Hayatım boyunca bulunduğum ortamlarda hem sosyallik anlamında arkadaşlarım olsun hem de flört olarak konuştuklarımla her şey başlangıçta çok güzel giderken yani gayet iyi anlaşırken ya bir anda ben çok itici geliyorum onlara ya da farkında olarak ya da olmayarak onların benden kaçmasını sağlıyorum. Genel anlamda bir ilişkiyi ileriye taşıyamıyorum. Çok iyi arkadaşlarım diyebileceğim insanlar aslında hep benim onları aramam ve yanlarında olmam ile çok iyi arkadaşlarım oldular. İlişki anlamında da ortak hayal ve geleceğe dönük büyük beklentiler oluşunca bende bir anksiyete oluşuyor demek istediğim şey aslında söz, nişan, evlilik yoluna girmek beni gerçekten çok korkutuyor. Ama aslında bunları mutluluk içinde ve gerçekten doğru insanla yaşayanlara da imreniyorum. Arafta kalmış bir haldeyim. Bağ kuramıyorum kursam bile devam ettiremiyorum. Birine değer verip çok sevmeyi de istiyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan da gerçekten çok korkuyorum. Ne yapabilirim? İçinizde böyle sorunları yaşayanlar var mı tavsiyeniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Haklısın akışına bırakmak ve sanırım fazla sorgulamamak lazım. Yorumun için çok teşekkür ederim iyi geceler🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer