Görücü usulü gibi bişey oldu doğru düzgün tanımadan evlendim. İyi davranıyor ama sert biri yanında resmen kizariyorum her yanımı ateş basıyor çok utanıyorum. Ne yapacağım ben böyle?
Cevabın nedir?
İnşallah düzelir duyguların canım. Görücü usulü zamanla birbirinize alisiirsiniz. Konuşarak rahatsız olduğun şeyleri dile getirirsen iyi bir insansa zaten ortak noktada bulusabilirsiniz. Ama tam alışmadan çocuk yapma canım anlasamazsaniz ayrılın çocuk ayrı bir sorumluluk
22 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sahibi olmuş bile olabiliriz daha tahlil yapmadım. Ayrılmayı düşünmüyorum çok seviyorum iyi biri olduğuna inanıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yorumlara bakma benimle eşim arasında da 10 yaş var bana da böyle yorumlar geliyor. Anlaşma varsa arada gerisini boşver ilerleyen zamanlarda düzelirsin. Mutluluğun daim olsun her ikinizinde.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ☺
+1 yılBen hiç evlilik evresi geçirmedim bilmiyorum ama bana göre ilk başlarda öyle heyecanlanmalar olur diye düşünüyorum. Ne yemek yapacağını, onunla nasıl vakit geçireceğin konusunda biraz heyecan vardır o kadar. Ne zamandır evlisiniz?
18 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay. Evet heyecan var 😊
- +1 yıl
Daha yeni, taze olduğundandır bence. 1 yıl olsun yine konuşalım. ne olmuş ne bitmiş. Şimdilik bitki çayını tavsiye edebilirim. Ama sık değil 2-3 günde bir gibi.
Soran+1 yılZaten sinirli biri olduğum için bitki çayı yıllardır içerim iyi geliyor 😊
- +1 yıl
Sinirlendiğin şey hakikaten seni sinirlendiren şeyler mi? Yani o anlarda güzel anılarını, güzel düşler kurarak sakinleşmeyi denesen nasıl olur
Soran+1 yılO an bu kadar mantıklı dusunemeyebilirim hem daha rahat uyuyorum
- +1 yıl
Seni sakinleştirecek müzik var mı?
Soran+1 yılEvet müzik seviyorum
- +1 yıl
Müzik açsan o anda. Alternatif tıp deniyelim belki olur 😃
eş oldunuz hani eşit her seyiniz ortak. cok yas farki var. sanki babanin arkadasi ne gerek vardi?
19 Yorumla
Soran+1 yılSevdim bilmiyorum bir anda. Zaten kısa sürede evlendim
Soran+1 yılMantıksız haklısın bunun da farkındayım. Hemen çocuk sahibi olmak istiyor fark daha da açılmasın diye
Soran+1 yılGenç gözüküyor evet düzenli spor yapmaya çalışır yakışıklıdır ama tabi ki bir gün dede olacak 😊
Soran+1 yılHayır ama iş çevresinde
Soran+1 yılTeşekkürler ☺
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkuzenim 22 eşi 41 yaşındayken evlendi gayet mutlular. 😊 sende mutlu olmaya bak herşey güzel olsun umarım. yeni evlisiniz sanırım zamanla geçer utanma falan
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ☺
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 yaş farkla görücü usulü evlenip mutlu olanlar var, sizde öyle olursunuz inşallah ama 3 ay kısa bir zaman, gün geçtikçe alışırsın umarım ☺☺
17 Yorumla
Soran+1 yılMutluyum zaten ama bu çekingenlik de nereden çıktı 😂 teşekkürler ☺
Cevap sahibi+1 yıltanışma nişan evlilik süreci ne kadar sürdü, nasıldı?
Soran+1 yılÇok kısa sürdü sonbaharda tanıştık ilkbaharda evlendik 😊
Cevap sahibi+1 yılpeki o süreçte sık sık başbaşa kaldınız mı ☺
Soran+1 yılHayır 😇
Cevap sahibi+1 yılbundan dolayı çekiniyorsun demek ki, aşarsınız zamanla ya tabi bunda eşinin tutumu da çok önemli. Ama onunla mutlu olduğunu söylediğine göre demek ki aranız iyi ve sana karşı kötü bir davranışı yok. Kısacası bence 1 1.5 ay içinde aşarsın bunu ☺☺
Soran+1 yılİyi davranıyor beni mutlu ediyor. Çok teşekkür ederim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. iyide sen onun karisisin cocugu degil o haller ne ole
1110 Yorumla
Soran+1 yılÇok heyecanlanıyorum onu görünce resmen kalbim küt küt atıyor
Soran+1 yılEvet hepsini aynı anda hissediyorum. Tabi ki birlikte oluyoruz yatakta rahatliyorum böyle çekingen değilim
Soran+1 yılİyi davranıyor normal yani
Soran+1 yılÇok ağır ciddi biri belki de o yüzden iyice büyük etkisi yapıyor. Haklısın sürekli tekrarlıyorum o senin esin diye kendime.
Soran+1 yılAzcik tarif ettiğin gibi davranıyor evet 😂 hanım diye çağırıyor ama bak ☺
Soran+1 yılHayır sevdim. Gerçekten sevdim ve böyle büyük birinin sevgisine ihtiyacım vardı. Çocukluğuma inmek lazım bunu açıklamak için
Soran+1 yılBiraz baba sevgisi isteği kabul
Soran+1 yılYatağa girince koca sevgisi oluyor ☺
Soran+1 yılCinsellik seviyorum evet 😊 ama sadece onu ödüllendirmek olarak görmüyorum. Seviyor beni ben de onu seviyorum romantik anlar da yaşıyoruz o kadar değil 😊
Soran+1 yılGayet güzel alımlı bir kadınım
Soran+1 yılYatakta çok iyi olduğumu düşünüyorum onu memnun ettigimin farkındayım kendim de çok zevk alıyorum. Seksi sadece kocamla yaşadığım için böyle bir ayrım yapamam
Soran+1 yılHer gündü ilk başlarda. Şimdi tabi araya bir iki gün giriyor. Yaptığımızda 3 falan
Soran+1 yılEvet severim. Her gün yapmak güzel olabilirdi de bazen canim yanıyor ara vermek iyi geliyor
Soran+1 yılYok gezmeye çıktım yemeklik aldım malum kocama yemek yapmam lazım 😊
Soran+1 yılEe sonra
Soran+1 yılYani bunun bizimle ne alakası var
Soran+1 yılSevse de sevmese de hazirlicam aç durulmuyor 😊
Soran+1 yılKabul etmiyorum normal biriyim ben 😂 ayrıca özelden konuşmuyorum
Soran+1 yılNedenmis. Yaptığım evlilik biraz değişik gelebilir ama aşk yani hangi aşk mantıklı olmuş
Soran+1 yılBelki de kabul ettigimden de öte tuhafimdir 😂 demek ki sen de üstü kapalı konusuyorsun
Soran+1 yılŞimdi ne güzel anladım bak 😊 teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılOnun gibi yani tanistirmayla
Soran+1 yılHahaha 😁 benim abla dediğim biriyle onun abi dediği biri vardı arkadasmislar biz de bunların yanında tanıştık 😊
Soran+1 yılYok abla dediğim büyük ya 37-38 vardır. Normal arkadaşlar canım başka bişey değil
Soran+1 yılOlan olmuş şimdi kıskançlık yaptırma bana olmayacak insanlarla kocamı yakıştırma lütfen 😂
Soran+1 yılNe kiskanmicam ya bir an canlandı gözümün önünde kötü oldum 😂 ay ne olur o beni kiskanmasin bir sürü dırdır yapıyor 😄
Soran+1 yılÖyle çok sık giymem zaten giysiyle alakası yok kışın uzun kabanimi giyerken de kıskanıyordu 😊
Soran+1 yılBoyum 175 falan. 68 kiloyum. Göğüs kocaman 70 f. Biliyorsundur büyüklük nedenle değil cupla ölçülür 70 deyince insanlar küçük hayal ediyor 😂 evlendigimden beri kalça da biraz büyüdü ya çaktırma 😄
Soran+1 yılGöğüslere göre alıyorum genelde beli daraltiyorum. Daha spor kıyafetlerde nasılsa esniyor diye belime göre alıyorum göğüsler de fırlamaya çalışıyor 😊
Soran+1 yılYani elbisede gomlekte falan xl oluyor da ben füze gibi olmasını da seviyorum 😊
Soran+1 yılGeceleri sutyensizim zaten ama ıslak güzel olabilir 😊 evet göğüslerimi çok seviyor 😊
Soran+1 yılEvet 😊
Soran+1 yılOndan önce hiç ilişkim olmadı ama kocam elledi tabi daha neler neler yaptı 😊 birazdan yicez TV izliyor
Soran+1 yılİlerleyen saatlerde eller 😊
Soran+1 yılBen de bu gece istiyorum hiç naz yapamam 😊
Soran+1 yılSen bilirsin. Dediğim gibi kimseyle konuşmuyorum.
Soran+1 yılAtmiycam zorla mı
Soran+1 yılİyi. Evli bir kadın olarak foto atmami bırak burada olmam çok yanlış aslında hesabımı kapatmam lazım
Soran+1 yılBenimkinin elinde olsa beni yalnız sokağa salmaz relax olmamakta haklıyım bu kıskançlığa göre
Soran+1 yılAbartılı kıskanç. Ben de beraber dışarı çıktığımızda hemen elini tutuyorum veya koluna giriyorum çok hoşuna gidiyor 😊
Soran+1 yılAynen öyle 😂 hatta bir keresinde dışarda bir anda öptüm nasıl cesaret ettim ben de anlamadım 😊
Soran+1 yılYanağından öptüm sadece. Napayım çok tatlı görünüyordu ☺
Soran+1 yılYok canım gayet karı koca gibi duruyoruz ona uygun giyiniyorum 😊 hem o da çok dinc. Baklava falan yok tabi de kollari kaslidir omuzlar falan geniş yani bence yakışıyoruz 😊
Soran+1 yılOlmazdı. Aşk kadınıyım ondan başkasını sevemem ☺
Soran+1 yılTabi böyle güçlü kuvvetli halini tercih ederim 😊 gerçekten beğeniyorum gözüm başkasini görmüyor
Soran+1 yılO zaman gelince onca yılın hattı olacak e eşim desen çocuklarımın babası olacak muhtemelen 😇bence katlanılabilir ☺
+1 yılYani sonuçta kocan sert duruşu olması sorun değil ama kötü davraniyorsa problem ayrıca evlendikten zaten seni gördü etti utanacak ne var
18 Yorumla
Soran+1 yılYoo gayet iyi davranıyor eşimden memnunum. Gördü etti tabi o ayri. Zaten o konularda bambaşka biri oluyorum normal zamanda cekingenim sadece ☺
- +1 yıl
Gece farklı gündüz farklıydı diyorsun yeni evlisin normaldir. Sen yatakta memnun ettiğin sürece sorun cikmaz tabi sende memnun olmalisin
Soran+1 yılMemnunum o konuda sıkıntı yok 😊
- +1 yıl
Ozaman sorun yok geceler mutlu olda
- +1 yıl
OnUla oturup bol bol sohbet et hem sen rahatlarsın hemde daha mutlu bir birlikteliğiniz olur
Soran+1 yılMutlaka akşamları beraber otururuz onunla sohbet etmeyi çok seviyorum 😊
- +1 yıl
Ozaman mukemmel
- +1 yıl
teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. resmen yanıyorsun sen desene. o nasıl hakkından gelecek bu yangının 42 yasında. yasını basını almıs adam
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle düşünme aksine yoruyor beni 😊
Soran+1 yılGormedigime göre sorun yok böyle mutluyum 😊
asıl sorun o kadar büyük biriyle evlenmenken utanıyorum vs diyosun. tabiki utanırsın baban yaşındaki insan sonuçta
12 Yorumla- +1 yıl
Ağa Hz. Hatice 40, Peygamber efendimiz 25 yaşındayken arasında 15 vardı da bir problem olmadı. Allâhın izniyle bu çiftinde bir problem olmadan bir yastıkta kocayacaklar inşallah. Lütfen geniş görün.
