Eşinizle pazar kahvaltınızı yaparken, eve eşinizin adına güzel, romantik bir notla çiçek gelde ne yaparsınız? Bu senaryoda eşinize güvendiğinizi varsayalım. Eşiniz de kimin olduğunu bilmediğini söylüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
O çiçeği kim gonderdiyse bulur o çiçekleri ona yediririm ayrıca bazı geniş mahluklar bide üstüne çiçeği gönderene teşekkür edecek nerdeyse insan eşini sevdigini kıskanır bu kadar geniş olmayın azıcık edep
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bulacaksın ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
+1 yılGüvensem bile şaibe bırakır. Eşime o an çok tepki vermeyebilirim. Ama sinirlenir o deyyusu bulmaya çalışırım.
10 YorumlaKarım güzelse aramızı bozmak isteyen olur elbet karşıma çıkar bir gün açık verir bende gerekeni yaparım
10 Yorumla
+1 yılVarsayımsal olarak ufak bir araştırma yapardım nedir neyin nesidir gibisinden
10 Yorumla
+1 yılŞöyle bir cevap veriyim.
Olma ihtimali biraz düşük olsada karşı cins sizin yanınızda eşinizi dansa kaldırmak istese ne tepki verirsiniz.06 Yorumla
Soran+1 yılEşimin tepkisini ölçerim çok müdahalede bulunmam
- +1 yıl
Ben bir kadının bu teşebbüse bile sakin kalacağını düşünüyorum.
Çok fazla olarak canlı canlı şahit oldum.
Yerlerde sürüklenme de cabası.
Soran+1 yılAnlamadım ilk cümle ve ikinci cümle zıt anlamlı. Ben sakin kalırım, kavga vs çok mayamda yok be çok çingenece bulurum. Eşimin tepkisini ölçerim, hayır derse gider zaten
- +1 yıl
Orası öyle gidecek zaten de ben öyle sakin kalan bir karşı cins görmedim onu demek istedim.
İstisna durumlar illahaki olacaktır.
Soran+1 yılBizim toplumda kadınlar ve erkekler genelde çok duygusal ondan belki de aşırı tepki veriyorlar. Sen bu durumda ne yapardın?
- +1 yıl
şu an bir sevgilim ya da eşim yok.
Varsayım üzerine konuşmam gerekirse çiçeği kabul etmediyse gerekli cevap verilmistir..
Eğer uzun yıllardir tanıdığım ve ailecek gorustugumuz biri değilse.
Çiçek kabul edildiyse evliysek ya da sevgiliysek herkesin kararı kendisini baglar.
Yanlız yaşamaya başlayabilir.
+1 yılKimin gönderdiğini bilmezsem gider çiçekçiye bela olurum.
00 Yorumla
+1 yılHernolursa olsun eşimi incitecek bişey yapmam dinlerim haberi yoksa yoktur 😀sonra o çiçekçiyi bulur sonrası gekir zaten
10 Yorumlaaşırı tepki vermeye gerek yok karım tanımıyorum kim bu diyorsa tanımıyordur. ancak bize rahatsız etmemesi adına kim olduğunu tespiti için karımla birlikte bir araştırma yapardım. çünkü insan hayatını mahvetmek isteyen manyaklar olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO çiçekçiyi vura vura öğrenirim. Soylemezse şayet. Gerisine bakariz
06 Yorumla
Soran+1 yılÇiçekçi nerden bilsin aw
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir döverim ki bilir merak etme
Soran+1 yılÇiçekçinin öyle bir yetkisi yok ki kanka
Cevap sahibi+1 yılBu tarz bir olay daha önce yaşandığı için. Merak etme sopayı görünce kim takar yetkiyi 😊
Cevap sahibi+1 yılHa şöyle 😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden ben yollamadım diye utanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılAdam geldi
Once esimin olmasinlazim farzetki evliyim ogle bisey oldu gonderini bulurum artik sonrasini bilmem. Esime bisey demem
00 Yorumla
+1 yılKarım yok ama sevdiğim biri var ona gönderilse kıskanırım (kadınsa biraz şaşırırdım)
00 Yorumla
+1 yılkeserim ne cicegi dhaa neler
02 Yorumla
Soran+1 yılKimi kesiyon
- +1 yıl
cicekleri
+1 yılDüğün nezaman diye sorardım
00 YorumlaÇelenk gönderirim karşı tarafa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimin yolladığı önemli.
00 YorumlaHayır derim tepkisini ölçerim
00 Yorumla
+1 yılKim olduğunu bulurum
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bulacaksın
- +1 yıl
Çiçekçiden
Soran+1 yılÇiçekçinin öyle bir yetkisi yok ki
- +1 yıl
Zorla söyletmek diye bir şey var
Soran+1 yılAdam işçi kanka hshsjdhd
+1 yılNoluyor derim hayırdır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Beyler karınıza çiçek gönderilirse ilk tepkiniz ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat