Ben suçlu muyum sizce bu durumda da?

Kız arkadaşla yemek için iş yerinde buluşacaktık. Niyeti değişikmiş, biri ile benim aramı yapmak istiyormuş önceden bana demedi. Tanıştık adam yeni boşanmış 40 küsür yaşında bende 33. Dün benim patavatsızlığım tuttu önceki günlerde bir adamla buluştum onu anlattım eve davet etti bende kabul etmedim, piyasa bozuk hiç erkek kalmamış benim nasıl bir insan olduğum belli değil dedim. Her türlü meslek gruplarının nasıl erkekleri olduğunu anlattım. O kadar dolmuşum ki. Dedim çoğu da namaz kılmakla övünüyor sırf hava atmak için ama içinde sapık yatıyor. Birde namaz vakitlerini karıştırdım neyse dua okurum ama pek namazla ilgili yok. Normalde patavatsız değilim. Küfür çıktı ağzımdan bazen oluyor. Adam gitti sizi tanıştırmak istedim dedim, nasıl buldun? Ben ona o gözle bakmadım biraz yaşı büyük. O da ben yakışıklı genç erkekle evlendim de ne oldu , adam zengin rahat yasarsın dedi. Ben ona dedim ki bana neden önceden haber vermedin dedim haksız mıyım? İla görüşün dedi ikna etti beni, ama içimden gelmedi hemen kesmiyim dedim. Zaten bizimkilerde sana uygun değil dedi. O da ben zaten yeni boşandım, dilim yandı bir süre dinlemeye ihtiyacım var dedi. Ailem arkadaşında da suç var, baştan sana haber verecekti. Sende de suç var ne konuştuğunu bilmememişsin. Çok kötü oldu. 😁😁

Ben suçlu muyum sizce bu durumda da?