2 senedir arkadaşız bugün arkadaş ortamındayken ben kız arkadaşlarıma bir çocuk bana mesaj attı dedim. Onunda suratı düştü bozuldu baya belli etmemeye çalıştı ama anladım sonra bir bahane bulup gitti yanımızdan neden böyle yapmış olabilir bir şeyler anladım ama emin olmak istiyorum?
Acele karar verme iyice düşün kafanı topla eğer gerçekten birşeyler his ediyorsan bunu ona bir şekilde belli et yani arkadaşın boş değil bence çünkü sana birşey his etmezse neden kalkıp gitsin aksine mutlu olurdu senin adina
Şimdi mesaj attı acil işim çıktı oyuzden gittim falan dedi biraz konuştuk sonra o çocukla konuşuyor musun diye sordu bende niye soruyorsun dedim hiç merak ettim öyle dedi
Şimdi mesaj attı acil işim çıktı oyuzden gittim falan dedi biraz konuştuk sonra o çocukla konuşuyor musun diye sordu bende niye soruyorsun dedim hiç merak ettim öyle dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki de o çocuktan hoşlanıyordur
Ya bu arada yazmadım arkadaşım erkek
O zaman arkadaşın senden hoşlanıyor net
Bende öyle düşündüm ama emin olmak istemiştim peki ne yapmalıyım mesaj atsam mı
Bence de mesaj at bugün bozulduğunu fark ettim falan de bakalim
Tamam yazıyorum şimdi teşekkür ederim görüşün için
Peki sen hoşlanıyor musun arkadaşından
Rica ederim inşallah dilediğiniz gibi olur herşey
Ya bilmiyorum kafam çok karışık karakteri falan çok düzgün biraz düşünmem gerek sanırım
Acele karar verme iyice düşün kafanı topla eğer gerçekten birşeyler his ediyorsan bunu ona bir şekilde belli et yani arkadaşın boş değil bence çünkü sana birşey his etmezse neden kalkıp gitsin aksine mutlu olurdu senin adina
Baya takılmış yanlız arkadaşın bu konuya
Evet ama kapadı sonra konuyu hemen
Kıskanmış galiba hani durum bunu gösteriyor
Duyguları vardır sana karşı
Bende öyle düşündüm ama emin olmak istemiştim peki ne yapmalıyım mesaj atsam mı
Neden aniden gittin diye mesaj atabilirsin hani merak ettim dersin
Tamam yazıyorum şimdi teşekkür ederim görüşün için
Bak belli olmuş karın ağrısı hadi bakalım 😅
Evet çok şaşkınım ya 😂
Mesaj atan çocuk onun hoşlandığı
Sen arkadaşından hoşlanıyor musun oluru var mı?
Kafam karışık
Oluru yoksa boşuna mesaj atma ama eğer ki sende hoşlanıyorsan ağzını yokla belli ederse yürü