+1 yılbu saçma bir bağımlılık farkındasın sanırım ve bu kadın bir adım daha ileriye gitmeye karar verirse
ne bileyim seni öldürmek gibi hayatına konmak gibi yine mi izin vereceksin? yani sevdiğiyle bir plan yaptı sen ne olsa yaşlısın ölsün gitsin her şeyi bana kalsın dedi çocuğunu da atarım gider dedi
Bir erkek kendine bunu yapmamalı yahu
Adam ol biraz.
Bir başkasını düşünüyorsa.. onu istiyorsa... sen ne diye buna izin vereceksin?
Bu çok saçma..
Bir karar alman lazım çocuğunla aran iyi diye kadının her haltı yemesine izin verirsen gün gelir o haltlar başına bir çorap örülmesine neden olur..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Öncelikle içinde bulunduğumuz durum açısından çok üzülüyorum ama her zaman için evlilikler de aşkın yanında mantıklı davranmak gerektiğini de her zaman için söylerim, özellikle evliliklerdeki aş farkları ilerleyen dönemlerde bu gibi sıkıntıların meydana gelmesine neden oluyor, burada yapılacak çok da fazla bir şey kalmamış bence mutsuz bir evliliği devam ettirmek gerekmez.00 Yorumla
+1 yılSakın karının eski sevgilisiyle yakınlaşmasına izin verme. Sen zaten onunla evlenip ona ekonomik güvence sağlayarak destek çıkmışsın. Yapacağını yapmışsın. Karının eski sevgilisiyle yakınlaşmana izin vermen iyilik değil, gvatlık olur. Elini masaya vur alfa erkek ol ve böyle bir şey yapma.
10 Yorumla
+1 yılYaşlı denecek bir yaşta değilsin. Tek sorun kalbi doluyken bunu bile bile hayatına alman olmuş. Böyle bir şeyi iyilik yapmak olarak görme , bu kendine olan Sayagınıda yitirmene neden olur. Sen ona madem sahip çıktın o da sana sadık olmayı bilmeli. Sevdiği kişi bunu yapmadığını göre onu da hakkettigini söyleyemeyiz..
Bu konuda taviz verme ki o da hataya düşmesin.01 Yorumla
Soran+1 yılİlerleyen yıllarda öyle olacak ben 45 yaşına gelecem karım hala genç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. konya ovası mısın sen? iyilik meleği misin? kendine saygın var mı?
senin yaşadığın aşk değil, bağımlılık..
onsuz var olabilirsin ama onursuz asla..23 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bağımlıyım ama sonuç bu
- +1 yıl
Çok pardon araya girdim ama. Konya ovasinda koptum.😂😂😂 Müthiști...
Bence direkt ayrılın. Böyle evlilik mi olur? Tamam onun mutlu olmasını istiyorsun anlıyorum ama bu seferde sen kendini kötü hissedeceksin. Benimle para için evlendi diyorsun. Bu çok doğru bir davranış mı? O aşkı değil, parayı seçmiş. O zaman her şeye katlanmak zorunda. Zaten hanımefendiye eziyet etmiyormuşsun. Üstüne her istediğini de yapıyormuşsun. Bunca iyiliğin hatrına kırsın dizini evinde otursun. Mutlu olacaksa beni aldatabilir gibi bir düşünce kesinlikle sağlıklı değil. Çocuğuma annelik yapıyor diyorsun. Ya bu ahlaksızlığa göz yumduğun için seni de evladını da bırakıp o adamla çekip giderse ne yapacaksın? Lütfen biraz mantıklı düşün. Ya temelli ayrıl ya da adam akıllı bir evlilik yürütün. Böyle olmaz.
10 Yorumla
+1 yılEvliliği çok yanlış anlamışsınız. Böyle bir evlilik olmaz. Eşler birbirine sadık kalmadığı an zaten evliliğin yapısı temelden bozulmuş demektir. Bu duruma rıza göstermeniz onu eşiniz gibi değil de sadece koruma iç güdüsü ile yanınızda tuttuğunuz biri gibi gördüğünüzü düşündürdü.
Sizi eşi gibi görmeyen bir kadınla evlenerek en büyük hatayı yapmışsınız. Bir de sizin nikahınız altındayken başka bir adamla sevgili olmasını anlayışla karşılamaktan bahsediyorsunuz. Kendinizi onun kocası değil de bir ağabeyi ya da babası yerine koymuş gibisiniz. Hal böyleyken evli kalmanıza gerek yok. Boşanın ve onu özgür bırakın. Seçimleri kendisini ilgilendirir o saatten sonra.50 Yorumla
+1 yılAranızdaki yaş farkı çok büyütülecek birşey değil. Eğer uyumluysanız yaşlanıyorum diye yakınmanız anlamsız. Asıl konuya gelecek olursak bence kesinlikle eşinizi sevmiyorsunuz seviyor olsaydınız başka adam aklındayken hem evlenmek istemezdiniz hemde onu rahat bırakmak gibi bir düşünce olmazdı kafanızda.
Eşinizin sizinle para için ailesinden kurtulmak için evlenmiş olması da çok üzücü bir durum ve sizin de bunu bile bile kabul etmeniz ayrı üzücü.
Kusura bakmayın ama eşinizi rahat bırakıp sevdiği adamla birşeyler yaşamasını düşünmeniz çok çirkin ve mezhebi geniş bir insan olduğunuzu gösteriyor.10 Yorumla
+1 yılSen yaşlı değilsin. Zihnin yaşlı ve bir miktar da ruh sağlığın bozulmuş. Sen karına yapacağın fedakârlığı ne için evlendiğini bile bile evlenerek ve ona iyi bakarak yapmışsın zaten. Şu anki konuda yaptığın anlayışa iyilik değil gvatlık denir.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlı değilsin.
Bu kadar şeyin bilincindesin başkasını sevdiğini bile bile neden evlendin demezler mi adama?
Kendine olan saygını kaybetmeyi göze alıyorsun başkası ile paylaşmayıda ne bu ben bir isim veremedim.10 Yorumla Yaşıtınla evlen böyle sorunların olmasın. Bunkafadaysan yazık. Çocuk yetiştiriyorsun bide. Böyle çarpık ilişkileri öğrenmesin çocuk. Sağlıklı bi aile yaşantısı içerisinde büyüsün. Bide az miden olsun. İnsan karısına nasıl kondurur. Nasıl başkasına izin verir. Kıyamat kopacakta bakalım ne zaman...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Yaşla alakalı bir problem yok da sen başkasını seven bir kadını ihtiyacı var hayır diyemez diye düşünerek evlenmeye ikna ettin hee. Zor durumdaki bir kadının bu müşkülünden faydalandın öyle mi?
Sana gavatlık yakışır bence böyle devam et.02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ikna falan yok karşılıklı istedik sebep neyse ne
+1 yılMadem yaş farkının olduğunun farkındaydın neden evlendin, kızın resmen kötü bi hayatının olmasından faydalanıp kızın yaşında biriyle evlenmişsin. Hadi o cahildi sen neden benim 23 yaşında biriyle ne işim olur demedin de şimdi böyle resmen ga vat lık yapiyosun bilader
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar omurgasızsınız yahu bu ne genişlik töbest yaa. Birde normal bişeymiş gibi gelip soru sormuşsunuz pes valla pes...
31 Yorumla
Soran+1 yılBen kötülük yaptığımı düşünmüyorum saygı duyarım
+1 yılKendine saygın olsun ya. Yaşıtın bile olsa hastalık var, maddi sıkıntı var vs yani aldatmak normalleştirilemez. Sende onun bu çaresiz halini kullanıp evlenmişsin. Denginizi arayın. Burada içinden çıkılmaz problemlere çare arıyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılkarın mutlu olsun diye kavatlıkmı yapacan vaybeee İstanbul boğazı bile bu kadar geniş deüil
20 Yorumla
+1 yılBoşanmalısınız, eşinizin size bunu yapma hakkı yok. O sevdiğine gitsin, siz de daha fazla para kaybetmeyin.
02 Yorumla
Soran+1 yılPara umrumda değil kaldı ki oğluma oğlu gibi bakıyor
- +1 yıl
Hadi parası boşverelim; ileride büyük ihtimalle mutsuz olacaksınız ama sizin hayatınız tabi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılReis eğerki seni aldatıyorsa bunu sana söylesin en azından biriyle görüşüyorum diye ileride ailenden biri öğrenip sorarsa kötü mesela bilgin dahilinde buluşsunlar sen yanındayken falan en azından çevre baskısı kalkar
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de bunu istiyorum. Oğluma annelik yapan genç bir kadın daha ne isterim ki hem de aşığım hayatını ve kendi hayatımı neden mahvedeyim
Cevap sahibi+1 yılOzaman konuş reis
Cevap sahibi+1 yılDavet et eve her şeyi biliyom de
Cevap sahibi+1 yılBirlikte takılın işte
+1 yılHayır bunda anormal bir durum yok yaşı problem etmeyin uyum varsa arada sorun yok mutluluklar dilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okumayan bir kişi daha
- +1 yıl
Kendini yaşlı görme 38 çok değil
sırf oğluna baksın rahat hissetsin diye 2. adamı kabul etmezsin umarım
20 Yorumla
+1 yıl38 yaşında bir adamın o yaşta biriyle evlenmesi için karakterini ayaklarının altına alması gerekli. Yapmayın lütfen.
10 Yorumla
+1 yılbuna göz yumma başka yere taşının o zaman onu görmesin bi daha unutsun artık, sevgili olmadığın birini 4 yılda unutursun zaten ya hastalık bu artık
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım boşanınız o halde, ver istediğin kadar meblağ tazminat, para, nafaka adı her ne ise, siz de o da ne yaparsanız yapınız...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce bir evlilik yaptınız mi? Ve çocuğunuz var mı
03 Yorumla
Soran+1 yılBir oğlum var ve eşim ona bakıyor. Şu anki eşimden değil
- +1 yıl
Anladım. Bence şu an ki yaşadığınız eşinizden ayrılın çünkü sevmediğiniz çok belli kadın da sevmiyor seni bekar kalabilirsin bence zaten bi evlilik yapmışsın ve çocuğun vae
Soran+1 yılSeviyorum , oğlumla hep annesi gibi oğlumu da ayırmak istemem zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zırnık vermeden tut kapının önüne koy bakalım mutlu olacak mı? 👍
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ona bu kötülüğü yapmam bu yaşıma rağmen benimle evlendi
Soran+1 yılAramızdaki yaş farkına bak hangi kadın evlenir ve başkasını sevmesine rağmen seni aldatmaz iyi davranır iyi bir eş olur. Nh bulursun dünyadan haberin yok sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin özgüven sorunun var. Bunu aşarsan çok şey değişir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Rıza göstermen yanlış değil gizli üye , hayat paylaştıkça güzel :d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun gerçek olduğuna rüyamda görsem ınanmam...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Ortağın ne düşünüyor bu konuda onun fikrini aldınmı
10 YorumlaÇok yaşlı değilsin bence sen başkasını sevdiğini bile bile nasıl evlendin abi paran için evlenmiş sende kabul ediyosun çocuk falan yoksa ayrılın abi direkt ne uğraşıyon ayrılırken de para falan da verme kendine göre birini bul
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdiğim için para için olmasını dert etmedim ama işte
Soran+1 yılAma öyle değil bak karım benim için çok şey yaptı en önemlisi oğluma bakıyor mesela
Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı. Oo tam feministlerin duymak isteyeceği türden şeyler söylüyorsun durumlar vahim bir soğuk duş al bence belki aklın başına gelir deli misin sen?
02 Yorumla
Soran+1 yılFeminist değilim karıma özel bir durum zaaf.
+1 yılTakma öylelerine gönül bu laf geçirmezsin ama o seni sevmeden onunla evlenmeseydin keşke
00 YorumlaSeni sevmeyen bı kadınla nereye kadar gideceksin çok saçma başkasini hayal eden senleyken
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Senin gibi biri de bana lazım neslin tükendi senin yahu yaziklar olsun offff
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Gençsin genç :) sende ne cevherler vardır kaç tane kadını cebinden çıkartırım maşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılUlan yaaa inşallah soru troldür değilse gavatlık hayırlı olsun bilader
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç anlamıyosunuz.
+1 yılŞimdi ne desek elde kalan bir durum.
