Arkadaşım intahar etti?

Aslinda cok samimi olmadigim bir cocuktu bir gun uyandim ve twitterda öldüğünü gordum cenazesine gittim ve annesinin haykirislari bana kizim, oglum gitti deyisler aklimdan cikmadi hic 11 ay oldu ve ben 11 aydir atlatamadim tedavi gordum, hap kullandim, dualar ettim fakat hala yasama tutunamadim. Cok cesitli seylerden korktum cehennem azabindan korktum, kafir sayilmasindan korktum, aci cekmesinden korktum ve bana yasattigi acidan korktum. Mutlu gecirdigim gunlerde geceleri agladim. Bugun mutluydum ozur dilerim diye canim cok yandi icim cok yandi o bir kez öldü ben cok kez öldüm evet atalatamadim hala. Oglum olsun adini da koycam. Onu yasatamadim ama adini yasaticam. Artik kafayi yemek uzereyim her yerde o , uyaniyorum uyuyorum agliyorum guluyorum hep o var sanki unuttum diyorum 4 gun aklima getirmiyorum ruyama giriyor yine geliyor yanima yine cekiyorum aci. Haketmedigini dusunuyorum daha cok kucukken bu aciyi yasamayi haketmedigini dusunuyorum. Normal ölüm olsa birini suclardim evet ama simdi suclayacak hic kimse bulamiyorum cunku suclu ya o ya ben bilmiyorum belki de aramaliydim onu durduk yere halini sormaliydim belki anlatirdi belki ben yardim ederdim ama o kadar samimiyetimiz yoktu. Bilmiyorum kendimle celisiyorum, kendimle catisiyorum psikolojim alt ust oldu kime aanlatacagimi sasirdim sanki her konu berke geliyor sanki her konu her kisi onu cagristiriyor napmaliyim bilmiyorum ama artik hic bisey fayda etmiyor
Arkadaşım intahar etti?