+1 yılbiryere gittiğinde senin kızı olduğunu falan sanıyorlar mı :(
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır zaten giyimimle görüntumle gayet büyük gösteriyorum. O da aksine genç duruyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahat ol bukadar çekinme iyi değil eşinmiş bide çekilmez yoksa
112 Yorumla
Soran+1 yılKeşke olabilsem bitki çayı falan içmeye başladım iyi geliyor 😊
Cevap sahibi+1 yılzannetmiyorum bitki çayı çözüm değil bence doktora gitmeyi denedinmi
Soran+1 yılGitmedim çünkü kendim halledebilecegimi düşünüyorum mesela yatakta daha rahat davranabiliyorum zamanla iletişimde de olacağına inanıyorum
Cevap sahibi+1 yılyatakta uyuyorsun tabi rahat olman doğal değilmi
Soran+1 yılYok yani birlikte olmak istediğinde böyle çekingen davranmiyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki sen birlikte olmak istediğinde o nu yazmamışın aslında yine çekingen davranıyorsun bence neden bu kadar yaş farkına evet dedin merak ettim
Soran+1 yılBen istediğimde de gidip ona sarılıp öpüyorum yani dokunarak temasta değil konuşma konusunda sıkıntılarım var. Gerçekten seviyorum onu
Cevap sahibi+1 yılonun sevdikleri şeyden konuş birazda onun seni rahatlaması lazım sencede öyle değilmi?
Soran+1 yılGayet sıcak samimi davranıyor eskisi kadar çekinmiyorum ama var biraz hala
Cevap sahibi+1 yılbazı konularda sert demişin korkuyormusun?
Soran+1 yılBirazcık
Cevap sahibi+1 yılrahatlamaya çalış
Kendine uygun birini bulamadın mı erkek kıtlığı yok ya çok fazla 19 yaş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Birlikte olurken utanmıyorsan problem yok demektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok hatta rahat bile sayılırım
+1 yıl15 yil sonra cocugun olursa esin senden suphelenmesin 😂😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artık. Zaten 15 yıllık evliyken neden çocuk sahibi olayım şimdi olurum rahat rahat buyuturuz
- +1 yıl
10 sene sonrada olsan gene ayni olur 😂😂😂
Hala boyle saçma sapan yalan şeyler geliyor ya çıldırıyorum
00 Yorumla23 yaşındayken 40 yaşında bir kadın gibi yaşarsın , gençliğine yazık...
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten çok farklı değildim evlenmeden önce de. Bari eşimle geziyorum daha bile iyi oldu
+1 yılEn güzel yıllarında yazık etmişsin kendine
13 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir durumda değilim ki mutluyum çok şükür eşim de iyi davranıyor. Bence yeterli ekstra beklentilerim yok
- +1 yıl
İşte demek ki amacın yokmuş hayatta evlenmek dışında
Soran+1 yılEğitim ve kariyer konusunda hırslı biriyim. Hayattan beklentilerim var ama evlilikten yok öyle sürpriz yapsın yok böyle jest yapsın gibi isteklerim yok demek istedim
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. evlendigine göre zamanla alışırsın zamana bırak her şeyi artık o eşin
00 YorumlaNefes al gerçek iradeni kullan senden kimse üstün degil hepimz eşitiz güçlü ol sen istersen o senden çekine bilir ve kozara bilir
02 Yorumla
Soran+1 yılO da benden cekinmesin hic gerek yok. Üstünlük taslayan biri değil zaten ben kendi kendime böyle yapıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaban yasinda adamla evlenmissin ilerde problemler olucak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmissin madem zamanla alisirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılNormalde hiç çekingen değilim sadece ona karşı böyleyim. Umarım alışırım ☺
Cevap sahibi+1 yılAlisirsin merak etme yas farkindan dolayida olabilir yani
Soran+1 yılOlabilir çok büyük yani ☺ o çok rahat davranıyor neyse ki biraz rahatlatıyor
+1 yılrahat ol güven kendine ;) ezdirme kendini
12 Yorumla
Soran+1 yılEzmiyor zaten çok da iyi davranıyor ama ben böyle yapıyorum işte 😐
- +1 yıl
rahat ol kasma kendini, kadın olduğunun farkına var
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye zorla guzellik olmazki
14 Yorumla
Soran+1 yılZorla değil ben de evlenmek istedim
Cevap sahibi+1 yılValla Allah mutlu etsin oyle adama soguk davranma uzulur
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Teşekkürler ☺
Cevap sahibi+1 yılOnemli degil sen eşini mutlu etmeye bakk😊
+1 yılNe kadar zamandır evlisin?
15 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay kadar yaklaşık
- +1 yıl
Alışırsın. Ama yaş farkı çok ya
Soran+1 yılBence de çok ama bir zararını görmedim ☺
- +1 yıl
Allah mesut etsin
Soran+1 yılTeşekkürler ☺
hayranlıktir o
21 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 😊 gerçekten beğeniyorum
+1 yılgercek mi bu
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
evlenmissin daha ne cekinmesi
Soran+1 yıl7-8 ayda evlendik ama ya daha ona alışamadım 😊
- +1 yıl
oyle olmasi daha iyi bence yani en azından boyle sevgili gibi olur incitmezsiniz birbirinizi
Soran+1 yılHaklısın şimdilik çok iyi davranıyor ☺
- +1 yıl
umarım hep öyle olur ama buradaki erkeklerden uzak durmani tavsiye ederim :)
Soran+1 yılFarkındayım saol 😄
- +1 yıl
Lütfen burdaki erkeklere çamur atma hepsi elit parmakla gösterilcek insanlar
+1 yılyazık etmişsin kendine üzüldüm senin adına.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEda? Anacum senmisin :)
00 Yorumla oa yani çocuğunuz var mı
113 Yorumla
Soran+1 yılHayir daha yeni evliyiz ama hemen çocuk istiyor
Soran+1 yılEvlendim artık olay bitti tabi çocuk isteyecek normal bu
Soran+1 yılBilmiyorum henüz tahlil yapmadım ama artık hamile kalmış olabilirim. Eşim de aşırı yaşlı değil ya görsen zaten yakistirirsin bizi
Soran+1 yılNeyi istemeyecek çocuk diye tutturdu zaten
Soran+1 yılYoo çocuk istiyor evlendigimden beri
Soran+1 yılDaha yaşlı baba olmak istemiyor normal bence
+1 yılBaban yaşindaki adamla keşke evlenmeseydin
14 Yorumla- +1 yıl
:-):-):-)
Soran+1 yılOndan yana bir sorun yok çok iyi davranıyor
+1 yılVuh ulen daha büyük bulamadınmı
00 Yorumla
+1 yılzamanla alışırsın..
ama çok yaş farkı var..01 Yorumla
Soran+1 yılŞu anlık hiç belli olmuyor bence çok yakışıyoruz ama zamanla ne olur bilmiyorum
İsteyerek mi evlendin?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılnasıl evet dedin bu kadar yas farkına
01 Yorumla
Soran+1 yılİçim ısındı sanki bilemiyorum çok sevdim
yenimi evlendiniz ki böyle şeyler oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBiz öyle baba kız gibi durmuyoruz en fazla 10 yaş varmış gibi normal bir görüntü yani
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAbi 20 yaş büyük adamla niye evlenirki insan
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdim gerçekten tuhaf tabi biliyorum
- +1 yıl
Yazık valla 60 yasinda olunca sen daha 40 yaşında olucaksin
Soran+1 yılSorun değil ben de ona bakarım işte 😊
- +1 yıl
Hi hı 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yıl10 seneye sen 33 o 53 yaşında
öfff00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılcok zor. durum herseyi ile zorlanirsin ya
09 Yorumla
Soran+1 yılO gayet rahat böyle kendi kendime kasiliyorum bir alisabilsem
- +1 yıl
hic iyi birsey degil ya
- +1 yıl
akisamazsinki hicbir zaman bu duruma daha. kotuye gidersin hemde
- +1 yıl
erkekler zor olgunlaştığı için olabilir
- +1 yıl
mesela snin gibi
- +1 yıl
isine bak sen. normalsinde neden bulamiyosun
- +1 yıl
yasin 24 konusuyorsun bos bos muhattap olmak istemedigimi soylemistim
- +1 yıl
boş konuşan sensin
- +1 yıl
yorumlara dahil olanda sen
+1 yılacil ulaş bana çok önrmli
00 YorumlaOha küçülseydin cebine gir şeydin
00 Yorumla
+1 yılyok artık evlımısn kız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYeni mi evlendiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kaç sene sonra daha s i kemez seni
00 Yorumla
+1 yılNeden?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Acayip bir heyecan var
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi