AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Evet birher ikisinde de ona inanmış ve hayatını adamış ya da adamaya hazır insana ihanet var. Bunun cinsiyeti yok
soru da bile cinsiyetcilik var 😏 aldatma aldatmadır gururu olan kendine saygısı olan affetmez kadın erkek fark etmez bu konuda
Bu ne aaçam bi soru gözlerim kanadı miğdem bulandı. Or*spulugun cinsiyetimi olurmuş?
Sacma
Aldatanı affetmek diye bir ahmaklık yapmayın, kimse kimseyi yanlışlıkla aldatmaz uyanın. Aldatanı silin geçin gözyaşına bakmayın
Hoşt 😄
Aldatmanın cinsiyeti mi var hangi cins aldatırsa adı onursuzluktur
Hayır aldatmanın cinsiyetle alakasını kurmaya çalışıyorum bir saattir 🤔
Tabikide iki turlude cok kotu ama bence kadininki bi tik daha agır geliyor
neden kadının ki kötü gelsin ikiside aynı tabi sana farklı olabilir çoğu insana göre benim dediğim gibi aynı
@sudenazguclu anla oyle yaz benim kasdettigim ikiside ayni aldatma sonucta ama her zaman kadinin erkekten bi tikda olsa daha edebini korumasindan yanayim
Sg erkek kölesi 1 tane peni*s için adam öldürürsün kal*tak kadın edebini daha çok korumalıymış eziksin ezik
Türk kadını erkeğine yazılı olmayan 2 aldatma hakkı verir. Her ne kadar yok yakarım yok çukerim filan dese de her Türk kadını bu gerçeğin farkındadır.
Aynı farkı yok ikisi içinde aşağılık bir davranış biçimini. Aldatanlari şöyle taksim meydanında toplayıp benzin döküp yakınsın ya.
Yani kadın ve erkeğon aldatmasında ne gibi bir fark olabilir ki? Aldatan kadında aldatan erkekte karaktersizin önde gidenidir.
Aldatan bence salaktır orası kesinde hele ki erkek aldatıyorsa daha fazla salaktır. Zaten malzeme Manuel çalışıyor ne gerek var ki 🤣
Bence aynı bir insan bir insanı aldatıyor bunun cinsiyeti yok. Toplum bize şunu öğretiyor kadın yaparsa namus erkek yaparsa elinin kiri. Yazık.
İkisi de aynı ot. Aldatmanın cins bakımından herhangi bir farkı olacağını düşünmüyorum. Yani her iki taraf da aynı karaktersizliği yapıyor sonuçta.
Evet ikisi de aldatma ikisi de karaktersiz göstergesi.
1 kilo pamuk mu daha ağırdır 1 kilo demir mi sorusuna benzıyor :) ikisi de aynı
Cinsiyet farkı var sadece Ama yaptıkları şey tek sınıftan geçiyor o da Karaktersizlik oluyor
Bu ne sacma bi soru. Her ikisi de kabul edilir değil ve kesinlikle affedilmemeli
bi farkı yok ikiside affedilmez affeden bunu normalleştirir
Ben fark göremiyorum. İkisi de karaktersizlik göstergesi. Affetmek ikisine de zor.
Bence eşitler vede belirtmek isterim ki herkes 2. Şansı hak eder.
aldatma bir.. ama kadının riski çok daha fazla. ya hamile kalırsa? 9 ay ve bir ömür bir bebek.. aldırsa da sorun, aldırmazsa... yoksa ikisi bir...
Ne demek bir mi ya? İkisi farklı şeyler gibi mi görünüyor? Aldatmak aldatmaktir bunun cinsiyeti yok.
Ihanetin farklı farklı tanımı yok..
Sonuçta her iki taraf aynı noktada buluşuyor
Hicbi erkege guven olmaz degisiyolar cidden. Baska biri olsa da olmasa da o kusursuz adam degisiyor. Bunu anladim.
Hayatımda okuduğum en saçma sorulardan biri olabilir 😄 tebrikler benden eksi bir puan 😄
Galiba soruyu anlayamadım 😂
İkisinin aldatması da bir. İkisinin de yaptığı şerefsizlik.
Onlarin bu şekilde hoş görünmesinin sebebi ailenin topumun erkeği daha üstün görmesi oysa kadın herdaim daha üstün
Aynıdır. Cinsiyet değil karakter meselesidir.
Kadın da yapsa erkekte yapsa karaktersizliktir
Aldatmanın ya da aldatılmanın cinsi mi olur 😂 😂
Evet aynı sayılır fazla bir fark yok
Sedece mekan ve zaman farkı var
Aldatmanın çeşidi yoktur. Başlı başına yanlış bir şeydir. Yapılmasından ve yapmasından tiksiniyorum.
Sorudan bağımsız olarak, o resimdeki adam ne şerefsi*z ne yavşa*k bir adamdı ya. Bak gördüm yine sinirlendim kendini bir halt sanan şeref yoksunu kauçuk.
Aynidir ama kadinin evlilik kesin bitiyorda erkek olunca biraz sanki affediliyor. Ama aynidir
Bence bir değil erkeğin girdiği yer hep aynı oluyor kadının ki farklı değil mi... ha ha ha. ..
zarı diktirirsin gene aynı olur o zaman mantığa bak axq
@SosyoPsikopat Sorunun özüne bir bak kadın diyorsun axp sorunun mantığını kavra öyle. sevgilinin ya da kızın demiyorsun.
la bi Türkçe öğrende gel ne dediğin belli değil
@SosyoPsikopat Sen önce yorumda saygılı olmayı öğren ondan sonra Türkçeden bahset çocuk.
sen saygı öğren asıl edepsiz yaşlı
@SosyoPsikopat terbiyesizlik yapıpda sana ya da başka küfür mü ettim ama sen la diye sana yakışan kelimeyi kullandın pislik.
sapıkça yazan sensin geri kafalı
İndeepth orspu çocuğu
@Alara00005 Çok güzel ağzına yakıştı sanırım kaşınıyorsun ama daha küçük sün.
Tabi bir. Aldatmanın kadını erkeği mi olur. Aldatma aldatmadır
birdir. affeden dünyanın en ezik mahlukatıdır. Allah ıslah etsin
Yok artık ama ya. Aldatmanın cinsiyeti mi olur? Az mantıklı sorular lütfen.
Erkektir yapar zihniyetinden çıkmamız lazım babam yapsa elini öpmem daha annem içinde aynı şekil
Kadıninki daha kötü başkasından hamile kalıp kocasını kandırabilir
Sg erkek kölesi 1 tane peni*s için adam öldürürsün kal*tak anan çok kandırmış galiba ondan böyle dedin
Aldatmanın cinsiyeti olmaz. Karaktersizlik cinsiyette değil bireydedir.
Tabiki bir, erkekler bizden farklı onlarınki affedilebilir kendilerini kontrol edemiyorlar diyen kadınlar eziğin önde gidenidır
Ya bu nasıl soru bunun kadını erkeği mi olur ikisi de kalitesiz işte
Aldatma aldatma diye düşünüyorum erkeği kadını yok.
hırsız ha bir igne çalmış ha bir araba ikiside aynıdır ikiside suçtur.
Aynı tabii. Yok ya erkek aldatsın ama kadın asla, yok öyle bir dünya.
Aldatmanın kadını erkeği mi olur ya tek kelimedir ve cinsiyeti yoktur: şerefsizlik...
Aslında ikisi de aynı. Ama erkeğin bu konuda toplumda torpili daha fazla..
Nasıl daha fazla torpilimiz varmıs😂
@Gogo-lattem erkektir yapar derler. Erkek yapınca hovarda kadın yapınca orspu derler. Dha sayayım mı?
İsrail'den nefret ediyorum ama onların bile başına gelmesini istemem o kadar ki berbat bir şey..
onların başına gelsin ya
Ölsünler ama bu iş gelmesin başlarına 😅 bu daha fena içim razı olmuyor..
benim razı ya her türlü pislik gelsin başlarına ama fikrine de saygı duyarım
Soru bir halta benzemiyor ama kadın aldatinca ağzına si cilir. Erkek isterse çeker gider para kaynağı kendisinde nasılsa 😏😏
ewlısın heral
Değilim. Böyle tiple evlenmem de ama bir video vardı YouTube ta kız aldatinca çekip internet e atmışlar. Erkekler 15 tane sevgili ile görüşüyor kimsenin haberi yok olsa da bir şey yapamıyor erkek diyip geciolar neyse 😏😏
Evliliklerde kadınlar daha affedici olur tabi. Boşanan bir kadının kolay evlenmesi zor ama bir erkek kolayca evlenebilir.
Sg erkek kölesi 1 tane peni*s için adam öldürürsün kal*tak
Erkek aldatır çapkınlık olur, kadın aldatır ırıspılık olur.
Aynı tabiki. Ama kadınlar affedebiliyor, bu konuda ki toplumsal eşitsizliğin mimari kadınlardır. Sizi affetmeyecek olan adamı siz neden affediyorsunuz, affetmeyin ☺️
Ikiside haksizlik birine hak vermek saçma olurdu ama galiba kadınlar daha çok affediyo erkekleri ailem bozulmasin diye fedakarlıklar yapiyolar ama her zaman boyle olmuyo tabi
Tabiki aynı şey, ne gibi bir fark var ki arada sence?
Degil erkek aldatiginda birsey olmaz der sonucta ben erkegim
Kadin aldatiginda yapi ona ihanet yapilmisa aldatir ve kadinlarin erkeklere gore daha az aldatir
Cinsiyet değil karakter meselesi bence her ne koşulda olursa olsun ikiside aynı çerçeveye girer.
Evet birdir neyi farklı olabilirki sonuçta gol aynı yere gidiyor 🤭
Güzel bir tabir oldu :)
ya ne alaka ne alaka cinsiyet ayrımı cok sacma aldatmak aldatmaktır
Tabiki de aptal mıısnız 21. Yüzyıldayız kendinize gelin
İkisinin de affedilme oranı diye bir şey olamaz bence. Kim, hangi taraf yapıyorsa affedilmemeli.