Gül neyi ifade ediyor biliyorsun. Naziklik yapmak isteyen menekşe alıp verir.
100 tane gülü nişanda nikahta, istemede falan alırlar.
Sana bunlar normal geliyorsa sen bilirsin. Ama benim sevgilime bu şey yapılsa ve bana bunu hiç bir şey gibi söylemeye çalışsa dediğim gibi çok zor gönlümü alır. Almazsa da çeker gider. Kendi bilir
Verene bağlı. Emin ol başka adam olsa kabul etmezdim bile ama bu çocukluk arkadaşım ve yurtdşında yaşıyor orda çok normal gelen misafire bile çiçek alırsın😀 tabi bizde de sorun oldu birkaç gündür de devam ediyor. O yüzden başlalarının görüşünğ merak ettim zaten
Tekrarlıyorum. 100 tane gülün amacı bellidir. Sana bir demet papatya verir, menekşe verir, lale verir. Bunlar nezakettir. Yoksa 100 tane gülün amacı "sana hastayım, niyetimi anla" olur. Başka türlüsü mümkün değil.
Çok sevdiğim bir sürü arkadaşım var. Hiç birine 100 tane gül almam. 20 tane bile ilan-ı aşktır
Evli olduğundan yürüyemez. ama belli eder. Erkekleri avucumun için gibi bilirim. Bir kız için yapamayacakları şey yok. Adım gibi eminim ki, bunu yapınca aranızın bozulacağını biliyordur ve bu amaçla yapmıştır da.
Kız kabul etmemeli. Böyle bir şey yapılsın yeminle 2 hafta yüzüne bakmam. Ne demek kocan/sevgilin dışında birinden 100 tane gül kabul etmek?
Sadece masumca mutlu etmek istemişti aramızın bozulacağını bilse yollamazdı bile 😑başka ülkeden yolladı kendi vermedi ki. Başta sıkıntı yoktu nottan sonra bozuldu aramız zaten. Safi kıskançlık. Kendi ekdiğini görüp kıskanmak bu bence
Ben kıskanç biri değilim olunca da yansıtan biri değilim. Ama bu iş fazla. Yürüyen birine sevdiğim tarafından "bir şey olmaz" deyip müsama gösterilirse, sadakat sorgulaması yaparım
Ama sana göre yürüyor işte. Ben de yürüdüğünü düşünsem hayatımda olmaz ki😀 benim hayatımdaki kişi sadakat konusunda pek geçer nota sahip değil maalesef. O yüzden böyle net tepki koyma hakkına da sahşp değil benim gözümde
Ben evli değilim, sevgilmi de yok. Karşı taraf sadık değilse bir şey diyemem o zaman. Ama ben sadıksam dediğim gibi tepki beklerim karşı taraftan da. Ayrıca ben biraz hassas biriyim. Bu tür hareketler beni soğutuyor. Ben tam anlamıyla benimsenmen, hayatında başka kimseyi görmeyecek kadar katı bir sadakat arayanlardanım
Keşke herkes öyle olsa ama evlilik yıpratıcı. Yola başlarkenki senle biterkenki aynı olamıyor. Konu nerden nereue geldi ama :D emin ol beni böyle mutlu etmiş olsa ben de böyle etkilenemzdim. Kimse de etkilenmez doyduğu şeyden
:D senle baştan beri anlaşamadığımız olay şu Yollayan kişi bneim çocukluk arkadasım. Zaten annesi ve sevgilisiyle seçmiş notu bitlikte yazmışlar yanş duygusal olarak ailemden briinin yollamasından farklı uok ben. Ayrıca kimin gitmez ki. Sapık birinden bile gelse gururun okşanır dilin sövse bile
Sadık değil derken çok da şeyapmayım şu an aldatma vs gibi bir durumu yok. Ayrılıp tekrar barıştık. Tabiki iyi bir düzen tutmadı genel olarak limoniyiz. Yoksa evliyken aldatma gibi bir durum yok
Ben beyaz gül severim bahsetmişimdir mutlaka ondan almıştır hala özel bir anlamı olduğunu dğşünmüyorum :D ama sen onalrla aktif görüşüyorsun ben 3-4 yılfır görmedim bile
Ya işte çolu çocuğu evlendirip anane banae moduna geçiyorlarmış ya eskiden 35 de falan . O yüzden derler. Hangisi büyük derler mesela o zaman denir :D öyle işte
Olgunlaşacak insan 20'sinde de aynıdır 40'da da. kadınların başka hataları da "ben bu kişiyi adam ederim" hedefleri. Atalarımız iyi demiş 7'sinde neyse 70'de de odur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafayı yerim herhalde. Benim olan birine kimsenin bir şey vermesini istemem gerek de yok zaten ben veririm ne isterse.
İstenmez ki bu sonucta içten gelinmiş verilmiş :D
Vay be insanlar ne kadar farklı 2 ylrum geldi biri hoş davranış demiş senin sinirin yazından belli😂
Olsun. Yine de istemem. Cok sinirleniyorum böyle bir şeyde ben. Kırmızı çizgim gercekten evet yobazca ama napayim 😏
Yok bence de yobazca değil ben de sinirlenirdim. Fazla romantik ve özel kaçıyor ama alması çok güzeldi dldş
Yüz çok bee. Hem tek sayı olması lazım😆
Tekin anlamı ne ki :D 101 taneydi zaten
101 ise olur dermişim. Şaka şaka. Öyle biseyi kimse yapamaz
Ahahha güldürdün 😂😂
Eğer bir sevgilim olsaydı, etrafında erkek sinek dolastirmazdim😅😅😅
Erkeklerin çoğu oule zaten. Bizde de uçan kuşa kavga çıkar. Ama çok rahat erkekler de var
Yeni nesili bilmiyorum ama, bizde de derken "bizde de uçan kuşa kavga çıkar"😁😄😄
Biz adanaliyim😁😁😁
Saygı duyarım hoş bir davranış sonuçta
Tek sen saygı duydun
Doğrudur
Gülü veree o gülleri tek tek yediririm
Abartmasak mı😂
Abartının sonrasını gör bir de. O gülleri kabul edenle de 2 hafta kelime kesmemek gerek
Neden etmeyim ki sevdiğim değer verdiğim birinin hediyesi
Sevgilin varken?
Ne alaka çiçek sadece aşk için mi verilir
100 tane gül ne için verildiği belli. Bilmiyormuş gibi davranma Allah aşkına
Anneler gününde verildi 😀
Kim verdi? Hangi sıfatla?
Arkadas sıfatıyla insanlar değer verdiği kişileri mutlu etnek istemez miiii
Gül neyi ifade ediyor biliyorsun. Naziklik yapmak isteyen menekşe alıp verir.
100 tane gülü nişanda nikahta, istemede falan alırlar.
Sana bunlar normal geliyorsa sen bilirsin. Ama benim sevgilime bu şey yapılsa ve bana bunu hiç bir şey gibi söylemeye çalışsa dediğim gibi çok zor gönlümü alır. Almazsa da çeker gider. Kendi bilir
Verene bağlı. Emin ol başka adam olsa kabul etmezdim bile ama bu çocukluk arkadaşım ve yurtdşında yaşıyor orda çok normal gelen misafire bile çiçek alırsın😀 tabi bizde de sorun oldu birkaç gündür de devam ediyor. O yüzden başlalarının görüşünğ merak ettim zaten
Tekrarlıyorum. 100 tane gülün amacı bellidir. Sana bir demet papatya verir, menekşe verir, lale verir. Bunlar nezakettir. Yoksa 100 tane gülün amacı "sana hastayım, niyetimi anla" olur. Başka türlüsü mümkün değil.
Çok sevdiğim bir sürü arkadaşım var. Hiç birine 100 tane gül almam. 20 tane bile ilan-ı aşktır
Ama sen bekarsın anladığım kadarıyla. Anlam farkı var. Doğum gününde vermekle anneler gününde vermek arasında fark yok mu sence?
Benim için hiç farketmez. Her türlü art niyet ararım. Çelenk gönderenle 100 tane gül gönderen arasında bana göre fark yok. Amaç yürümek
Demek senle olsak kavganın 2 misli çıkacaktı desene :D bence kimse anneler gününü seçmez yürümek için
Anneler gününde ilanı aşk sembolü olan 100 tane gül alınmaz. Bunda art niyetten başka bir şey yoktur.
