6 aylık evliyiz. Onu çok seviyorum ama evlilik bana göre fazla erken oldu. o çok ısrar etti. tanıyamadan evlendim henüz tanımaya çalıştığım yönleri bile var. öyle gencim diye el üstünde tutma gibi bir durum falan yok gayet normal bir çift gibiyiz hatta küçük olduğumdan alttan alan ben oluyorum. yoğun çalışan biriyim ama evin her türlü işi bende. kendine hizmet de ettiriyor masajıydı kahvesiydi gece yarısı yemek istemesiydi falan filan. koskoca adamdan da zorla iş bekleyemem yoruluyorum deyip çıkıyor işin içinden. sürekli baskın oluyor her dediğini yapıyorum saygıdan. kardeşleri çevresi de benden büyük ve ayıplıyorlar gibi hissediyorum. 6 ayda evliliğe alışamamak normal mi? ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
6 ay evlilige alisamamk icin normal bir durum ama seninki cok farkli sen resmen kizi gibi olmussun onun senin evlilikten beklentinle onunki cok farkli artik cunku sen gezip yiyip icelim arkadaslar oydu buydu istersin hatta simartilmak kucuk surprizler istersin ama cok farkli o resmen yalniz kalmamak icin evlenmis gibi evde bir hareket ses olsun yemegm olsun diye evlenmis sanki yani anlattiklarindsn bu cikiyo acikcasi bence ya otur konus ya da yol yakinken dön. Yanlis anlama ama senin her anlamda verimli olduğun yaslar 25 ve 30 sen bunlari herseyden elini ayagini cekmis birisiyle ne kadar dolu dolu yasayabilirsin ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılgezmesine geziyoruz da aslında ama çok farklı bir evlilik oldu sürekli her dediğini yapmak falan
En İyi Cevaplar
Ben bu yaşımla o yaşta bir adamla evlenmeyi düşünmek şöyle dursun aklımdan bile geçiremem. Neredeyse 50 yaşında, bu yaştaki bir erkekten hiç bir şey beklemeyin bence, siz gençlik dönemindesiniz o orta yaş gurubunda, bir adım ilerisi yaşlılık dönemi ve o yaşlılık dönemine ramak kalmış. Aradaki uçurum çok net zaten. Ama artık bu saatten sonra söylenen sözler boşuna... Evliliğe alışmak için önünüzde 5 yıl var 6 ay alışamamak için gayet normal. Zaten bu konuda normal olan tek şey de bu.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dediğin şeyleri gençlerde isteyebilir. Senden bazı istekleri olması bunları gençlerin istemediği anlamına gelmez. Bence senin sorunun evliliğe henüz tam uyum sağlayamaman. Sen zamanla onunla samimiyeti artırdıkça bu saatte ne yemeği? Ne masajı yat uyu gibi tepkiler verebilirsin :) ya da git mutfakta ne varsa ye gibi. Burada nazlanması gereken esas sensin o değil. O seninle evlendiği için şanslı hissetmeli ve sana yardım etmeli. Arada yaş farkı olan evliliklerde zaten genel gözlemim kim küçükse o emredilen oluyo genelde. Bu durumu değiştirmek senin elinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok fazla sesimi çıkaramıyorum değil ağzımı açamıyorum :)
48 yaşında adam artık hayattan emekli olmuş herşeyi yaşayıp görmüş kusura bakma ama 23 yaş çok fazla erken yaşında dul kalacaksın birkaç sene sonra kalp hastalıkları şeker tansiyon falan olacak keşke hayatını bitirmeseydin
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalıyorsunuz adam 70 yaşında da değil yani o kadar yaşlı falan hiç değil
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
37Cevap
Sen orayı ananın babanın evi mi sandın tabiiki kahve yapacaksın yemek yapacaksın hizmet olarak mı görüyorsun bunları ben sevdiğim için kahve pişirmek yemek yapmaktan mutlu olurum demek ki sen yeterince sevmiyorsun
08 Yorumla
Sorano kadar sert emrediyor ki hizmetçi sanıyorsun kendini.
Soran+1 yılkalk yürü diyor ittiriyor ne diye aldım seni falan ne desem yapacaksın gibi bağırıyor çok kırıcı.
Soran+1 yılciddiyim
Soran+1 yılgayet ciddi söylüyor
Bana yardım et noluuurr Hesabıma normalde telefondan giriyordum hesabimi dondurdum telefon numaramla aptal gibi fake hesap açtım ve şu an facem açılmıyor ?
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmem ki ya anlamam ben de
+1 yıl07 Yorumla
Soranhahaha benden beter :)
- +1 yıl
Valla direk aklıma bu geldi :)
Soran+1 yıldeğişik hikayeymiş gece gece kafa karıştırıcı :)
- +1 yıl
Bu arada zamanla düşüncelerinin değişecek, aslında onu istemediğini ve daha iyi bir hayatı hakettiğini düşünmeye başlayacaksın.
Soran+1 yılzannetmiyorum ya aslında tam da istediğim hayatı yaşıyorum şu an
- +1 yıl
O zaman sorun ne anlayamadım.
Soran+1 yılama alışamıyorum insanlar özellikle arkamdan konuşuyor gibi sürekli
Yaş farkı çok fazla olduğu için ileride anlaşmazlıklar olacaktır. Sürekli fedakarlık yaparak, ilişkiyi devam ettiremezsiniz. Bence eşiniz ile oturup konuşmanız gerekiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılIyi olmus bu size ders olsun 2 senedir sizi uyariyozda yok zengin yok bilmem ne hizmeycilik yap artik cunku adamin yasi gecnis kici basi agrir 5 sene sonra cinsellikte biter disarda erkek ararsin cocugunda dede der
08 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :) çocuğum yok ve olmayacak. adam hasta olursa tabi bakacağım altına yatmayı bildiğim gibi ve cinsellik evliliğin temeli olamaz her şeye rağmen sevmek mi karakterli yapar insanı yoksa sayılara takılmak mi.
- +1 yıl
Adam hasta olursada devamli olur cani gezmek istemez cinsellik sorun degilse neden ilgi gormeyenler eslerini aldatiyo sen herseyi gulluk gulistan saniyosun galiba sevgi masallari hikaye o yasta adami sevmek icin maddi sebepler vardir ya da mutluysan niye bu soruyu soruyosun?
Soran+1 yılsorunumu ben de bilmiyorum
- +1 yıl
Senden masaj yemek bilmem ne bekler kendisi bu is icin yasli madem yasin onemi yok kalk kendin yapdesene adam zaten yasinin yorgunlugu var bunlari yapamaz sana hizmet edemez o 60 yasinda ihtiyar olcak sen 42 yasinda tam dolu caglarinda yasli bakiciligi yapican
Eger gencle evlenseydin masaji birbirinize yemegi berabet yapardiniz gece yemegi kendi hazirlardi sen yasli adamin agrilari icin hergun masaj yaparsin
Soran+1 yılhastalık durumunda çok anlayışlıyımdır seve seve bakarım ama adam benden sağlam bile bile yapıyor
- +1 yıl
sağlam değildir 48 yasında genc görünsede bedenen yorgunluk var hayatanın yanlısını yapmıssın daha 6 aydan bunlar olursa ilerde bikaç sene sonra görürüm ben sevgi vs gecin bunları saygı nerde peki?
Soran+1 yılsaygıda sıkıntı var işte hizmet ettiriyor
- +1 yıl
bana ne demiştin yukarda sevmekmi karakterli yapar sayılara takılmak mı bende sana sorayım o zaman saygısı olmayan adamda karakter olurmu? bunlar daha başlangıc daha fazla hizmet ettikçe ilgiyi dısarda ararsın evdeki ihtiyardan hayır gelmeyince belli bişeyden sonra sabrın kalmayınca sevgide kalmicak
+1 yılKocanda yaşlanmış ama napalım alışmak zorundasın yoksa ayrıl.
04 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak istemem de alışamadım alışmak istiyorum
- +1 yıl
O zaman alışıcaksın napalım kolay gelsin :D
Soran+1 yılpeki saol :)
- +1 yıl
Zor değil ya gün geçtikçe alışırsın. Çok iş vücudunun iyi görünmesini sağlar hem boşver ayrıca spor yapmana gerek kalmaz :D
sen evliliğe değil de aranızda ki yaş farkının başkalarının taktığını düşünüp ona kafaya takmışsın bence o yüzden adapte olma sorunu yaşıyorusun.
01 Yorumla
Soranevet sürekli arkamdan konuşuluyor gibi rahatsız oluyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSSK girişi hangi yıla ait? Emeklilik için 2-3 yılı kalmış, emekli olsun ev işlerinde yardım eder bey amca ://
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallaa bence gayet normal yani deden yaşında biriyle evlisin sen ne kadar dinamiksen o da zaman içinde o kadar yaşlanıyo yani enerjileriniz bir olmaz bu durum kötü yaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDerdin neydi acaba 20 yaş fark olan adamla evlendin
04 Yorumla
Soran+1 yılsevdim evlendim
- +1 yıl
o zaman başa gelen çekilir aşk varsa arada sorun olmazdı ama sende aşk değil sadece sevgi vardı heralde yoksa 6 ayda bıkmazdın
Soran+1 yılaşk da olsa sorun oluyor yazdığımdan çok daha fazlası var çünkü
- +1 yıl
mutlaka vardır çünki aradaki büyük fark yani 10 yaş anlarım ama 23 yaş fark aranızda
+1 yılDaha çok yeni, bunalıma girme hemen ve zaman ver biraz. Düzelir inş 🙏
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Yanlis karar vermissin bence evlenmemeliydin bunu goz onunde bulundurman lazimdi
02 Yorumla
Soran+1 yılel üstünde tutulmayı falan bekliyordum herkes öyle dedi gençsin sana bayılır falan. hiç öyle değil gayet de sert olabiliyor. o tuhaf geldi bana
Yazık etmişsin kendine kardeşim dengini aramalıydın
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşıtlarımla hiçbir zaman anlaşamadım
+1 yılSormasi ayiptirda ilk olarak kendinden 23 yas buyuk bir insana nasil asik oldun
04 Yorumla
Soran+1 yılçok da kolay olunuyor büyük olmasını yönetmesini çok seviyorum aslında
- +1 yıl
Yani yonetilmeyi seviyorsunuz hayirlisi olsun oyleyse cevresi sizden buyuk oldugu icin henuz beyninize oturmamis bu tamam sevmissiniz evlenmissiniz ama çevresel ortam size farkli geliyor
Soran+1 yılevet çevre rahatsız edici
- +1 yıl
Ama siz yinede rahatinizi bozmayin birakin zaman aksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal. ben 1 ,5 yilda alisdim. o kadar. yasli biriule niye evlendin ki? Adnanla bihter gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılsevdim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnnenin erken yat lafını yanlış anlamışsın be cici kız.
00 Yorumla
+1 yılsenin yaşın normal evlilik için de aradaki yaş farkı çok fazla bence sorun biraz da bndan kaynaklanıyor
00 Yorumla
+1 yılTamam senden büyük olsun Hadi 3-5 yaş olsun Hadi oldu ya 10 yaş olsun ya arada 23 yaş var Bu nedir be...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban gibi. Sacma. Bosa onu kendine yazik etmissin.
04 Yorumla
Soran+1 yılboşamam seviyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sevdigin amcayi burada reklam yapma. Sahsen sevdigimi asla burada asagilasinlar diye konu yapmazdim.
Soran+1 yılne biliyim ya bu kadar hakaret edileceğini beklemiyordum açıkçası pişman oldum yazdığıma
Cevap sahibi+1 yılSdce burada degil hcbiyerde goze sokma bence bunu daha rahatsz olrsun
allah yardımcın olsunm aranız da resmen uçurum varbiraz kendini ağırdan sat ya sonuçta sen bir kadınsıneşim affedersin ama birazcık odun gibi
00 Yorumla
+1 yılYani büyük bir hata yapmışsın zira kuşak çatışması muhtemel
00 YorumlaBende hep kendimden büyük kişiler ile takilirim ama sen kendine yazık etmişsin.
00 YorumlaYas farki baya varmis. Seviyorsan baskalarinin dedigine aldiris etmiceksin. Ayiplarmis gibi bakanlar baksin onlari ilgilendirmez
00 YorumlaAradaki yaş farki çok mu aradin baban yaşındaki adami
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya yolda buldum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence en baskta evlenmemeliydin seni el ustunde tutacak esi bulman daha dogru olurdu
09 Yorumla
Soranyok ya böyle sert iyi aslında :)
Cevap sahibi+1 yılAma surekli is yapiyosun nereye kadar boyle gidecek bezmicek misin
Soran+1 yılbilmem :) hani burada yazdıklarım bu kadar. yaptığım işler çok daha fazlası
Cevap sahibi+1 yılOnu diyomr iste daha gencsin senin ev isi yapmaktan cok gezip toznakta hakkin
Soran+1 yılgezmesine geziyoruz çok da sever gezmeyi
Cevap sahibi+1 yılAblacim sorunun var diye yardim istedin simdi onu savunuyosun bilemedim ne diyim :)
Soran+1 yılişte böyle de manyağım ya azarlanıp sonunda kocamı savunup ona bağlanmak için sordum soruyu :)
Cevap sahibi+1 yılBilemicem artik hayirlisi olsn hakkinda :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlkin mi yoksa daha önce bir beraberliğin oldu mu?
( cinsellikte dahil )02 Yorumla
Soran+1 yılilkim
Cevap sahibi+1 yılO halde itiraz etme. İki kişiden biri dengeler. Bu görevde evet diyen sana dusuyor
sen ne yapmışsın kızım ya_?
16 Yorumla
Soran+1 yılyaptık işte bir şey aklım başımdan gitti sanki :)
Soran+1 yılşşt kocama hakaret de istemem. ayrıca ayrılsak bile tazminat nasıl bir rezilliktir ya adam beni boşamak için üstüne para mı verecek. o derece aşağı mıyım :)
Soran+1 yılne var kimse tanımıyor gizliden içimi döktüm işte
yaşıtıyla evlense seni doğururmuş
20 Yorumla
+1 yılcanım adam on yıl sanra ölcek sonra ne yapcan
04 Yorumla
Soran+1 yılyahu neden ölsün daha 48 yaşında orta yaşın başı sayılır bu devirde
- +1 yıl
Bosversene adam ya zengindir ya maasi kalcaktir. Ask mesk laf.
Soran+1 yılben zaten çalışıyorum diye yazmıştım
- +1 yıl
10 yıl sonra 58 olur adam ölmese küçük adam kesin ölür ihtiyacın ne olcak :D
ee oda keşke hizmetçi alsaymış karı yerine.
02 Yorumla
Soran+1 yılne güzel hem hizmetçi hem karı bulmuş oldu böyle
+1 yılbaban yaşındaki adamla evlenirsen öyle olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. hizmetçi köle olmak zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılNe buluyosunuz böyle hikayeler yazarak kıçınızdan?
00 Yorumlasen mutlumusun onunla evli olmaktan
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılteşekkür ederim haklısın :)
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılsenin eşin bence köle arıyormuş bulmuşda üstelik:D
03 Yorumla
Soran+1 yılhahaha durumumuz o ama gerçekten :)
- +1 yıl
yani bencede ama artık olmuş olan dönüş yok sanırım katlanmak zorundasın ya da adam edicek dersler vermek durumundasın aklını başına getircek anlarsın :D
- +1 yıl
Bencede öyle olmuş mümkünse Fazla ezdirme kendini yoksa bir ömür boyu böyle devam edeceğini tahmin ediyorum saygı Sevgi'nin olmadığı ortam... Tuhaf oldum şimdi... Ailesi bile sürekli alışıp iş yaptıracak... Psikolojim bozuldu valla
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. 48 yasında adamla evlenırsen olacagı o
02 Yorumla
Soran+1 yılya tam şikayetçi de değilim aslında ama ne biliyim tuhaf bir durum yani
Ciddi sorular soralım lütfeyyn
07 Yorumla
Soran+1 yılevlilik sorunlarından daha ciddi ne olabilir
Soran+1 yıltabi ki.
Soran+1 yılevet çok baskı yaptı evlenmem için ama ben de seviyordum onu
Soran+1 yılbizim ilişkimizin maddi bir yönü hiçbir zaman olmadı ve olmayacak. benim de gayet iyi bir işim var zaten. sevgim hala devam ediyor ayrılmak da istemem ondan
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinin facesi var mi?
06 Yorumla
Soranhayır yok. neden ki?
Cevap sahibi+1 yılPeki herhangi bir sosyal medya hesabi var mi? Ve zengin mi?
Soran+1 yılyok. orta ya pek bir şey yok üstüne
Cevap sahibi+1 yılHmm anladim. Cok mu asik olarak evlendiniz. Nasil tanistiniz?
Soran+1 yılevet çok aşık oldum. yolda buldum ya :) küçük bakışma kısa bir konuşma buraya kadar geleceğini tahmin etmemiştim :)
Cevap sahibi+1 yılBende kendimden 18 yas buyuk birine asigim ama o bunu bilmiyo o yuzden sordum tam olarak sen ne yaptin diye :)
+1 yılHiç stres yapma artk onu önceden düşünecektin
00 YorumlaIyi kafa bulmusun milletle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. 23 yaş fark. naptın sen ya
00 YorumlaGece ytakta sorun var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır yok
kısacası kendını yakmıssın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Adamın bı ayağı çukurda ablacım sen naptın
00 Yorumla
+1 yılok yas farkı var
00 Yorumla
+1 yılzor olur yas farkı çok
00 YorumlaNormal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç gerçekçi değil!
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kaç çiftin arasında 23 yaş vardır ki zaten. ben de biliyorum normal olmadığını
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlış anlamada malsın
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı cok fazla
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi ki söyledin
haklısın
00 Yorumla
+1 yılHiç normal degil..
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz