- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle dertleşince mi evliliğini kurtarmış olacak? Neden eşiyle konuşup sorunlarını çözmüyor eğer öyleyse ama İnan bi çok evli adamın yalanıdır bu, mutlu değilim, boşanıcam, yatakları ayırdık, sevmiyorum, görücü usulü ya da aile baskısıyla evlendik gibi gibi..
Ha gerçekten olabilir mi evet oladabilir, ama genel olarak karşısında ki bayanı etkilemek için yalan bahanesidir bu. Dikkat et sana zarar gelmesin. Ve sen onun dert ortağı değilsin.
Sadece şunu düşün, senin Kocan yapsa, sen napardın?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış. Ah evli erkeklerin söylediği yalanlar..
Evliliğim kötü gidiyor..
Kağıt üzerinde evliyiz..
Çocuk için devam ediyor bu evlilik..
Biz kardeş gibiyiz..
Ve uzar gider bu yalan silsilesi.. Diyelim gerçekten evliliği kötü sen yine de evli olan adamdan uzak dur. Hayatinla oynama. Ah alma. Uzak dur. Evli erkek evine gider, evindekiyle unutur seni, olan sana olur00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı direk bitir kimsenin evliliğini kurtarmak sana düşmez hangi aldatan adam karımla çok iyiyiz diyor hepsinin bahanesi evliliğim kötüye gidiyor şu evli adamları salın artık böyle bir duruma kendini koy senin eşin başka bir kadınla konuşsa evliliğiniz gayet güzelken ona evliliğim kötüye gidiyor dese neler hissedeceğini düşün kimsenin yuvasını bozmaya çalışma
00 Yorumla
Tabi tabi normal sohbet o sohbet sonradan başka yerlere kayar. Samimiyetten maraz doğar bunu bilmiyor musunuz adamı kendine aşık edeceksin sonra da yuvasını yıkacaksın uzak dur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sen mi kurtaracaksın evliliklerini?
00 YorumlaSana mı kaldı onun için uzmanlar varken ben bir halt yiyorum ama buna bir kılıf buluyum kneimi rahatlatayım mı dedin sonrada kalkarsın kadın haklarından bahsedersin demi kendi cinsinin kocasına yazıyorsun hiç mi kadınlık gururun yok senin diyecem de ergen bebesi olabilirsin de bak
59 Yorumla
Soran+1 yılFazla duyar kastın
- +1 yıl
bunler böyle aga bu türk kadinlari cok gurursuz ve namussuz olmus her gün bosuna geberenler olmuyor
Soran+1 yılYa evlenince bütün kadınlara küsecek misin hiç mi arkadaşın olmayacak ne kadar abartın cahil cühela konuşuyorsun ilişki bozmak ne demek sohbet etmekte mi suç
Soran+1 yılNe biçim konuşuyorsun ya haddini bil geberenler falan terbiyesiz seviyesiz ! Sanki adamla sevgiliyiz dedim siz sütten çıkmış ak kaşıksınız beni eleştiriyorsunuz ilk taşı günahsız olanınız atsın
- +1 yıl
hadi lan ordan bilirim senin gibilerini yuva bozmaya bayilirsiniz
- +1 yıl
@MafyaLideri Maalesef öyleler erkeklerden beter oldular ama erkeklere saydırıyorlar akılları sıra herhaltı yiyorlar hiç bir şey yapmamış gibi devam ediyorlar bize dokunmayan yılan bin yaşasın diye dediğin gibi bir yılan dokunuyor geberip gidiyor başını sonunu düşünmüyorlar ben yanlış yapıyorum demiyorlar
- +1 yıl
aynen öyle usta
Evliliği kötü gidiyordur, karıyla 6 aydır düzüşmemiştir, arada soğukluk vardır, kağıt üstünde evlilerdir, hayata tutunacak bir neden arıyordur ve sana denk gelmiştir, iyi ki varsındır, bu hafta sonu niye otele gitmiyorsunuzdur, karısını boşayıp seni alacaktır..
22 Yorumla
Soran+1 yılHahaha o kadar ileri gitmedik daha
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen gene de konusma. Sorunlar ikisinin arasında ve gene çözülecek ise onlar çözecek. İkisi ile de konuşmak gerekir sorunun çözülmesi için tek taraflı zor. Gitsinler bir terapiste madem böyle bir durum söz konusu. Alsin eşini bu işin uzmanına gitsin. Adam evliliğimi kurtaracağım bahanesi ile sana yürümeyi düşünüyor olabilir. Biri bunu fark etse söylediğiniz şeye inanmaz. Aranızda ilişki olduğunu düşünür. Bırak bu işi kendileri çözsünler. Sen karışma.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende aynı durumu söyledim terapi almasını kendi açımdan da farklı hayatları dinlemek çıkarım yapmak hoşuma gidiyor bu evli bir kadında olabilirdi
Evli adamla onu ikna etmek için konuşulmaz. Velhasili erkekle arkadaş, dost, kanka olunmaz. Bir yerden sonra işin rengi değişirse şaşırma. Erkeklerin duygularina güven olmaz. Sen de uzak durmalısın bence bu senin müdahil olacağın bir konu değil. Boşanmamak için verilecek mücadeleyi eşler karşılıklı şekilde versin vereceklerse..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle başlar, ama asıl niyet yardıma ihtiyaç hissi uyandırıp karşıdakini sinsice, sessizce bağlamaktır. hani fareler kulak memesini kemirmeden önce üflemekle ve ufaktan bi sıvı vermekle uyuşturumuş ya, onun benzeri. ben kız olsaydım yemezdim böyle girişimleri
12 Yorumla
Soran+1 yılamaç nedir peki
Cevap sahibi+1 yılamaç yeni arayışlar ve ürkütmeden yaklaşmak. büyük ihtimalle evliliği bitirecek zaten ve hovarda yaşantıya geçiş yapacak, zemin hazırlıyor. hovardalığı yapacağı partner/partnerler lazım olacak değil mi? uzak durmanı şiddetle öneririm
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirisi de megersem evliymis soyledigi yastan 15 yas fazlaymis ben ogrenince de nolur yardim et esimi seviyorum demeye basladi sonrasinda da esini kotulemeye beceriksiz oldugunu yemek yapamadigini cinsellik falan bastim engeli ben de sana birisi bunu yapsin istemiyorsan sen de yapmayacaksin birisi esinle bu konularda konussa ileride ne kadar uzulursun emin ol
10 Yorumla
+1 yılSeviyeyi bildikten sonra medeni durum önemli değildir fakat sen bunu sorduğuna göre muhtemelen duygusal anlamda kaymalar başladı. Flört ya da sevgili olarak konuşmak çok yanlış.
21 Yorumla
Soran+1 yılhayır daha yeni konuşmaya başladık insanlar çok tepki göstermiş
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli bir erkek evliliğini kurtarmak için karısıyla konuşmalı 👍 Kız aklı kaz aklı derler. Dikkat et bir gün bir bakarsın adam boşanmış ve kendini nikah masasında bulursun ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılKarısından boşanıp benimle mi evlenecek sanmam sadece dertleşiyoruz
- +1 yıl
Dertleşmeyle başlar bu tür şeyler ;) dertleşeceği ve dertleri çözeceği kişi sen değilsin 👍 O kişi karısı.
Soran+1 yılKonuştukça duygu mu besler diyorsun
- +1 yıl
Sadece o mu besleyecek duyguyu 👍 Biraz aklınızı kullanın Allah aşkına
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanane ki adamın evliliginden ya bu genç kızlarda ki evli erkek merakı ne ya sen kendi dengine baksana ailen duysa afedersin ağzına eder ki haklı kızı neler yapıyor ayıp siz sadece kendinizi değil ailenizi de temsil ediyorsunuz
10 Yorumla Olmamalı. Hele senin niyetini yorumlardan anladığım kadarıyla hiç olmamalı. Sorunu varsa karısıyla halleder sen dış kapının mandalı bile değilsin ne haddine. Sizin gibi insanlardan yıldık tiksindik.
12 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmaya anlatmaya ihtiyacı olabilir kadınlarda erkeklerde yapıyor aynı durumu burada bile bir sürü evli var kimse kimse ile muhabbet etmesin o zaman yolda bile konuşmayalım selam vermeyelim ne kadar abarttınız ya
- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılYemeyin bunu. Bakın bende hırlı değilim ama kötü giden evlilik başkasıyla konuşarak düzelmez. Ben bile bıktım bu bahaneden.
Yediği haltın arkasnda duramayacak insanlara güvenmeyin23 Yorumla
Soran+1 yılAbi yanlış bir şey konuşmuyoruz ki havadan sudan muhabbet sizinde sitede arkadaşlarınız vardır burada bi sürü evli var herkes gönül ilişkisi yaşadığımı düşünmüş
- +1 yıl
Erkek arkadaşlarımla bile konuşmam bu tip şeyleri. Sen kötü değil sanıyorsun ama o senşn gibi mi düşünüyor
Soran+1 yılO ne düşünüyor peki
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kendin değerlendir sen evli olsan eşin bi başkasıyla konuşup x kişinin fikirleriyle seninle iletişime geçse bu hoşuna gidermi ayrıca o x kişiyle uyum yakalayıp farklı noktalarada gitme ihtimali var
01 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmaların içeriğine göre değişir
+1 yılEvliliği kurtarmak isteyen erkek karısıyla konuşur, senle değil.
52 Yorumla- +1 yıl
Anlayana...
+1 yılEvet yanlış. Evliliği kötü gidiyorsa bu konu da deneyimli ve güvendiği birine danışabilir ya da çift olarak terapiye gidebilirler.
Senin onunla evliliğini kurtarması adı altında ettiğin her sohbet evliliğinden daha da uzaklaşmasına neden oluyordur emin ol. Kendine aşık edip ego tatmin etme dersindeysen uzak durmalısın. Evliliği kötü giden kişi huzuru dışarda arar, ki belki de bu konuyu bahane edip seninle iletişim kurma derdindedir.14 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz cok hosuma gitti bana mesaj atar misiniz?
- +1 yıl
@Ayriliksarkisi7 sen yaz. ben yazamam
- +1 yıl
Bende yazamiyorum olmuyor
- +1 yıl
@Ayriliksarkisi7 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Kurtarması için senin ne gibi bir yardımın olabilir ki? Kendini kandırma. O kişinin gelip eşiyle olan özelini sana anlatmasından anlamalısın zaten nasıl bir kişilikte olduğunu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış tabi kötüye giden evliliği daha kötüye sürüklüyosun senden gördüğü ilgiyi anlayışı karısında görmicek ve sana yönelecek şahsen kocamla biri arkadaşca bile konuşsa tutar yolarım o kadını ki sende öyle yaparsın
10 Yorumlaİçine dert olmasa buraya yazmazsın
Oluşan muhabbet içine sinse yine yazmasın
Valla diğerlerini bilmem
Ben hiç saf değilim 😂00 YorumlaKurtarması için normal muhabbet etmiyorsunuz. Bunu sen de biliyorsun kendini kandırma. Konuşmayı bırak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. At yalanı inananı s. keyim. Oda karısının telini paylaşsında, hatun boşta kalmasın, aqq qavatı yüzünden
01 Yorumla- +1 yıl
Neden bu durumunu bekar bir erkekle tartısmıyor, veya evli bir erkekle. Bu tiplerin bunalım rollerini ilk defa görmüyoruz, paralı gösterip hatun dusurecek. Eger gercekten samimi olsaydı o pezzo, karısını bosar, elin kadınını bosyere baglamazdı aqq bnesi. İki kadını da harcayacak, ve işin komik tarafı, öldürülene kadar hiç bir kadın ikna olmak istemez tuzağa, kendi düşen ağlamaz
+1 yılbaşka bir yöne dönmediği sürece problem yok..
ayrıca, evliliği kötü falan gitmiyor bu bir taktik..14 Yorumla
Soran+1 yılNeden taktik yapıyor ki
- +1 yıl
seni kandırmak için..
Soran+1 yılne için kandıracak beni
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Evliliği kötü gidiyorsa bunu seninle konuşarak değil karısıyla konuşarak düzeltebilir.
Dipnot: olan sana olur evliyken seninle arada kaçamak Yaşar evliliğe devam eder.00 Yorumla
+1 yılsenin niyetin şu an da yanlış drğildir ama onun niyeti yanlış konuşmayı bırak. düzeliceği versa da seninle konuştuğu için düzelmez.
01 Yorumla- +1 yıl
senin düşüncen yanlış değil zaten ama erkeklerin düşüncesi öyle.
+1 yılGüzel paketlemiş seni, yakında yatak hayatınız başlar🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şehirde ya ne alakası var
- +1 yıl
Başlar başlar, sanaldan yaparsınız bulusmayla taclanir
+1 yılKurtaramadığı evliliği sen mi kurtaracan yani ya gidin allasen.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet.. hep böyle başlar
Ne kadar tanıdık bir senaryo..10 Yorumla
+1 yılSen mi boşatıcaksın da kurtarmak için seninle konuşuyor
00 YorumlaBirini bulsan onunla konuşsan olmazmi erkekler evlilik kötü deyip muhabbet etmek istiyor olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Ne konuştuğuna bağlı.
(Zamanla konular değişebilir çünkü)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğini kurtarmak istiyorsa karısına değer versin onunla ilgilensin zaten düzelir herşey
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılOna psikolojik yonden yardım etme amaçlı mi konuşuyorsun
00 Yorumla
+1 yılEvet yanlış. Evliliği kötü gidiyorsa gitsin eşi ile konuşsun.
00 Yorumla
+1 yılO boşlukta yanlış yollara sapa bilirsiniz. Konuşmayın
00 Yorumla
+1 yılYanlış tabi kendi açından düşün farklı tepki vermezsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılİyi niyetli yapıcı bir sohbetten fayda gelir. Ama sanki sizin ki ara pası gibi
00 Yorumla
+1 yılSeninle muhabbet edebilmesi için zahiri evlilik sorunları olması gerekir.
00 Yorumla
+1 yılYani sana evliliğim iyi gidiyor demesini beklemiyorsun heralde!
00 YorumlaBu çok tehlikeli senin söyleyeceğin küçük bir söz bile ona yıkıcı kararlar aldirabilir
00 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün biri senin eşin ile ya da sevgilin ile konuşsa hoş olurmu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli adamla konuşmak ysnlış evliliği böyle kurtarmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Normal konuşmak olurmu
Yoo konuş yanlış değil sabah sabah ne aptal aptal sorular bunlar
00 Yorumla
+1 yılBi bitmediniz be. Etme sohbet sana ne? Psikolog musun sen? Sonrada iste efenim aldatma söz konusu degil sadece arkadastik o dönem. Sende bile bile atese yuruyorsun icini rahatlatmak icin gelip soru soruyorsun burda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar düşüncelisin maşallah senin bu işten çıkarın ne :))))) iki güne hamileyim ühüüğüğ diye gelirsin artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuşmanın sonu sevgiye ve ihanete gider bunu yaşadım uzak durmanı tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılSenin kocanla sirf sorunun var evliligin kotu gidiyo diye bi yellozun konusmasi hosuna gidermi ve aciklamada biz normal konusuyoruz sadece olsa. Boyle dusun bebeyim sen ne hissedersin?
00 YorumlaEtme derim ben. Her ne kadar kötüye de gitse sonuçta evli bir adam eşinden başka bir kadınla dertlesiyor. Hoş bir durum mu sence? O kadının yerine koy kendini.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yanlış eşi var çünkü adam evli yardım isterse terapi alabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. evliliği kurtarabiliyorsan sana saygıda kusur edilmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin eşin olan ya da olacak kişi yaspaydi nasıl karşılardın
01 Yorumla- +1 yıl
Burdan doğru mu diye sorup millet sana doğru olanı söyleyince cemkiriyor mu oluyor şu an normal muhabbetle başlar sonra başka muhabbetlerle devam eder eğer milletin dediğine kulak asmayip kendi bildiğini yapacaksan burdan doğru olup olmadığı konusunda tastik beklemeyeceksin kendi bildiğin yaptığın sana doğru geliyorsa başkalarının onayına gerek duymayacaksin ne istiyorsan onu yapacaksın birinin yaptığı yanlışı söylemek doğrusunu söylemek cemkirmek oluyorsa evet herkes sana cemkiriyor
Sonra başka yerlere kayar evlilerden uzak dur derdi varsa erkeklerle konuşsun
20 Yorumla
+1 yılbunu eşiyle konuşmalı seninle değil.
empati kur. eşinin bir kadınla sizin evliliğiniz hakkında konusması hoşuna gider miydi?00 Yorumla
+1 yılnormal ise sorun değil ama yine de sorun olabilir sana yürürse eğer. bende senle konuştuğu kadar karısıyla konuşsa sorunu çözer
00 YorumlaEvliliğini kurtatacaksa seninle değil eşiyle konuşmalı.
00 YorumlaBance yanlış karısına yazık biraz empati kurarsanız anlarsınız belki
00 Yorumla
+1 yılne diyorsun ki kurtarması için
02 Yorumla
Soran+1 yılne sorunlar yaşıyorsunuz terapi aldınız mı vs diye sordum farklı hayatları dinlemek hoşuma gidiyor bu evli bir kadında olabilirdi
- +1 yıl
Bunlar normal zaten
Yakında başlar merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılNe başlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşabilirsin ben de konusuyorum
43 Yorumla- +1 yıl
Benmde konuşmam lazm
Cevap sahibi+1 yılKonus o zmn
Cevap sahibi+1 yılNeden?
+1 yılSen bilirsin senin derdin değil...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Niyet kötü değilse sorun yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. bir zaman sonra sana sarkıyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar