Eşim sürekli düşünceli ve mutsuz?

Evleneli 3 ay oldu ama içimde bir huzursuzluk var. Düğün ve nişanimizda da çok düşünceliydi. Hatta evlendiğimiz gün evet demeden biraz duraksadı. Evlilik korkusu sandım ama hiç sandığım gibi değil. Gözleri hep uzaklara dalıyor ve hayal kuruyor. Neden bu kadar düşünceli anlayamıyorum. Oysa benim karşıma çıktı bana defalarca seviyorum dedi bunların yalan olduğuna inanmak istemiyorum. Bana bagirmiyor, vakit geçiriyor, iyi davranıyor ama sanki mutsuz işte yüzündeki gülümseme gerçek değil bu durumu ona anlatsam alacağım cevaptan çok korkuyorum. Nisanliyken de uzattikca uzatti. Aileler zorlayınca düğünü yaptik. Onu öyle görünce ben de tuhaf oluyorum. Ben onu sevdim, onun beni sevdiğine inandım. Ben onun mutlu olduğuna inanmadiktan sonra mutsuz oluyorum yüzündeki o buruk ve zoraki gulumseme beni çok üzüyor. Baska şeyler düşünüyor biliyorum kafası çok karışık. Belki beni mutsuz etmek istemiyor ama ben onun mutlu olmadığını görüyorum ve bana haksızlık değil mi? Gülümseme gibi bir hali kalmadı. Bana varsayımları bizi dürüstlükle söyleyin inanın sadece gerçeği bilmek istiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Sordum ve konuştuk evet aklı karisikmis bu durumu asmaya çalışmış. Bu evlilik konusunda çok düşünceli olduğunu hatta evlenmeden önce vazgececegini ama bana söyleyemediğini söyledi. Size bir kadın anlar demistim ve hissedttigim doğru çıktı ona kizmaktan çok doğruyu söylediği için taktir ettim içimde tabi öfke var. Sonuçta beni bu evliliğe o ikna etti ve defalarca seviyorum dedi. Bana açıkça bu durum şöyle oldu. Barismak istedim O beni reddetti terketti gitti. Ben de seninle evlenmek istedim dedi.
Eşim sürekli düşünceli ve mutsuz?