Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. adamın seninle "takıldığını" düşünebiliriz.. yermeyeceğim seni peki.. şöyle diyeyim bu adamla neredeyse aynı yaşta olan ve hayat tecrübesi olan , hemcinslerini de iyi tanıdığını düşünen bir insan olarak.. 38 yaşında bir adam.. 19 yaşında bir kızdan ne gibi bir beklentide olabilir? görüşüyor sadece. görüşmesinin sebebi ne? mantığı ne? amacı ne?
bak , eski kafalı bir insanım ben.. şöyle olsa hadi bir şekilde anlarım diyelim. ""sana elini bile sürmez. gelir ailenden ister efendi gibi. evlenir seninle. ki bunu da zaman geçirdikten sonra yapmaz, en baştan gündeme getirir ve anında gerçekleştirir"" .. bak buna bile hayır demem , eleştirmem.. resmi nikah kıymış , alan veren razı. kimse gık diyemez. diyenin alnını karışlarlar.. bunu anlarım... ki bu bile ciddi bir istisnadır.. 1000 de 1 çıkar böyle bir şey.. ki o yaşta bir erkek 19 yaşındaki bir kıza o gözle bakmaz kolay kolay.. en fazla ne güzel kızmış der yoluna gider. .
bunun haricindeki her şey , ki senin içinde bulunduğun durum da sadece sana zarar verecektir ve sonunda yıkım getirecektir.. benim anladığım kadarıyla, bu insanı acilen hayatından tamamen çıkarmanı öneririm bir büyüğün olarak.. bu işin sonunda kullanılıp kenara atılan bir "fantezi" unsuru olman kaçınılmaz gibi duruyor.. adamın tek niyetinin bu olduğu aşikar. ortada bir duygusal bağ bile yok zaten. ki olsa bile , yine bu şekilde olmaz.27 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim dediklerini dikkate alicam bu kötülüğu kendime yapmiyim. Gerçekten cok seviyorum kendisini ve onsuz cok zorlaniyorum hayattan kopuyor gibiyim neden bilmiyorum ama cok alistim
- +1 yıl
kendine yaşına uygun birini bul ablacım. merak etme , seni sen olduğun için sevecek ve hakikaten sevecek insanlarla karşılaşacaksın. sevgisiz kaldıysan da , kendini sev öncelikle.. kendine saygın olsun öncelikle.. bu da , aynen dediğin gibi kendine bu kötülüğü yapmamakla başlar.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
anlatıp tekrar yasamak istemiyorum ama çok gerçekti böyle bana baya da düşkündü ve kimseyi dinlemedim yas farkını da önemsemedim askın yası yok dedim ama var çünkü karşındaki bir anda çok değişebilir lütfen güvenme sonra çok ağlarsın dişini sık dayan unutursun zor değil keşke daha önce bıraksaydım da basıma gelmeseydi bunlar bak ben senin için diyorum dikkate al lütfen aklına gelmeyen seyler basına gelebilir
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılÇıkma teklifi etmek için gerek ihtiyaç görmüyodur her zaman birlikte olduğunuz için. Hem çıkma teklifi dediğin ne ki 38 yaşında adam sana benimle çıkar mısın mı desin. Bence çok uzatma sana yazık olur
01 Yorumla- +1 yıl
Peki benimle sevgili olmak istedigini masil anlatir ki 9 aydir gorusuypruz ama askimli konusmuyo
+1 yılSeni kullanma ihtimali yüksek görmüş geçirmiş biri üstelik kurnaz biri değildir umarım seni toy bulmuş olabilir dikkatli olmalısın belki de iyi hoş da ileride mesela 20 sene sonrasını da düşünüyor olabilir atıyorum o belki hayatta kalma mücadelesi verirken sen daha hayatın ortasındasın bunla baş etmesi lazım hayatı sana zindan etmemeli kuruntu yapmaması lazım vs düşündürücü şeyler yüzünden ileriye gitmek istemiyo olabilir
07 Yorumla- +1 yıl
Yani aslında ilişkimiz evlilige gitmez cunku benim evlenmeme en az 7 yil var okul okuyorum o zamana kadar onun yaşi da ilerliycegi icin ailem vermez.
- +1 yıl
Bu yüzden de öylesine takılıyor senle o zaman, sende dikkat zamanını harcama o esas kadını bulursa direk ona gider kalbin kırılır hayata küsecek kadar da bağlanmamamnı tavsiye ederim
- +1 yıl
Bana demişti ki ben surekli kadinlarla gorusen konusan biri degilim benim bi isim ağırligim var. Ama hayatina birinin girmesini istemiyorum. Bi evlilik yapip bosandi cocuğu var akrabalariyla surekli iç içe ve bu yüzden de kolay kolay bi evlilik yapmaz
- +1 yıl
Ama 7 yıl gelişim çağında birisi için çok yol kat etmek demek insan değişiyor ben 25 yaşındayım ve asla 19 yaşımdakiyle kalmadım fikirler değişiyor daha gerçekçi bakıyorsun hayata artık olgunlaşıp toyluktan çok yol almış olucaksın onun için de senin için de kritik yıllar bence birbirinizle olmıcak ya da üzülecek yolları tercih etmeyin, 19 yaşımda platonik aşk için kendimi üzen ben hey yavrum hey şimdiki aklım olsa üzer miydim kendimi hiç asla bi bu değil ki, insan çok değişiyor algın aşka bakış açın bile değişiyor değil evlilik konusu.. O da çocuğu da kendi yaşlarında birini bulunca rahat eder, sende akran veya 3 5 yaş büyük erkekle daha mutlu olursun ileride gereksiz komplex ler yaşamak çok can sıkıcı hal alır kendin bilirsin yine, arkadaşımın 8 9 yaş vardı inan çok pişman ölecek diye kafayı yiyorum ileride naparım diyordu bunlar sıkıntı kısaca senin daha da fazlaymış ne diyim hayatta başarılar
- +1 yıl
Öncelikle çok teşekkürler tavsiyede bulundugun için. Evet yillar geçiyo insanin huyu suyuda değisiyo. Aslında kendime uygun genç biriyle ilerlesem daha iyi ama nedense bu bi tranmva bende , hep olgun insanlardan hoşlandım sevgisiz büyüdüm bu yüzden olabilir. 7 yıl sonra senin yaşinda olucam ve o zaman hayatımda ki insan dahada çöküp yanımda babam gibi durmaya basliycak. Bakalım nereye kadar ilerliycekv♥️
- +1 yıl
Rica ederim ne demek, işte kritik yıllar adam için de geçerli bu durum treni kaçırırsa bi daha zor bulur, onun da kendininde olmayacak şey için bence kendi hakkınıza girmeyin yine de kendiniz bilirsiniz, yine 3 5yaş büyük tercih etmen iyi olur çünkü erkekler geç olgunlaşıyor o konuda da haklısın gerçekten, sevgisiz büyümek zorunda kalmış olabilirsin ama kendi hayatında dikkat et bile bile hata yapma kendini üzecek şeyler yapma kendini iyiye yönlendir lütfen 🙏 kendini cezalandırma olur mu
- +1 yıl
Peki çok teşekkurler♥️
Gizli Üye(25-29)+1 yıl38 yaşındaki adam benimle çıkar mısın diye çıkma teklifi etmez buluşup görüşmek zaten çıkmaktır artık eskisi gibi çıkma teklif etmeler kalmadı buluşuyorsanız çıkıyorsunuzdur. Sizin ilişkinin ismi yok sadece netliğe kavuşmamış. Bunuda onunla konuşarak çözmelisin.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet dogru söyledin tamda böyleyiz bi ilişkimiz var ama netliğe kavuşmamış. Yani dedigin gibi 38 yasindaki biri oyle cikma teklifi felan etmez onluk degil buluşuyoruz beraberligimiz oluyo bu bile bi başlangic zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde o yaşlardaki erkekler çıkma teklifi , evlenme teklifi etmezler. Ve doyumsuz olurlar , sana her ne kadar seni seviyorum , seni hiç bırakmayacağım gibi şeyler söylese de sakın bunların hiç birisine inanma. Bu ilişkinin sonunda üzülen , yıpranan , pişman olan sen olursun. Onun için kendini daha fazla kullandırma , yaşıtlarınla arkadaşlık kurmayı dene.
21 Yorumla
+1 yılSana bir abla tavsiyesi olarak şunları söylemek istiyorum aranızda ki yaş farkı çok çok çok fazla yani neredeyse çocuğu olacak yaştasın ve onun sana o gözle bakması çok yanlış. Aranızda ciddi bir kuşak farkı var. Ailenin bu duruma nasıl bakacağını da düşünmelisin. Zamanında ben de senin gibi kendimden 14 yaş büyük birisiyle sevgiliydim ama bunun hata olduğunu çok sonra öğrendim. Bu yaşta ki bir insan seni kullanmak ister parmağında döndürmek ister yaşın henüz çok küçük ve karşına çok fazla insan çıkacak sevilmek istiyorsun anlıyorum ama bunu isterken hata yapma dediğim gibi yaşın çok küçük ve ilerde seni çok sevecek insanlar çıkacak karşına sadece sabret ve hatandan bir an evvel dön.
25 Yorumla- +1 yıl
Ve cinsellikte yaşamışsınız aynı benin ilişkime benzemiş bu biraz o yaşta ki bir adam hele ki evlenip boşanmış sana ciddi gözle bakmaz. Çıtır tazecik kız diyip kullanmak ister bak söylüyorum aynısını ben yaşadım ve kullanıldım. Yol yakınken bundan dönmelisin sonrasında hayatını mahfettiğin için bin pişman olucaksın.
- +1 yıl
Bi konu hakkında fikir almak istedim sizden özelden konuşabilir miyiz
- +1 yıl
Tabi ki
- +1 yıl
Mesaj atamıyorum siz atar mısınız
- +1 yıl
Çok teşekkürler dediğin gibi yapıcam♥️
Fuckbuddy olmuşsunuz farkında değilsin, adını koymuyor, aşkım sevgilim vs. Denmiyor, daha bi fotoğrafımız bile yok diyosun halâ umarım beni vakit geçirmek için kullanmıyodur diyosun. Senin troll olduğunu düşünüyorum, aksi taktirde kimse bu kadar saf ve kör olamaz. Adam seninle ihtiyaçlarını gideriyo hepsi bu
12 Yorumla- +1 yıl
Hayir trol degil gerçek ama kabullenmek istemiyorum eger ki öyleyse
+1 yılYaşadığinız şeye bir isim vermenin ne önemi var ki? Önemli olan birbirinize verdiğiniz değer.
Burda dikkat verilmesi gereken konu sen halen gençken o yaşlanacak. Senin her ihtiyacına karşılık veremeyeceği bir dönem illaki gelecek. İşte o zaman sen kendinden feragat edebilecek misin? Önemli olan bu.01 Yorumla- +1 yıl
Evet eminim bende ki sevgide hislerde geçici. Bn daha dinamikken o emeklilik yıllarini düsünucek
- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılEdebilir. Yerer ki her iki tarafta akıllarında ve kalplerinde olanı paylaşsınlar. Evlilik de olabilir, ilişkide fakat açık ve net olunmalıdır. Büyük ihtimalle o yaştaki bir erkeğin cinsel beklentileri ile , 20li yaştaki genç kızın hormon seviyeleri örtüşecektir. Fakat bunu yaparken saygılı ve dürüst olmak gerekir.
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında ikimizde bu konularda cok saygili ve dürüstüz. Benim fikirlerime konusmalarima cok saygi duyar bende öyle. Iki insan birbirini sevdikten sonra yas geride kalir benve
- +1 yıl
Yaşlanan bedendir. Ruhun genç kalması insanın sevmesi ve sevilmesi ile mümkündür.
Herşeyi yaşamış görmüş geçirmiş birinden uzak dur..
Bunu bile bekliyorsun... daha çok isteklerin olcak o zmn napican?41 Yorumla- +1 yıl
Cevremde bircok insan böyle diyo sonucta evkenmis herseyi yaşamiş artik heralde zevk icin takilir ama ya bu sefer seviyosa
+1 yılBeraberiz diyorsun, çıkma teklifi etmedi. Diyorsun 😊.
Zaten birlikte sevgililerin yaoabildigini yapıyorsanız birbirinize güzel kelimeler söylüyorsaniz , zaten sevgilisinizdir.
Çıkmak için teklif etmeye gerek yok. Çıkma kendiliğinden olan bişey01 Yorumla- +1 yıl
Askim felan demedigi ickn oyle dusundum
+1 yıl38 yaşındaki bir insan ciddi düşünse bunu ifade eder. Bence sor bana karşı ne hissediyorsun diye. İlişkinizden ne beklentisi olduğunu bilmen lazım. Belki adamın evlilikten ağzı yanmıştır veyahut evliliği boşanması tazminat derken borç içindedir. Ciddi bir ilişki istemezse kendini harcatma böyle yaşlı kütüklere. Ve de ileriyi düşün sen 30 olduğunda o 50 ye, sen 40 oldugunda 60 a dayanmış olacak :(
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim cok güzel anlattın bidahaki buluşmada sorucam o zaman bana karsi ne hissettigini biliyim. Bi foto oaylastim kisa elbise giymistim hemen sil dedi kiskandi heralde. Bana karsi bosey hissetmese kiskanirmiydi ki
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 
Sor bakalım siz neymişsiniz.
21 Yorumla- +1 yıl
Haha bulusunca sorucam
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yıl9 aylık beraberlik diyorsun, daha bunun çıkma teklifi mi olur. Sen önce çıkma nedir, beraberlik nedir bunu öğren de gel bence...🙄😏
21 Yorumla- +1 yıl
9 aydir gorusuyoruz ama sevgili degiliz cikma teklifi ettikten sonra ya da birbirlerimize açildiktan sonra sevgili oluyoruz kafamjza gore degil gayet iyi biliyorum. Sevgili olsaydik bana askim felan demezmiydi
+1 yılBen 19 yaşındayım ve sevgilim yok ama 38 yaşındaki burşak bir amazon kertenkelesinin sevgilisi var işte bu güzel🗣🗣🗣🗣🗣👍👍👍
22 Yorumla- +1 yıl
Ya hahahah sevgili degiliz ki daha cikma teklifi etmedi 9 aydir beraberiz sadece
- +1 yıl
Banane bundan seni cinsel amaçları için kullansın bir kenara atsın sevgiymiş babanın küçük kardeşiyle çıkmak ne kadar mantıklı? İşte senin yaptığında bu kadar mantıklı.
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yok artik değil teklif etmek sen bana teklif etsen yine olmaz ki ben 30 zum 19 yasindaki kiz bana abimi dicek askim hic mantikli gelmio askim demesi kendi adima mumkun değil bole bise
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir de olmayabilir de
- +1 yıl
Yaş pelte önemli degil bence ya
+1 yıltamam yani yaş olarak olgun ancak kızı yaşındaki biri ile ilişki yaşayacak kadar onursuz şerefsiz sübyancı bir p*c bozmayayım kardeşim düpedüz sonra ağzın bozuk diyolar hayır efendim bazı yavşaklar ilham verici en azından karakterimiz düzgün karakteri 5 para etse onuda satar bu s*kt*klerimin çocukları. Üzülen taraf sen olacaksın o değil onun kaybedecek neyi olabilir sence genceciksin geleceğine acı 2002 doğumlusun yaw sen Z kuşağı o X sana yazık olur başka kimseye değil sadece sana
018 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler en iyi yorumu sen yaptın dediklerini dikkate alıcam haklısin ben yaşımın cahilliğine uydum , kendimi kullandırtmamalıyım beden benim bedenim. Sırf seviyoeum diye kendime bu kötulugu yapmiyim
- +1 yıl
Rica ederim eğer seni bi hata yapmaktan alıkoyabildiysek ne mutlu ancak şunu da unutma gelecekte eşin olacak kişinin hakkına girdiğinin vebali bir gün gelir içine oturur ne demek istediğim umarım anlaşılmıştır
- +1 yıl
Yaşımın cahilliği dedin az evvel şimdi ise teklif etmesi için cesaret mi vermeliyim diyorsun olmadı bu
- +1 yıl
Ne istedigimi bilmiyorum ki ama seviyorum onu Bana cikma teklifi etsin belli ki cekiniyo. Yaşimin cahilliği derken ne istedigimi bilmiyorum anlaminda demistim
- +1 yıl
40 yaşında bir adam evlilik için neden çekinsin
Eski eşi ile bu sübyan muhabbetine boşanmış olabilir mi
Aşkımli sevgilimli konuşmuyor ancak senden en son faydalanacağı şeyden kadınlığından faydalanmakta da geri durmuyor aç gözünü kuzum anlamalisin bazı gerçekleri - +1 yıl
Buraya yaz knks
- +1 yıl
Haha bu yorumunu görmemisim. Neyse
Eski esiyke neden boşandigini bilmiyorum bana bi evlilik yaptim dedi ama o an neden bosandigini sormak aklima gelmedi - +1 yıl
😁😁
- +1 yıl
Günaydın
- +1 yıl
Haha gunaydin
- +1 yıl
Sohbeti sonlandırmak için bi atak yapsam mı diye düşünüyorum da yapsam mıı yapmasam mı🤔😁
- +1 yıl
Knks
- +1 yıl
- +1 yıl
Ahha efendim
- +1 yıl
Nasılsın tereddütlerin hâlâ devam ediyor mu
- +1 yıl
Evet ama seviyorum ne dersem diyip vazgecemiyorum
- +1 yıl
Duygularının esiri olma knks
- +1 yıl
Takip et beni
+1 yılAnnen baban ayrı mı? Genelde baba sevgisi görmemiş senin yaşında kızlarda öğretmenine aşık olma ve bunun gibi olgun erkeklerin ilgisine karşı duyarsız kalamama durumları oluyor
10 YorumlaO yaştaki biri çıkma teklif etmez. Beraber cikiyorsaniz ve sürekli beraberseniz, sürpriz; artık çıkıyorsunuz
14 Yorumla- +1 yıl
Ahhaa bulusunca sorucam kendisine biz neyiz diye
- +1 yıl
Bana bi ara kanka deyip gulmustu sjsjsj bende hic bozmadim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBulusup gorusuyor konusuyormussun baska nasil bir teklif bekliyorsunki yani illede sozcuklerle benle merduvenleri cikarmisin mi demesi gerekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ahha doğru dedin beni sevgilisi olarak goruyodur heralde o zamam
Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Sevginin yaşımı olur seviyorsan yanında ol her zaman
Bazıları kıskançlık yapmış kim. ne derse desin kimseye aldırış etme boşver01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkür ederim kafam karışti bazılarinin dedikleri mantikli gelsede ben hayatimdaki insank seviyorum , onun yaninda devam edicrm
+1 yılYaşı ilerlemiş tecrübe sahibi insanlar; herhangi birşey teklif etmek istemezler... İlişki; kendiliğinden nasıl olacaksa, nereye kadar gidecekse gitsin derler... Fakat; seni de seviyorsa kaybetmek istemeyecektir...
03 Yorumla- +1 yıl
Benimle hep bir yerlere gitmek ister şu an koronadan dolayı gezemiyoruz ama yasaklardan sonra benimle konsere fan gitmek istedigini soyluyo ileriye dönük konusuyo. Sevmese bence boyle seyler soylemez
- +1 yıl
Yorumumun son cümlesi gibi işte...
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılBence açık açık sor. Neyse baştan belli olsun. Üzme kendini hickimse için
13 Yorumla- +1 yıl
Ben kucuklugumden beri cekingen biriyim tranvalarim var birine birsey dedigimde ya kizarsa diye ister istemez korkuyorum. Sence ne soriyim ki
- +1 yıl
Kızarsa kızsın istemezse istemesin sen hür bir bireysin istemese de salla gitsin
- +1 yıl
Aynen öyle buluştuğumuzda biz neyiz diye sorucam
Aşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. Daha gözünü yeni açmışsın ne aşkından bahsediyorsun. Çok cahilsin
11 Yorumla- +1 yıl
SA NA NEE
+1 yılberaberiz diyorsun zaten çıkma teklifine ne gerek var
114 Yorumla- +1 yıl
Şimdi düsünuyorumda bu yaşta ki biri cikma teklifi etmez ama en azindan ilişkimizin bi adı konsa daha iyi. Sevgili olmamiz icin bi teklifte bulunmasi gerekmiyo mu? mesela bi fotomuz bile yok daha doğrusu ben hic demedim foto çekilelim diye kendisi de demedi, aşkım felan oyle konuşmuyoruz
- +1 yıl
Sana karşı bişeyler hissetmiyor demekki beklentisi olsa farklı davranırdı ya da senin istemeyeceğini düşünüyodur yaş farkından dolayı
- +1 yıl
Benim kendisini sevdigimi biliyomu bilmiyorum ki nasil dile getirmeliyim. Mesela bana diyo ki ee konu aç konuş ama o an aklimada bisey gelmiyo. Sence bidaha ki buluşmada ne konuşursam hislerini anlamis olurum
- +1 yıl
Sevgilin var mı evlenmeyi düşünüyonmu falan filan özel konulara gir sor öğren yani
- +1 yıl
Aslında oyle dersem bana demez mi sen beni sevgilin olarak gormuyomusun feman
- +1 yıl
Felan
- +1 yıl
Aranızdaki durumu ben anlayamadım
- +1 yıl
Hahah bende
- +1 yıl
Kısaca şöyle anlatiyim 9 aydır beraberiz görüsüyoruz vakit geçiriyoruz ama bana çikma teklifi etmedi , belkide gerek duymuyodur. Bende hani diyorum ki beni sevmediginden mi cikma teklifi etmiyo yoksa bni hayatindan biri olarak gordugu icin mi etmiyo
- +1 yıl
Romantik durumlar yaşanıyomu sarılma elele tutuşma vs
- +1 yıl
Kanka sende her yerdesin 😂 @dj_izmirli
- +1 yıl
@Mikiifarecik Can sıkıntı bea :) Kankayız diyon takip etmiyon nasıl iş bu ya
- +1 yıl
@dj_izmirli ettim banada akıl ver be kanka
- +1 yıl
@Mikiifarecik miki farem estf ne aklı fikirlerimizi paylaşıyoruz sadece :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendi eder benden 1 yaş küçük ve senin yaşında biri altın tepsideki meyve gibidir :).
02 Yorumla- +1 yıl
Yani banada demişti ben bu yaştayken kalkip 30 yasinda bi kadinla beraber olmam bana gelene kadar kac kisiyle birlikte olmustur dedi bide sen daha gencsin nede yaşitlarinla olmuyosun dedi bende demistim olgun insanlardan hoşlaniyorum diye
- Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok güzel parmağında oynatabilecek biriylesin iyi şanslar dilerim
03 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle düşünuyosun ki seviyor olamaz mi
- +1 yıl
Bence olamaz
- +1 yıl
Kullanılmaya açık birisin ona göre çok toysun ayrıca neden kendi yaşına yakın veya kendi yaşında olan biriylr değil de senin yaşında biriyle aklı başında olan biri gider yaşına uygun olan birini bulur bunu yapar şimdi eğri oturup doğru konuşalım en fazla fantezi adı altında bir heves olabilirsin ben senin yerinde olsam o adama güvenmem şans bile vermem engellerdim gidip kendi yaşına uygun birini bul bence o adam görmüş geçirmiş biri sen en fazla ona gençmiş gibi 20 li yaşlarda gibi hissettirirsin ki bu durumlar aslında gelip geçici hormonlar bir durum canım ya bence uzaklaş ondan dedi deme sonra yani tehlikeli sular
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Umarım üzülmezsin veya daha kötü şeyler yaşamazsın lakin üzüleceksin kendine bunu yapma bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ama aslında o yokken daha cok yipranıyorum hayattan kopuyor gibi oluyorum bu yüzden gidemem ondan
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kınacam millet acele evlenmek için kendini yırtıyo ben herkes için demiyorum bazıları
03 Yorumla- +1 yıl
Valla en az 7 yil sonra evlenirim acelem ne koca kacmiyo sjsj
- +1 yıl
Herkesin derdi farklı işte
- +1 yıl
Ama iflas etsin o çocuğun ailesi çok üzülür çünkü zenginlik amaç fakir olsa ailesi onun yüzüne bakar mı hiç sanmıyorum
+1 yılSevgi senin yaşadığın gibi bir şey değil. Adam seninle en fazla takılır sonra by by. Yatak muhabbetinden fazlası olmaz.
