Lütfen okuyun suçlu sadece benmiyim?

Yaklaşık 10 yillik evliyim. Evliliğim görücü usulü oldu. İstemediğim biriyle evlendirildim. Çok sevdiğim biri vardı birbirimizi çok seviyorduk birgün beni evimin yakınına kadar eşlik ettiginde dedem bizi görmüş ve babama bu kız adımızı çıkartacak falanca oğluna istiyor akrabamız bildiğimiz birisi onunla evlendirelim demis. Babam akşamında ağir hakaret ve tokatıyla dünyam tersine döndü. Sevgilime bunları anlattığımda ailesinide alıp bize geldiler fakat babam içeri almadı ogün. Sonrasında kaçalım dedi ben hayır dedim çok ısrar etti ama kaçamadım cesaret edemedim. Sonra ailemin istedigi kişiyle evlendik. Dügünün sabahı eşim bana Beni sevmediğini sevdiğim kadını ailem istemediğini bu yüzden benimle evlendiğini söyledi. Benim dünyam ikinci kez yıkıldı. Bazen günlerce eve gelmezdi ya pavyona giderdi ya da o kadınla beraberdi. Birkaç kez benim günahım neydide hayatımı mahvettiniz diye tartıştığımızda siddette görmeye başladım. Birgün eski sevgilimi aradım onu halen çok sevdiğimi söyledim ve konuşmaya başladık. Hergün gece gündüz flört ediyor gibi konuşuyoruz. 3 çocuğum oldu sevgilim kimseyle evlenmedi birgün kavuşuruz umuduyla bu dünyadan göç etmeden Allah bana onun nikahında ölmeyi nasip eder ki bu dünyada karısı olamadım öbür dünyada sonsuza dek karısı olurum.(Evlendikten sonra sadece birkez hastanede görüstük ayak üstü) farkli şehirlerdeyiz Şimdi soruyorum özellikle erkek arksdaşlara günahkâr benmiyim esim mi aileler mi? Kadın aldatmaz namus derler ama ben sadece onun sesinde mutluluğu buluyorum. 😢
Lütfen okuyun suçlu sadece benmiyim?