Sizce suç bende mi?

2 yıldır sevgiliyiz, yerine kimseyi koyamıyorum bu yüzden bir tık gurursuz oldum ilişkimiz boyunca beni defalarca kez aldattı saygısızlık etti küfürleri bana layık gördü ben herşeyi affettim en son dayanamadım onunla hâlâ sevgili olduğumuz esna gene kavga etmiştik bana küfürler etmişti ama ayrilmamistik onu aldattım başka bir çocukla tanıştım o gece ufak bir kaza geçirmiş... benim telefonum yanımda değildi o çocukla beraberdim beni defalarca kez aramış ona çok sinirli oldugum için telefonu yanıma almamistim bu çocukla çok yakinlastik sevgili olduk bende 2 yıllık ilişkimi bu çocuk için bitirdim çünkü 2 yıl benim için zehir gibiydi rahatlamış hissettim çok mutluydum fakat eski sevgilim ne yaptı etti ilişkimi bitirdi peşimden koştu mahvetti bizi en sonunda o çocukla ayrıldım tabiki pişman oldum ciddi iliskime verdiğim yeni şans beni mahvetti gene ona bağlandım beni umursamadı küfürler etti alay etti saygısızlık yaptı.. bardağı taşıran son damla dün oldu ona iltifat etmiştim sevgimi belirtmiştim ve dalgaya vurdu şok oldum kavga çıkardım kızdım bağırdım dalga geçmeye devam etti en sonunda dayanamayıp engelledim onu engellemedigim başka biryerden "gene kendi kendine triplere giriyorsun" yazdı ve şuana kadar birdaha asla yazmadı ona açık biraktigim kapıyı değerlendirmedi ne yapicam ne edicem bilmiyorum çok özlüyorum ne yapicam?
Sizce suç bende mi?