O kadar cok pesimde kostu ve sevdigine inandirdi ki yas farkina ragmen evlendim onunla. Basta her sey guzeldi gozumun icine bakiyordu. Simdi de seviyor belki ama o kadar kiskanc ki aldigim nefesi sorguluyor ise gittigimde surekli telefonla kontrol ediyor beni. Ayrica onun cocuklari da var ozellikle en kucuk kizi hic istemedi beni. Cevrenin de doldurusuna geliyor anladigim kadariyla. Daha simdiden dayanamiyorum ama evliligimi bu kadar kolay bitirmek de istemiyorum aramizi duzeltmem lazim. Ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Bir erkek olarak aydınlatmak isterim. Aradaki yaş farkı gerçekten çok fazla. Kadınların en olgun ve kendini en güzel hissetiği yaşlardasın. İlgi alakaya ve cinsel manada güzel şeyler yaşamak istediğin yaştasın. Ama o 57 yaşında sana yetemediğini düşünüyor olabilir. Seks konusunda nasıl? gerçekten seni mutlu edebiliyor mu? yoksa kısa vadeli birliktelik mi yaşıyorsunuz. Yaşından dolayı kendini senin karşında yetmediğine inandığı için hep birileri oldugunu düşünoyor. Malesef bu olay giderek artacak. Yaşı ilerledikçe de sana belki şiddete kadar uzanacak. Ben 27 yasındayım mesela 18 yaşında sevgilim olsa bende çeknirim acaba elimden alacaklarmı, genç sevgili mi bulacak gibi. Onun la senin aranda 24 yaş var...
02 Yorumla
Soran+1 yılCok memnun ediyor yatakta aslinda. Ondan once orgazm oluyorum mesela bir kadin icin cok zordur bu. Bu kadar iyiyken bosa kompleks yapiyor
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Yorumlara göz attım da konuyu cinselliğe bağlamışlar. Bana göre cinsellikle ilgisi yok. Zaten ikinizin de birbirinize yeterli olamayacağınızdan endişeniz olsa bu evlilik olmazdı.
Kıskançlık sevginin ifadesidir. Kocan seni seviyor olmalı. Ancak kıskançlığın dozunu kaçırmış. İkinci evliliğini yapanlar eşlerine daha düşkün oluyor.01 Yorumla
sen tam hayatını yasama yaslarındasın ki oda belli bir süreden sonra artık ben yaslandım yorgunum triplerine girecek genc oldugun için sorgulamalrın ve güvensizlekler artacak egerki doldurusa geliyorsa anlattıgına göre geliyor. Önce konusman gerekli uzlasamadıgınız noktalar olursa ileri boyutlarda bitirmeyi düşünebilirsin. cocuklarının seni isteyip istememsine cok takma sonucta sen esinle evlendik onunla değil. Ama gencliğine ve kendine yazık etmi, şssin o kadarını söyleyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yaşta adamın kendine güven sorunu olur, hiçbir konuda gençler kadar iyi olamayacağını biliyor çünkü. Böyle kıskanç olacağını önceden tahmin etmen lazımdı. Ayrıca miden nasıl kaldırıyor ya...
11 Yorumla
Soran+1 yılBiraz tahmin etsem de bu derece beklemiyordum. Oyle deme begeniyorum ben onu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
47Cevap
Yaşlandıkça erkeklerin öz güveni düşer.. e sen hâlen gençsin. Güzellikte varsa sana karşı yetersiz olduğunu hissediyor içten içe.. eeee amcanında antropoza zamanı yaklaştıı. Durum çok çok zor çözülür, ancak uzman bir hekim ya da aile ve ilişki uzmanı ile.. yoksa daha da zorlaşacak hayat sizi. İçin...
02 Yorumla
Soran+1 yılO tarz olaylara girmez. Bence ikimiz halledebiliriz bilmiyorum ben de onu begendigimi bira, belli etmeliyim sanirim
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılbence her şeyi açık konuşmalısın, adama güven vermelisin. Şimdi o yaşlarda şöyle hissetme ihtimali yüksek. Libido seviyesi düştüğünden içinde endişe vardır bu kadın beni sevmiyor diye yarın bir gün terk edebilir diye seni kontrol altında tutacaktır. Kıskançlığın tek sebebi kendini sana karşı o yaşta yeterli görememesinden dolayı kaybetme korkusu. Sabırlı olup konuş.
00 Yorumla
+1 yılKolay mı? #Kaybetme Korkusu Bazıları İçin Popo Korkusu Gibidir.
23 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu cok sevdim aslinda boyle yapmasa dizinin dibinden ayrilmam. Kendi uzaklastiriyor
- +1 yıl
https://s33.postimg.org/h6h171erz/Eyvallah.jpg
Helal Olsun Adamsın Gardaş!
Soran+1 yılTesekkurler
sana bişiler öneriridim ama adam kalpten gitmesin :) evlenmeden düşünseydin keşke bunları 5-10 sene sonra hiç çekilmeyecek evliliğin bence hiç zorlama biterse de bitsin hayatına bakarsın
00 Yorumlagüvenini kazanmaya çalış eşinin demekki sana güvenemiyor gençsin onu bırakırsın aldatırsın diye korkuyordur bence çevre nasıl dolduruyor kızını?
06 Yorumla
Soran+1 yılKizi bir yandan cevre bir yandan dolduruyor esimi. Guven icin de napayim bilmiyorum sevgisini gosteren bir yapim olmasa da ona karsi fazlasiyla acigim aslinda sevdigimi surekli gosteririm
- +1 yıl
kızı her zaman kıskanıcaktır seni ona çözüm yok sen elinden geldiğince erkeğinin iplerini eline almaya bak her akşam sevdiği yemekleri yaparak başla sonra yatakta mutlu et kollarına at kendini sen onun yanındayken erkekliğini hissetsin onun yanında kırıcı olma yapıcı ol sonra o erkeğin ipleri senin elinde olur :) kızı hep kıskanıcak babasını kız kardeşim beni kıskanıyorken babasını daha beter kıskanır yani ona çözüm yok
Soran+1 yılEvet ya cok duygusal bir kiz :) esimi her konuda memnun etmeye calisiyorum ama cok zor biri
Soran+1 yılAyrilmak istemiyorum ben oyle kolay vazgecen biri degilim ama boyle de olmuyor iliskimize bir cozum lazim :)
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Allah sabır versin, yaş farkının getirdiği normal sorunlar bunlar. Umarım babası yaşında adamlara aşık olan genç kızlara ders olur durumunuz. Lütfen kızlarımıza aynı duruma düşmemelerini önerin.
22 Yorumla
Soran+1 yılHerkes icin genelleme yapmak istemem. Benimki de kiskanclik yapana kadar yas farkinin onemi yoktu. İliskiyi yipratan sayilar degil insanlar
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. geçmiş olsun zor olacak çocuk istemiyor tabi dedikodu ve eşin ister istemez kıskanıyor onu sen ikna edeceksin ama işin zor
bu yüzden aşkın yaşı olmaz diyenler oluyor işte oluyor00 Yorumla
+1 yılArada çok fazla yaş farkı var gerçekten belki de bu yüzden bu sorunlar çıkıyordur. Çünkü söyle düşün sen ondan daha gencsin daha fazla dikkat çekebilirsin buda karşı taraf için kıskançlıga sebep oluyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılSeni kiskanmasi normal dayimin kuş teklemeye baslamis sende tam istelikli hizli yaslarindasin sizin iş fazla surmez saygilar
00 Yorumla
+1 yılevlenirken aklın neredeydi bacım?
bunları bilmiyormuydun
şimdi olan olmuş düzelmez bu adam boşa gitsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYas farkı olunca kiskancliklar daha çok artar derler. O yaşında huyunu degistiremezsin ama kendine saygı duyulmasıni sağlamalısin. Sonuçta saygısız demiyorum yanlış anlama demek istediğim şu seni kontrol ediyor olması da bir tür saygısızlık bence
00 Yorumla
+1 yılEn fazla 5 sene daha yaşarsın , tarihi eser olmuşsun , ne bu tripler. Seçme lüksün var sanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim esimi begenmeme gibi bir sorunum yok ki ben de onu cok begeniyorum ve seviyorum. Sorun kiskanclik
+1 yılYaşlı herofler genelde aldatirsin diye genç erkeklerden kıskanır kapis
01 Yorumla
Soran+1 yılSebebini ben de biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. vay anasını 24 yaş fark var, o adam zamanında fındık kırarken sen daha piyasada yokmuştun :D
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :) inan aklimin ucundan gecmeyecek bir evlilik :) kimse oturup da keske 24 yas buyuk kocam olsa diye dusunmez heralde. Hep kismet iste
Soran+1 yılSu an icin gayet iyi
Adam belki dünya iyisidir bilemem ama bu evlilik yürümez bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBaslardaki gibi olsa yine ben onu olene kadar birakmam ama cok farkli davraniyor
+1 yılvaybe ulan adamlara helal olsun beeee biz bu yaşta bişe yapamıok adamlar o yaşta bile genç düşürüyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılkendinden korktuğu için seni kısıtlıyor
malesef biraz daha sakinleşip kadınlığını ikinci plana atman lazım00 Yorumla
+1 yılÇocuğu yaşında olduğun için sana çocuk gibi davranıyor işte
01 Yorumla
Soran+1 yılSefkat gostermesi guzel de cok sert tepkileri
Garip
Sıkıntılarınız cok olacak
Hep alttan Alman gerekecek
Sorunlar cok olacak
Ayrıca merak ettim yüzünü fiziğini
Bu Adam sadece güzellin icin mi istedi seni acaba00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kaar kıskançlığın tek nedeni var acaba ben yetmiyorum diye başkasına bakarmı korkusu başka ihtimal yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam yasli tabi kendisinin pipisi yetmicegini biliyo biz uyardigimizda dinlemiyodunuz geleceginizi degil ani dusubdunuz simdi cekin bakalim
Seks hayati bitince erkekararsin oda kiskancliktan dekirir00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Adamın parasını ve en fazla iki posta üst üste atabileceğini düşün yola çıkarken kendine kurduğun hayalleri hatırla
02 Yorumla
Soran+1 yılAdamin parasi pek yok. Ben onunla cinsellik yasamayi da cok seviyorum
+1 yılannem 57 yasında ben 33 evlensem demekki annem olacak biriyle evlenirmişim :D
06 Yorumla- +1 yıl
kıskanc adam zamparadır haberin ola
Soran+1 yılBiliyorum aldatma vakalari varmis :)
- +1 yıl
para icin evlendin dimi
- +1 yıl
65 ten sonra kuşu kalkmıcak o adamın
Soran+1 yılHayir parasini yedigim de yok zaten. O 65 olunca ben de 41 olucam ki genc kiz degil yani
- +1 yıl
41 güzel bir yaştır hala kanın kaynar ve cinselliği arzularsın yani bazı seyler dengi dengine gercekten kadının yaşlı olmasını anlarım ama erkek yaslı olmamalı ilişkide zira erkeklerde prostat denen bir sey var cinselliği bitiriyor ve kadınlarda ölene kadar cinsellikte aktif cogu aldatmanın kökeni cinsellik
Oha ne diyim sana ya 57 3 sene sonra tırt hadi onuda geçtim ne buldun
03 Yorumla
Soran+1 yılCok ugrasti kandirdi :) saka maka sevdim ya
Soran+1 yılBasta harikaydi seviyor ustume titriyor falan. Su sira surekli bir kiskanclik bagirip cagirma falan. Susuyorum ama yiprandim
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. onunla bunu konuşmalısın, kendini kötü hissettiğini söyle...
00 Yorumla
+1 yılZor bir süreç istersen konuşabiliriz. Seni dinlemek isterim. Değişik bir kişiliğe benziyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılBuradan lutfen
- +1 yıl
Mümkün değil. Mesaj yazmanı isterim. Sap falan değilim merak ettim her şey bu.
Soran+1 yılTakip ediyorum o zaman sen mesaj at
- +1 yıl
Olur
Soran+1 yıl1..
Akıl yok abla sende yaşıtın bulamadın mı 😂😂😂😂 kesin parası için evlendin 😂😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo parayi cocuklara dagitmis artik
Soran+1 yılAyrilmak istemiyorum cidden sevdim
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılO adamin elleri nasil senin bedeninde gezebilir kizi yasindasin :((((
06 Yorumla
Soran+1 yılAma sonucta farkli gozle bakiyorum ona. Basta garipsesem de alistim
- +1 yıl
Zaman ilerledikce kiskancligi daha da artacak bak goreceksin sen gencsin seni tatmin edemedigini bilecek ve hep suphe duyacak acabalar kemirecek onun kafasini
Soran+1 yılCok guzel tatmin ediyor aslinda
- +1 yıl
5 seneye edemeyecek ama onlari dusunuyor simdiden... sen ediyor bile desem o oyle dusunmuyordur hep yetmiyorum dusuncesindedir
Soran+1 yılSevdikten sonra her sey bos aslinda hic yapmasa ben onu yine severim
- +1 yıl
Senin gorusun boyledir saygi duyarim...
kıskanması normaldir bende 57 yaşımda olsam 33 lük karıyı odaya kaparım :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılher şeyi unut, bugünü hayatının ilk günü olarak düşün.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Seviyorsan sabırlı ol... çocuklarıyla iletişim kurmaya çalış.
