BİR KADININ AYRILIRKEN HELALLİK İSTEMESİ?

Merhaba kız arkadaşım ile 10 senelik bir ilişkimiz vardı ve ailesi yüzünden bitti. Severek ayrıldık ama ailesine gerçekleri anlatamayacak kadar korkak davrandı ve korkusundan da bitirmek zorunda kaldı. Ailesi beni onaylamadı fakat gerçekleri anlatsaydı bu kadar uzun süreli bir ilişkimiz olduğunu ve yaşananları anlatsaydı eğer evlilik hayal değildi. Ailesine anlatmaktansa her şeyi ayrılmayı tercih etti. Ama ısrarla arkadaş kalmayı istedi beni hayatından çıkarmamak ve ara ara görüşmek gün içi mesajlaşmak vs. Bende 1 ay bu şekilde zor dayandım benim için zor oldu ve tekrar denemesini istedim kendilerinden. Cevap yine aynı biz olamayız kesinlikle imkansız dedi. Bende tamamen bitirme kararı aldım ve evlenme teklifi edeceğim yüzüğü çekiç ile kırıp videosunu kendisine attım. Tekrar görüşmek istemediğimi söyledim arkadaş olarak bile. Israrla mesajlar aramalar yapmaya devam etti açmadım. Sonrasın da sana hakkım var hepsi helal olsun lütfen sende et ama içten et edebilir misin? Dedi ona da cevap vermedim. Siz olsanız ne yapardınız? Gerekirse ailemden bile vazgeçerim diyen kadın ailesi için benden vazgeçti. Yarı yolda bıraktı beni siz olsanız hakkınızı helal edermiydiniz?
BİR KADININ AYRILIRKEN HELALLİK İSTEMESİ?