Eşimle 6 yıl olcak evliyiz eşim cimri Bi insan değil para harcar ama kendi istediği şeyleri harcamayı seviyor benim engelli kızım var 1.5 yıldır maaş alıyorum eşim al bu para senin istediğin gibi harca demez arabamız var yok maarafi var yok kredi kartı doldu yok şuraya da borcumuz vardı değip kendi maaşı ile kızımın maaşını öder hep Bi defa kızımın maaşını aldım onlada kendime kıyafet aldım daha sonra elime hiç geçmedi eşim 5.5 alıyordu şimdi maaşı 9.500 oldu kızımın maaşını 3000 olacak bende dedim ki artık yeter bana ne para veriyorsun elimde harçlık hiç olmuyor sadece aileme giderken elime 100 200 veriyor iki çocukla gidiyorum birde 20 gün falan kaldığım oluyor o 200 lira sagolsun babam hep harçlık verir bana parasız bırakmaz dün kızdım seni yüzünden rezil oluyorum artık kızımın parasına dokunma dedim benim ocağının gözleri bozuldu ben dedim ki yenisi alacağım Bi kaç taksit ile 1000 lira falan yok alamazsın dedi sinirlendim neden sana mı sorcam boş şeyler bunlar diyor 2 tabak alsam boş şeyleri almışsın ketle aldım ne gerek vardı ama kıyafet ayakkbi olsa kaç para olursa olsun alır taksitle alıyorum zaten der geçen gün 375 ayakksbi aldi banana da alir kiyafete giden paralara asla üzülmez çocuklarıma da hep alır ama kendi isteğine göre 6 yol olcak evlenel sadece 1 tava aldım birde cevizimden kalma yensin almak istesem örnek 50 TL olsun aman boş ver sonra bakarız der herseye karışıyor ya sinirden kudurdum resmen babam 100 lira vermişti ne olur ne olmaz lazım olur diye harcamam ben durur cüzdana dün akşam çocuğumu dondurma yemeğe götürdü almış cüzdandan söylemiyor farkettim aradım babamın verdiği paraya da mı göz diktin dedim suratına bakmak bile istemiyorum resmen kocamin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu nasıl koca... Hayır çalışmayan kadın varsa yanında ona göre para harcarsın.
Ben eşimden asla bu zamana kadar bana şunu alır mısın dememisimdir destek çıkarım ama bakıyorum para yok borç var desene üst baş alır ona para var ama kendi istediğim şeyler olunca yok hayır ben evime değişik şeyler alamazmiyim benim hiç mi birseyim eskimeyecek ocak nedir ya 1000 lira alamazsın diyor akşam bende sinirlendim kızımın maaşını daha da göremeyeceksin eve bo tava dahi alamayiyorum düşünün
Kumar icki var mi
Hayır yok sadece canı isterse çok nadir 2.3 alkol alır
Himm harcamalari garip geldi aldatilma ihtimalin olabilir
Hayır yok eşim babasına çekmiş kayinvalidem aynı babası diyor oda öyle yaparmış hep eşine alır paraları hep cebine koyarmis değişik huylar bana göre değil böyle şeyler ya
Yani kizinin maasi ve nafaka ile tek basina gecinebilirsin diye dusunuyorum
Geçiririm ama çocuklarım çok babasına düşkün o yüzden gidemiyorum birde eşimin sadece bu sorunu var başka büyük Bi sorunları yok
Yani bir niyetin varsa bazi seyleri gormezden gelmen lazim zaman ilerledikce kendini bozarsin
Zaten eşime karşı eskisi gibi iyimser olamıyorum o iyimserligimi evliligimizi çok düşünüyor oluşumdan bu durumu kullanıyor artık buna müsadere vermiyorum vermeyeceğim de birsey istediğim zaman alacağım çünkü gerçekten o kadar sinirlendirdi ki beni diyorum yine kızsa yine söylerim benim parama karışamazsın dedim
Aynen orada kalmak istiyosan tepkini koyman gerek
Zaten tepkimi fazlasıyla koydum az önce aradi konuştuk bir daha asla karismayacsksin dedim 3 ay 4 ay elleme hiç arabaha ses sistemi yaptırayım şunu alayım arabanın lastiklerini değiştireyim diyor 4 ay sonra alırdın diyo dedim kesinlikle kabuk etmiyorum araba beni ilgilendirmez dedim cidden sinir krizi geçirmek istiyor
Aboo delinin zoruna bak ya cok mu onemliymis
Evet çok önemli herhalde 1000 liralık şeye hayır diyen adam 5000 liralık ses sistemi yaptıracağım diyor ne yapcam bilmiyorum
Yok ya eşim falan görür belki yanlış anlar
Sen bilirsin dertlesiriz diye
Anladım ben sizi fakat eşim olur ya görür birsey olur yanlış anlaşılması diye
Himm hayirlisi olsun ne diyim
Saçmalıyor ama ya
Evet hemde fazlasıyla
Çocuğun için üzüldüm umarım sağlık sorunu fazla yoktur.
Eşinle ciddi bir şekilde oturup bu durumu konuşun. Olmadı biraz uzaklaş.
Konuşuyorum laftan anlamıyor ki dün konuştum hala dediğim dedik kızım inşallah düzelir sagolun :) dediğim gibi uzaklaşmada oluyor kızımın tedavisi için alemin yanına gidiyorum 20 gün 1 ay kalıyorum sonra geri geliyorum bazen eşim gelir 6 yıl olacak hep böyle hayır ben istediğim birseyi alamayacak miyim
Annem 75 yaşında yaşlı o bile arasıra ev esylari6 alır demek kadınlar böyleler.
Kadın evi çekip çeviren şekil verendir ona kısıtlama yapılmaz
Evet çünkü evdeyiz sürekli ve sürekli mutfaktayiz evi kadın çevirir evi çiçek gibi mis gibi güzel görmek isteriz eşim bana para vermiş olsa izin vermiş. olsa evimi öyle. guzel yaparım ki hayali bile güzel ama eşimin bu hareketleri yüzünden eve girmek bile. istemitorum herseyi hep istediği gibi alır yapar evi geçen sene Boya yaptı hep dedim açık boya olsun gitti koyu mavi almış. evi onla boyası eşyalar alakasiz ev ile alakasız inan evime misafir çalışmıyorum ben yokken evde hep sigara içer duvarların pis koltuklarım pis hep batırır içme yapma dediğim halde bile söz veremem der birsey olmaz ya der oturma odasında içer en son da bana Bi sinir geldi bi kez daha göreyim içtiğini batirdigini evi temizlemden geri döner çeker giderim dedim çok ciddi olduğumu anladı çünkü çok sinirlenmistim şimdi gittiğim zaman içmiyor oturma odasında
Yanlış anlama ama sigarama kimse karısamaz.
Tabi biri rahatsız oluyorsa farklı yerde de içilir.
Balkon mesela mutfak ya da
Ben eşime sigara içmesine karışmıyorum evde 2 çocuğum var ben aileme gittikten sonra geri geliyorum eşim yinede evin içinde içiyor evde küçük çocuklarım var sorun olur diye düşünmüyor daha yeni yeni 1 aydır belki mutfakta falan içer ben eşime izin versem çocuklarımın yanında bile içer karışmıyorum sorduğum zamanda çocukların yanında sigara mı içilir derim benim babamda hep bizim yanımızda içti bana birsey mi oldu der evin içinde sigara içmek eşyaları da eskitir oturma odamdaki tavanimi görsen sapsarı gelen misafir direk oraya bakar inan evime kimseyi sormak bile istemiyorum 5 yıllık evliyim
Bazen kadınlar kahır çeker başka çözümü olsa bişey derdim ama boşanmak da dert kolay değil hem çocuk var.
Evet belki de bu yüzden bırakmak istemiyorum ama esimi söyle Bi hatası var hatasını kabul etmez hep o haklı herseyi en çok o biliyor
Sana karşı öyledir