00 YorumlaBaşta yaptın hatayı. O yaşlı sen genç. Katlanacaksın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey ilk başta tozpembe gelmiş sana keşke sadece sevmek yetseydi
00 Yorumla
+1 yıl33 yaşındasın ne işin var o adamla, ne yiyip ne içiyorsunuz bu kafaya ulaşmak için merak konusu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne yaptin hayatinin hatasi adamin bir ayagi cukurda
08 Yorumla
Soran+1 yılAslinda bana uyum sagladi cok dinc biri bosuna kiskanclik yapiyor
Cevap sahibi+1 yılDinc olsa ne olacak 5 bilemeden 10 sene aonra seni skemez bile iatedigin zaman
Soran+1 yılSorun degil tatmin etse yeter
Cevap sahibi+1 yılMillet etrafinda kocasiyla gwzecek sen dedem yasinda adamla takilacan valla anlamakta zorlaniyirum adam zengin mi bari yok deme sakin
Soran+1 yılBen onu cok begeniyorum. Zengin ama her seyi simdiden paylastirmis sayilir cocuklara. Ustune pek bir sey yok. Malinda mulkunde de degilim yani :)
Cevap sahibi+1 yılO adam seni haftada bir zikiosa iyi bence
Soran+1 yılBaslarda yoruyordu bile beni :) cok memnunum o konuda. Bosuna kiskanclik yapiyor
Cevap sahibi+1 yılSen hailnden memnunsan sorun yok
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. kıskanç biri ile hayat maalesef zor canım Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimdilik cocuk yapmayin önce kizinlan anlasmaya calis hediye falan al, iyi davran, disariya beraber gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle olacağını belli malasef sen kendi kendine hata etmişin malasef
00 YorumlaBayram'da elimi öpüp harçlık al.
12 Yorumla
Soran+1 yılOperim bayram yaklasiyor :)
+1 yılZengin değilse niye evlendin enayi:)
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdim evlendim
- +1 yıl
HHayirlisi bakma bana takiliom
+1 yılHatanın neresinden başlasam bilemedim...
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda asiri pisman degilim cidden sevdim cunku. Sevgi olunca bir seyler duzelir gibime geliyor
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Evlilik terapisine gidin
00 YorumlaHuzurevinde mi tanıştınız ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne isim huzurevinde :)
Güven bozukluğunu yenmeniz lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılAile terapistine gidin olmaz böyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar süredir evlisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay dolmak uzere
- +1 yıl
evliliğin ilk 3-5 ayı böyle sıkıntılı geçer yeni araba alıpta acaba başka bir markamı alsaydım fikrine benzer
+1 yılSakin olması gerektiğini anlat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. onunla düzgünce konuş ben böyle baskıya gelemem de
00 Yorumla
+1 yıl10 sene sonra gör sen hayatını
00 Yorumla
+1 yılAblam 33 yaşında babam 57 yaşında... soooooo...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılKoca mı bulamadın da gittin onunla evlendin ilginç
00 Yorumla @weirder karadeniz inadım tuttu
01 Yorumlaboşanmayı düşünüyon mu
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılGuvenmiyor bence
Onun düşündüğü gibi biri olmadığını ona göster
00 YorumlaGenc erkeklerden kiskaniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonda seni çeken tek şey paraaa dimi?
016 Yorumla
Soran+1 yılGercekten degil
Cevap sahibi+1 yılne derdin vardı peki bu kadar yaş farkı olan birine gittin
üstelik cocukları var.
Soran+1 yılDedigim gibi cok pesimde kostu ben de isindim
Cevap sahibi+1 yılilginç... o halde çirkinsin :D
Soran+1 yılBayagi guzelim bu siteye de foto atmisligim var :)
Cevap sahibi+1 yılYapma ya.. nerde bu foto bir bakayım otuz yedi yaşındaki bir kadını hangi şanslı almış :D
Soran+1 yılKaldirali cok oldu :) otuz yedi degil otuz uc bu arada :)
Cevap sahibi+1 yılpardon 57 nin 7 si geldi 3e bindi :D ee aradaki yaş farkı cok olunca insan şaşırıyor..
elli yedi yaşındaki amcanın durumu nasıl nefes tıkanma yok dimi :p
analdın sen onuu
Soran+1 yılGayet iyi yani yordu :)
Cevap sahibi+1 yılyoksa senmi eksiksin o konuda emmiyi doyurmak zor olsa gerek :D
Soran+1 yılYok ya guzel uyustuk biz geceler guzel :)
Cevap sahibi+1 yılee ya bir kaç sene sonra motor duru verirse. senide en deli yıllarına denk geliyor kırklı yaşlarda sen istersin onun performans biter napcan.
Soran+1 yılTatmin etse yeter
Cevap sahibi+1 yıledemez cünki motor artık eskicek kalkmicak bişeyy yumuşacık pamuk gibi bişey olcak
:D
Soran+1 yılOn sevisme bile insani zevkten deli edebiliyor :) yas ilerledikce o yetenek gelisiyor :)
Cevap sahibi+1 yılsenin istek yetenek bitmez ben erkek tarafından diyorum bakarsın pat diye herşey kesilirr
soğuk bir duvar gibi sürter sürter ama sıcacık olamassın :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasin küçük evet ama fizigin nasil?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk evliliğin değil dimi?
00 Yorumlane kadar parası var?
00 Yorumlakolay gelsin
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri