flört tarzı konuştuğum bir çocuk var. Benimle konuşurken hayatım, güzelim tarzı konuşup beni anlayan biriydi. Bugün bir kız arkadaşımla kafede oturduk foto çekindik o ınstagramdan paylaştı bende tabii. Sonra o çocuk hikayeme yanıt verdi "ben bu kızı tanıyorum çok tatlı bir kız" ve bir kaç bişey daha yazdı
Haklı olarak sinirlerim bozuldu "s. kt. r git çok ciddiyim" dedim oda bana küfretme düzgün konuş diyerek ağıza alınmayacak küfürler edip engelledi. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Bu çocuk geçen biz neyiz flörtmüyüz derken onu geçiştirmiştim. Çok fazla yüz vermediğim için böyle yaptığını düşünüyorum. Anında gözümde sıfırlandı çok yazık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Küfür nedir ya bu kadar sinirlenmeyin erkeklere sinirinizi ufak bozduklarında şutlayın gitsinler yazık etmeyin kendiniize
Ya yanımdaki arkadaşıma çok tatlı yazdı. Kan beynime sıçradı. Ben onun arkadaşına çok tatlı bu çoçuk ben buna bakıyorum desem o ne derdi çok merak ediyorum
Biri bana öyle dese o sana bakmaz derdim silerdim hayatımdan gerilme aşkım bu kadar değmez erkekler için
Haklısın ben de öyle derdim ama sanırım yeni yeni bir şeyler hissetmeye başlamıştım galiba. Öyle deyince birden sinirlendim. Çünkü ilk defa değerleri hissettirmişti. Aç mısın yemek alayım mı yağmur var sıkı giyin. Alışık değildim ilk kez biri beni seviyor sandım. Ama bir şeyi unutmuşum beni ailem bile sevmedi o neden sevsin çok üzgünüm ama en çok aptallığıma üzülüyorum beni seviyor sandım çok acı
Ailen seni sevmedi diye başkasının seni sevmeyeceğini sanma bu işin aileyle alakası yok tabii öyle düşünürsen öyle yaşarsın. Ona bakılırsa ailesi çok sevdiği hâlde sevilmeyen insanlar da var
Ailem beni sevseydi elin oğlunun iki ilgisine iki güzel sözüne kanmaz. Yemek yedin mi ya da sıkı giyin demesine düşmezdim
Ahh ahh şu flört nedir bi anlayamıyorum sende mi uyudun yeni jenerasyona
Sensin suçlu
Neden?
flört tarzı konuştuğum bir çocuk var. Benimle konuşurken hayatım, güzelim tarzı konuşup beni anlayan biriydi.
Yüz vermisin.
Ne alaka?
Yazdıklarını oku lütfen. Bişey sordun düşüncemi söyledim.
Soryy ilk başını yanlış yazmışım sinir sistemim hâlâ yerinde değil. Ben onunla arkadaşca konuşuyordum o bana o kelimeleri söylüyordu yalan değil hoşuma gidiyordu beni çok değerli hissettiriyordu. Geçen flörtmüyüz arkadaş mıyız belli değil demişti bende geçiştirmiştim. Hâlâ ben mi suçluyum
Hemen tepki gösteriyon. Flört tarzı dediğin için dedim. Arkadaşca o yanlış anlamış. Suçlu o
Özür dilerim. Normalde asla küfürlü konuşan biri değilim. O öyle bir foto paylaşsa bende desem ki yanında ki çocuk çok tatlı ben ona bakıyorum? Bu saygısızlık değil midir ya. Zaten bana küfür ettiği an bitti benim gözümde. Bana deseki sen gereksiz gerildin sonra konuşuruz. Ve ya benimle küfürlü konuşma yoksa arkadaşlığımız bitecek. Hiç biri yok erkekleri anlamak çok zor
boş ver. Bu zamanda insanları anlamak zor. Benim gibi yap. Aç bir Mahmut Tuncer. Çek halayını
İlk kez sevildiğimi düşündüm. Ailem beni hiç sevmedi o kadar aciz durumdayım ki iki güzel söze bir ilgiye kandım hiçbir zaman inanmadım birinin beni seveceğine. Ama ona inanmak istedim insanlara ördüğüm duvardaki tuğlaları ilk kez biri için yıkıyordum ama benim başıma yıkıldı
Canını sıkma. Ailem benide sevmedi. Ailesiyle sorunu olanlara karşı herzaman kapım açık. Daha önceki yorumlarımı takip ettiysen farketmisindir. Bir insan olarak seni sevecek tonton amcan var burada.
Bazen düşünüyorum ailem beni sevseydi onun iki ilgisine tav olmazdım. "İnsanlar beni sevebiliyormuş" diyerek sevinmezdim şu an ağlamazdım. Yanlış anlama ona ağlamıyorum. Ulan nasıl lanet bir insanım ki kimse beni sevmiyor neden böyle oluyor yemin ediyorum çok zararsızım işimde gücümde kimseye karışmam kimse laf dalaşına girmem herkese elimden geldiğince yardım ederim. Ulan her gün erkeklerle takılan kızlar bile ısrarla seviliyor
Tonton amcan burada derdin olursa yazarsın
Sen değilsin o suçlu
Yarın özür mesajı atmaya başlar ama ben soğudum numarasını bile sildim. Aynı iş yerinde çalışıyoruz onu öyle bir görmezden geleceğim ki varlığını sorgulayacak. Onu affedersem kendime saygımı kaybederim.
Engelle silmeden önce suratına bakma
maalesef iş yerinin ortak grubundayız engelleyemem
Hiç cevap verme o zaman
Öyle yapcam zaten. O foto paylaşsaydı bende "bu çocuğu tanıyorum çok tatlı bakıyorum ben ona" desem ne derdi çok merak ediyorum. Bu nasıl saygısızlıktır
Onun düştüğü seviyeye inme hayvanin tekiymiş ya
Asla öyle bir şey yapamam bu saygısızlıktan başka bir şey değil. İlk kez birinin beni sevme ihtimalinin olduğunu düşündüm. Bende yavaştan ona bir şeyler hissetmeye başlıyor gibiydim üzülüyorum ama kendime nasıl bu kadar aptal olabildim beni seveceğini inandım
Sen aptal değilsin de onlar kardeşim senin sucun yok sen insan sanmıssın gerçek yüzünü görmemişsin ama en azından bu bile çok iyi bir şey sonuçta bağlansaydın birşeyler yaşasaydın ya da evlenseydin öyle görseydin gerçek yüzünü ne yapcaktın o yüzden bunda da bir hayır varmış dicen buna şükredeceksin yani