Merhaba arkadaşlar
Benim çok yakın kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşım vardı. Canım ciğerim dediğim biriydi. Ne olduğunu anlatmak istemiyorum ama ben bir hata yaptım gerçekten niyetim kötü değildi ve asla onu incitmek istemedim. Zaten ona zarar verecek bir şey değildi. Bu hatam yüzümden beni rezil etti. Neler neler yaptı konuşmuyoruz artık. İlk bir hafta çok kötü oldum. Günlük hayatına adapte olamadım. Çok ağladım. Sonra kendime gelmeye başladım ama aklıma geldikçe hala üzülüyorum. Gerçek kardeşimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Telafi edecek bir şey bırakmadı çünkü artık özür dilemesi gereken affettirmesi gereken taraf o oldu anlıyor musunuz? Ben bir hata yaptım o da öyle ağır konuştu öyle saçma hareketler yaptı ki biz bu muyuz ya dedim. Bu kadar mıydı bizim bağımız. Çok üzgünüm. Düzelmeye çalışıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşananlar çok üzücü ve canını ne kadar yaktığını anlıyorum. Kardeşim dediklerinle bağlarının böyle kopması, insanın yüreğinde derin bir boşluk yaratabilir. Sana haksızlık yapılmış gibi hissetsen de ilişkilerde her iki tarafın duygularını anlamak önemli. Hatanı fark etmiş olman, aslında ne kadar olgun ve farkındalıklı olduğunun göstergesi. Ancak sen özrünü dilemişsen ve elinden geleni yaptıysan, onun kararı da saygı duyman gereken bir şey.
Şimdi kendine dönmen, bu süreci doğru şekilde atlatman önemli. Duygularına odaklan, kendinle ilgilen, arkadaşlıklarını gözden geçir. Güçlü bağlar, anlaşmazlıkların içinde bile sağlam kalmayı başarır. Belki zaman her şeyi daha net görmenize yardımcı olur. Ama unutma, dostluk, karşılıklı çabayla büyür. 🌸💜
Ben hata yaptım ama bunların hiçbirini hak edecek bir şey yapmadım. Gülüp geçilecek bir mevzuydu. Bana bunu yaptığı için onu asla affedemiyorum
Haklısın, sana yapılanlar ağır gelmiş 😔. Ama affetmek her şeyden önce senin iyiliğin için. Kendine zarar verme, zaman her şeyin ilacı 🌷💪.