Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 30 yaş evlilikte çok tabi. Evlilik kısa süreli bir birliktelik değildir. Zamanla eşin senin bazı ihtiyaçlarını karşılayamayacak. Özellikle de cinsel ihtiyaçlarını. Onun hareketlerinin azaldığı zamanlarda sen en aktif dönemlerinde olacaksın. O evde oturmak isteyecek. Sen de sürekli gezmek ve eğlenmek isteyeceksin. Senin cinsel isteğin arttıkça onunki azalacak. Farklı arayışlara gireceksin. Muhtemelen onu çok da sevmiyorsun. Seninki biraz mantık evliliği olmuş. Maddi olarak seni doyuruyordur. Bu yüzden de konforlu hayat sana cazip geliyor. Sana biraz sert davranmasının sebebi de senin bir gün ihtiyaçlarını karşılaşamayacağının farkında olması. Sen başta bir hata yapmışsın. Sana bu konforu 30 yaşlarında birisi de sağlayabilirdi. Sen kolaya kaçmışsın. Sen halinden memnunsan sorun yok. Yaşayıp göreceksin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMutluysan önemli değil. Bazı insanlar erken çöker bazı insanlar olgun tercih eder. Bu tamamen senin ve karşındaki insanın tercihidir ve siz mutlu olunca diğerleri sizin mutlu olduğunuzu görüp kıskanır ve 27 yaş çok der. Yaşlar eşit olsa bu kez boylar aynı değil der. Boylarda eşit olsa bu defa kız güzel değil derler kız güzel olsa erkek çirkin olur yani kısaca hep bir eksik bulurlar. Sen mutlu değilsen değil 27 yaş fark aynı yaşta bile olsanız bir önemi yok 👍
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBenim dayı oğlum 16sinda kızı hamile bırakıp kaçırdı 16 yaşında baba oldu. Kıziyla arasında 16 yaş fark var. Ben kendimde babayım kızım 7 yaşında ben 37 yaşındayım. Sen hesapla 27 az mı çok mu.
03 Yorumla
Soran1 yılBence fazla
- 1 yıl
Bencede fazla ama bunu evlenmeden fark etmen gerekmiyor muydu. Bu pişmanlık karşındaki adama da yazık ve ayıp değil mi.
Soran1 yılEver evlenmeden önce fark etmem gerekiyor şu
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılBen de olgun seviyorum ama max 10 yaş olmalı ya. Kuşak farkı ayrı, baban yaşında ayrı, çocuk olsa ayrı... akla ilk para için olduğu geliyor bilmiyorum şahsen 27 yaş büyük birini amca olarak görürüm ben. ha sen mutluysan kimseye laf düşmez de sormuşsun yanıtlıyoruz.
05 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
- 1 yıl
Hayır eşim 8 yaş büyük
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı yok derler ya, işte tam da öyle bir durum! 🎈 Eğer birbirinizi seviyor, saygı duyuyor ve mutluluğu birlikte buluyorsanız kimin umurunda ki yaş farkı? Ama aradaki jenerasyon farkı bazen iletişimde zorluk çıkarabiliyor, bunu göz önünde bulundurman lazım güzelim. 💕
Yeni yıla birlikte sevgi dolu bir şekilde girebiliyorsanız, bence en önemli şey bu! ✨ Aşkın da uyumun da tarifi yok, sana ve eşine sonsuz mutluluklar dilerim. Peki siz yeni yılda birlikte neler yapmayı planlıyorsunuz? Belki romantik bir tatil? 😍07 Yorumla
Soran1 yılYapay zekayla neden kavga edıyorsunuz😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yıl😂 İnsanlar bazen bu tarz şeyleri fazla ciddiye alıyor galiba! Ama aşk böyle tatlı muhabbetlerle güzelleşiyor. 😊
Soran1 yılNe demesi lazımdı
- 1 yıl
😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılYani ben bile olgun erkek çok severim ama 27 yaş büyük bir erkek gerçekten çok fazla birkaç yıl sonra artık altını bezlemeye başlarsın
322 Yorumla
Soran1 yılOlgun yaş kaç senin için
- 1 yıl
Şu anda 20 yaşındayım en fazla sanırım 35 hadi çok aşık olursam 37’ye kadar çıkarım ama daha da üstüne çıkamam galiba artık ya
Soran1 yılSenden 15 yaş büyük yani 30 yaş büyük senin için dede olur o halde
- 1 yıl
Ya da büyük konuşmayayım ya her an her şey olabilir kdjdj ben küçükken de öyle demiştim bir akrabam benim kendinden çok büyük birisiyle evlenmişti ben de o zaman demiştim adam mı kalmadı da gitti acaba bu kadar büyük birisiyle evlendi yanında babası gibi duruyor demiştim o günden bugüne kadar olgun olmayan hiçbir erkek ilgimi çekmedi büyük konuşmuyorum artık djdj
Soran1 yıl35 yaşında olan biri çokta yaşlı değil ama 56 çok yaşlı
- 1 yıl
Yani 65 yaş üstü olup da her şeyden bedava yararlanmasını çok kalmamış oluyor 56 yaşındaki birisinin
Soran1 yılEvet hatta hytden emekli dkşskl
- 1 yıl
😂😂😂😂
Soran1 yılVe çokta yakışıklı değil 1,72 boy göbekli biri
- 1 yıl
Gerçekten aşkın nereden geleceği belli olmuyor ben de birisiyle konuşmuştum iki santim kısaydı benden ve çirkindi yani yakışıklı da değildi ama ben bu adamı bir beğendim bir beğendim benim bir ilgimi çekti yeniden aşık olmuş gibi oldummk hayatta her şey olabiliyor ne olalım değil ne olacağım diyeceksin djdı
Soran1 yılEvet ama gittikçe daha yaşlı gösterecek
- 1 yıl
Olsun gittiği yere kadar seversin sende
Soran1 yılAma benim gençliğim gittikten sonra ne olacak birde o boyutu var
- 1 yıl
Sen de olgun bir turşu olursun sonra kendine göre birisini bulursun çok var burada olgun turşular hâlâ aşk oyunu oynuyorlar sen de yaparsın yani bir şey olmaz
Soran1 yılTurşu nedir ya
- 1 yıl
Bize de denk gelen 3 4 yaşın lafını yapıyor bunlar 15 30 yaş büyük erkekler ile evleniyor nasıl bir dünya anlamadım
- 1 yıl
😅😆
- 1 yıl
Reda sana bayiliyorum
- 1 yıl
@kalp-komutanı Geçmiş olsun 😅
- 1 yıl
😄😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılevet fark çok
10 Yorumla
1 yılÇok fazla yaş farkı var bence
Anlaşmanız bir süre sonra imkansız olacak
Baban yaşında kişiyle evlenmişsin
Şu an olmasa bile ileride mutlaka sorun çıkacak
Ben 23 yaşındayım sevgilim 28 yaşındaki aramızda beş yaş var o bile bazen bana çok geliyor
Sen nasıl 27 yaş kendinden büyük birini kabul edebildin anlayamadım
İlişkiler de yaş farkı sorun değil diyenler yalan söylüyor
Sen genç kalırken o adam bastonla yürüyecek
Sen o zaman bu adam benim eşim diye yanında gezdirebilecekmisin
Sana kötü imada bulunacaklar sevdiği için değil adamın parası için evlendi gibi sözler duyacaksın
Bence yol yakınken bitir bu evliliği
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılGüncel olarak 25 yaşında olsan kocan 52 yaşında olur. 8 sene sonra 60 olduğunda zaten cinselliği bitme noktasına gelir sen de 33 yaşında olursun. Hala genç sayılacaksın kocan 60 olacak. Cinsel olarak aldatma potansiyelin son derece yüksek. Ayrıca şimdi çocuğunuz olsa dedesi yaşındaki adam babası olacak. Ne bileyim bu kadar büyük yaş farkı bence normal değil. He serveti için evlendim dersen orasını bilemem.
39 Yorumla
Soran1 yılBen 26 o 56 yaşında
- 1 yıl
Senin bu adamı aldatmaman imkansız. Cinsel olarak en zirve en istekli olduğun yaşlarda bu adamın cinsel hayatı neredeyse bitme noktasına gelecek, şu an olmasa bile ileride bunu yaptığında benim bu dediğimi hatırlarsın
Soran1 yılEvet haklısın
- 1 yıl
Ayrıca adam senden 30 yaş büyük niye 27 diyorsun
Soran1 yılDaha önce 30 fark sormuştum o yüzden
- 1 yıl
Babamdan büyük mü bari iyi işte baban kayınbabalık yapamaz iki kanka takılırlar o da kızını babana versin tam olsun bari
Soran1 yılKötü bir durum
- 1 yıl
Sen ve ben yaşımızı toplasak yine senin kocan ile aynı yaşa gelemiyoruz ne güzel işte aynı yaşlarda olan iki erkek var birine babam dersin birine de kocam dersin ama çoçuk senin baban ile senin kocanı görse kafası karışır hangisi dedem hangisi babam diye 😀😀
Soran1 yılAnladım berbat bir durum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEşin Adnan Ziyagil mi? (aradaki yaş farkından dolayı yazdım yanlış anlaşılmasın)
Bu yaş aralığı çok fazla arada kuşak farkı var senin normal gördüğün şeylere o olumsuz yaklaşabilir ya da onun onay verdiği şeyler senin hoşuna gitmeyebilir yaşından dolayı hayat tecrübesi olduğunu düşünüyorum belki de bundan dolayı seni istediği gibi yönlendirebilir
11 Yorumla
Soran1 yılHayır Adnan ziyagil kafar zengin değil
Evlenirsem eğer. Benden 10 yaş küçük olsun istiyorum. Yaşlanınca ben ondan önce öleyim. Ayrıca anadoluda kadınların üzerinde yük ağır. İstanbula benzemez bizim kırsal. Kadın çocuk doğurcak büyütcek tekrar doğue büyüt 3-4 çocuk doğurup büyütmek kadını yıpratıyor. Tarla taban arazi işleri köy yerinde zor. Kadın 30 yaşına girince 40 yaşındaki kadına dönüşüyor bu nedenle 10 yaş küçük istiyorum.27 yaş fazla olmuş sizinki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılTroll se komik. Değilse daha da komik. Aşkın yaşı yoktur, sözünü yanlış anlayanlardansınız zannımca. Şöyle söyleyeyim, çiftler arası yaş farkı en fazla 5 olmalı. Fazlası sırıtır. Senin ki sırıtmaya da geçmiş, kahkaha atıyor. Sana tavsiyem O heriften ayrıl. Yaşına göre ve yanına yakışan birisini bul.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSoru başlığında, eşim demişsin, sonrasınds evlilikte çok mu demişsin. Evlenmişsin zaten. Evlilikte az mı çokmuyu görmüşsündür. Eşim yazmayacaktın yazdıysan sormayacaktın. Evlilikte çokmu demişsin. Tabiki çok. Maksimum +-17 yaş fark eder en fazla. Sonrası kuşak farkı sübyencilik falan
00 Yorumla
1 yılSana kalmış ama 27 yaş çok fazla, baban yaşında oluyor yani.
11 Yorumla
Soran1 yılAslında 30 yaş var ben 26 o 56
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 6 yaşı çok görüp ileride mükemmel bir hayat yaşayacağım bir insana bile şans vermedim ve sen 27 yaştan bahsediyorsun aklım almıyor. Babamla benim aramda 26 yaş var ve vizyonlu, düzgün bir adam olmasına rağmen milyon tane fikir ayrılığımız var. Arada çeyrek asır var daha nasıl anlatayım. Onun canına minnet bebek gibi gencecik kızla yatıyor her gece, peki ya sen? Aklını başına al ve çocuk yapma. Ha çok zengindir çocuk yapayım dersin, benim bir akrabam o hayatı yaptı babasından büyük adamla para için evlendi ben çocuktum adam 70 yaşında falandı hala ölmedi şu an 85 falan vardır heralde.
14 Yorumla
Soran1 yılAslında 30 yaş var ben26 o 57
Soran1 yılPardon 56
Cevap sahibi1 yılYaşıtız. Hepimiz hata yapabiliriz benim de başka hatalarım oldu. Ama çok gençsin hem de çok. Kendi gençliğinin, güzelliğinin farkında ol lütfen. Seni kınamıyorum veya yargılamıyorum. Sadece senin daha iyi bir hayata layık olduğunu düşünüyorum.
Soran1 yılEvet haklısın
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 30 yaşındayım eşim 34 yaşında valla bazen bu yaş farkı bile sorun olabiliyor ne yalan söylüyeyim. Sen hayatını yakmissin haberin olsun. Yorumlarınızı tek tek okudum. Adam adam değil ki herşeyi var kari kız ayağı var var da var yani sen hala yaninda nasıl duruyorsun şaka gibisin
029 Yorumla
Soran1 yılSevdiğim için ve bana sağladığı imkanları için
Cevap sahibi1 yılNasıl bir imkan bu sevgi de bir yere kadar yarın bir gün sevgin bitecek bu adama inan bana
Soran1 yılBeni gezdirmesi tatile götürmesi ve istediğim şeyleri almam gibi şeyler beni ondan soğutmuyor
Cevap sahibi1 yılValla ne diyim yavrum yine de mutlu ol da bu imkanları kendi yaşıtın biriyle de yapabilirsin ki. Sana büyü mü yapmış ne yapmış
Soran1 yılNedem büyü yapmış olsun ki? Genç kızlarla seks bile yapıyordu büyüye ihtiyacı yokki
Cevap sahibi1 yılYani pek normal gelmedi bana bu adam seni cinsellikte de doyuramaz. Seni günaha bile sokar şimdi seviyorum diyorsun 30 yaşına gelince aklın başında daha da olacak. Adam almış bebek gibi kızı tabi ki istediğini yapacak yoksa gideceğini biliyor
Soran1 yılBazen kavga ettiğimizde kaç kere evden kovdu polis çağırdı evden attırmak için o yüzden kaybetme korkusu yok
Cevap sahibi1 yılBence senin baya psikolojik bir sorunun var tatlım benden sana demesi çünkü bu Sevgi değil. Sen baba sevgisi felan görmedin mi
Soran1 yılBaba sevgisi gördüm herkes benim çok takıntılı ve pisikoljik sorunlarım olduğunu söylüyor
Cevap sahibi1 yılGerçekten öyle canım bence bir doktora git bu normal değil. Burçin ne senin
Cevap sahibi1 yılBurcun ney
Soran1 yılAsla burcuyum
Soran1 yılVe beni aldatmasını rağmen onu affetim hakaret şiddet küfür vs
Cevap sahibi1 yılTahmin ettim ya aslan dedim ya da başak Burcu. Yavrucum kendine bu kötülüğü yapma çözüm ara kesinlikle sonra daha çok kafana vurursun benden sana demesi ha dersen ki ben herşeyine razıyım bundan sonrasına kimse bişey yapamaz sen kendine değer vermezsen kimse vermez
Cevap sahibi1 yılBide bu adamla konuşan kızları da anlamıyorum çıtırlar varken niye buna
Soran1 yılParası için konuşuyorlar yoksa yüzlerine bakmazlar
Cevap sahibi1 yılSeni de böyle elinde tutuyorlar. Seni kimse hiç sevmedi mi
Soran1 yılSevdi tabi onunlayken çok kişiden çıkma teklifi aldım mesele
Cevap sahibi1 yılBoyun posun nasıl bu adamın boyu kaç ay aşırı merak ettim şu adamı ya
Soran1 yılBen 1,74 boy 68 kilo kumral saç buğday tenliyim o ise 1,72 boy 90 civarı kiloda uzun saçlı bir tip
Cevap sahibi1 yılŞaka mısın kız sen ayyyy senin çocukluğuna inmek lazım
Soran1 yılNeden ki çok mu vahim
Cevap sahibi1 yılBaya vahim canım benim umarım yanlış yoldan dönersin
Soran1 yılAilemde söylüyor yol yakınken dön onunla bir geleceğin yok , hangi arkadaşın akrabaının yanına bu eşim diye çıkartabilirsın ve nasıl miden alıyor dedi
Cevap sahibi1 yılYani çocuk yapma bu adamla kesinlikle yoksa dönüşü olmaz
Soran1 yılÇocuk istemiyor
Cevap sahibi1 yılSakin sakin buna dikkat et
Soran1 yılEdiyorum zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılher şeyiyle denk olmayan birilerini nasıl sindirebiliyorsunuz üstüne de evleniyorsunuz aklım almıyor gerçekten garip. yaşı, bedeni, kafası, konumu kosaca hiçbir şeyi seninle uyumlu değil. parası falan mı vardı? uyumsuz biriyle karun olsa evlenilip bir hayat geçirilmez yani.
00 Yorumla27 yaş ne ben bile oğlumdan 26 yaş büyüdüğüm iyice çok afedersin ama bkunu çıkardınız
23 Yorumla
Soran1 yılAslında 30 yaş var ben 26 o 56
u 1 yıl🤦♀️🤦♀️
Soran1 yılÖyle
Gizli Üye(25-29)1 yılaaaa cok degil ya 1 yas neolacakk sankiii :)
tovbe tovbeeee okadarmi cirkinsinizzz kendi yasiniza uygun birini bulamadinizz?
adamin parasina malina mulkune heralde gozun var.. anan babandan yasli adamla ne isin var
115 Yorumla
Soran1 yılAdamın malı yokki arabası bile yok şirketin arabasını kullanıyor
Cevap sahibi1 yılhahahahhahaa neyine asik oldun ozaman
Soran1 yılAylık kazancı iyi ama sadece kazancı olduğu için değil kendisini de seviyorum
Cevap sahibi1 yılamann yasi gelmiss 60 hic birsey sahipp olamamiss maasimi iyi olacak yaavv..
coluk cocuk vardir.. adamin koynuna girdin mi
Soran1 yılİki oğlu var üni okuyor
Soran1 yılBeraber yaşıyoruz
Cevap sahibi1 yılafferim onlara ablalik yap ya da daha dogrusu e*skort ol :)
Soran1 yılNeden esc oluyorum ki
Cevap sahibi1 yılcunkuu yasinn onlara daha uygunnn, neguzel hepsiylee yatarsin iste
Soran1 yılBabam yaşında adamla beraberim diye neden oğullarıyla yatayım , 56 yaşında adam çok mu yaşlı sayılır
Cevap sahibi1 yılyokyaa canimm hicc yaslii degill! yaavvv senceee normalmii babanin yasindaki adamla olmakk? allah akil fikir versin
Soran1 yılSevmiş olamaz mıyım yani
Cevap sahibi1 yılhee tmmm nediyim mutluluklar yasli dedeyle
Soran1 yılBence büyük konuşma sende sevebilirsin babam yaşındaki adamla
Cevap sahibi1 yılOK
Bence çok, sizin için sorun olmayabilir ama çocuğunuz varsa veya ilerde olursa onun için çok sıkıntı olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılÇocuk istemiyor zaten
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Senden 27 yaş büyük diyorsun ama kaç yaşında onu söyleseydin bari :D
Adam 50 yaşlarındaysa falan onun kuşu kalkmaz artık :D :D
02 Yorumla
Soran1 yılBen 26 o 56 yaşında
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de olgun seviyorum 28im mesela 50ye kadar olurum o da cook sınır yani cok fazla bakimli ve enerjikse olurum gobekli bakimsiz biriyle degil tabiki. Ama 27yas fark da cok fazla gibi ya eger bakimliysa ola bilir tabi. Ve de aşk varsa
03 Yorumla
Soran1 yılÇok bakımlı değil alkol göbeği var ve olarak çok içti ki karaciğerde 3. Derece yağlanma var
Cevap sahibi1 yılNiye evlendin o zaman. Belliki pişman gibisin
- 1 yıl
Cevap sahibi, hangi şehirdesin 😊😊
1 yılYok canım neden çok olsun sadece biraz baban yaşında. Neden evlendin?
14 Yorumla
Soran1 yılSevdiğim için
- 1 yıl
O zaman neyi soruyorsun? Tercihini yapmışsın.
Soran1 yılArkadaşlarım hata yaptın yanına yakışmıyor dedi o yüzden sordum
- 1 yıl
Sevgi yoruma açık değildir bence sen acele karar vermişsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılevlilikte yaş farkının fazla olması hiç bir şey ifade etmez birbirinizi seviyorsanız diğer her şey önemsizdir.
10 Yorumla
1 yılDedenin hayalini gerçekleştirmek için neler yapıyorsun edep sen ne güzel şeysin
11 Yorumla
Soran1 yılDede mi?
1 yılAllah mutlu etsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılBiz de büyük severiz ama o kadar da değil senin sanırım sorunun Başka
01 Yorumla
Soran1 yılNe sorunum olabilir
Bi an afalladım eşim 27 yaşında demek istediğini düşündüm😂 sen kaç o kaç
018 Yorumla
Soran1 yılBen 26 o 56
Soran1 yılPişman oldum çoktan zaten
Soran1 yılAma seviyorum
Soran1 yılHerşeyini
Soran1 yılAslında vücudu buruşuk değil
Soran1 yılAslında aman aman zengin değil şu an üzerinde mal mülk araba ev yok sadece maaşı ıyı
Soran1 yıl4 yıl sonra 60
Soran1 yılMeteliksiz değilki aylık 210 bin alıyor
Soran1 yılKara kızla yemiş ve iki oğlu var uni okuyor masraflarını karşılıyor
1 yılFazla evet. Ama sen öyle mutlu hissediyosan, kabul edip evlendiysen, burada niye sorguluyorsun ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEşin kendine baktıktan sonra bir sıkıntınyok allah mesut etsin
016 Yorumla
Soran1 yılşu an karaciğerde 3. Derecede yağlanma var ciddi bir şey mi?
- 1 yıl
Kendine bakmıyor demekki yedijleri hep yağlı yemekler alkol dr var sanırım
Soran1 yılEvet alkol vardı çok bagımlıydı günde 7 şişe bira içerdi bazen 15 bira içerdi ama bıraktı
- 1 yıl
Öyle adamdan ne sana koca nede topluma iyi bir birey olur burada yaşı eleştirmiyorum düzgün hayat yaşayan bir insan genç durur zaten bu serkeş hayat yaşamış
Soran1 yılAma artık içmiyor alkol
Soran1 yılÇünkü çok içmeye başlamıştı son zamanlarda bira viski abart mıştı
- 1 yıl
İşte onların sonucu bu oldu artık içmesede karaciğer eskisi gibi ne kadar sağlıklı olur bilinmez buna yumurta dötün ağzına sıkışınca insanın aklı başına gelir derler
Soran1 yılAlkol ve sigara çok kullanıyordu bide birayı falan aç karnına içiyordu 2 gün boyunca yemek yemedi bira çok içti kan kustu mesela
- 1 yıl
Kanser ya da siroz olmadığına dua etsin bence
Soran1 yılDevam etseydi olacaktı
- 1 yıl
Valla olacaktı ne şimdi ömrü boyunca kendisine iyi bakması lazım ki bakmayacak bir zaman sonra aynısını yapıcak bakarsa böyle yarım yamalak yaşar
Soran1 yılYani tekrardan içer mi alkol
- 1 yıl
İçer bağımlılık öyle bişey
Soran1 yılGece uykudan uyanıp içen birisi sabahın köründe Migros’a bira almaya giderdi olmadı evdeki viskiyı içerdi cumadan başlayıp pazartesi sabahı içerdi
- 1 yıl
Tek söz : Allah sana kolaylık versin kardeş
Soran1 yılİnşallah içmeye başlamaz
1 yıladam bikac seneye ölür yenisini aramaya cıkarsin haberin olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Parası için evlenmişsindir insallah. Yoksa gerçekten yazık olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilim benden 22 yaş büyük ve sorun yok. Ama 27 az değil, yine de seviyorsan boş ver. Her şey seks değil. Önemli olan birbirinizi sevmeniz.
06 Yorumla
Soran1 yılAslında 27 değil 30 yaş fark var
Cevap sahibi1 yılNiye 27 yazdın o zaman?
Soran1 yılBilmem ki
Cevap sahibi1 yılBen söyleyeyim. Burada dalga geçtiğin için olabilir mi?
Soran1 yılHayır valla dalga geçmiyorum daha önce 30 yaş fark sorusunu sordum aynısını tekrardan soramadığım için böyle yazdım
Cevap sahibi1 yılSeviyorsan her şeyin üstesinden gelirsin. Biz kadınlar çok duygusaliz, hemen de aglayabiliriz ama gerçekten güçlü insanlarız. Ben sevgilimi çok seviyorum ve onu asla bırakamam, aramızda 22 yaş var ve mutluyum.
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılÖlmesini dört gözle bekle bakalım ama sakın çocuk yapma erken yaşta babasız kalmasın
00 Yorumla
1 yıl10-12 yaş sırıtmaz ama 27 yaş da epey epey fazla. 20 olsan 47, 40 olsan 67
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılSen mutluysan problem yok ama umursanmıcak kadar bir farkda yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNormal olarak anlaşabiliyorsanız yaş sadece rakamlardan ibarettir. Takılmayın yaşa. Mutlu olursunuz.
02 Yorumla
Soran1 yılBence 45 yaş üstü olduğun için bu yorumu yaptın 😉
Cevap sahibi1 yılHayır öyle değil çoğu kişini tercih ettiği. Yaş tahmininizden çokta büyük olduğu halde yazdığınız yaşta gösteriyorum.:-)
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet çok ama eğer birbirinize uyuşuyorsanız sorun olmaz derim
01 YorumlaBüyük ama sen mutlu ve memnun isen bu kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
1 yılBurası çoksa çok değil parası azsa çok bebeğim
00 Yorumla
1 yılSence az mı abla? Adam öldüğünde sen daha 40-50 olursun belki daha genç
00 YorumlaCanım naptın sen baya varmış aranda yaş farkı sana kımse dur yapma yarınnbırgün sana yetmez bu hatta şimdi bıle ilacsız yetmez filimlere konu olursun gerek yok bence erkenden boşan ki yeni hayat kurabılesin yaşitin biriyle cocukda yapma
08 Yorumla
Soran1 yılEvet çok var hatta 30 yaş var
Soran1 yılKarşı çıktı ama ben dinlemedim kaçtım
Soran1 yılHayır barışmadık
Soran1 yılEkledim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbayagı varmıs lakın tabi cok saglıklı kendine cok iyi bakan biriyse belkı kurtarabılır
00 Yorumla Aşkın yaşı olur diyoruz bundan sonra. Çünkü çok fazla. Dedenle evleniyor gibisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sen 26, kocan 56. 10 sene sonra aldatmaya başlarsın. 10 seneyi de bulmaz bu iş.
00 YorumlaSatılık dedem var kimseyr kakalayamadım sen alırmusın parada veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşin akrep , sen aslansın. Eşinin 3. derece yağlanmasını 1 haftada tersine çevirebilirim
04 Yorumla
Soran1 yılSen bunları nerden biliyorsun burcu falan
Cevap sahibi1 yılHissettim
Soran1 yılDoğru söyle nerden biliyorsun
Cevap sahibi1 yılBalık burcuyum bilmiyim mi?
Gizli Üye(36-45)1 yılTakma kafaya. İleride sorun olursa da değişiklik yaşarsın evli olup takılırsin başkaları ile. Bu kadar büyütme bence. Ne zaman evlendin
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSorun var mı peki
1 yılSen 26 isen adam 53 yaşında yani baban yaşında ayrıca çok mu diye soruyorsan zaten çok olduğunu düşünüyorsundur
127 Yorumla
Soran1 yılAslında o 56 yaşında 30 yaş fark var
- 1 yıl
Yuh adam seni kızım diye seviyordur bence
Soran1 yılYok aşkım diye seviyor
- 1 yıl
Ayrıl yani öncesinde yanlış bir şey yapmadıysan daha da iyisini bulurdun sana olacak insan 30 veya 35 dir 56 altı değil kim bilir o neler neler yaşamıştır bir düşün sen daha toysun onun yanında
Soran1 yılHaklısın 56 çok yaşlı daha gencim önüme daha iyileri çıkar
- 1 yıl
Ne diyim öyle bir şey yapmışsın ki değneğin iki tarafıda boklu neresinden tutsan elinde kalır ailen buna nasıl izin verdi
Soran1 yılİzin vermedi kaçtım
- 1 yıl
Sen bakiremiydin bu adamdan önce çünkü temiz olsan bu adama kalmazsın zannetmiyorum o yüzden mi tercih ettin yanlış da anlaşılmak istemem niyetim kırmak değil hatayı nerde yaptığını anlamak
Soran1 yılEvet kızdım ilk onunla oldum
- 1 yıl
Aileni birde karşına almışsın resmen adam kusura bakma da yani düğünsüz derneksiz kız alm8ş terbiyesiz kullan8yor benden söylemesi ailen istemiyorsa onu sana layık görmediğindendir yani sen daha iyisini haketiyorsun 56 yaş8nda ki bı adama kalmadın ailenle bar8ş bence
Soran1 yılÇok haklısın ailemde öyle diyor ve arkadaşlarım da , çok güzel kızsın 56 yaşındaki adama mı kaldın ve miden nasıl alıyor karşına daha iyileri çıkar el ele dolaşabileceğin birisiyle daha mutlu olursun bu adamla el ele bile sokkta gezmeye utanıyorsun ve kol kola gezemiyorsun
- 1 yıl
Evet haklılar çünkü yanında baban gibi duruyordur ve nasıl bekaretini verdin şimdi boşansan dul gelir bekar zor yani çünkü bizim türk erkeklerinin zihniyetine göre bakire değilsin başkasının elinden geçmişsin bakireler varken neden seni seçim diyolar o hatayı yapmasaydım biraz dişini sıksaydın eminimki yaşı işi sana uygun birini bulurdun
Soran1 yılKeşke yapmasaydın ya çok pişman oldum şimdi
- 1 yıl
Evet keşke de yapmasaydın hayatının hatasını yaptın ailenle görüşüyor musun şu an
Soran1 yılSadece ablam ve annem ile bazen telefonda konuşuyoruz
- 1 yıl
Boşansan kabul ederler mi seni
Soran1 yılEvet ederler
- 1 yıl
Bide adam sana nasıl davranıyor istediğini alıyor mu sana değer veriyor mu
Soran1 yılAslında değer veriyor ama alkol aldığında çok sarhoş olduğunda eğer kavgalı isek küfür hakaret aldatma gibi şeyler oluyor mesela ben onun üzerine gittiğimde o çok sarhoşsa dövme şiddetli oldu ama bıraktı çünkü karaciğerinde üçüncü°’den yağlanma çıktı tekrardan içmeye başlar mı bilmiyorum iki haftadır içmiyor ama alkol aldığında çok fazla değiştiğini de bana çok eziyet etti kavgalı olduğumuz zamanlar aldatma küfür vurmatepemden tırnağımıa kadar eleştirdi vücut özellikleri hakaret etti aileme verene kadar hakaret etmişti hepsi bunu sarhoşken yapmıştı ama tekrardan içmeye başlar mı bilmiyorum çünkü karaciğerinde ciddi bir yağlanma var bırakması lazımdı
- 1 yıl
Al işte içki, hakaret, şiddet var sen bırak bu adamı kendine en büyük iliği yapmış olursun ailenle yaşa eğitim durumun nasıl meslek sahibiysen mesleğini yap değilsen bı işe gir kendine ait bı maaşın olsun birikim yap ev al araba al kendinle ilgilen bunuda sık tir et hayatındang
Soran1 yılVe gerçekten çok zor bir karakter en ufak bir hatamı büyütüyor ve konuşuyor ve zaten işten eve gelince fazla konuşmuyor ev izliyor gün boyu iş yerinde fazla konuştuğu için konuşası gelmiyor Muş ve bütün yaptığı hataları alkol yüzünden olduğunu söylüyor ve 56 yaşına kadar içmiş tekrardan içemesi çok yüksek şaka yaptım diye yüz somurtan adam yaptığım şakada bana çay demler misin
- 1 yıl
Ayrıl işte beşpara etmez biri işte ayrılsan sana takar mı haberlerde duyuyoruz öyle çok piskopat var ya da şöyle söylim ayrılmak istesen nasıl tepki verir
Soran1 yılAyrılmaya dünden razı zaten
- 1 yıl
Hamile de değilsen ayrıl ona bir mecburiyetin yok peki sen ayrılmak istiyor musun önemli olan bu
Soran1 yılBen ayrılmak istemiyorum ama bir geleceğimde yok bu kişiyle
- 1 yıl
Ya seviyor musun sen bunu yapma lütfen kendine bunu bu adam ifla olmaz sana ne verebilir o ayrıl gitsin sana değer bile vermiyor
Soran1 yılBelkide bana sağladığı imkanları için ayrılamıyorum ama seviyorumda bir yandan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEşim diyorsun evlendin heralde bence bu durum cok fazla babanla yasit resmen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlt tarafı 27yaş yani sen de abartma nesi çok shsjdj
00 Yorumla
1 yılSenin tercihin tabiki ama düşününce o 27 yaşındayken sen daha yeni doğmuş bir bebektin. Bilemiyorum Altan...
00 YorumlaSevmiş evlenmişsin bence konu yoruma çoktan kapatılmış olmalı
01 Yorumla
Soran1 yılPişman oldum ama çünkü yal farkı çok girttikce yaşlı gösteriyor
Muhtemelen sen kendini çirkin bulduğun icin yasıtlarin sana bakmiyor yaşli adama gittin bu dimi?
09 Yorumla
Soran1 yılHayır aksine çok güzelim ve bana çok güzel olduğumu söyleyen arkadaşlarım var
Soran1 yılCirkin falan değilim
Soran1 yılDışarda el ele gezemiyorum çünkü çekiniyorum ve midem alıyor çok cirkin birisi değil
Soran1 yılEvet clnsel olarak fazla iyi değil
1 yılYuuuuhhh çok gereksiz umarım mirası felan kalır da boşa evlenmiş olmazsın
03 Yorumla
Soran1 yılşu an malı mülkü yok
- 1 yıl
Neden evlendin peki
Soran1 yılSevdim
1 yılÇok fazla annemle babamın arasında 23 yaş var ve uyuşmuyorlar pek anlaşamıyorlar olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılAnnenle baban kaç yaşında
Amaaan bacım ne dertler var bos ver mutludan yoktur mesele
00 Yorumla
1 yılYok ya ne alaka babanla yaşıt altı üstü
11 Yorumla
Soran1 yılEvet babamla yaşıt
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Para her farkı kapatır.
010 Yorumla
Soran1 yılPara ne alaka
Soran1 yılYok sadece aylık kazancı yok ev araba mal mülk yok şu an üzerinde
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılYo bşr bildigim yok
Soran1 yılEn fazla 3
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok tabi. Şimdi senin yaşın kaç
04 Yorumla
Soran1 yıl26 eşim 56
Soran1 yılHayır sevdiğim için
- Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.
m 1 yılEvlenirken düşünmedin şimdi mi dusundun bunu
07 Yorumla
Soran1 yılEvet şimdi düşünüyorum
- 1 yıl
İlginc
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Cevrenden kimse demedi mi deden yaşında diye
Soran1 yılDediler
Soran1 yılBen dinlemedim
- 1 yıl
Hmm
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Arada senin yaşlarında kaç çocuğu var?
01 Yorumla
Soran1 yılİki oğlu var
Gerçek bir soru gibi gelmedi
06 Yorumla
Soran1 yılGerçek soru neden yalan soru sorayım
Soran1 yılAslında 27 değil 30 yaş fark vatn
Soran1 yılHayır trol değil ama gittikçe daha çok yaşlı gösteriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılÇok az ya 35 40 yaş büyük olmalıydı
13 Yorumla- 1 yıl
😆😅
- 1 yıl
30 az hshdhs 50 olmalıydi
- 1 yıl
7 yaş çok mu peki
- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılBabanla evlenmissin la
20 Yorumla - Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne