiği heycan ya da tecrübenin verdiği rahatlık olabilir yasak ilişkilerimde patnerlerimin daha mutlu olduğu doğrudur
@CanGüneş2000 sal yorumumu
Sen evli misin peki gizli
Öylelerine inanma en sinsileri onlar fırsat buldumu herşeyi yapacak potansiyele sahipler.. hiç bulaşma vebalini sende alırsın.
+++
Daha çok ona bağlanmadan engelle heryerden kurtul ondan yoksa seni mahfedecek duygu konusunda ona bişey olmaz olan senin duygularına olur erkeklerin sevgiside aşkıda yalan bence inanma ne evliye nede bekara hata bir tokat ona atsaydın iyi olurdu eğer ilk buluşmaya gittiysen sonrada ortamı terk etseydin
Uzak mesafeyiz bulusmadıkk
Bana neden iyi adam rolü yapsın ki ne gerek var her yerde bi ton kadın var kala kala bana mı kaldı
Bacım demekki sen denk geldin inan bana eğer aşık olup acı çekersen bipolar şizofreni psikoz hastası olursun bu hastalıklarda çok kötü insanı yaşarken öldürür ömür boyu ilaca mahkum eder o adam seninle evlenmez aşık olsanda büyük ihtimal ben uyarıyım belki ondan kurtulursunda ilerde hasta olup acı çekmezsin
O konuda da haklısınn
Evli ve aldatan erkek ancak macera veya kaçamak arar olan sana olur bacım
yok doğru yoldasın yaa. abla afedersiniz de siz ml mısınız adam eşini seviyor eşiyle yaşadığı monotonluktan sıkıldığı için sizle sadece takılıyor kullanılıyorsunuz yani. Eşi ona tekmeyi basacak gibi olsa ilk silecegi kisi sizsiniz umarım ileride evlenince aynı şey sizinde başınıza gelir zaten gelecek emin olabilirsiniz kimsenin ahı kimsede kalmaz
ablacım flört ediyorsun işte ayrıca ben beddua etmedim sadece yaşattığını yaşa dedim bunu beddua olarak anlaman yaptığın şeyin seninde doğru bulmadığını gösteriyor. azcık empati yap be ayrıca çok şükür benim kalbim temiz evli erkeklerle bi işim olmaz o yüzden böyle bir kötülük yapmayacağımı biliyorum aşkım ama sen evliyken en beterini yaşayacaksın bu durumun öptüm
Ben de bu sekilde birisiydim ilk defa yasıyorum flört yok sadece halimi hatrımı soruyo kimsenin kocasında gözüm yok senin yasamayacagın ne malum bu arada? Canımı sıkıyorsunuz sanki hepiniz cok mükemmelsiniz
canın sıkılsın bi zahmet evli biriyle konuşuyorsun ayrıca biz mükemmel olmayabiliriz ama en azından evli biriyle konuşmayacağımızın bilincinde olacak kadar mükemmel insanlariz sende o da yok sanırım üzücü.
Gelecekte ne olacak biliyor musun da bu kadar net konusuyorsunnnn o isler öyle olmuyor umarım bu söylediğin seyle sınanmazsın bay
canım benim ben kendimin farkındayım evli biriyle konuşmamam gerektiğinin sen evlenince anlarsın bunu anca çok üzüleceksin
Bence yol yakınken uzak durmalısın. Daha da ciddiye binmeden? Yol ver gitsin. Seni tanımıyorum ama kim olursa olsun. Kimseye yakışmaz bu. Sözümü dinle. Gerçekten senin iyiliğin için söylüyorum. Uzak dur yoksa canın yanacak çok..
Haklılık payın var
Yoo çok doğru yapıyorsun (!). Aksine, seni alkışlamamız lazım (!) bu örnek davranışından ötürü.
Sadece o kadının yerine koy kendini bakalım doğru yapıyor musun? Ha buna rağmen vicdanın rahatsa sana diyebileceğimiz tek kelime kalmamış demektir.
Biriyle konuşmak görüşmek normal
Evli biriyle konuşmak konuşmanın derinliğine bağlı olarak normal de olabilir sakıncalıda
Hele ki bu konuşma duygusal bir hal ise sevgililikte varsa sakıncalıdan öte tehlikelidir.
Erkekler kolay saklayamazlar hemen yakalanırlar, karısının ben uy halimi bilmiyoruz, sadede boşanmakla da yetinebilir “kocamı elimden aldın yuvamı yıktın” diye hayatı sana dar da edebilir.
Velhasılı sonuçları b. ktan bir ilişki bu. Vazgeç rahat et huzur bul…
Karısını mutlu etmeyen seni'de mutlu edemez. Adamın faydası olsaydı önce kendi evlendigi nikahlı karısını mutlu ederdi. ya hiç bunu düşünmüyorsunuz mk. Demek ki cinsel hayatları yok, ayrıca bu adam madem mutlu degil neden boşanmiyor? Geç bunları kızım. Karısını mutlu edemiyorsa seni mi mutlu edicek bir hadi ordan git deseydin
Yo doğru yapıyorsun adamı mutlu et ki evdeki karısına çocuğuna tahammül seviyesi artar mutlu oldukça ilişkilerini düzeltmeye yardım etmiş olursun. Düzelince de sana postayı koyar zaten
Mesafe koyacaksın çok muhabbete girersen ya sen baglanacaksin ya o bu tarz ilişkilerin sonu hüsran vicdanen de seni rahatsız edecek.. Bu adamın eşi sen de olabilirdin
Bilmiyorumm bana güvenli liman gibi geliyo
Erkeklerin bir numaralı yalanı evliliğim de MUTSUZUM. Yalan kesinlikle akşam yemeği önünde kıyafeti hazır tatlısı çayı hazır ve heyecan arama adı altında ahlaksızlık yapıyor. Bazı kadınların evlimi bekar mi haberi olmuyor ama senin gibi haberi olupta sırf hırs meselesi yapıp egosunu tatmin etmek için birlikte olanlar var ya yarın fazlasıyla kendisine geri döneceğini bilmeli. Sende evlendiğinde akşam kocanla oturup sohbet ettikten sonra senin kocan da evliliğim de mutsuzum diye balık avına çıkar senin gibi de geniş ve heyecan arayan hanımlar takılır ağına 🤪
Aynen bir numaralı temiz günahsız kübra konustu 😅
Evli erkeklerle münasebet kurup kimsenin ahını almıyorum şekerim 😌 için rahat merak etme
Zira sende temiz ve günahsız değilsin ama ahlaksızlığı normal karsilayamam tabi sen de bu işlerde tecrubelisin ki alınmışsın🤣
Ben ahlaksızlık bisey yapmadım sohbet ediyoruz normal bi sekildeee😅 ayrıca yaptığım seyi ben söyledim de sen yorum yapıyosun benden daha betersin kim bilir bu kadar kesin konusma hayat önüne öyle bisey cıkarır beni elestirdiğin durumdan daha farklı bi yere gelirsin 😅
Demek ki sana da bu uzak ilişki haz ve heyecan veriyor. Reel aşamasına geçmeyeceğinden eminsen, onu motive et, mutlu olsun. Ama karşılıklı kafa yapınız uyuyor ve sırdaş olacağından eminsen. Çünkü en az onun kadar senin de haz alman gerekir. Karşılıklı eksiklilerinizi beklentilerinizi arzularınızı sanal da olsa yazarak da olsa anlayış içerisinde tamamlayabiliyorsanız karşılayabiliyorsanız ne mutlu size. Bu herkesle yapılmaz. Ruhen uyumlu olmanız gerekli. Bence devam et. İlgini göster. Neyin eksikse ona sanal da olsa kavuşman dileklerimle. 🥰🔥♥️
Ya Allah aşkına Bekar erkek mi kalmadı niye gidip illa ki onlara yapışıyorsunuz anlamıyorum Hiç mi kendinize saygınız yok Hiç mi karşınızdaki insana saygınız yok yani mutsuz olan adan boşanır zaten anladın mı Biraz aklınizı çalıştır
Bizce ve toplumca evet ama sence değil belli ki. Bu arada daha yeni güzellik salonu sahibi kadını evli eski sevgilisi öldürdü. Kadın ayrılmış adam barışmak istemiş belki de evli olduğunu öğrenince kadın ayrıldı ama canına mal oldu. Bu ülkede bunca kadın çocuk öldürülürken nasıl birine evet demeyi bırak tanışmaya bile tirsar oldum ben. Sizdeki hemde yanlış olduğunu bile bile büyük cesaret
Neden kendini bu hale layık görüyorsun. Kendine hiç saygın yok mu? İnsanın bi duruşu olmalı hayatta. Sen olduğun duruma layıksın demek ki. Senin gibilere böylesi ilişkiler layık. Devam et.
Benim gibilerden birisi sen de olabilirsin be Şu an ben bisey yapmıyorum sohbet ediyoruz sadece bu kadar
Sadece sohbet diyip masumlaştıramazsın. Ben senin gibilerden olmam hayatta değerlerim bir duruşum ve bir ailem var. Herkes kendine yakışanı yapar.
Benimde değerim durusum ailem var ağır ithamlarda bulunma canını sıkarım benim ki suanda sohbet mübarek ramazan ayı yeter ya siz kendi günahlarınıza bakın önce
Madem öyle ne diye paylaşıp millete soruyorsun
Mübarek ramazan ayı diyip evli erkekle konuşman asdfasdfg
Tamam ben dürüstüm en azından kendimi sizin gibi akkasık gibi göstermiyorumm ve bu dalga gecebilceğin bi olay değil
Tamam abla en dürüst sensin
yok çok iyi yapıyorsun aferin kadın kadının düşmanı olmalı asla adamın karısını düşünme o ne acılar çeker düşünme , dünyadaki bir ton bekar erkek dururken sen git evli adamlarla konuş
Mutsuzsa karısından ayrılır onun bunun kızının aklıyla oynamaz
Bakalım
Çok beklersin daha karısını bosayacak diye 😂
Saygılı efendi temiz kültürlü insanlar çok var ki biri de benim sadece evli erkeklerin saygılı efendi görülmesi çok saçma değil mi evli iken farklı kadın ile görüşen erkeğin yarın seni farklı biri için bırakmayacağı ne malum sonra niyetinin kötü olmadığının garantisi var mı gerçekten ahlaklı olan bir insan mutsuz ise eşi ile konuşur eğer olmazsa boşanır ondan sonra birileri ile konuşur ama evli iken konuşması aldatmaya meyilli
Düşün sen evlisin eşin senden gizli başka biri ile görüşüyor
Ya ben düsündüm ama bekara kadın bosamak kolayy suanda gördüğüm evlilerin coğu bitik mutsuz ortada cocuk var diye beraberler hani benim yaptığım yanlıss tabi bisey talep etmedim henüz ondan sadece sohbet muhabbet
Birde çocuk varsa çok büyük günah yanlışından dön tavsiyem konuşma görüşme
Tamammmm 🥲
Birebir yakın şeyler yaşadım yakın zamanda. Bende saygili ve efendi olusuna biraz kandım ve inandım hoslaniyordum da sonra baska bir arkadasima rica ettim denemek icin guzelde bir arkadasim o kizada ayni sekilde ezber yapmis gibi ayni seyleri anlatti ve arkadasimla yanyanayken elime aldim telefonu ve karinla cinsel hayatin yokken ihtiyacini nasil gideriyorsun gibisinden cinsel anlamda biraz cesaret verdim ve hemen gevsedi:)) basladi kiza iltifatlara:) bence sende denemeliisn
Bence onun tek konustuğu ve benzer seyler anlattigi tek kiz degilsindir kim düserse hesabii
Yok bisey anlatmadı bana sadece mutsuzum dedi fazla konusmak istemiyorum bu konu hakkında dedi bana karsı cinsellik konusunu acmadı ama dediğin sey cok mantıklı
Herkes ekmeğinin peşinde bende evliyim kızlar
Ya ilk zamanlar bizde oyleydik birazda karsidaki kisiyi nasil analiz ettimleriyle alakali bizde sadece konusuyorduk cok iyi ters piskoloji oynaya biliyor erkekler mesela sen biraz degiş nasil uyum. sagliyor kendin gör
Hatta seninki bir de buradan biri gibi sanki:) burdansa denemen daha kolay olur burada herkes birbirine yaziyor cunku
Yok benimki buradan değilll 😊
Evet ama yargilamiycam seni ne yargiladiysam başıma geldi büyük ihtimal bosluktasin hayatında birisi yok erkekler seni obje görüyor ve yalnızsın buda seni itiyor
Tatlım tam olarak buuu yemin ederim su mübarek ramazan beni anlayan tek kisisinn insallah basına gelmez cünkü benim korkup kactıgım büyük konustuğum biseydi
Bende arkadaşımın birlikte olduğu adamla olmam dedim oldum psikopat adama aşık olmam dedim olgun erkek istemiyorum dedim şimdide ona oldum ne yapmam dediysem yaptım oyuzden yargılamak doğru değil büyük ihtimal yalnızsın küçük bir ilçede oturuyorsun olanakların yok kız arkadaslarin duzenli bir hayat kurdu ve sen kuramadin yapayalnizsin doğru mu? Bu durumlar insanı yapmiycagi şeylere iter
Ha burada arkadaşımın birlikte olduğu adamı bilmiyordum bilmeden düştüm bana sadece arkadaştık dedi cinsel iiskiye girdiğini söylemedi sonradan ona aşık olunca öğrendim ozamanda iş işten geçmişti ayrıca onada sormuştum bana aramızda bir şey olmadığını söyledi sonradan huzursuzluk çıkardı iliskide bok gibi oldu bilerekte yapmadim
Aynısıııı cidden yaa kücük bi sehirdeyim herkrsin isi gücü kocası var ben yalnız kaldım bekar erkekler sapık art niyetli pisler nefret ediyorum bu adam benimle sohbet ediyo saygısını koruyo yasımda kücük değil ama insan yargıladığı seyleri yasıyormus 🥲
O seni kandırmak için öyle davranıyor anlıyorum seni sohbeti hoşuna gidiyor yalnızlığını alıyor evli erkekler tecrübeli erkektir tecrübeli olduğu için iyi bir manipüle etmesini ve kadına nasıl davranacağıni bilir bekar erkek toydur anlıga odaklıdır evli erkek ise akışına bırakır zaten karısı var ihtiyaclarini gideren oyuzden seni avlamak için senelerce peşinden kosucak sen şu an sohbet edicek ve zaman geciricek birisini arıyorsun başta sorun etmezsin bir şey hissetmezsin ama ilerde adama aşık olma ihtimalin var ozaman kopamazsin ve senide esinide bırakmak istemez evliler kolay kolay metreslerinide bırakmaz hayatına yeni birisi girer seni sevicek birisi bırakmaz haberin olsun olan sana olur karısı öğrense birde o seni rezil eder boşanmak istemezse eğer ortada kalırsın
Yani off corba gibi bi konuu cok zor napacagımı bilemiyorum zaten uzak mesafeyiz cok bisey ilerlemez diye düsünüyorum ama bana karsı saygısı falan on numara dediğin gibi asık olma ihtimalim yüksek zaten eşi de ayrılmak istemez cocugu da var adamın belli düzeni de var ne bilim
Kanka date uygulaması indir bundan daha iyidir evli adamdan
Evli adam daha kötü
Birde yorumlar bekar erkekmi yok demiş eee bekar erkeklerle birlikte olan evli kadınlar var onlar yüzünden bekar kadınlar bekar erkekleri bulamıyor ya önce onlar eşlerine sahip çıkıp eşlerine sadık olsun bekar erkeklerden uzak dursun hangi bekar erkek ile gorustuysem evli kadinla ilişkisi vardı evli kadınlarda az değil
Kadinlar sayar bazen kriterler iste bana ilgili olsun aldatmasin vs vs. E evli erkek zaten senle konusurken baska bir kadin var hayatinda bu ispatli sekilde bir bilgi. Ona ragmen hangi kafa ile konusuyorsunuz yani kendinle celisiyorsun. Senle sevgiliykende baska biriyle konusursa eger bu evli adam o zmn ona kizmazsin heralde.
Kadin dayanişmasi falan yapin.
1) Öncelikle şunu söylim balığa yem vermeden balık tutulmaz yani ay ben karıma aşığım çok seviyorum dese seni tavlaya bilirmi tavlayamaz o yüzden yem atıyor sana
2) evlensen yarın birgün kocan yapsa hoşuna gidermi ömür boyu kocamda biriyle konusuyomu acaba diye düşüncek evliliğini sarsicak
3) ömür boyu bunun vicdan azabıyla yaşicaksin o kadının acıları senin cehennemin olucak çocuğu varsa onunda günahı senin ve o pis adamın boynuna
4) bir kadın bir kadina bunu yapamaz o kadın öğrenirse yüreğindeki acıyı düşüne biliyomusun madem çok seviyo seni Bosansin ama asla bosanmax çünkü sen onun için anlık heycandan zevkten başka bişi deyilsin o telefonu atınca karısının koynuna giriyo karısına aşık adam oluyo çünkü erkekler gecelik zevkleri 1 kaç saatlik eğlenceleri için yuvasını asla bozmaz sen evli adamlardan uzak dur sana zahmet
Kadınlar evli erkeklere daha ilgili aslında. Benim de konuştuğum çok oldu. Ayrıca kadınlar erkek evli olsa da unutmakta çok daha fazla zorlanıyorlar. Senin durumunda karmaşa var mı? Geceleri konuşabiliyor musun?
Geceleri yazmıyoo
Alakası yok aklı başı yerinde olan bir kadın kendine bekar bir erkek arar başı bağlı ve aldatan bir adamın kendime saygısı yok ki bize olsun herkesi aynı kefeye koymayı bırakın artık aw
@günes121212 evli erkeklere daha çok bitiyosunuz
Hayır yok öyle bir şey siz erkekler basit karılarla takılıyorsunuz diye herkesi aynı sanmayın yettiniz artık
Hayatımda ilk defa böyle bisey yaptım basit bi kız oldugumu düsünmüyorum ki zaten zor biri oldugum icin kimseyle olamıyorum bu adamda sadece bana normal sohbet amaclı yazıyo
Kadın beyninde şöyle bişey oluyor. Başka bir kadın onayladıysa beni de mutlu eder. Acaba eder mi? Derken içiniz içinizi yioyr
Asla öyle bi düsüncem yok seviyeli bi konusması var ondan etkilendim
Evli mecbur öyle konuşacak. Takibe gel istersen
Soruyu beğendim
Yo bana bitane daha yanık bi evli vardı her konusması cinsellikti engelledim onu mesela
Beyefendi olmak çok kapıyı açıyor. Bunu çok defa gördüm. Bi tane kıza ben de cinsellik odaklı yaklaştım kız rahatsız olmuyorum dalan diyodu. Sonra engelledi ama hala linkedin den profilime falan bakıyor
sallıyor hepsi evliyim ama mutsuzum diyip burada ki kızları kandırmaya çalışıyorsa inanma …ki doğru olsa dahi bu senin görevin mi karısı varken sen onu mutlu edemezsin sana alışır başkasına gider konuşmayın şu tiplerle
Evlilerin %99'u mutsuzdur %95'i boşanmak üzeredir %1'i bile boşanamaz.
boş ver bırak peşini
Öyle bisey demedi
Bosanıcam falan demedi
O kadar samimi değiliz henüz
O da istiyorsa yapacak bir şey yok. Çok da anlam yükleme ama sen yine de😅
Aynen
Birinin evli olduğunu bilerek konuşmak insanın içinde zamanla bir ağırlık bırakabilir. Çünkü orada sadece iki kişi değil, görünmeyen başka bir hayat da vardır. Bazen sohbet masum başlar ama duygular karıştığında işler zorlaşır. Kendine şu ölçüyü koymak iyi olur: Başkasının yerinde olsaydın bu durum sana nasıl hissettirirdi. Buna verdiğin cevap genelde doğru yolu gösterir.
Çoğu evli kadının hak ettiği şey %70 nasıl olsa zinciri taktıp. Boşverrr kimin umrunda demekte. Erkekler sevişmek seks istiyor diye yaftalanıyor ama kadınlar da aynı seks gibi evlilik istiyor anında. İlk buluşmada ben ciddiyim yoruldum artık evlenmek istiyorum diyen kadınlarla dolu. Evet nalet olsun bana da denk gelmişti. Kadınlar davranış özürlüler neye kızıp ne yaptıklarını algılamak istemiyorlar. Bencillik konusunda kadınları kimse geçemez.
"Saygılı efendi" madem saygılıj ise mutsuz ise boşansın. Senin yaptığı şey de hoş bir şey değil. Sana bunu yaptıysa ileride yine yapar, yaşattığını yaşarsın.
Git bekar birisini bul.
Kaçamak heyecan macera. iyidir ver gitsin. sevinsin gariban. Yuvasını bozma. İhtiyacını gider. Oda senin ihtiyacını giderir. Anlaşır gidersiniz
Verecek biseyim yok suanda öyle bi talebi de yok
Vajinan yok mu? Ver gitsin herife
Bakireyim ben tanıdığın kızlara benzetme
Arkadan ver. ya da oral takıl
Bisey vermem
Oda sana bişey vermez ozaman. her şey karşılıklı bu devirde. Al gülüm ver gülüm işleri bu işler
O benimle ilgileniyo rahatsızım tedavi görüyorum ne bir kere benden nude istedi ne bi kere sapık sapık konustu her sey senin isteğine bağlı dedi bana
Ki bekar biri olsaydı Şu an sütyenimi iste baska seylerimi her seyimi istemisti
Evet yanlış yapıyorsun. Sen kimseyi mutlu edemezsin çikolata değilsin🤪 hepimiz mutsuzuz napalım yani? Kendini kullandırtma, sonra evliliğimi bozan kaşar der karısı sana.. senle konuşur konuşur o herif bir gün aniden evliliğini kurtarmak adına seni bir günde siler.. öyle bir aşk yaşarlar ki karısıyla sen bile şok olursun ve şu an otur düşeceğin konumu bi gözden geçir. Kadınlar fenadır suçu kocasında bulmazlar. Onları aklarlar temizlik bezi olarakta seni kullanırlar..
Adam zaten evliliğimi bozamam diyo benden bisey bekleme gelecek yok bende diyo
E yani o zaman ne yapman gerek ortada bence? Sen yara bandımısın?
Yani seni ne ilgilendirir canım onunla konusmak istiyo bu kadar
Ha şunu baştan söylesene ya. Bende seni sad bi kız aanıyom meğer sen bile bile ateşe yürümek istiyormuşsun.. buyur bacım yollar senin. Sizce yanlışmı yapıyom diye sorduğun için.. yoksa ilgilendirmez tabi
Saf bi kız sanıyom*
Yok yürüyelim yapacak bisey yok 🥲
Ne tarz şekilde konuştuğuna bağlı. Bir normal sohbet var bir başka şekilde sohbet var.
Normal muhabbetimiz
Ne konuştuğunuza bağlı, sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Normal sohbet ediyoruzz
Birazcık daha konusurum sonrası sonra
Yeni konusuyorum 5 6 gündürlü
35 yasında o ben 29
Varmıss 🥲
Nedenn
Evett ayrılamaz öyle kolay olmaz ne bilim ben yuvasını yıkmak istemem ama banada iyi geliyo
Evettt baska niyetim yok en basında söyledi zaten evli oldugunu cocugu oldugunu en azından yalancı değil
Kazandı ama ben bekar bir erkeğin 3. sevgilisiydim bu adama laf ediyorsunuz ama bekarlar bunlardan daha pislik
Sende mutluluk vaat ettin ne kadar iyi niyetli bu TC Kadını
Hahah komik
şimdi her şey böyle başlar sonra seks olur sonra saf gibi kalırsın ortada
Seks yapmam onunla yapabilceğim sınırlı seyler bakireyim cünkü
seks olmasa da sanal yaparsın ve illaki önden olmaz ama oral olur anal olur
Sanalda Şu an böyle bi talebi yok
ne kadar oldu peki konuşmaya başlayalı
4 5 gün olduu
daha yenisiniz canım toysunuz hele bir güvenini kazansın ondan sonra ister 1 ya da 2 ay içinde
En azından güvenimi kazanmaya calısıyo normal bekar erkek bunu bile yapmadan konuya giriyo
bence bekar erkeğinde evli erkeğinde amacı sevmek değil sevişmek bu net yani ama bekar kızlar bu konuda bekar erkek yerine evli erkeği tercih ediyor çünkü cinsel tecrübesi çok fazla
Benim tecrübesine ihtiyacım yok ki
ama bunları yaşamayı istiyorsundur onun ile
Cok sonra
Belki senden adım bekliyordur
Çok büyük yanlış yapıyorsun şöyle düşün ilerde eşinde aynısını yaşasa?
Haklısınızz
Ben de evliyim konuşacak insan arıyorum normal bir şey
Konustuğun kadına bağlanır mısın
Bağlanabilirim konuşmaya ve karşımdakine göre
Neden esinle aran mı bozuk
Bozuk değil kaçamak seviyorum ben
O da mı senin gibi yapıyordur
Yok sanmıyorum
Ne yapmaya calısıyo peki
Bilmiyorum ki yavrum
Ha senin konuştuğunu soruyorsun muhtemelen o da öyle cinsel olarak tatmin edilmek istiyor sadece o kadar
Ama bana cinsellikle alakalı tek kelime etmedi
Buluşmayı bekliyordur
Bulusunca yapar mı
Yapar
Evli bir erkekle konuşuyorsan, sende bir çeşit fantezi var demek ki
İlk defa konusuyorum desem
Kimse bana zorla bisey yaptıramaz ki
Tercih senin kimse kimseyi sonuçt zorlamıyor... Uyum varsa konuşursun yoksa bye
Aynen öyle
Bende evliyim konuştukşarım nadir olsada oluyor sonuçta herkesin haystı sorunları kendini ilgilendirir.
Eşini seviyor musun
Sevmeseydim evlenmezdim... sös zamsn sevgiyide aşkıda imişleri çıkışlarıyla sardıyor tuzla buz ediyor ki bu sitedeyim.
Yaa o zaman baskasıylada aynı seyler olsa sıkıntı olacak
İşte burada birbirine ksrşı sabır yads beklenti ya da istekler giriyor herkes maalesef çekemiyor herşeyi usds bekleneni yapmıyor ya da karşılamıyor
Güvenmeyeyim mi ona
Ben bilmem sen güven ya da güvenme kişilerşn kendi diyolohları hareketleri belirler
O kadar saygılı ki eşine saygı duyup boşanmak yerine başka birine ağlıyor, o kadar efendi ki kendi seviyesinde biriyle konuşuyor aldatıyor.
Mutsuz olabilir seni kısa süreli mutlu edip sonra olduğun yere geri bırakır bu hep böyle oldu
Olsun
O zaman devam
rica ediyorum kendini konuştuğun kişinin karısı yerine koyarak hareket et, böyle bir şey senin başına gelse nasıl bir hayal kırıklığı ve üzüntü yaşayacağını düşünmeni tavsiye ederim. mutsuz olması bunu yapmayı mantıklı kılmıyor maalesef. gerçekten mutsuz ise boşanır bu şekilde hareket etmeyi seçer. Allah korkusu olan biri olarak böyle bir durumun içinde hiçbir şekilde bulunmazdım kesinlikle yaptığınız yanlış bir şey
Bende yeni evliyim, evlenmeden önce pek fazla kadınlardan ilgi görmüyordum, şu an inanılmaz şekilde kadınlar yürüyor, mesaj atan, takip isteği atan, ya da çalışırken ilgi gösteren, kadınlarla çevrildi bir anda hayatım, tabi eşime sadığım ama bunun sebebini anlayamadım var mı bir açıklaması?
var. kadınlar çoğunlukla tercih edilen olmak ister.-beni kapsamıyor xd
@sadeceturkcugenc nereden biliyorlar ki evli olduğumu iş gereği yüzük bile takmıyorum
bilmiyorlarsa tek açıklaması var beğeniyorlardır işte
@sadeceturkcugenc ama iyide önceden ben birileriyle tanışmak ilişki kurmak için çok çabalıyordum, şu an hiç bir şey yapmadan, onların yürümesi tuhaf hissettirdi.
Ben bi kac gün sohbet ettim sonra evli oldugunu öğrendim bana karsı ılımlı ve olgun olunca onu tanımak istedim
Merak ediyorum karşılık verse onun sevgilisi olursun bence, sende o potansiyel var, ama bu durum seni kötü hissettirmez mi?
potansiyel olsa sevisirdim aw
@sadeceturkcugenc onun eşini aldatmasına yardım ve yataklık yapıyorsun, sevişmen gerekmiyor aranızda bir enerji ilişki olması yeter
Ne işin var evliyle? Başka bir kadınla yazışmaya çalışan hangi evli erkek mutluyum der ki? İnanma, aldanma, iletişimi sonlandır. Bir atasözü var "çalma kapıyı, çalarlar kapını"
3 kadınla aldatıldığın için bu sefer kandırılan kadın olmaktansa kandıran taraf olmayı seçiyorsun. Bence senin özgüvenin gitmiş kendini düzgün ilişkiye layık görmüyosun. Sığıntı olabilir miyim acaba diye düşünüyosun
3 kadınla aynı anda mı
Evliyken başka kadınlarla konuşan erkekten ne bekleyebilirsin? Mutsuz da olsa yaptığı çok yanlış.
Evet yanlıs ama kimseyi kınama basına geliyo
Benim gelmez. Ben biriyle flört ederken bile başkasıyla konuşmuyorum evleneceğim kadına hayatta yapmam. Diyelim ki mutsuz oldum, daha fazla uzatmam boşanır hayatıma bakarım kimsenin vaktini duygularını sömüremem etik ve ahlaki açıdan da bu çok yanlış. İnsanın kendine biraz saygısı olmalı.
Ama sen yinede büyük konusma bende böyle bi insandım
Konuştuğun adamın eşinin yerine düşmek istemiyorsan o adamla konuşmayı bitir ve evlilerden uzak dur
İlk defa tanıstığım bi evli kimseyle isim olmaz benim
Bununla da olmasın konuşmayı kesmek en doğrusu
Bende ayni ama ilk görüştüğümde evli olduğunu söylememişti sonradan söyledi konuşmak istemedim ama bi şekilde devam etti
O dürüstlük hosuna gidiyo dimii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?