3 ay
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
197Cevap
Bence yanlış yapıyorsun. Bugün senin yaptığını yarın başkası sana yapar. YAPMA yoksa ileride mutlaka sana da yaparlar. O adam mutsuzsa boşanmalı karısına da kendisine de eziyet etmemeli.
Başkasının maşası olma. Günün sonunda yalnız kalan sen olursun. Bir kere yapan her zaman yapar. Onu aldatan seni de aldatır. Günün sonunda o zampara sen uruspu olursun
evli olan o sen değilsin. sorun onun sorunu ayıpsa onun ayıbı. sen bak keyfine kısaca
😅😅 ben de öyle düsünüyorum 😅
O mutsuzluk hikaye. Her evli erkek öyle der. Mutsuzum, yatakları ayırdık, zatem boşanacağım fırsat kolluyorum gibi yalanlar standarttır.
O mutsuz değil eğer mutsuz olsaydı boşanırdı zaten sadece seni elinde tutmak için yalan söylüyor Ben de daha önce evli bir kadınla görüşüyordum yalan yok yasak ilişkinin cezbediciliği var doğru yoldasın devam et 🤭😅🫣🤪
Azıcık kafan varsa ve bunu kullanabiliyorsan şu an eşini aldatan ileride de seni başkasıyla aldatır. Başkasının kuması gibi kullanılıp atılmak mı istiyorsun?
Bana bisey yaptığı yok ki
G*tüne tekmeyi vurup göndermen gerek. Başkasıyla konuşan evli kişi, senden başkasıyla da konuşmuş. Seninle birlikte olduğunda seninle yaptığını başkasıyla da yapar. Dünya sayısız bekar erkek dolu. Yoklukta kalmış gibi elin adamına yükselme. Mutsuzluğu da senin değil onun sorunu.
Ben gibilerle konuşmayın başkalarıyla konuşun mutsuzsa boşansın karısı varken neden? Şimdi sen kendin o kadının yerine koy kocan bir yerden sonra senden sıkıldı ve başka bir kadına mutsuzum dedi sen o zaman artık benden sıkılmış başka kadınlarla konuşabilir sorun yok deyip yaşamaya devam edeceksin
Yalan olma ihtimali var her zaman için kandırılma dikkat et
Nasıl anlarım onun yalan söyledğini
Ne yazık ki anlaman çok zor sürekli sorular sorup çelişen cevapları bulursun ama soracağın sorular genelde aynı veya benzer olacağı için yakalaman zor sosyal medyada özellikle de burada kimlik kaygısı olmayınca insanlar çok fazla rahat takılabiliyor
Bir erkek olarak söylm erkekler bazen farklı heyecan arayışına geçer bunun mutluluk veya mutsuzluk ile alakasi yok asıl soru sen o kadar bekar erkek varken onu tercih ediyorsan onu bilemem
Tamam da beni napsın bu adam ona cok uzagım bir sürü esc var normal kadın var niye been
her şey cinsellik değil bazen masum bir flortlesme arar insan bazen sadece günlük hayattan uzaklasacagi biri
Bu dediğin olabilir
Muhtemelen oda sadece bir kafa dağıtma duygusal kaçış olarak düşünüyordur
Hiç foto vs gördünüz mü ve buluşma vs konuştunuz mu?
Sen hic evlenmedin mi?
Foto kendimziin fotosu olarak attık bel altı muhabbet yok bulusmada yok
Anladim, hiç evlendin mi?
Yok evlenmedim
Onun senden beklentisi ne olur tahmin edebiliyorum değil mi
İlk başta açmasa bile eninde sonunda açar
Ben de evliyim... guvenme yani
Evli adam konuşuyorsa canı bisey istiyordur başkasının günahını almiyim ama öyle
Bence konusmamalisin
Yok derim yanii evli erkekler değil bekar erkeklerde aynıı
Öyle maalesef, benim gibi adamı bile bozdu bu hayat
Kimseye güvenme:)
Tabi guvenilir insanlar var yoksa kıyamet kopar
Ama internette kimseye güvenme, yani reelde taşımak vs çok zor
Yalan söyleyebilir...
Biliyorum ondan korkuyorum ama ne olursa olsun bana basta söyledi evliyim diye simdi de benim istemediğim biseyi istemiyoo bekar ac istekli erkekler gibi nude falan istemiyo simdilik olsa bile hosuma gidiyo
Yapma nefsine hakim ol
Şimdi hoşuna gidiyor ama uzun süre konuşup hoslansan yine bırakmak zorunda kalacaksın
Sonradan vazgeçmek yerine simdi vazgeç
O adam bosanip senle evlenecek değil ki
Boşanmak zaten iyi bisey degil
Sen sevgiye açsın ama o sevgiyi yanlış ortamda arıyorsun:)
Simdi bencillik edip yuvasından edemem biliyorum bosanmaz bide cocugu varr suanda bana iyi geliyo sonu yok bakalım zamanla vazgecedebilirim
Benle konuş çocuk da yok şu an adfgh
Saka bi yana:) bence sadece birisinin senle konuşması ilgi göstermesi hoşuna gidiyor, bu kadar
Bak benim etrafımda bir sürü bekar erkek varr suanda sağlığımla imtihan edildiğim dönemdeyim erkekler o kadar kötü ki benim bu halimle bana neler dediler bundan faydalanmak istediler biri bana nasılsın diye sormadı bu konustuğum insan her gün beni soruyo her günnnn istisnasız nasılsın diye soruyo ya donumun sütyenimin rengini merak etmeden benimle konusuyo midem bulandı artık insanlığına kalsa yine konusurum onunla anlıyor musun
Sana bisey diyim. mi ben evli erkegim sen konuştuktan sonra ben de senle konuşurum
Halini hatırını her gün sorarım
Seni kendime ısındırip sonra da malum konuları açabilirim ki ısındıktan sonra zaten sen de sorun yapmazsin buyuk. ihtimal
O konuştuğun kişi de böyle düşünüyor olabilir
Sen temiz kıza benziuosun
İyi kizsin, sanalda arkadaşın olması inan bisey değiştirmez
İnternet koptuğunda o kişi yok
Reel yalnızlık sanal dostluktan iyidir
Anlıyorsun değil mi beni
Haklısın böyle ihtimalde olabilirr tamam dediğin gibi yapsın da niye ben yanii zaten uzak mesafeyim zaten sanalım adam ne benle ugrassın etrafında dolu kadın vardır bekar evli esc tarzı benimle ilgilenmeye mi ugrassın sencee bu kadar veren kız varken ben mi sence? Zaten yalnızım bi onunla konusuyorum bi beklentimde yok
İnan daha çekici geliyor
Veren çok ben de bulurum veren bir sürü
Ama senin gibi vermeyen, samimi daha çekici geliyor
Bi de durustse,
Evet dürüstüm kimseye de vermedim ona da vermem yani amacı buysa engeli basarım acımam
Sen evlenmelik kizsin
Böyle olman çok güzel tebrik ederim
Kac yasindasin bu arada
Ve sağlık durumun nasıl, bir sorun var dedin merak ettim
Geçmiş olsun
Tesekkür ederim 😊 29 yasındayım beynimdeki bezde büyüme var tedavi görüyorum
Geçmiş olsun hanimefendi
Tedavisi var değil mi
Sağlığına en kısa sürede kavuşursun umarım :)
Ev hanımı misin çalışıyor musun okuyor musun
Evdeyim Şu an 😊 ilac tedavisi görüyorumm insallah düzelicez bee
İnşallah hanimefendi
İyi birisine benziyosun sen, hep mutlu ol:)
Üzme kendini
Huzurlu olmak lazım bu hayatta
Herkes huzurlu mutlu olmayı hakediyor
Cok tesekkür ederim Allah razı olsunnnn
Sagol kibar hanim
:) nasil bi erkek istersin hayatinda
Dürüst saygılı isinde gücünde beni bebek gibi sevecek biri
Tam sevilecek kadın desene :D :)
onun söylemlerini boş ver sen mutluysan sorun yok, çokda gönül bağlama
Aynende öyle
doğru tercih bu olur , takıldığın yerde sor , ama tavsiyem gönül bağlama
Sen de mi yasadın böyle bisey
evet 3 kez
Sen mi evliydin karsı taraf mı
karşı taraf , benimde olduğm taraf var
Sonunuz ne oldu
yaşanan çok şey var , ama sonu genelde belli
Bunu bile bile yasıyorum bende
dedimya mutluysan keyfine bak şimdilik ama gitmen gereken yeri bil
yaz özelden
duygusla geçince kötü hissediyosun
Gecerim ki ben duygusalım
genenlde kadın doğası duygusaldır zaten
Evet yanlış yapıyorsun bu adam seninle birlikteyken seni de aldatır mutsuz bir evliliği olsa bile aldatmayı doğru bulmuyorum şu an eşini aldatması ileride seni de aldatacağı anlamına geliyor bu adamdan ayrılmalısın
Yanlış tabi başı bağlı bir adamla ne işin var o adam en fazla seni kullanır sonra bir kenara atar
Sakın ha. Kullanır seni. Bir erkekle konuşman bile hata zaten. Bekar olanların bile niyeti kullanmaktır.
Yanlış olduğu bariz belli değil mi? Evli olsan eşin başka kızlarla konuşsa aferin diyeceksen doğru bir şey yapıyorsundur
evli bir erkekle konuşuyor olman yanlış değil ama bu adam evli diye mutsuz olduğunu sana söylerse bence sana karşı dürüst değil, sana karşı dürüst olamıyorsa eşine karşı da dürüst olmayabilir dimi?
Çok mutsuzsa konuşabilirsin. Tabii ki dikkatli olman gerek. 👍 hayat tecrübesini sana aktarabilir..
Hangi amaçla konuştuğun önemli ama onu baştan çıkarmak mı yoldaş olmak mı amaç. ya da evliliği devam etsin ama biz aramızda özel konuları konuşarak haz alalım vs vs mi
Hic girmedi özelime bekar bi erkek olsa icimden gecerdi
İlerleyen süreçte girecektir seni kaybetmek istemediği için ağırdan gidiyordur buda durumu güzel ve arzulu kılıyor
Öyle mi diyosun
Hoş olur bnc girmesi zamanla reel öncesi konuşarak ya da yazışarak daha iyi tanırsınız ve belkide senin rızanla reele dönüşür
Hep öyle olur zaten mutsuzdur, çocuk için katlanıyordur, ayrı yatıyordur vs evli erkek yalanları. Bilmiyorsun ki evde karısıyla da çatır çatır takılıyor😅 sıkıcı ve monotonlaşmış evliliğinden kaçıp seninle gönlünü eyliyor. Durumunuz bi ortaya çıksa hanımcı kesilir seni falan gözü görmez
Canın ne istiyorsa onu yap ama yarın bir gün aynı olay senin başına gelirse o kadını hatırla.
Doğrusunu söylemek gerekirse bana pek doğru gelmiyor. Evli bir insanla bu şekilde konuşmak kimse için iyi olmaz.
Uzak mesafeyiz yan yana gelmiyoruz
Uzaklık bazen insanı daha çok düşündürüyor aslında.
Nasılll
Mesafe uzak olabilir ama insan isterse yol da bulunur.
Sanırım öyle seyler olabilir onu görmek istiyorum ama iste cocugu var esi var ne bilim
Tamam, anladım… İsterim ki sen doğru olanı yap, ben de sana saygı gösteriyorum.
Kafam cok karısıkk
Zor bir an gibi geliyor, istersen paylaşabilirsin.
Yuva yıkanın yuvası olmaz. Sende büyük ihtimalle aldatılırsın
Uzak durman, biraz onurun varsa...
Mutsuzsa boşar zaten...
Sinir oluyorum bu hemcinslerime
"Hem ayranım dökülmesin hem de dötüm zikilmesin" hesabı bu resmen...
Hep mutsuz olurlar klasik klişe yalanlar. Hemen kaçarak uzaklaş başına dert alma
Bi tane hoca bu soruya şey diyordu o aklıma geldi 😬 kadının biri telefona bağlanıp yine aynı mevzu ; evli bir adamla beraberim günah işliyormuyum ‘diye soruyordu hocada yok sevap işliyorsun diye cevap veriyordu o hesap 🤣🤣
Bende 2 evli erkekle konuşuyorum yanlış yok
Cidden mi
Evet ilki sadece gece yarısı cevap verdiği için 2. Yapmıştım şimdi ikiside konuşamıyor iftar sahur yüzünden bende burada oyalanıyorum
İki mi?
48 yaşındaki adam bile beni anlıyor da sen 30da anlayamamışsın
Çok istekli birisin sanırım
😅😅 benimkide aksam sıkıntılı Allah yardım etsin
@soran sanada Allah yardım etsin ramazan bitsede eski rutine dönsem yoksa 3. nün yolu hazır 😂
😅😅 ay kız dikkat ett
Maşallah baya hızlısınız
Şanşlı 3. olup konuşmak isterim☺️
Ramazan zorluyor anlaşılan
Tanışcaktık en son
Naptın kız pompa oldu mu
Mutsuzsa boşansın canım 3. Kişi şeytan bunu unutmayınız. Kesinlikle baş başa da kalmayın. Sizinle birlikte olmak istiyorsa da önce boşanmalı.
Ne bilim canım yaa kafam cok karısık
Karışmasın sakın kendinizi yanlış durumlara düşürmeyin. Nefis taşıyan canlılarız sonuçta nefis ise şeytandandır. Şeytana uymayınız lütfen sonra üzülen siz olursunuz benden söylemesi
Uzak dur ula aynısını senin kocan yapsa olur mu şu işi bu kadar normalleştirmeyin da
siz niye kendinizi evlı erkeklere sunuyosunuz mursuzsa mutsuz kime ne
Iler de senin evlendigin kisiye birisi bu sekilde davransa ne dusunurdun ona gore hesapla
Onun çok ihtiyacı vardır. İlgi göster, sevap kazanırsın
bize ne yav aman kendi zevkin. Bağlanmada nolur nolmaz.
Yanlış olduğunu bildiğin için zaten soruyorsun belli ki
Evliyle konuşmak enayiliktir boşanmadan konuşma sonra sen bilirsin
Konuşmak var konuşmak var. Evli bir karşı cinsle muhabbetini tabii sınırlamalısın.
Sende biliyorsun ki o adamla bir geleceğin olamaz sadece takılırsıniz sen bağlanırsın onun hic umrunda olamaz üzülen sen ve onun karısı olur sadece değmez bekarsan kendin gibi bekar birini bul geleceğin olsun
@Sesni4 mantıklı tecrübe
Gerçek bu gerisi boş bi hayal
Aynen öyle çok doğrusun ;)
Doğrucu bayan
Yapmamalıydın
Na yapamaya çalışıyorsun
Dogru olani
Yeniden bir selam ;)
Olmaz
🫣
Bak sen yaa
Evli erkek yanlış yapıyor ulan millet evliyken buluyor bizde yok bekarken
Uzak dur esine cocuklarina yazik sen de bir kadinsin yaklasma
Mutsuzsa boşansın. Eşine hayır gelmeyen adamdan sana hayır gelmez. Bir kadın olarak empati kur. Senin kocan senden boşanmayıp başka kadınlarla mesajlaşsa akşam da senin koynuna girse ne hissedersin? çok yanlış yapıyorsun evli erkekle konuşan kadınlardan iğreniyorum mide bulandırıyosunuz
Senin yapabileceğin birsey yok. Ne zaman kendini kurtarır boşa çıkarsa gidip yaralarini sarabilirsin. Ama şimdi kendisi baska birine bağlı. Uzak dur. Yuva yikan olma
Konusabilin ama daha fazla ileriye gitme yeter.
Neden mutsuzsun bunu sen bulman gerekir ki ona göre ne yapacağını bilesin ya da ona göre tavsiye versin başkası sana
Mutsuz ise ayrilsin nediye aldatiyor? Ona hiç bu soruyu sordunmu ya kabulenirsin durumu ve onun reserve ihtiyacini genc ve güzel yilarinda kendini yıpratarak gecirirsin ya da kendine denk birini bulur ver istediğin zaman istedigin gibi rahat yaşarsın senin hayatin kınamıyorum ama gençsin eminim güzelsindir kendini kulandirma sonuç yine zararli cikarsin itibarin zedelenir zora düşersin kimse sana sahip cikmaz sonra niye benim hayatıma böyle diye sorgularsin
+18 konulara girmiyorsa sorun yok konuş. Ancak illaki bir yerde girecek çoğu da mutsuzum derken yalan söylüyor mutsuzsa mutlu olsun sen niye yara bandı oluyorsun
Neden mutsuz? Ev işlerine ve çocuk bakımına katılıyor mu? Eşini mutlu etmek için elinden geleni yapıyor mu? Ailesine karşı eşini savunuyor mu? Mutluluk ve mutsuzluk tek taraflı olmaz.
Dünyada yapılabilecek en büyük yanlış kocaman bir ailenin ahını almak bir de slak slak siz günahsız mısınız yazmışsın sıradan günahlarla bir değil bu ileride aldığın ahlar yüzünden hayatın kayınca anlarsın
Suanda bisey yapmıyorum kimseyi de bastan cıkarmadım cok sükür günah günahtır ayrıca kimin ne günah isledğini kimse bilemez beni burada elestirenler kim bilir neler yapıyo dozunda yoruma alısığım ama fazlası sizin haddinize değil
Sorunun cevabı şu olup olabilecek en büyük en kötü yanlış bu adam öldürmekten sonra
Tamam böyle söyle okey
Beni de hep evli erkekler buluyor. Çekiyorum galiba
Davulun sesi uzaktan hoş gelir derlerdi Anlamazdık zaman gosteriyor doğru diyemem ama yanlış demekte haddime olmuyor akışına göre bak
Aynen öyle zatn yeterince linc yedim
Yorumlara da göz attım da tabi cok bağlanıp kendini kaptırma
Evett 🥲
En kötüsü o olur işte o bir heyecan arayışında dir sana gelmez ona göre ayarla kendini sonra çok üzülürsün unutma hayatta en değerli şey kendimiziz 😀
Peki heyecan arayısındaysa nasıl davranır
Biraz gezip tozmadan sonra cinsellik ister muhtemelen
İster mi
Doğasında var bu işin sende istemicek mısın biraz sevgili olup yakinlasinca senin hormonların yok mu?
Var ama ben kontrol edebiliyorum 🙂
Herkes kontrol edebilir kontrol edemeyenler zaten sapıklık tecavüz vs yapıyorlar ama sevgi ile cinsellik peşinden gelir ha ileri boyuta gitmicem dersin o ayrı oda evli birine yeter mi onu bilemem
O da farkında yani bakireyim ben
Tamam o zaman işte öpüşme vs oral falan takilirsiniz sende zevkine bakarsın
Belkiii olabilir
Uzak mesafeyiz ama
Çok uzak değilse bulusursunuz şu an hiç cinsellik konusmadiniz mı
Yok konusmadık hic
Zamanla olur sende istekli gibisin sanki
İstekli olabiliyorum cünkü o bana cinsellik konusunu açmadığı icin 😅
Uygun zamani bekliyordur 😀😀kuş kafesten kaçmasın takdigi sanal vs de tatmin eder seni zaten gerçek bir ilişki yasamadiysan
Yaa uygun zaman mıı sana zarar verecek bisey yapmam istemediğin biseyide yapmam dedi bana normal biri bile bu kelimleri kullanmadıı ağır tavrı hosuma gidiyo
Sen gir bakalım konuya o zaman bilerek hafif dekolteli bı resim at bakalım noluyor?
Ben mesela bı kadınla beraber bir evde kaldım bı iş dolayısıyla sevgili değildik evde olunca biraz öpüştük ben istemiyorum dedi o gün bomba gibi olmama rağmen saygı duydum devam etmedim o sabah bana yanaştı biraz öpüşüp bıraktık yani istmeden seks olmaz
Bugün attım ona minili resim cok tatlısın dedi sadece baskası olsa ohoo
Tm işte yeni tanistiysaniz o uygun zamanu bekliyor demek ki akıllı adam 😀
Olsun akıllı birisi olması bilr cekici abazalardan bıktım
Ahaha sende haklısın 😀😀
Var mı bı aksiyon
Hemde hayatının en büyük hatasını ve ap''tallığını yapıyorsun.. 2 gram aklın varsa kesersin muhabbeti
Hoşunuza gidiyorsa devam edin, adamın kafası dağılmış olur.
Evet kıyamam
Kıymayın
Karısı kusurluysa yanlış değil
Mutsuz olan evliliğini bitirir diyenlere inanma bazı mutsuz erkekler başka kadın bulana kadar evliliğini bitirmiyor birini bulunca o kadınla evlenmek için boşanıyorlar kaç tane erkek tanıyorum mutsuzlardı ama düzenleri bozulmasın diye boşanmadılar başka kadın bulunca o kadın için boşandılar
İsteee ben de bunu düsünüyorummmm cümkü benimde etrafımda bu sekilde insanlar var bazıları gercekten mutsuz bazıları da keyif pesinde bile isteye kim kimi düzeninden etmek ister kii dimi herkes beni yargılıyo
Aslında isteyenler var bazı kötü kadınlar bir erkeği hedef alıp ayartıyor ama herkes öyle değil genelde mutsuz erkekler aldatıyor evlilikler bitmesin diye evli adam metresi için karısını bırakmaz diyorlar ama evliliği bitmiş olan erkek mutlu olacağı bir kadın bulduğunda karısını bırakıyor kaç kişi tanıyorum karısını bırakan.
Yuvalar yıkılmasın diye kadınlar metres olmasın diye uydurulmuş yalanlara inanma yani
ilerde evli olduğunda da senin kocanla oynarlar
Başka birini bul seni hak eden daha iyi birini bul bence seni kandırıyor olabilir de
Yok acık acık söyledi ben evliyim bu iliskinin sonu olmaz sana gelecek vadedemem dedi
Sana böyle dediyse boş ver onu bence senin değerini hak eden birini bulmalısın bence
Bakalım
Senbilirsin ben senin için söylüyorum
Biliyorum 🥰
İstersen bana yazıp konuşabilirsin 😇😇
Kendin yanlış yapmadığını düşünüyorsan başkasına halt yemek düşer yeterki vicdanın rahat olsun gerisini boşveeer
Evet yanlış kendini ona karşı küçük düşürme konuşupda evli erkeklerin genel yalanı mutsuzum boşanız sözleri
Evli olma ihtimali benim midemi bulandırıyor. Kendine yedirebiliyorsan biz ne diyebiliriz ki... Yazık olur. Elbette yanlış yapıyorsun
Arkadaş evli erkeklerle konuşan, kendisini onlara sunan biri.
Terbiyeni takınırsan sevinirim ilk defa konusuyorum muhhabetimiz var sadece ve seviyeli tamam mı
Terbiyemi takıncağım bir durum yok ki, sen böyle bir şey yaşamanın haricinde bir de yorumdaki erkeklerle flörtleşiyorsun
Sanane istediğimi yaparım bu seni ne alakadar eder ki?
Bu senin zaafın olmuş, evli erkeklerin ilgisine dayanamıyorsun
Ben Şu an tek bi erkekle konusuyorum o da evli siz hic bir kadını ayırt etmeksizin konusuyorsunuz da benim bi kisiyle konusmam mı dert oldu
Genelleme yapmazsan sevinirim çünkü ben sadece özel olan kadınla konuşurum senin aşağıdaki heriflerle nasıl muhabbet ettiğini ortaya çıkarım dediğini her şey gördük şahit olduk yani
Bana sorulan soruları cevapladım cilveli bi kızım yani bu herkesle olabilirim anlamına mı geliyor yazık kafana cidden hepiniz öylesiniz size özel kadın değil kadınlar diyeceksin
Hayır bir de çankırıda yaşıyorsun, nasıl cesaret edebilirsin anlayamıyorum
Karısına sormak lazım yanlış mı doğru mu yapıyorsun
Ne yanlışı en doğru olanı yapıyosun evladım.. Tövbe iznillah sen sapıtttın mı yoldan mı şaştın evladım. Sorunda bile yanliş varken nasıl yanlış mı diye sorabilirsin
Normal saygılı ise sorun yok, ama işin içine başka şeyler +18 durumlar girerse bu yanlış olur. Tabi yine de sen bilirsin (=
Girmedi bana karsı saygılı