AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Evlilik beklemiyorsun umarım
Evlilik icin en az 7 yılim var o zamana kadar onun yaşida baya ilerliycegi icin olmaz
O halde bir isim koymak için uğraşmaya gerek yok sanırım. Gittiği yere kadar akışına bırakabilirsiniz? Senin istediğin nedir bu konuda?
Dedigin gibi gittigi yere kadar gitsin yeter ki hayatimda olsun. Onun yoklugunda cok giprandim cöktüm psikolojim bile bozulmuştu nerdryse, surekli ruyalarima girmeler felan derken unutamıyodum. Simdi belki tamamen adini koyamasakta hayatimda olmasi bile yetiyo
Başka birine yakınlaşana kadar ondan kopman zor tek kalmak istemiyorsun anlaşılan.
Ben beni seven insanlardan uzaklasiyorum bi anda soğuyorum nedense bu bi hastalikmidir bilmem ama cocuklugumdan kalan tranvalarim cok var. Yalnızliktan cok korkarim biri beni sevsin istiyorum ama sevincede soguyorum.
Tuhaf bir özellik ama sonuçta istediğin kişiyle beraber oluyorsundur. Karşılıklı rıza olması daha kötü olmasından iyidir.
Evet sonuca bakicak olursak zamaninda barismak icin dualar ettigim kisiyle şu an beraberim bu yeter😊
Mutlu ve huzurlu hissediyorsan seçim senin yani.
Teşekkür ederim umarim hayatında herşey gönlünce olur😊
Rica ederim çok şükür memnunum hayatımdan. İyi dileklerin senin için de olsun 🙏🏻
Seni zaten sevgili görüyor yoksa neden çıkmasın
Henuz bi fotomuz bile yok sadece bulusuyoruz gorusuyoruz o biraz yogun iş adamı bu yüzden nadiren buluşuyoruz. Zaten bu yasta ki biri cikma teklifi etmez ama askimli felanda konusmuyoruz oyle demiyo. Daha once beni yanlis anladi konuşmayi kestik sonra ben ulastim kendisine tekrardan beraberiz. Acaba güvenemiyo mu
Ben ilk bukusnada adını sen koy ona yakınlık göster aşkım canım gibi sözler şöyle... elini tut
Aslinda bi gun arabadaydik elini bi yere vurmuştu kanatmisti gosterdi bende elini tuttum o sirada. Birkac saniye oyle kaldi sonra sanki elini çekti gibime geldi belki bana öyle gelmistir. Cunku elini tutma izin vermeyen insan yataga niye girsin
Seni kaybederim diye cesaret edemiyordur.
Cikma teklifi etse kabul ederim ki jsjsjs
Öyle ise cesaret edecek şeyler söyle
Mesela ne söyliyim biraz ornek verirmisin rica etsem 😊
Direkt de ne zaman çıkmaya başlayacağız diyebilirsin. Veya çıktığın var mi
Çiktigim yok kendisi biliyo hayatimda birinin olmadigini ve onu sevdigimi. Bazen diyo bana instagramdan boyle kadinlar bana mesaj atiyo bende diyorum hayatimda biri var seni kastediyorum diyo. Acaba o oyle derken benim birsey dememi mi bekliyo oda cikma teklifi etsin bana
Bide cekingen biriyim onu sevdigim icin biraz utaniyorum oat diye soyleyemem ki snsj
Bence öyle senden adım bekliyor. Tekrar Instagram dan yine mesaj atan var mı de. Sonra devam eden et. Böylece konuyu açmış olursun.
Aa doğru dedin buluşunca böyle sorarım aklimda unutmam derse ki evet yazdilar o sirada ben ne diyim diyicegim şeyde onu sevdigimi anlasin istiyorum o zamanda açılir belki.
Evet
Hayatının en büyük hatasını yapıyorsun.
Aranızda çok yaş farkı var boşver etmesin zaten.
Direkt ciddi düşünmesi gerekir 😀
Bir ayağı çukurda hala kız peşinde derim anca..
Yarıdan fazla yaş farkı mutsuzluğa davetiyedir
amca ben de 32 yaşındaki kadını reddettim iyi yapmışım del mi?
Elbette
kadın dul kesinde alev attırıyor bende hata kadını karşısına kaslı kaslı üstsüz çıkıyordum gene iyi reddettim
Spontene ilişkilerde problem yok lakin uzun ve ciddi durumlarda mutsuzluk garanti
Baban yaşında adam, neyin çıkma teklifi bu?
Ben kimseye bişey teklif etmem 😏
Peki hislerini nasil belli edersin
Platonik severim ben
Allah akıl fikir versin
Ben 48 yaşındayım bende ederim
Pat diye edermisin yoksa biraz cekinirmisin
Elbette ki çekinirim biraz
Neyden dolayı çekinirsin yaş farkindan dolayi mi
Evet yaş farkından dolayı :(
Ama karşındaki kız seni seviyosa buluşuyosanız bile yinede teklif etmeye cekinirmisin
Evet
Ha şunu söyleyim,38 yaşındayken pekte sorun etmezdim çıkma teklifi yapmayı.
Ben şu an için dedim çekinirim falan diye
Bence seni kullaniyor. cinsellik yasadiniz m? i
Evet yasadik
Seni kullaniyor canim yol ver o adama kendi yasitin biriyle takil
Daha ne yapacak zaten çıkıyosunuz
Ama bana bi sevgili gibi askim felan demiyo ki boyle dese anlarim sevgili oldugumuzu
ilşki oluyormu aranzıda
Evet
cinsellik varsa erkek düşünmez çıkıyoruz der zaten
Öyleyse teşekkür ederim
bide mutluysan dertt etme adam evli ise boşanıcam zaten yalanına düşme
Hayir boşandı ayrı o konuda iyi
ben ekledim poriflin açık herşeyinide burdan konuşulmasın dedm bilgin olsun
Biraz gaz ver açılır
Nasil olucak o biraz cekiniyorum kaybetmekten korkuyorum
Cinsellik oluyo mu
Evet nadiren
Sevgisini bi sorgula bence çıkarları için seviyor bence
Olabilir doğru söylüyosun zaten cıkma teklifi etmedi sence sevmedigi icin mi etmiyo. Yoksa bu yaştaki insanlar cikma teklifi felan etmezler mi
Bi bitmediniz mk
Pardon ya yanlış soruya yazmışım özür dilerim
Sorun yok😊
Eyvallah 😂 kadın hamileyim ama kocamdan değil diye yazmıştı bende o hışımla yazdım yanlış yere yazmışım 😂
Oha ya neler var neler bide utanmadan yazmis buraya
Yazik bebege kocasina
İşte bende ona sövdüydüm
Neden etmesin?
Etsin ya da bana açılsin istiyorum 9 ay oldu sevgilimiyiz sadece gorustugu birimiyim anlamadim
Hmm 🤔🤔
sevginin yaşı yoktur ; )
Bencede😊
eder nolcak
Edene kadar ohoo bi turlu etmedi
en ederim :)
Açılman gerek yoksa açılmayacak gibi 9 ay olmuş
Nasil açıliyim anlamiyo heralde benim kendisini sevdimi. Neler diyim ki acilmasi icin
@kelebeginruyasii__ evlilik konularına gir ama önce tenha bir yere çek
Ben olsam net olurdum
Sende 38 yasindasin galiba öyleysen birşey sormak istiyorum. Mesela 19 yasinda bi kiz seni sevse sen direk cikma teklifi mi edersin yoksa zaten bulusuyosunuz gorusuyosumuz bu bile yeter mi biraz anlatirmisim
Duygular bende anlam buluyorsa , sessiz kalmam.
Kişinin bakış açısı önemlidir.
Bana sevgiyle gelene , hayatımda ondan daha anlamlı birisi yoksa boş kalmam. Yok var ise saygisizlikta yapmam. Ama kişi gelmiyor ve aynı zamanda zaman geçirmekten hoslaaniyorsa bu gönül değil , keyif eğlence nefsi içindir, zaman gecirmek icindir
Umarim sirf zaman gecirmek icin kullanmiyodur beni
nersber misiniz
Anlamadm sjjss
dedimki beraber misiniz
Evet ama sevgili degiliz sadece 9 aydir gorusuyoruz birlikte oluyoruz benim kendisini sevdigimi biliyo ama emin değil heralde cunku cikma teklifi felan etmedi.
birlikte oluyoruz derken cinsellik mi
Evet nadiren
tam. cinsellikmi
Evet
adama dünyada cenneti yaşattın
Hahahha 😁😁bide o bana cenneti yaşatsa sevdigini belli etse
az gll shbet edelim içini dök
Yok sağol
lütfen
Hayir ya sevmiyorum özeli
sözkötü yazmam
İcimi dokmek istemiyorum ama
iyi gel kajwaltı yapaaaalımmm
Haha sagol sen ye
amma nazlı çıktın yaaa
ailen seninlen mi
Aynn
hmm bu iyi..
cinsellikte
ona senmi jest yaptın
Sanane ya
peki
sustuk
çıkması mı kaldı
nete kızdın
bu sorun olmayacaktır
Abartı büyük
Yaşı olmaz bunun
Niye edmesin onunku kakmiyormu
Eder yaa
Eder elbet
Etmesi için belkide benim cesaret vermem lazim belki yaş fafkindan dolayi cekiniyodur kabul etmem diye dusunuyodur
Eder neden etmesin
Bu yaştaki erkekler 19 yasinda gencecik bi kız bulduğuna şükretmeli bence
kişiliğe bakarım ben ne bu ego 😀 Kendimden 3 gömlek üstün kızı bile reddettim gerek iş gerek yaş gerek ailevi zenginlik olsun karakter önemli
Aslında karakterimiz görüşlerimiz aynıdır. Benim düsüncelerime hep hak verir çocuk hibi hareketler yapmam buda onun hoşuna gidiyo
Namus dürüstlük konusu var birde
Ben cinsel istismara ugradim daha once bakire dehilim o da bi evlilik yapti bu yüzden aramizda bakirelik sorunu yok. Daha önce aramizda bi güven sorunu oluştu yanlıs anlasilma yuzunden konusmayi kestik sonra benim sayemde tekrar bir araya geldik. Bekkide guvenmiyodur
Teslimiyet meselesi şimdi idrak ettin mevzuyu mesele kızlık değil dul birisi ile tanıştı diyelim hemen yatması gerekmez evine hanım yapacak sonuçta başına gelen olay için üzgünüm bu arada
Teşekkür ederim ama aslında aramizda evlilik olmaz cicim zamanlarindayiz zaten ailem izin vermez o yasta biriyle evlenmeme. Sadece biraz sevgili olalim bana cikma teklifi felan etsin flort degilde bi sevgili olalim istiyorum
Peki birşey sormam mümkün mü
Tabi
Burdan sormasam
Gizlisin ama
Attım
Tamam
Peki
Çok saçma bir ilişki
Niye sacma ki
Yaş sorunu var
Eder
Sevmiş demekki
Peki 9 aydir beraberiz neden cikma teklifi etmedi askim da demiyo sevgili degiliz
Yaw kral sizde yangına körükle gitmeyin Allah aşkı için bu güne kadar hangi akranı ile değil sevgili arkadaşı olarak bile taniştirmamıştır yanlış mıyım?
@Karayılan034 sadece 1 arkadasiyla tanistim bilmiyorum arkadaslarina benden bahsediyo mu ama bizi arkadasi tanistirmisti bu yüzden bir tane arkadasi taniyo
Eğer dünyaya bir daha gelmek için 2. Bir şansımız olsaydı insanlar bir önceki hayatında yaptığı hataları düzeltmek için bir ömür harcardı bu yüzden hayat en büyük servetken hata felaket bir zarardır kıymetini bil boşa harcama kazandığımız parayı bile harcarken ucunu kaçırınca vicdanen rahatsız oluyoruz dimi ama kimse bunu biçilen ömründen hesap edemiyor
ya ne yazdım la ben 😁🤣
@Karayılan034 cok dogru bi yere degindin
Anlayana davul zurna saz anlamayana sazı.. neydi yahu devamı
Lütfen yanlış anlama beni ben artık kadın cinayeti görmek istemiyorum ana haber bültenlerinde
@Karayılan034 masumiyet diye bi dizi vardi orda ki kizda benim yasimda ayni bu kisinin yasinda biriyle sevgili oluyodu gorusuyodu sonra ortada kaldi. Ama neden beni öldursun ki
Öldürür ya da teşebbüs eder demek değil kastettiğim ancak ama bu tür sebeplerden cinayet işlenmiyor değil
@Karayılan034 evet doğru bu yaştaki erkeklerde kıskançlik daha çok görüluyor bide. Dikkatli olmam lazim
@kelebeginruyasii__ aslında sen bayağı zekiymişsin hee😁
@Karayılan034 haha nerden anladin
Etmez
niye etmesin , eder.
Yani 9 ay oldu bakalim ne zaman edicek belki de zaten sevgilisi olarak goruyodur beni teklif etmesede. İleriye dönuk konusuyo mesela yasaklar kalksin oraya buraya gidelim der planlar yapar kiskanir beni
Garip bi ilişki
Bu yaştaki adamlar 19 yasinda ki birini bulmuşken kaçırmaz bence
Neden kendinden 20 yaş küçük biriyle evlenmek istesin sence
Bazı erkekler ister bence genç çıtır biri yani. Aslında evlilik düsünmüyorum okul okuyorum evlenmeme en az 7 yil var ve o o zaman 45 yaşında olur ben 26 olurum uymaz yani.
Bence 25 çok çıtır bi yaş :D
Haha neden
Her şeyi tam olgunlaşmış ve oturmuş. Vücudunu, fikirleri tam böyle olmuş olgun mmh
Doğru söyledin benimde yaşimin 19 olduguna bakma yeri geliyo 30 yasindaki insan gibi konusuyorum ve zaten giyimim felan cocuk gibi yasitlarim gibi degil olgun giyiniyorum. Bu yuzden yakisiyoruz
Olgun seviyorum bende :D yaşlı değil ama böyle genç ama olgun :D
Evet cok iyi bulursun sende😄
Ne bulurum
Olgun sevgili
Var ki :D 25 yaşında
Eder
Niye etsin sence. O yasta ki erkekler genc kizlari kaybetmek istemez bence
Ona firikik ver
Kullanır atar
Neden kullansin ki
Toysun işte ne diyimki
19 ne be cocuk