Kızlar, Karım sürekli mutsuz?

Arkadaşlar henüz 3 aylık evliyiz aynı iş yerinde çalışıyoruz ikimizde memuruz ve günümüze göre şükredilecek bir gelire sahibiz. Hiç bir borcumuz yok ayağımızı yerden kesecek bir arabamız ve hatta bankada birazda paramız var. Eşimle severek evlendik evlilik öncesi karımın içine vesveseler doğmaya başladı. Onu aldatdığımı ona yalan söylediğimi onun arkasından aileme kötü şeyler bahsettiğimi hatta içki kumar gibi alışkanlıklarım olabileceğini düşünüyor. Halbuki benim ne içki ne kumar vb hiç bir şeyle işim yok eşimi çok seviyorum hatta gün aşırı ayağını dahi öperim gün aşırı sıkıntılar geliyor aklına ama ele avuca sığacak ve kesinliklekesinlikle yapmadığım şeyler örneğin facede bir link görüp oraya girip girmediğimi sorguluyor hatta girmişim gibi bana küsüyor ama öyle bişeyin varlığından bile haberim yok. Ev işlerinde yardım ediyorum evlendiğimizden beri temizlik işi neredeyse bende o bir iş yaparsa muhakkak paylaşıyorum ve bundan zevk alıyorum. Aslında imrenilecek bir ilişkimiz var ailem nerdeyse ona tapıyor annem kardeşim babam bir dediğini iki etmiyor. Ailesi tam anlamıyla beni kabul etmedi asla bir saygısızlık yapmadım onlarıda sevdim aslında kızdığımda dahi vicdan yapıp onşarıonları aradım gezdyedirdim. Ama ablası ilişkimizin kötü tarafları söyledi ona kötü taraflarını gözüne batırdı her seferinde ilk tanıştırdığında bana güvenilmez demiş onu kafaya taktı. Süper gidiyoruz derken bibi anda durgunlaşıyor ve olmuyor diyor ne olduoldu diyorum işte şu kızın odasına neden girdin diyor Allah canımı alsın anlık bir iş için mecburiyetten giriyorum aklımda hep o korkumdankorkumdan işimi bitirmeden kaçıyorum zaten. Hep bana olumsuz ithamlarda bulunuyor kendime yapılan halsızlığamı kızayım yoksa onu teselli edip kendimi ifade mi edeyim bilemiyorum ona bu güne kadar hiç yalan söylemedim onunonun istemediği hiç bir şeyi yapmadım içkim kurarım birine yan gözle bakma olmadı ama her geçen gün benden uzaklaşıyor bende daha fazla bağlanıyorum acaba bende saplantı mı diyorum Yardım Allah Rçin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar her şeyi yapıyorum ve aynı devam ediyor durum artık tükendim 2 hafta eğitimi vardı iş için gitti geldi bu arada bir sürü sürprizler yaptım. Ama aynı aynı aynı hatta ayrılmayı daha ciddi dinlendiriyor. Aile danışmanına da gidiyoruz ama ona dahi kulak vermiyor bir faydası olmuyor dini yönden de dualar ediyorum ama çaresizim. Allah rızası için neden bir kız bunları yapar biraz yardım edin nolur
Kızlar, Karım sürekli mutsuz?