Bir kadın ne olursa olsun kendi ayakları üstünde durmalı ona bu konuda destek olun ve ciddi şekilde konuşun sizi sevmiyorsa ayrılın kendinize bu saygısızlığı yapmayın yaşınızda abartılacak birşey yok.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelvi boylum al yazmalım filmini izle. Eski türk filmlerindendir. Neden hayatı seninle yürüdüğünü anlarsın :)
10 Yorumla♥️G*A*V*A*T*L*A*N*D*I*N♥️
04 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma
Soran+1 yılOğluma 5 yıldır annelik yapıyor oğlum 8 yaşında ve ben seviyorum boşanamam oğlum da o da ben de üzülürüz
G*a*v*a*t lığın adı anlayış olmuş. Aynaya bakınca utanıyormusun?
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yıl21 yaşındayım babam 38 yaşında...
Düşün bakalım yanlış mı değilmi?18 Yorumla
Soran+1 yılSorum bu değil.
- +1 yıl
Sorun olsun olmasın sonuçta kızın yaşında yani
Babam 38 yaşında dayı
Soran+1 yılEvlendi sonuçta benle ve konu bu değil?
- +1 yıl
@meleksubasii Babanız 15-16 yaşında evlenmiş, gelip bununla mı övünüyorsunuz?
Yukarıda soru zaten troll, sizin gibileri avlamak için. - +1 yıl
La Napim trolse
Ayrıca övmeyi seviyom saağane 😂😂😂 @YourName333 - +1 yıl
Hem maydonoz gibi atlama ordan😂 @YourName333
- +1 yıl
@YourName333 cidden övündügü şeye bak.
- +1 yıl
@IInputboxII Böylelerine hakkını verirsek barınmazlar sitede. Bak gitmiş, umurumun kenarında dahi değil... Pis meziyetli.
+1 yılBöyle evlilik olmaz ki abicim. Allah bilir sen aldatmasına da razı olursun. Seni sevmiyorsa boşansın, paranı yerken seni seviyor ama.
00 Yorumla
+1 yılSen yaşlı değilsin ama düşüncelerin yaşlı buna razı gelecek kadar da bir insanı sevmen hata
02 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil
- +1 yıl
Haklısın insan sevince öyle oluyor
+1 yılGerçekten doğru bi tespit ne biçim bi kocasın yaa sen
10 YorumlaÇocuğun yaşındaki kızla evlenirsen olacak olan budur. Müstehak sizin gibilere
10 Yorumla
+1 yılGit eşinden boşan bekarlık sultanlıktır ya boşver evliliği çocuğu
00 Yorumlasende kendini seksen yaşında gibi kendini tanıttın daha çok gençsin
00 Yorumla
+1 yılAranızda çok yaş farkı var normal kadinin başkalarına gözünün kaymasi
00 Yorumla
+1 yılee amca kendinden ufak biriyle evlenirsen olacağı o
00 YorumlaEşini karşına al ve samimi bir dille konuş. Ona ne seni mutlu eder sorusunu sor
00 Yorumla
+1 yılCuckold fantazisi gibi bir arayış içindesin sanırım?🤔
00 Yorumla
+1 yılsen baya genislemissin ustat
00 YorumlaAyrıl beni al ben daha çok severim seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAğam yapacak birşey yok
Sende bunun farkındasın00 Yorumla Aşkın gözü kördür versiyonu..
00 YorumlaKendine değer vermiyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yani rıza göstermek anlamadım
07 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğiyle olabilir.
- +1 yıl
Böyle bir ilişkiye göz yummak çok ama çok radikal bir karar yani şahsen ben yapamam
Soran+1 yılGüncellememi okudun mu
- +1 yıl
Evet şimdi okudum aranızda cinsellik yok mu tamamen soğukmusunuz
Soran+1 yılYok var ama başkasını seviyor olay bu
- +1 yıl
Senin bilginle onunla berabermi yaşıyacak
- +1 yıl
ya da sadece cinsel ilişkiye girip rahatlıyacak
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoynuzların da epey uzamış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Doğru bir bakış açısı değil bu yalnız kusura bakma
00 Yorumlaçok fark
01 Yorumla
Soran+1 yılSorum o değil lütfen okumadan yorum yapmayın
+1 yılİzin ver.
00 Yorumla
+1 yılSenin adın sultan güzel kardeşim olmalı
00 YorumlaKaraktersizmisiniz
00 YorumlaGevşekmisin?
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?