Suçlu ben miyim sizce 🙂?

Ben çok tramva. yasadim. okul hayatı olsun bilmem ne olsun. Babam olsun. Erkek kardeşim olsun. Annem olsun. Hepsi de sağ olsunlar tarifi olmayacak acıları yaşattılar bana. Rabbim sorsun hesabını. Şimdi hepsinden soğudum. Sevmiyorum artık. Babam kapının önüne koydu. Erkek kardesim bana yan gözle baktı. Annem herşeyi ogrenmesine rağmen ardimda durmadi. Destek olmadi. Şimdi hala sıkı fıkılar canimli cicimli. Ablam var. Yaşadığım herşeyi bilmesine rağmen benim travmalarımı hafife alıyor benle acı yaristirmasi yapıyor kendinin daha çok şey yaşadığını söylüyor. Sen ne yasadin ki benim yaşadıklarım daha kötü diyor. Senin yaşadığın acıları ben ne yapayım beni ne ilgilendirir? Ben sana derdimi anlatıyorum acılarım var diyorum sen bana karşılığında kendi tramvalarını anlatıyorsun. Ne alaka? Babamin yaptığını unutmuyorum hala hatirliyorum kirginim uzgunum diye bana abartıyorsun diyolar. Bir insan kendi öz kızını nasıl kapinin önüne koyabilir? Tabiki kirilcam uzulcem. Önemsiz gecistirilcek bir konu mu bu? Annem desen abime yani enişteme ablamin kocasına diyor ki ağzına bi tane Çakacaksın susacak diyor. Babam onca şeyi yaşattı vefat etti şimdi yok onun yerini abim mi doldurdu dedim bende. Onca şeyi yasatiyolar sonra unutup onlari sevmemi bekliyolar. Annemin yüzüne yüzüne söyledim. Ben ona kalırsa hicbirinizi sevmiyorum hepinizden nefret ediyorum dedim. Teyzem yanimizdaydi konustugumuz yerde. O zaman bir an önce evlen git ne yapıyorsan yap. Ben de sana görücü ayarlamam sana ortak olmam. Evlenirsen evine gelmem diyor. Bunları söyleyen insan da en çok dinden imandan bahseden biri ama sigara içiyor. Sorsan dini için canını verir ama haram işliyor. Suçlu ben miyim sizce?
Suçlu ben miyim sizce 🙂?