İlişkimdeki sorunu nasıl çözerim?

11 Aydır ilişkim var birbirimizi gerçekten çok seviyoruz ama durmadan tartışıyoruz ve işin kötü yanı tartışmaların hepsi benim yüzümden hepsi. 11 ayın içinde çok nadir bir şekilde onun yüzünden tartışma çıkıyor çıksa bile hiç uzamıyor hemen affediyorum, kötü kalmak istemiyorum, onu çok seviyorum. Bazen haklı olduğum, kırıldığım durumda bile kendimi özür dilerken buluyorum. Her Tartışmada özür diliyorum söz veriyorum "Bir daha olmayacak, bu son" gibi şeyler söylüyorum gerçekten son olması için çabalıyorum ama olmuyor max 1 ay sonra yine bişi çıkıyor benim yüzümden. Bazen istemeden yaptığım bir davranış bazen istemeden söylediğim bir laf çok kırıyor onu. Gerçekten hep istemeden yapıyorum, söylüyorum düşünemiyorum bazen. Her seferinde gerçekten çok pişman oluyorum gerçekten. Oda her seferinde bana geri dönüyor her seferinde beni affediyor ama bugün öyle olmadı. Yine benim yüzümden bir tartışma çıktı birbirimizi yanlış anladık ve konu bir anda uzadı ama bu sefer beni affetmedi. Artık dayanamadığını her seferinde aynı şeyleri söyleyip durmamdan söz verip yine aynı şeyleri yaşatmamdan yorulduğunu söyledi ve gerçekten çok haklı. Beni çok sevdiğini ama benim ona zarar verdiğimi söyledi ve haklı. Bir kaç saat süren Özürlerden Konuşmalardan sonra bana "Sensiz yapamıyorum yine sana geri döneceğimi düşünüyorum ama bu kısa bir süre olmayacak kafamı toplamam uzun sürecek" dedi. Bende ona ne kadar olursa olsun ne olursa olsun bekleyeceğimi söyledim ve gerçekten de bekleyeceğim. Çok seviyorum onu ya gerçekten çok seviyorum kimse beni onun gibi sevmedi onun gibi hissettirmedi ben onu kaybetmek istemiyorum. O kafasını dinlerken bende kendime çeki düzen vermeliyim onu bir daha kırmamalıyım bir daha aynı şeyleri yaşarsak daha hiç şansım olmaz bu benim son şansım onu kaybedemem. Şimdi soruyorum. Ben kendimi nasıl düzeltebilirim, o yokken kendimi nasıl toplayabilirim, ona nasıl iyi gelebilirim Lütfen yardım edin lütfen birşeyler söyleyin. Ben onu kaybetmek istemiyorum.

İlişkimdeki sorunu nasıl çözerim?