Erkekleri çok iyi tanırım. Kalıbımı basarım altında başka niyet yoksa
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bir ata sözü var bilir misin?
İşte erkeklerin davranışı hep dumandır. Bir amacı niyeti olmasa erkek asla hediye almaz
Hadi öyle olsun ama hediyeyi alanla konusmamak neden :D kız mı istedi bana gül al diye
Maalesef yanılıyorsun ama kardeşim gibi gördüğüm birisi. Zerre kadar yürüme isteği yok olsa zaten daha once yürürdü
Evli olduğundan yürüyemez. ama belli eder. Erkekleri avucumun için gibi bilirim. Bir kız için yapamayacakları şey yok. Adım gibi eminim ki, bunu yapınca aranızın bozulacağını biliyordur ve bu amaçla yapmıştır da.
Kız kabul etmemeli. Böyle bir şey yapılsın yeminle 2 hafta yüzüne bakmam. Ne demek kocan/sevgilin dışında birinden 100 tane gül kabul etmek?
Sadece masumca mutlu etmek istemişti aramızın bozulacağını bilse yollamazdı bile 😑başka ülkeden yolladı kendi vermedi ki. Başta sıkıntı yoktu nottan sonra bozuldu aramız zaten. Safi kıskançlık. Kendi ekdiğini görüp kıskanmak bu bence
Ah ahh siz kadınlar. Sokakta bir kız merhaba der diye ömrümüzü kısaltırsınız. Göz göre göre size yürüyene "arkadaşça masumca" dersiniz. :/
Yoldaki kız yakında ama başka kıtalarda değil :D ben çok kıskanmam. Ama sen bir tık fazla kıskançsın sankiiii😬
Ben kıskanç biri değilim olunca da yansıtan biri değilim. Ama bu iş fazla. Yürüyen birine sevdiğim tarafından "bir şey olmaz" deyip müsama gösterilirse, sadakat sorgulaması yaparım
Ama sana göre yürüyor işte. Ben de yürüdüğünü düşünsem hayatımda olmaz ki😀 benim hayatımdaki kişi sadakat konusunda pek geçer nota sahip değil maalesef. O yüzden böyle net tepki koyma hakkına da sahşp değil benim gözümde
Evli misin ( yürümüyorum 😂)
Ben evli değilim, sevgilmi de yok. Karşı taraf sadık değilse bir şey diyemem o zaman. Ama ben sadıksam dediğim gibi tepki beklerim karşı taraftan da. Ayrıca ben biraz hassas biriyim. Bu tür hareketler beni soğutuyor. Ben tam anlamıyla benimsenmen, hayatında başka kimseyi görmeyecek kadar katı bir sadakat arayanlardanım
Keşke herkes öyle olsa ama evlilik yıpratıcı. Yola başlarkenki senle biterkenki aynı olamıyor. Konu nerden nereue geldi ama :D emin ol beni böyle mutlu etmiş olsa ben de böyle etkilenemzdim. Kimse de etkilenmez doyduğu şeyden
Ha şöyle, şunu baştan söylesene. Senin hoşuna gitmiş şu 100 gül olayı. O zaman başka. Senin bileceğin iş
:D senle baştan beri anlaşamadığımız olay şu
Yollayan kişi bneim çocukluk arkadasım. Zaten annesi ve sevgilisiyle seçmiş notu bitlikte yazmışlar yanş duygusal olarak ailemden briinin yollamasından farklı uok ben. Ayrıca kimin gitmez ki. Sapık birinden bile gelse gururun okşanır dilin sövse bile
Eşin/Sevgilin sadık olsa bile mi?
Sadık değil derken çok da şeyapmayım şu an aldatma vs gibi bir durumu yok. Ayrılıp tekrar barıştık. Tabiki iyi bir düzen tutmadı genel olarak limoniyiz. Yoksa evliyken aldatma gibi bir durum yok
Onu sormadım. Diyorum ki, eğer eşin/sevgilin sadık ve seni çok sevse bile birinden böyle "şatafatlı" gül almak hoşuna gidecek miydi?
Hayır. Aşka doymuş biri neden baksın ki milletin gülüne böceğine
Hmm şimdi anladım durumu
Görmemişin 101 gülü olmuş modundayım😊
101 gül almak kolay da, ben olsam almazdım arkadaş gördüğüm birine. Beklenti oluşabilirdi.
Eskiden kız arkadaşlarımın Instagram hikayelerine gözünden kalp çıkan emoji atardım. Sonradan bunun doğru bir şey olmadığını anladım. Kestim
Ben beyaz gül severim bahsetmişimdir mutlaka ondan almıştır hala özel bir anlamı olduğunu dğşünmüyorum :D ama sen onalrla aktif görüşüyorsun ben 3-4 yılfır görmedim bile
Ben de görüşmüyorum. 2 sene oluyor.
Her gün gördüğüm biri bile olsa 101 tane göndermezdim şahsen
Siz gençsiniz ben orta yaş sayılırım😂
Profilindeki yaşsa yaşıtız
Ben yolda büyüğüm 😅
1 yaşa göre mi?
Hiç duymadın mı yolda büyüğüm lafını
Yok duymadım. Anlamı ne?
Mesela abin 30 yaşındadır bekardır sen 25 yasındasındır çocuğun falan vardır yolda büyük olmuş olursun
Saçmaymış. Ben yaşadığım şeyleri anlatsam zaten 35 falan dersin bana
Ya işte çolu çocuğu evlendirip anane banae moduna geçiyorlarmış ya eskiden 35 de falan . O yüzden derler. Hangisi büyük derler mesela o zaman denir :D öyle işte
Saçma, katılmıyorum. Yaşıtız biz
Yaşıt değilşz demiyorum ki😂
Ruh olarak diyorsan ben senden de yaşlıyım
Ama sen benim geldiğim konuma geldğinde 40 a yakın olağansın onu anlatmak için :D
Neden
Senin konumunu bilmiyorum ama sanırım o konuma gelmeyeceğim.
Yaşadığım sağlık sorunları beni fiziksel 10 yaş, ruhen 30 yaş yaşlandırdı.
Ne gibi sorunlar
Uzun hikaye boşver. Sadece senin benden yaşlı göründüğünü iddia etmen için de sebeplerin varsa benim de var
Ben senden yaşlı görünmüyorum kiiiiiii
O sadece halk arasında kullanılan bir deyimdi yoksa ben +18 yazan yerlere bile kimlik göstermeden giremiyorum
Görünüm olarak küçük görünmen kadın olarak avantaj senin için. Erkeğin yaşlı görüneni kadının genç görüneni iyidir :D
Erkeğin yaşlı görürüneni neden iyi ki😂
"Olgunlaşmamış", "çocuk" damgaları yememek için. Kadınlar genelde olgun severler ya :D
27 yaşında da olgunlaşmauan yoktır sanırım😂( beyin olarak zor tipten bahsediyprım)
Geç yazıyorum ksura bakma 101 tane gülü plunca insanın böyle oluyo hepsiule ilgilenmek falan dkkdps
Olgunlaşacak insan 20'sinde de aynıdır 40'da da. kadınların başka hataları da "ben bu kişiyi adam ederim" hedefleri. Atalarımız iyi demiş 7'sinde neyse 70'de de odur.
İlgilen ilgilen kırk yılda bir görüyorsun sonuçta :D
Doğru tespit. Ben edemedim ama bana karşı olan huylarınu düzelttim. Tamamen de değişmez bu dememek lazım
Valla değişmez. Hep aynı kalır insan. Değişenler zaten bir gün başkası değiştirene kadar öyle kalır
Ben değiştirdim. Değimese 2. şansı vermezdim😔
Huylu huyundan vazgeçmez diyorum ben de :D
Bende geçer diyorum :D yontulur en azından
Zaman gösterir
Biraz fazla mı karamsarsınnnnn?
Yurtdışı doğry mu
Yurtdışı evet.
Realist diyelim
Neresi
Azerbaycan
Ora yurtdısı sayılmaz 😅yarım yurt dısı
Napalım KS başka alternatif vermemiş. :D