Kızlar, Eşim sürekli mutsuz olduğunu söylüyor? Yaptığım hiçbirşeyden memnun olmuyor? 1.5 yıldır evliyiz 5 keş boşanmak istedi?

Eşim kendi isteğiyle işinden ayrıldı evlendikten sonra. Evden dışarı adım bile atmıyor, pandemi de üstüne tuz biber oldu. Ne cinsellik var, ne bir tatlı gülüş. Ancak ben hala ayrılırsak o nasıl mutlu olacak, nasıl geçinecek diye düşünüyorum. Dokunmama bile izin vermiyor, telefondan gözlerini ayırmıyor, ben telefonda oyun oynadım diye beni suçluyor. Ben de mutsuzum ancak onu seviyorum ama mutlu edemiyorum. Nişanlıyken ev borcuna soktu bizi ailesi ekonomik durumumuz da kötü. Düğün, nikah için bütün paramızı harcadık ev borcu dışında hala borcumuz var. Ben nasıl işin içinden çıkacağım anlayamadım. Sarılmaya çalışınca itiyor, sonra sarılmıyorum diye beni suçluyor. Günde 3 saat arkadaşlarıyla telefonda konuşuyor, ben kuzenimle konuşunca problem oluyor. 17 gün kapamanma sonrası o ailesinin evinde vakit geçirken kuzenimle bilgisayarda oyun oynadım diye yine problem oldu. Benim ondan ayrı vakit geçirmeme kızıyor, beraberken film izlemek dışında birşey yapmıyoruz. Sürekli sıkılıyorum diyor, sıkılıyorsan çözüm öner onu yapalım diyince düşüncesiz oluyorum. Ne söylersem istemiyorum yapmak diyor. Sonra beni düşümmüyorsun diyor. Ben daha ne yapayım anlamıyorum. Kendi yaptıklarını sorun görmezken, benim her hareketim ona batıyor. Kendine eş değil evcil hayvan sahiplenmiş gibi, sürekli emirler, komutlar veriyor. Köleye davranır gibi davranıyor, ben sesimi yükseltince yine başa döndük diyor. (terapiste bile gittik, bu paranın yokluğunda.)
Kızlar, Eşim sürekli mutsuz olduğunu söylüyor? Yaptığım hiçbirşeyden memnun olmuyor? 1.5 yıldır evliyiz 5 keş boşanmak istedi?