00 YorumlaAsansör mü bu ne çıkması :D en uyuz olduğum laf evlenin işte direkt ne çıkmaymış arkadaş :d
04 Yorumla- +1 yıl
Haha evlenmeme en az 7 yıl var okul okuyorum o zamana kadar o 45 ben 26 yasimda ooluyorum, evlilik icin olmaz bence
- +1 yıl
Ohoo zamanla biter aevgkm heralde ya
+1 yılSen onun için bir heves olabilir misin acaba? Zaten berabermişsiniz neyin teklifini etsin. Cidden iyi düşünerek yaklaşmaya çalışıyorum ama seni gerçekten sevebilecek birisi olarak abin yaşındaki adamla ilişki düşünmen ne biliyim boş kendine gel ☺️
30 YorumlaKendi yaşına yakın ve seni sevecek birinide bulabilirsin bence yaş farkı çok fazla kendi yaşına yakın olursa ileriye dönük ciddi bir ilişkide yaşayabilirsin bu gelip geçici bir şey sadece sen yıpranırsın yıpratma kendini
12 Yorumla- +1 yıl
Erkekler nedense cok gec olgunlasiyo ve benim kafa yapim biraz fatklidir yasıtlarim ya da benden en az 3 yas buyukler bile ayak uydurakiyo bana. Bu yüzden olgun insanla devam ediyorum
- +1 yıl
Erkekler çok geç olgunlaşmıyor ilişkilerde erkeği olgunlaştıran kadındır kadınların tercihleri genelde şımarık p*ç tipler oluyor ve onlardan olgunluk bekliyor bu büyük bir hata ve olgun insanlarıda bu yola itiyor neyse kısaca yanlış tercihlerle doğru bir yaşam sürülmeye çalışılıyor buda insanlarda mutsuzluğa neden oluyor umarım herkes doğru insanlarla doğru kararlar verir ve yaşamak istediği yaşamı sürer
+1 yılOv ben o yaşta olsam pek yanaşmazdım sanırım yaş farkı var bayağa kızım yaşında derdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılÇıkma teklifi ve açılmak farklı durumlar bence, olgun bir insan zaten istiyorsa söyler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı fazla aklı başında olan biri boş bir hevese kapılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun gözünde peçeteden pek bir farkın yok sanırım. Genç olman onun ilgisini çekmiştir başka bişey değil , mideniz de baya genişmiş :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeynin yok mu senin yaşına yakın birini bul sonra çok pişman olursun
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında geçici heves gibi görünüyo ama seviyorum. Yaşıtlarım cok cocukca harrketler yapiyo soğuyorum bende. Ben yaşimdan olgun konusur hareket ederim giyinirim bu yüzdende yanima olgun insanlar yakısiyo
Cevap sahibi+1 yılyaşıtın demedim yaşına yakın dedim en fazla 5-6 sene fark olsun bu ne neredeyse baban yaşında ayıp
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıkma teklifi ne ya çocuk musun? A evet çocuksun o adama göre, pardon.
03 Yorumla- +1 yıl
Haha evet ama insanların sevgili olmasi icin bence birbirlerine bi teklifte bulunmalari gerekkiyo mu
Cevap sahibi+1 yılHayır. Ortaokulda bıraktık öyle şeyleri.
- +1 yıl
Ben daha neyiz bilmiyorum sevgilimiyiz flörtmuyuz. Askim felan demiyo bana
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSübyancılık için illa 18 yaş altı olmasına gerek yok.
Toplum kaynıyor böyle sübyancılarla.110 Yorumla- +1 yıl
Adam düzgün biri olsa sorun olmaz da bizim ülkede ki Erkekler sıkıntı işte her türlü sübyancılık oluşabilir
- +1 yıl
Evet ama zorla bana gelmesi ben gittim ona
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin. Öyle yaştasın ki, ne desek sana boş
- +1 yıl
@Perzkozzzkx benimkinin işi gücu parası var saygın bi insan , çok nazik kibar biri. Ama parasi icin degil gercekten sevdigim icin onunlayim.
- +1 yıl
Saygın insan 19 yaş küçük "çocuğa" başka gözle bakmaz
- +1 yıl
Haber başlıklarında şiddet görmüş halde görürüz seni artık ya da hamile kaldım tecavüze uğradım haberi gelir o zaman yakında 😂
- +1 yıl
Bu laflarla ancak kendini kandırırsın hissetmeden yaklaşmışsan daha da sıkıntılı
- +1 yıl
@Perzkozzzkx Allah korusun ama öyle biri degil ki
- +1 yıl
@Perzkozzzkx hissetmeden yaklaşmak derken
- +1 yıl
Bu Soru trolldür bence ciddiye almayın
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılGönül bu sever eskiden kimse yaş farkına kakmazdı önemli olan frekans
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede insan sevincd yaş felan geride kaliyo
- +1 yıl
Tabiki ne takarım milleti be yaşıyacağım
benim annemle babamın arasında 16 yaş var annem her zaman babamın yüzüne de söyler para için evlendiğini ama biraz hüsran bu konudaklasfkjaklsfjkals
01 Yorumla- +1 yıl
Ya hahaaha 🤣 mutlular mi
+1 yılşu an ne tarz bi ilişkiniz var buluşunca ne yapıyorsunuz acaba arkadaş olarak görüyor olabilir mi seni
09 Yorumla- +1 yıl
Ama birlikte oluyoruz arkadas olarak gorse bemce birlikte olmazdi benimle. Biz ilk zamanlar ciddi bir ilişki icin tanismistik sonra benim kendisini aldattigimi sandi konusmayi kestik ben bi sekilde ulastim kendisine olayi kapattik tekrar beraberiz. Bulusunca evde guzel vakitler geciriyoruz mesela bana dedi ki" bi kadin bana mesaj atti tanisalim felan dedi bende dedim hayatimda biri var zaten sonra sildim kadini" guldu beni kastetti hayatimda biri var derken. Bilmiyorum beni ne olarak goruyo
- +1 yıl
birlikte olurken ne olarak gördüğünün sinyalini vermiştir aslında
- +1 yıl
Seviyodur beni insallah
- +1 yıl
yani ilişki esnasında yaşadıklarınız pek çok şey anlatır aslında bence ilişki esnasında yaşadıklarından bunun cevabını çok rahat öğrenirsin biraz düşün
- +1 yıl
Mesela ne gibi
- +1 yıl
İlişki esnasında sana dokunuşu ilişki sonrasında ne yaptığınız falan
- +1 yıl
Herşeyinden memnunum iliski sonrasi kahve cay iceriz sohbet ederiz, meyve felan hazırlar yeriz
- +1 yıl
Hmm değişik biraz göz boyuyor gibi geldi
- +1 yıl
O nasil
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gitmez seninle gidebildiği yere kadar gider ve kopar bu ilişki.
00 Yorumla
+1 yılDokuz aydır berabersiniz ama çıkma teklifi etmedi öyle mi? 🙃
11 Yorumla- +1 yıl
Evet askim felanda demedi
EVLENECEKSEN OZAMAN CIDDI OL. Ama cok gencsin ya, keske 25 olsaydin enazindan
02 Yorumla- +1 yıl
Evet biraz yaşım büyük olsaydı keşke ama malesef. Evlenmek isterim kendisiyle ama evlenen kadar onun yaşi cok ilerler bu sefer ailem istemez. Sevgililikten baska bisey olmaz heralde
Sen kimseye bakma sonuçta senin hayatın üzülcek olanda sensin mutlu olcak olanda ama bence etmez
03 Yorumla- +1 yıl
Bemcede etmez oyle biri gibide durmuyo insan anlar
Çocuğu yaşındasın bir nevi sübyancılık bu sırf bu yüzden bile uzak durmalısın
01 Yorumla- +1 yıl
Normalde bende kınardım böyle seyleri ama başıma geldi. Seviyorum işte ne zaman uzak dururum bilmiyorum
zaten sevgilisiniz şu an boşuna görüşmüyor seninle. konuşma arasında aşkım ne tepkisini gör
01 Yorumla- +1 yıl
Biraz cekingenim ters tepki verir diye korkuyorum bu benim kucukluk tranvam, insanlarin bana bagirmasindan korkuyorum bu yuzden rahat konusamiyorum. Bazen bana diyo "gecen bi kadin yazdi dedi tanisalim felan bende dedim benim hayatimda zaten biri var sonra sildim kadini" beni kastetti hayatimda biri var derken. Beni hayatinda ne olarak goruyo bilmiyorum
+1 yılAilenin ne tepki vereceğini biliyordur ya da gönül eğlendiriyordur
08 Yorumla- +1 yıl
Annem aslinda biliyo hic tanismadilar sadece anneme anlattim kendisini. Annem oyle kotu bi tepki vermedi anlayisla karsiladi ama uygun olmaz kizim dedi. Kendisi bilmiyo anneme anlattigimi ama onunlayken annenler napiyo diye soruyo acaba tanismak mi istiyo
- +1 yıl
Korkuyordur kesin
- +1 yıl
Ülkemizde iyi bakmazlar babanla yaşıt biriyle evlenmene
- +1 yıl
Bencede olabilir
- +1 yıl
Evet doğru bu yüzden de kimseye pek anlatmiyorum
- +1 yıl
Başlangıç için sıkıntın olmaz ama ilerleyen zamanlarda o iyice yaşlanır senin için zor olur bakıcıdan farkın kalmaz bence
- +1 yıl
Ben mesela okul okuyorum okulumun bitmesine 6 yil var o zaman arrik rahat rahat gezicegimiz zamanlar. Ama ben 25 yasinda olucakken o 44 yaşinda olucak herseye ayak uyduramaz heralde
- +1 yıl
E tabi sen gezmek isteyeceksin onun sağlık sorunları olucak mesela
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızları kullanıp atacaksın genç Kızlarla çıkacaksın yok ben yapamam sübyancı değilim duygusal yaklaşırsanız yalnız kalırsınız Kızların bakış açısı bu gördüğünüz gibi kart adamlar kapar kapar
01 Yorumla- +1 yıl
Valla doğru söylüyosun da cikma teklifi de etmedi bana acaba kendine mi yakistirmiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun. Uyanık ol kendini kullandırma. Davul bile dengi dengine onun sevgisi gözünü boyamış olabilir ama aç gözünü o sevgi bitecek bir gün
04 Yorumla- +1 yıl
Evet elbet bu sevgi biter bitmese bile ilerleyen zamanlarda benim gönlüm artık gençlere kayar.
Cevap sahibi+1 yılBu sebeple kullandır kardeşim kendini. Yazık etme kendine bırak gitsin
Cevap sahibi+1 yılKulllandırma
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama senin dediğin gibi sevgi insanin gozünu kör ediyo. Bazen diyorum acaba beni sevmiyo mu kullaniyomu diye sonra diyoruum yeterki benimle olsunda. Belki hic sevgi gormedigim icin boyleyimdir
Sugar daddy yapmışsın mutluluklar
40 Yorumla
+1 yılEder inşsllah🤍🖤
21 Yorumla- +1 yıl
Amin teşekkurler♥️
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Buluşup görüşme nedeni nedir sevgilin değilse?
11 Yorumla- +1 yıl
Dogru soyluyosun bi ara arkadasiyla beni yanlis anlamisti sonra bana demisti beni aldattin tekrar baristik tabi ama eger sevgilisi olarak gormese aldattin demezdi.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin adını koyalım mı de
12 Yorumla- +1 yıl
Pat diye mi söyliyim biraz cekingenim😊
- +1 yıl
Söyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk çok gençsin yyanlış şecim yapmışsın o arkadaşta tam bir süpy*ncıymış
14 Yorumla- +1 yıl
Knka hahaha herkes öyle diyo
Cevap sahibi+1 yılAyrıl gitsin o zürriy*tsizle
- +1 yıl
Seviyorum ama ya
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıkma teklifimi kaldı artık. eskiden msn zamanlarındaydı o
01 Yorumla- +1 yıl
Bana askim felan demiyo oyle dese derim tamam sevgiliyiz ama ne oldugumuzu bile bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eder , 70 yasında teklif veriyolar :d
01 Yorumla- +1 yıl
Haha bu niye etmiyo o zaman
+1 yılDevam et... eder birgun
01 Yorumla- +1 yıl
Bakalim insallah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSonumuz ne olacak diye sora bilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Bidahaki bulusmada soriyim
- +1 yıl
Sor bakalım ne diyecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da seni cinsel olarak kullanıp bırakir boşuna heveslenme
08 Yorumla- +1 yıl
Bi evlilik yapti ayrıldi zaten bu yaştan sonrada hayatina oek birilerini alicagini zanmiyorum. Benimle devam ediyodur önune
Cevap sahibi+1 yılÖyle san bulmuş 18 lik çıtıri kullanır kullanır atar
- +1 yıl
Dedigin mantıklı geliyo ama bakalım öyle abaza bi tipte değil aslinda
Cevap sahibi+1 yılKullanınca aklınız çalışmaya başlar şimdi aşkı ıle büyülenmişsn göremiyorsun
- +1 yıl
Olumsuz denilen hersey mantıkli geliyo ama kabullenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılIşte aşiksn ondan mantık devre dışı
- +1 yıl
Aynen bakalim nereye kadar sürucek bu
Cevap sahibi+1 yılBize denk gelmiyor senin gibileri adam çok şanslı
Sevgi açlığını yanlış yollardan gidermiş gibisin.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa Allah için kendinizi kullandirtmayin sonu olmayan şeyler için. Gidin 30 yaşına dek birini bulup ileriye dönük düşünün
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat