Eşimin değişik huylari beni sinir ediyor?

Eşimle 6 yıl olcak evliyiz eşim cimri Bi insan değil para harcar ama kendi istediği şeyleri harcamayı seviyor benim engelli kızım var 1.5 yıldır maaş alıyorum eşim al bu para senin istediğin gibi harca demez arabamız var yok maarafi var yok kredi kartı doldu yok şuraya da borcumuz vardı değip kendi maaşı ile kızımın maaşını öder hep Bi defa kızımın maaşını aldım onlada kendime kıyafet aldım daha sonra elime hiç geçmedi eşim 5.5 alıyordu şimdi maaşı 9.500 oldu kızımın maaşını 3000 olacak bende dedim ki artık yeter bana ne para veriyorsun elimde harçlık hiç olmuyor sadece aileme giderken elime 100 200 veriyor iki çocukla gidiyorum birde 20 gün falan kaldığım oluyor o 200 lira sagolsun babam hep harçlık verir bana parasız bırakmaz dün kızdım seni yüzünden rezil oluyorum artık kızımın parasına dokunma dedim benim ocağının gözleri bozuldu ben dedim ki yenisi alacağım Bi kaç taksit ile 1000 lira falan yok alamazsın dedi sinirlendim neden sana mı sorcam boş şeyler bunlar diyor 2 tabak alsam boş şeyleri almışsın ketle aldım ne gerek vardı ama kıyafet ayakkbi olsa kaç para olursa olsun alır taksitle alıyorum zaten der geçen gün 375 ayakksbi aldi banana da alir kiyafete giden paralara asla üzülmez çocuklarıma da hep alır ama kendi isteğine göre 6 yol olcak evlenel sadece 1 tava aldım birde cevizimden kalma yensin almak istesem örnek 50 TL olsun aman boş ver sonra bakarız der herseye karışıyor ya sinirden kudurdum resmen babam 100 lira vermişti ne olur ne olmaz lazım olur diye harcamam ben durur cüzdana dün akşam çocuğumu dondurma yemeğe götürdü almış cüzdandan söylemiyor farkettim aradım babamın verdiği paraya da mı göz diktin dedim suratına bakmak bile istemiyorum resmen kocamin
Eşimin değişik huylari beni sinir ediyor?