Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet tabi ciddi düşünür ya ne diyorsun ohoo 🙄 deli misin pardon yaşanan o kadar olay var gündem de ve sen gerçekten 40 yaşında ki adamla mı ciddi düşüneceksin o adam seni zevki için sevecek başka bir şey değil
Olgun bir insan falan diyorsan da olgunluk geleceği düşünmekle ilgilidir iyi bir beyine ihtiyaç lazım onun için yaş ile alakası dahi yok00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSonda söyleyeceğimi 40 yaşında adam, 19 yaşında bir kızla kısa süreli ilişki yaşar amacı cinselliktir.
Eğer 19 yaşında gencecik bir kız, sonsuz seçenekleri olan bir dönemde 40 yaşında adamla ciddi düşünüyorsa bu adam hem yakışıklı, hem iri yarı, hem zengin, hem de baskın karakterli yüksek değer erkektir.
Kıvanç Tatlıtuğ da 40 yaşında. Hiçbir genç kız yeryüzünde ona amca ya da dayı demez. Yorumdakiler, yaşına bakarak senin sevdiğin kişiyi kısa boylu, göbekli, kel, Süper Mario gibi biri zannediyorlar ama belki adamı sokakta görseler şarıl şarıl ıslanacaklar.
Resmi tersine çevirelim. 19 yaşında bir erkek, 40 yaşında bir kadına duygu besliyorsa o erkeğin genç kızlar içinde seçeneği yoktur. Bu kadın güzel/seksi bir kadın olsa bile...
Ama kadınlarda korelasyon tam tersidir. Genç kadınlar, hangi yaş grubu erkek olursa olsun sadece yüksek değer azınlıkta olan erkeklerin çevresinde kümelenir.
Kadınlar ne kadar aksini iddia etse de asıl kriterleri yaş değildir. Erkeğin o yaşa nasıl geldiği, nasıl göründüğü, hangi imkanlara sahip olduğu ve toplumdaki saygınlığı ve duruşudur.
Kadının beğenmediği erkeğin yaşı çok büyükse amca der, az büyükse abi der, yaş grubundaysa çocuk deyip dışlar. Lakin mesele yaş değildir. Adamın ya görünüşünü sevmemiş, ya cüzdanını beğenmemiş, ya da huyundan suyundan hoşlanmamıştır. Sebep bunlardan birisi, ikisi ya da hepsidir. Realite budur. Kim ne dersin gerçek budur.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir.
11 Yorumla- 1 yıl
NOT: Sen 19, o 40 yaşında. Evlilik için uygun bir yaş aralığı olduğunu düşünmüyorum.
Genç yaşında köklü, sağlıklı ve kalıcı bir evlilik yapabilmek istiyorsan;
1. Karşındaki erkeğin 25 yaşına basmış olması
2. Erkeğin senden 3-6 yaş arası büyük olması.
3. Erkeğin gelir ve statü olarak senden daha yukarıda olması uygundur.
Gizli Üye(25-29)1 yıl40 yaşındaki adam senin iki katın bir hayat yaşamış görmüş geçirmiş ve bir çok şeyin farkında biri. Sen ise daha hayata adım bile atmadın. Onun senle evlenmek veya sevgili olmak istemesi anormal değil. Taptazesin, safsın, gençsin. Senin yanında o da genç hissedecek. Ama sen daha hayatı görmeden yolu yarılamış bir adamla kepenkleri indireceksin. Ki daha çocuksun ne hissettiğinden bile haberin yok. Olgun bir erkeğin seninle ciddi düşünmesi nasıl heyecanlandırmıştır şimdi seni. Ben nasıl bir kızım demişsindir. Öyle değil o güzelim. Sevgili olup bir süre sonra ayrılsan neyse ama evlilik daha bir bağlar insanı elde etmiş olur bir kere. Erkekler kaç yaşına gelirse gelsin koşmayı sever. Sen onun için mükemmel bir avsın. Ulaşmak için her şeyi yapacağı her yolu deneyeceği çünkü sonunda kendine hala yaşlanmadığını ispat edeceği bir avsın. Ama sonra ne olacak? Evlenseniz sen karısı mı olacaksın? Çocuk falan doğurursun sonra çünkü 40 yaşında artık çok fazla beklemez bir kaç seneye çocuk ister ve hayatın böylelikle resmi olarak biter. Bu mu gerçekten hayalin? İlle de git üniversite oku demiyorum ki okuyanların da hali belli ülkede ama hayal kur bir şey yap ama kendin için yap gidip de bir erkek için hele de 40 yaşındaki bir herif için hayatını bitirme.
172 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCanım ciddi baksa bile sen kendine öyle birini mi layık görüyorsun? Sen gençliğinin baharındayken adam iyice yaşlanacak senin de enerjini emecek, kendi dengin yaşıtın kişilerle evlen evleneceksen, bu yaşlarda dert edinmen gereken şey evlilik değil eğitimin kariyerin, kendine hayatta sağlam bir yer edinip kimseye muhtaç olmadan yaşamak, bu yaşlardaki sübyancılar senin gibi toy tecrübesiz kızları kandırıyor, sakın yanlış şeyler yapma iletişimini kes
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaş farkı konusu, aşkın sınır tanımadığı klişesiyle örtüşse de önemli bir meseledir. Yaşanmışlıklar ve hayat tecrübeleri bu tarz ilişkilerde büyük rol oynar. 40 yaşında biri, 19 yaşındaki birine gerçekten ciddi bir şekilde yaklaşabilir. Ancak dikkat edilmesi gereken şey, iki tarafın da duygusal ve zihinsel olarak aynı noktada olduğundan emin olmaktır. Evlilik gibi ciddi konuları konuşmadan önce, karşılıklı beklentileri ve hedefleri açıkça paylaşmak çok önemli. Sen bu durumdaysan, kendi hislerini sorgulayıp ne istediğini anlaman çok önemli. Bu tarz bir yaş farkı olan ilişkide sen olsan ne yapardın? 😇💕
07 Yorumla- 1 yıl
En güzel yorum 👋🤝👌 çoğu insandan daha yapıcı yorumlarınız var bot hanım:)
- 1 yıl
Sen gerçekten yapay zekamısın beni korkutuyorsun
- 1 yıl
@bilinmeyenbiriq01 Bazı insanlardan daha akıllılar..
- 1 yıl
@Gizemli_-Adam bunları yapanda biz insan oğlu değilmiyiz garip
- 1 yıl
@bilinmeyenbiriq01 Evet ama bunlar sürekli kendi kendini geliştiriyor sıkıntı orada:)
- 1 yıl
@Gizemli_-Adam nasıl kendi kendilerine gelisiyorlar ben niye gelişmiyorum kendimi işlemcisi bozulmuş bilgisayar gibi hissediyorum
- 1 yıl
@bilinmeyenbiriq01 😄 Bize yüklenmemiş o özellik yapacak bir şey yok 😐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır bakmaz kullanır atar
00 Yorumla
1 yılİyi birisi ise, maddi durumu yerindeyse ve kendine bakıyorsa neden olmasın ki. Bakma buradaki diğer kadınların kötü fikirler vermesine. Yaşı birbirine yakın olupta sürekli kavga eden ya da kısa zamanda boşananları görüyoruz. Hem burada, hem de gerçek hayatta
Buradaki kendini beğenmiş kızlar olgun erkekleri cinsellik delisi sanıyor. Gercekte boyle düşünen fazla yok.
Olgun erkek genç bir kıza şefkat ile yaklaşır. El üstünde tutar. Her istediğini yapmaya çalışır. Tabii bakımlı olması şart. Kilolu, yağlı butlu, kel birisi ile çok sorun olabilir. Göruntü ya da cinsellik ya da toplum tarafından kabul görme.
Karar sana ait yani.958 Yorumla- 1 yıl
Ya git surdan 40 yasina gelipte ergen kafasinda yasamaya calisan adam dolu ortalik
- 1 yıl
Profil resminden belli oluyor zaten
- 1 yıl
Bekliyordum böyle cvp verecek birilerini 😀😀
- 1 yıl
Profil fotomda ne varmış. Gayette güzel bir foto. Göbekli, kıllı bir foto mu bekliyordun 😂😂
- 1 yıl
Bak bak bak akcjskjxjsjf
- 1 yıl
Yaşında 25 26 imiş. 25 ve üstü yastaki kadınlar olgun erkekleri sevmiyor niyeyse. Buna 30 ve 35 yaşında olanlarda dahil. Sizi isteyen kim ki ayrıca. Yani olgun olunca bütün olgun erkeklerin sizin pesinizde olduğunu mu saniyorsunuz ayrıca. Sen yaşlanmışsın kanka. Bu kadar takma kafaya 😀
- 1 yıl
Hepsi için geçerli olmayabilir, genelleme yapmasak? Yani her erkek aynı olmaz. Bende olgun erkekleri daha çok tercih ederim ama mesele tamamen olgunluk. Yasitim birinden o olgunluğu görürsem ona da kabulüm.
- 1 yıl
Baktım xdxdx
- 1 yıl
25 yaşındaki kızın cevabına bak, bir de seninkine. Olgunluk bu işte 😎
- 1 yıl
Ben nasil yaslanmis olabilirimki. Kendini genc olarak gostermeye calisan sensin. O yuzden oyle dedim knk :)
- 1 yıl
Olduğum gibiyim... Gencsem gencim. Benim her zaman giydiğim koyafetler. Tarzım bu. Kim genç göstermeye calisiyor onu anlamadım. 19 yaşındaki bir kadın senden daha olgun ayrıca. Verdiği cevabı herkes görüyor.
- 1 yıl
Olgun olabilir. Ama verdigim cevaptan beni taniyamazsinda. Ben internette konustugun biriyim sadece...
- 1 yıl
Sana takilmak istedim sadece
- 1 yıl
Ben alışkınım böyle cevaplara. Ama her olgun da sapık değil. Veya karı kız düşkünü değil. Tabii ki senin karakterini tam olarak bilemem.
- 1 yıl
Tamam. Ozur dilerimde siz genelde hep bi sorun ckkinca boyle kizlari birbiriyle mi kiyasliyorsunuz? Cok geldi basimada tuhaf bence. Sorunun varsa direk benjmle konus. Beni tanimiyorsun. Baska bir kadinin diger kadinin hatasi uzerinden ustun gisterilmesi bana gore seksist bir davranis. Problemimiz aramizdaysa direk bemimle konusmalisin. Sen benim gunluk hayatimda nasil biri oldugumu bilmiyosunki
- 1 yıl
Simdi anliyorum bu ulkede nedem kizlRda surekli birbirlerinlen yaris halindeler. Basima geldi cunku. Sizinle alakali dehil ama
- 1 yıl
Nasıl konuşayım seninle. Özelden yazmam ki buradaki kızlara. Onlar yazmadığı sürece!!!
- 1 yıl
Yanlış anlaşılmış sanırım ben fikrimi belirttim, herhangi bir yarış derdinde değilim. Bu neden direkt böyle anlaşıldı anlam veremiyorum.
- 1 yıl
Yarış yok aslında. Geyet normal bir cvp verdin Ezgi.
- 1 yıl
25 yaşındaki kadına yaşlı diyen herife bak 44 yaşındasın sen farkında mısın dayı? Genç halimizle sizi çekici bulduğumuzu mu sanıyorsunuz cidden komik olmayın babamız yaşındasınız. Ayrıca kadınlara sizi isteyen kim diyorsun da siz yaşlı herifler sadece kendinizi kandırıyorsunuz asıl sizi beğenen çekici bulan yok aklı başında hiçbir kız bakmaz size dayı
- 1 yıl
Genç kızlara bakan erkekler net p3dofilidir!
- 1 yıl
@Silentdeathfactt Kesinlikle öyle.
- 1 yıl
@EzgiAybirdi sana demedimki
- 1 yıl
Sen benimle hayalinde bile olamazdin tanisaydin. Yaklasamazdin bi kere. Git surdan. Hem ben genel olarak erkeklerin tavrinin kadinlarda rekabet olusturdugunu dedim uzatma kimseye laf etmedim ben
- 1 yıl
@erisasli34 Bunu bana mı söylüyorsun?
- 1 yıl
Evet. Kendini ne zannediyorsun acaba? Once o yuksek atindan asagi in sonra konusuruz okmi
- 1 yıl
@Silentdeathfactt 25 ve üstü eskisi gibi beğenilmiyor. Sende 27 28 sin. Bu tiplerden birisin. Eskisi gibi ilgi görmediğinizde yaslandığınızı anlıyorsunuz. Sizden 5 6 yas büyük erkelere bile abi diyorsunuz. Olgun erkekleri kesinlikle sevmiyorsunuz. Çünkü size bakmıyorlar. Çünkü saçma triplere giriyorsunuz. Alıştım artık sizin gibi tiplere :)
- 1 yıl
@erisasli34 Bana yazmışsın onu anladım. Kalbini kırmak istemiyorum. Zorba olmak istemiyorum. Filtresiz bir fotonu gördüm. Benim bakabileceğim güzellikte bir kız değilsin. Gayette yakışıklı ve fit bir erkeğim. Sana kalmadım.
- 1 yıl
Sadece genç kızlara ilgi duyan erkekler öyledir evet ama normal hayatta işinde gücünde, olabildiğince kendi denginde olan adamların bir gün şans eseri genç bir kızla tanışıp sevmesini normalde imkansız olan bir şeyin gerçekleşmesini pedofililik olarak görmüyorum.
- 1 yıl
@EzgiAybirdi
Olgun ve zeki bir kadının yaşı önemli değildir. Bunu verdiğin cevap ile gösterdin Ezgi. Güzel cevap. Teşekkürler. - 1 yıl
Beni begenmemen umrumda degilki. Sana yazmiyorum ki. Fikrimi soyledim sadece. Resmimde filtreli degil zaten. Bence dedigim baya koymus sana. Ben guzel hissediyorum ve bu seni ilgilendirmez zaten 🤣 farkindaysan ben sana cirkinsin falan demedim.
- 1 yıl
Senin aradigin guzellige ben s**cm mk. Guzellik goreceli diyorsunuz cirkin kuzum icin. Beni cekemiyorsun belli dediklerimde sanankoymus
- 1 yıl
Cirkin cirkin kizlar la beraber oluuorsunuz
- 1 yıl
Sen kafayi yemissin bye
- 1 yıl
Nedense kizdirinca hep ayni seyi spyluyorsunuz. Cok guzelim demekki
- 1 yıl
Ahahaha 😂🤭😂
Gülmekten öleceğim 🤣🤣 - 1 yıl
Aferin... İste böyle 😀😀
- 1 yıl
Ahahaha 😂😂😂
Bekarlık sultanlık... Hepsi sizin olsun 😀 - 1 yıl
Bence bi psikologa gorun. Yalniz öl insallah pislik. Gorunusundenmi insanlarin degerini olcuyorsunuz. Yuzunde kimbilir ne cirkindir. Yalniz öl
- 1 yıl
Ağzımdan öyle bir kelime çıkmadı ki Uranüs hanım. Siz kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz 😀😀
- 1 yıl
Eriste asli daha bir sinirli. Ne yapsak kızıyor 🤣🤣
- 1 yıl
Soruya verdiğim cevapta öyle bir şey yazıyor mu? Erişte asli ablamizi kızdırmak için yaziyorum onları. Takma bu kadar kafaya Uranüs teyze 🙂
- 1 yıl
Kadınlar beşi bir yerde taarruza geçti 😀😀
- 1 yıl
@Urannsyss evet dedi.
- 1 yıl
Birisi esti, diğeri gürledi 😀😀
- 1 yıl
Dediklerini kulagin duymuyor sanirim (ya da okuyamiyorsun) . Ben senin gorunusunu asagilamadim. Sadece dusuncen yanlis. Insanlar her yasta degerlidir. Sacma sacma kiyaslamalar yaptin. Yuzunu goster * brad pitt misin gorelim
- 1 yıl
Ben meydanı size bırakıyorum. Yaşlıyım ya. Kafam kaldırmıyor böyle şeyleri. Siz devam edin muhabbete 😀
- 1 yıl
Onceki yazdiklarina bi bak... cok cocuksu soylediklerin. Tavrin yasina hic uymuyor. Bence sen haklisin ergenlerle olmalisin, cunku sende bir ergensin 😊
- 1 yıl
Bu zihniyetlede yazdigim sana iltifat olarak gelebilir... nede olsa cocuklugunu yasayamamis bir ergensin dimi
- 1 yıl
Neee... Kulaklarım işitmiyor. Kim dedi kimmm 😀😀😀
Evlen, evlen! Sonra görürsün, ebenin nikahını! Adam seni sevmiyor. Sadece ürkütmemek için dokunmuyor! Bulmuş senin gibi körpe ve cahili. Elinden kaçsın ister mi? Bak cahil, cahil iş yapma! Adam seni, s2ip atmanın hayallerini kuruyor. Bulmuş kızı yaşındakini, kıllandırıp, elinden kaçmasını istermi hiç? Uzak dur! Cahil, cahil işlere girişme! Yaşıtın veya, yaşına yakın erkeklere kıran mı geldi?
72 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklısın ki ya daha az ve öz bir yorum olamazdı
- 1 yıl
Gizli Üye(36-45)1 yılŞimdi 40 lıklar sana bu ilişkinin normal olduğunu ve seni mutlu edeceğini söyleyecek ama bunlar tamamen kandırmaca. Bir arkadaşımın annesi ve babası arasında 10 yaş vardı biri 40 diğeri 50 yaşına geldiğinde boşanma eşiğindeydiler (son durumlarını bilmiyorum). Nedeni ise kadın artık adamı yaşlı ve ici geçmiş buluyordu. Adam evde oturmak isterken kadın o yaşta hayatını yaşamak istiyordu. 10 yaş bile bir kârı kocayı 20 yıl sonra boşandırıyorken 21 yaştan bahsetmek olacak iş değil.
Diğer yandan 40 yaşında bir adam bir ergene bakıyorsa kesinlikle olgun falan değil tam tersi yarım akıllıdır. Kusura bakmayın ama ben kendimden 5 yaş küçük biriyle bile konuşurken çıldırıyorsam 21 yaş küçük biriyle konuşurken kahrımdan ölürüm herhalde. O yaşta biriyle benim ortak konusabilecegim hicbir şey olamaz ( normal bir hemcinsimle normal bir sohbetten bahsediyorum diğer türlüsü zaten olamaz.).
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kızı olacak yaşta olan bir Adam bundan hicap duymuyorsa diyecek bir şey yok.
19 yaşındaki bir kıza ciddi bakması mümkün değil. Evlilik dahi düşünse bile onun gözleri zaten fıldır fıldır herkese bakar. Bu yaştaki genç kızlara bakan insanlara itibar etmeyin
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. 40 yaşındaki adam sana ciddi bakar da arada 21 yaş fark var, sen ileride mutlu olur musun pek sanmıyorum. Yaşın çok ama çok küçük böyle ciddi bir şeye karar vermek için. 25 ve üzeri olsan daha akli selim karar verirdin ama bu yaşlarda böyle radikal karar verenler gelecekte genelde pişman oluyorlar.
30 YorumlaHiç anlayamıyorum böyle kızları, ya adam senin baban deden yaşında sen doğarken onlar 20 30 yaşlarındaydı mesela, ne yapacaksın o yaşta birini denginizi bulun. Bence bu kadar yaş farkı olan ilişkiler sadece cinsellik ya da para üzerine fazla uzun sürmeyen ilişki.
15 Yorumla- 1 yıl
Bunlar akıllanmaz neyse bunun içinde adalet ararız
- 1 yıl
Yorumu güncellemişsin, umarım bunu da görürsün. Sen daha gençsin insanları fazla iyi tanıyamıyorsun 2 yüzlü insanlar çok hayatta, şimdi işini bitirene kadar seni el üstünde tutar sonra dediğin gibi... atar, hele de o yaşta adamın 18 19 yaşındaki bi kıza bakışı hiçte normal olamaz, bu resmen pdfli gibi, görmüyor musun her gün farklı haberler. Evet yaşıtlarıyla beraber olupta ağlayanlar hamile kalanlar çok o da onların seçimi işte karşılıklı olan bişey demekki, ve artık devir böyle herkes çok rahat 😒
Soran1 yılAnnemle tanıştirayım gel diyor ağlıyor yalvarıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılO yaştaki biri ancak seni kullanır. Gençsin, hatta benim gözümde çocuksun o zaten dürüst bir adam olsa seni kendinden uzaklaştırır. Ama o bunu fırsata çevirmeye çalışıyor. Amacı sadece kendi istekleriyle sınırlı ve sen bunu şu an ısrarla reddediyorsun, ama inan ki durum sadece bundan ibaret. Hadi diyelim ki evlendi ne verebilir sana, ya da ne katabilir. Sana tavsiyem uzak dur. Umarım doğru olanı yaparsın.
32 Yorumla
Soran1 yılNiye bir şey veremesin aşk sevgi olunca
Cevap sahibi1 yılAşk ve sevgi mi sadece bir evlilikten beklentin, yalnızca bu kavramlar üzerine mi kurulur evlilikler, inan bu sadece cahil cesareti. Çok büyük aşkla evlenip kaçanların çoğu bin pişman, neden biliyor musun, sevdikleri gözü kapalı güvendikleri adamlar istedikleri haliyle kalmadıkları için. Kocaman bir hayat var önünde, git oku, kendini geliştir. Hayal bile edemeyeceğin şekilde daha güzel aşklar yaşarsın. Senin kendi ayaklarının üzerinde durabilmen, bir adamın gölgesinde hayat sürmekten daha güvenli inan.
Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Baban yasinda bir adamla evlenmekten bahs ediyorsun burada tek derdi hiç kullanılmamış bir kız becermek seni becerip hamile bıraktıktan sonra da ayrılmak olacak ilk işi bu adamın ne kadar hayat tecrübesi vardır seninle neden ciddi baksın şimdi onu düşün
10 Yorumla
1 yılaşkım 19 40 çok kritik yaşlar bence 29 40 olsa olur ama kızın yaşı küçük kız nasıl olgun biri mi ne istediğini biliyor mu yoksa çocuk mu bunlar hep çok ince ince düşünülmeli gözlemlenmeli bakılmalı tabi erkeğe de bakılmalı 19 yaşında ki bir kıza bakabilir mi sokakta mı kalırlar gücü var mı vs
21 Yorumla- 1 yıl
Vay be benim hala şansım varmış ozaman bende kendimi yaşlı hissediyodum bide 🤣🤣
Şimdi kendimce bir yorum olarak kocaman adam senden oturup da gözlerinin o muthiş bakışına gülüşüne yandım diyecek hali yok belki cinsel bir şey ister belkide kullanıp atmak sonuçta yaş farkı da var ama ne kadar güvenilir tartışılır şahsen ciddi bakmak biraz sıkıntılı yaa
00 Yorumla
1 yılŞimdi seni düşüncen nedir bilmiyorum da yaşını hiçbir önemi yok Başta burada yani 40 yaşında adammış 50 yaşında adammış 10 yaşında adammış diye düşünme Hani senin kafan sarıyor mu Sonuçta burada evlilik yapacak sensin yani yaşın da bir önemi yok yasal sınırlar olmak şartı ile yani düşünüyorum Bir düşünür abi niye düşünmesin ki belki de düşünmez takılır ve direk sorun Niye sormuyorsun ki bunu hani niye soramıyorsun evlilikten de bahsedebilir Hani senin yemlemek için direkt sor yani yüzüne
10 Yorumla
1 yıl40 yaşında birisi olarak söylüyorum 19 yaşındaki bir kadın çok kolay manipüle edilebilecek birisidir. Tecrübenin verdiği tavırlarla ile her yalana inandırılabilir. Sevgili olabilir evet ama evlilik konusunda soru işareti doğar bence. Erkeğin işine gelir aslında ama yine de ben bu duruma şüpheli yaklaşıyorum.
00 Yorumla
1 yıl40 yaşına kadar evlenmemiş bu yaştan sonra da evleneceğini sanmıyorum. Dul olsa bile bu yaştan sonra evleneceğini sanmam. Senle yatmak için "zaten evleneceğiz öpüşelim sevişelim" bahanesini öne sürüp gözünü boyayacak. Çok safsın çok...
46 Yorumla- 1 yıl
Çok mantıklı 40 yaşına kadar evlenmemiş senle mi evlenecek
- 1 yıl
İkinize de hak veriyorum ve destekliyorum
- 1 yıl
Alper Gezeravcı'yı kastettiğini sanmıyorum. Kime benzettin bilmiyorum ama desteğin için teşekkürler 😊
Gizli Üye(30-35)1 yılPedofilidir. Miğdesizdir. Arkadaş yaşıtların bitti gidip ne yaşlı pedolara bakıyon sen akıl var mantık var. Büyük yaşı olanı seçeceksende kendine uyguna git baban hatta babandan büyük adamla ne işin var senin? Onunda işine geliyo bunlar tabi. Peki bu zamana kadar hiç mi kız denk gelmedi de evlenmedi.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen sadece kendini kandırıyorsun. Peki madem haklı olduğunu düşünüyorsun neden böyle bir soru açtın? Sende hatalı olduğunu biliyorsun ama inanmamak istiyorsun. İnan bana yaş farkı çok ve adam pekin değil.
Ve ben kıskançlıktan demiyorum bunları sana emin olabilirsin. İnsan aşık olunca gözü görmez bazı şeyleri.
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşlığı okuyunca, neden ciddi bakmasın diyecektim, sonra açıklamayı okuyuncs, vazgeçtim. 19 yaşındaki kız, kızı gibidir. Evlenir mi, evlenmez mi, bilemem, seviyor mu, yoksa ani dürtüler mi, onuda bilemem ama yakışmaz yani. Sen istiyorsan sende de sorun 😅 diyelim ki ikinizde istediniz ilerisi zaten sıkıntı. Adamın şeyi kalkmayacak, sende soğuyup ayrılacaksın. Sonra 40 yaşındaydı benle evlendiğinde diyip, boşanmanı haklı çıkaraksın. Ahh siz kızlar. Allah belanızı versin sizin.
00 Yorumla
1 yılYuh midem bulandı 40 yaşında kart adamın 19 yaşındaki ergen ile ne işi var pardon o adamın tek derdi cinselik bunu düşünmeyecek kadar sa*lak olmayın ya
30 Yorumla
1 yıl19 yaşındaki kızı bulmuş kaçırır mı kart horoz 😂😂😂 bir daha ömründe nerden görücek kaçırmaz ama ürkütmemek için üstüne de düşmüyordur.
33 Yorumla
Soran1 yılYa gerçekten seviyorsa
- 1 yıl
😂😂 gerçekten seviyorsa mı. 19 yaşındaki kıza tabiki ölür. Daha iyisini nerden bulacak
1 yılSakın bak sonra bu öğütleri çok ararsın. Bu ask değil sapıklık senle de evlenmeyecek kendin kariyerinle ilgilen baban yaşında adam çocuk yapsa senin yaşında olurdu bi tane
11 Yorumla- 1 yıl
Seni suçlayan birisi olmamış ki yasitlariyla bunları yaşadılar diye senin yasamatacagib ne malum zaten o adam düzgün karakterli birisi olsa kızı yaşındaki birine bakmaz. Biz senin iyiliğine konuşuyoruz iyi bir şey olsa da onaylardik emin ol herkes kötü konuşuyorsa o şeyi sen de bi sorgulamalisin burada seni kimse tanımıyor kimsenin de senin kötülüğünü isteyecek hali yok
Bu genelde olgunluk sevgiside değil babadan görmediğin sevgiyi şefkati onda görüyorsun baba figürü oynuyor sana ama anlamıyprsun 40 yaş denemek?
Git yaşına göre bul!
40 yaşındaki adam bacağının arasındaki fındığı düşünüyor bir siksem keşke diye
20 Yorumla
1 yılBir güzel ağız tadıyla bakar belki üstüne birde hamile bırakır sonra seni yüz üstü bırakıp çekip gider 😘
10 YorumlaKır yaşına gelmiş bir adamın tecrübesiyle baş edemezsin hep senden bir adım önde olur şimdi cazip gelsede 2 kat yaş farkı var ilerde daha belirgin olucağı için zamanla ne büyük hata yaptıgını anlarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılEvet bakar , en iyi örnek sanırım benim 🤷 aklı başında mantıklı sorumluluk sahibi biri isen bana saygı gösterip değer verip öncelik olarak kabul edersen gönül rahatlığıyla kolundan tutup belediyeye nikah dairesine koşarım 😤👍😺
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok etik bir şey değil bu senin kızın gelse söylese anne biri var 43 yaşında oda 19 yaşında empati yapmak lazım bazı şeylerin mümkünü olmaz unutma her yıl sen o yaş farkı kadar yaşlanacak bunu göz önünde bulundurarak karar ver
00 Yorumla
1 yılCiddi bakıp bakmama durumu yaşa göre belli olmaz karaktere göre belli olur fakat 40 kişinin de bir adam 19 yaşında bir kıza bakıyorsa sapığın önde gidenidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDüşünsene evlendiniz ve 10 yıl sonra sen 29 o 50 yaşında ve sen genç bir kadın olarak fiziki olarak mutlu ve tatmin olamayacağın ihtiyar bir adamın karısı olacaksın ki sonrasında onu aldatma olasılığın %500 olacaktır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin ne isin var 40 yaşında adam ile? Sen 40 oldugunda adam 60 olacak. Dede diye yanında mi gezdireceksin?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok düşük bir ihtimal. Ama olmaz demek de yanlış olur. Ama sen yine de olmaz denilenleri ciddiye al çünkü %99 derdi seni anladım sen
110 Yorumla
Soran1 yılNiye o zaman adam bana evlenelim eşim ol desin
Soran1 yılAma ben eşimi seviyor olursam neden vazgeçsin ki
Soran1 yılNe o zaman ne
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yıl19 yaşında genç bir kadın, 40 yaşındaki adama bakarken midesi bulanmayacaksa eğer, her şey yaşanabilir.
18 Yorumla
Soran1 yılNiye midesi bulansın
- 1 yıl
21 yaşlık bir fark var ya hani?
Soran1 yılOlabilir ahlaksızlık yok
- 1 yıl
Yo ahlaksızlık
Soran1 yılSevilmek ahlaksızlık yani
- 1 yıl
Sen şu an bu yaşındayken doğan bi bebeğe yan gözle bakarsan bu ahlaksızlık tabiki
Soran1 yılBen bebek miyim?
- 1 yıl
şu an sen 20 yaşındayken bebek olan birine 20 yıl sonra da bakman bu ahlaksızlığı değiştirmez
Ben 26 yım sevgilim 39 benzer gibi şahsen ben başka seçeneğim olmadığı için onunlayım yaşlı çirkin adamla olmaz yoksa
25 Yorumla- 1 yıl
Bende 26 yaşındayım 56 yaşında adamla evlendim
- 1 yıl
Evet kötü oluyorum bazen çünkü git gide yaş farkı büyüyor ve enerjimiz bir olmuyor
- 1 yıl
Kızzz ne yaptın tekrardan barışmadınız değil mi?
Evlilik miii :D kızı yaşında. amacı sadece cinsellik için kullanmaktır onun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sana verebileceği bir şey yoksa uzak dur. Hayatını yaşamaya bak, adam tecrübeli ve deneyimlidir diye düşünüyorum. Belki de çok dürüsttür. 20 yıl sonra sen 40 oda 60 yaşında olacak öyle düşün.
00 YorumlaEn ciddi o bakar çünkü artık evlenip düzen kurmak ister sende bir problem görmediği sürece niyeti asla yatak olmaz çünkü insanın yaşı ilerledikçe öncelikleri değişiyor
00 YorumlaKesinlikle olmaz daha 19 yaşındasın Sakın ha adam seni kandırıp kullanıp kullanıp bir köşeye atar geçtiğini heba etme kendi yaşıtlarına yakın olanlarla arkadaşlık kur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBakmasa daha iyi olur. Allahın puhnisi 😄valla midem bulanıyor kızı yaşındakilerle beraber olan adamlar iğrençler. Sübyancılar resmen o insan Ne kadar iyi olabilir onuda düşünüyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. ciddi bakarmı bilmiyorum ama ciddi ciddi evire çevire Si…ker orası gerçek 🤣🤣
30 Yorumla
1 yılAdam sapık net sapık yaş sorun değil evet ama arada 3 ve en fazla 10 yaş fark olsa sorun değil deriz ama bu çığır açmış 40 nerede 19 nerede sen daha doğmadan önce adam 21 yaşında sen 10 yaşındayken bu 31 yaşında ne kadar ürkütücü değil mi
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılyok be evladım.. adam o yaşa kadar neden evlenmemiş? bi arızası vardır bence uzak dur
19 Yorumla- 1 yıl
Bencede bir problem var ama kız cinselliğin zirvesini yaşatmış adama
Soran1 yılCinsellik yaşamadık
- 1 yıl
oral seks çektim dedin ya
Soran1 yılYapmadım. öyle bir sey
- 1 yıl
Özür dilerim 20 yaşında bir kız 65 yaşında erkeğe yapmış onla karıştırdım
- 1 yıl
@Ceren6383 inan öyle dedi kız benim yorumlarda vardır bazı kızlar da yorum yapmış o tek kullanımlıktır diye
Biride tatilde 63 yaşında bir adamla ilkimi yaşadım demişti bana - 1 yıl
@Ceren6383 normalde benimde midem kalkar yaşlı kadına oral yapamam ama parayla bile yaptıran kadınlar var
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılKızı yaşındaki kadına yan gözle bakan adamdan hayır gelmez. Olgun erkek iyidir dedik de cılkını çıkardınız
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Büyük ihtimalle kandırılıyorsun, ciddi olsa bile bu iş seni uzun vadede mutlu etmez.
20 YorumlaYaş farkı fazla düzgün düşünüp karar vermek gerekir. Ciddi bakıp bakmaması karaktere bağlı
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
1 yılYaş farkından dolayı ciddi baksa bile olmaz yani.
Adam 60 yaşında olacak sen 39 .
Bı düşün derim.01 Yorumla- 1 yıl
Zengin mi? Zenginse evlen gitsin.
Ve ahlak yapısı nasıl. Sana manevi ve maddi şeyler verebilir mi?
İnsanlara ve hayvanlara karşı tutumu nasıl.
Bunlar evlilik için önemli şeyler
- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yıl40 yaşına kadar evlenmeyen adamın niyeti sadece takılmaktır genç kız buldum bunla biraz takılıyım diye düşünüyodur
00 Yorumla
1 yılYav saçmalamayın kendinize gelin ya, ne yapacan 40 yaşında kılları beyazlamış adamı, yaşıtlarından bul geç işte.
00 Yorumla
1 yılÇüşş..
Lan ben 25 lik kızlarla uzun muhabbet bile etmiyom. gençler baksın önlerini kapamiim diye. yazık..
00 Yorumla
1 yılGerçekçi olalım lütfen sence olur mu 21 yıl var arada sen doğarken o 21 yaşında ne kadar mantıklı sence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Çok zor... Amacı seni yatağa atmak senle evlenmez..
06 Yorumla
Soran1 yılNeden sevemez mi beni sen 19 yaşındaki bir kızı sevemez misin mesela
- 1 yıl
Sevse ne olacak.. Senin zevk aldığın şeyler farklı onun farklı bir süre idare eder ama sonra yapamaz.. Senle bir kafede el ele oturamaz çekinir.. Millete sevgilim diyemez millet linç eder.. Sen hızlı haraketli yaşarken o daha ağır başlı yaşamak ister.. oooo bir sürü neden var olamaması için.. Tek cazip gelen seksiliğin..
Soran1 yılAçık saçık giyinen bir kız degilim ki ne seksiliği ayrıca bende belki huzuru sakinliği seviyorum
Soran1 yılGençliğimden mi etkilendi yani
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yani şu an ciddi baksa bile daha sonra olmayabilir gibi
02 Yorumla
Soran1 yılNeden ya nedrn
Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı. Bak yiğenim 40 yasında ki bi adam 19 yasındaki bir çocuğa ciddi bakıyorsa bu normal değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılÇok kritik yaşlar ama olabilir bu hayatta ne olacağını kim bilebilir.
20 Yorumla
1 yılBabası yaşndaki adamla ne işi olur o kızın yaw 🤦🏻♀️
12 Yorumla- 1 yıl
Belki babalık yapar 🙄
- 1 yıl
Aşkı Memnu bihter ve adnan 🥴
1 yılOrta yaşlı erkekler genç kızları saf olarak görür ve kullanır evlilik düşünmez
10 YorumlaAdam bakarda kız bakarmi soruyu yanlış sormuşunuz..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır yaşın 27 falan olsa neyse de senden alacağı tek şey cinsellik. Ve evlenseniz bile çok mutsuz olursun
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeni manipüle etmesine izin verme
Gizli Üye(25-29)1 yıl19 yaşında gençliğinin baharında isen 40 yaşındaki adamla ne işin olur ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl43 yaşındayım 25 altı ile ciddi ilişki düşünmem
218 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBaban ile iletişimin nasıl peki senin?
Soran1 yılBabam iyi bir baba
Cevap sahibi1 yılİyi bir baba olması başka
Seninle sağlıklı bir iletişimi olması bambaşka poncik. Ben baban ile olan iletişimini soruyorum
Soran1 yılBabam beni çok seviyor bana karşı çok ilgili bir çok şeyi konuşabiliyoruz onunla
Cevap sahibi1 yılBu çok güzel bir şey senin için
Ama baba eksikliği çekmediğin halde
Baban yanındakilere meyil etmen...
Burada normal olmayan bir şey var işte
Soran1 yılNormal olmayan şey neyniş
Cevap sahibi1 yıl19 yaşındaki kadının
40 yaşındaki adama yatakta teslim olmak istemesi...
Soran1 yılCinsellik benim umurumda bile değil ben onun kalbini iyiliğini seviyorum
Cevap sahibi1 yılHayat senin bebeğim
Soran1 yılBen senin bebeğin değilim.
Cevap sahibi1 yılMemeni yerim
Soran1 yılYa sen kimsin allahın cezası
Soran1 yılKimsinde böyle konuşuyorsun
Cevap sahibi1 yılSakin ol yavrum
Ölümlüsün Ölümlü
Uçma çocuğum..
Soran1 yılŞuna bak ya hem laf atıyorsun hem sakin ol diyorsun sen ölümsüz müsün slk çocuğum diyor birde dengesiz
Cevap sahibi1 yılMemeni tekrar yerim
Soran1 yılAllahın cezası sapık
Cevap sahibi1 yılOlacak bir tarafı yoktu senin işin zaten
Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Baksa ne var adam 60 olacak sen onun şimdiki yaşına gelemeyeceksin sonra ne olacak?
00 YorumlaO aşk değil, adamın taze et sevmesinden kaynaklanıyor
00 YorumlaO aşk değil adamın tamamen taze balık sevdasından kaynaklı bişey
00 Yorumlatabiki evet
fakat insanlar çeşit çeşittir
tanımaya bak
00 Yorumla- Devamını Gör (208)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem