19 yaşında bir kız bu yaştaki bir adamı sevmiş adam çok iyi çok kibar naif merhametli ama kızın sevdiğini bilmiyor birde aynı kurumdalar çevre nasıl karşılar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tamamen o adamın ahlakıyla alakalı bir durum. Evet bu yaştaki bi adam niçin şimdiye kadar evlenmedi? Ya da evlendi de boşandı mi? Bosandiysa sebep neydi? Hiç evlenmediyse, kızlarla mi takılıyor? gönül mü eğlendiriyor? Ya da sadece işinde gücünde olup uygun birini mi bulamadı? İş ahlakı, sosyal ortamı, kültür düzeyi nasıl? Ailesiyle arası nasıl? Bu adam napıyor mesela? Birikim mi yapmış, Evi arabası var mı? Ticaret mi yapıyor? Maddi durumu nasıl? Yoksa para yiyip çarçur mu ediyo? vsvsv
Velhasıl, bu adamı bilmek için iyi tanımak gerek.
02 Yorumla
Soran1 yılGeçmişte beni nişanlısı varmış kız gitmiş kendi arkadaşıyla evlenmiş evi arabası var ailesiyle yaşıyor
- 1 yıl
Öyleyse eğer ciddi olabilir. Ben olsam ve istiyorsam. Onu daha çok tanımak isterdim. Onunla ilgili herseyi öğrenmeye çalışırdım. Bakma sen baziları 34 yaş adamı dede yapmışlar neredeyse ama adam daha çok genç yani. Kendine de bakıyorsa eğer abartılacak bi yaş değil. Uyum olursa aranızda bence gayet de güzel olur. Onu daha çok tanımaya çalış, ailesini, arkadaş ilişkilerini vsvs
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yıl15 yaş fark arada gerçek sevgi varsa sorun olmaz fakat gerçekten sevgi yoksa bir süre sonra sıkıntı olabilir. Normalde iyi anlaştığın biriyse evliliktede anlaşırsın fakat evlilikten beklentilerin yüksekse veya karşı tarafın beklentisi seni aşarsa sıkıntı olur. İyi düşünüp ona göre hareket edin.
02 Yorumla
Soran1 yılBana ihanet etmesin yeter
Cevap sahibi1 yılBiz erkeklerde aldatma olayı sıkıntı 👍 dini olarak zina bilinci varsa ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı hassasiyeti varsa kesinlikle aldatmaz.
Bu adam evlilik yoluna girmek ister hemen. Evlenmeyi düşünmüyorsan yakın zamanda bu adamın vaktini alma. Evlenmek istiyorum konuşayım dersen de bu adamla konuş seni reddetmez. Hızlı bir evlilik yoluna girin uzatmayın. Arada tecrübe farkı var kendini çok kaptırma ayrıca
04 Yorumla
Soran1 yılBende zaten evlenmek istiyorum ama pişman olursun kimse hoş karşılamaz diyor birde hemen çocuk ister mi
Soran1 yılHayır inancıma göre olmaması gerek zaten ama oda bana deli dovane aşık olsun çok değer versin her seyden çok sevsin istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ciddi düşünebilir ama yaş farkı nispeten fazla olduğu için bir süre sonra gecimsizlik olabilir çevresi tarafından normalde karşılanır ama garip bakışlar doğal olarak üzerlerinde olabilir birde bu ergenlikten gelen bir histe olabilir yani bir süre sonra pişman olabilir bu yüzden çok iyi düşünmeli ve ani kararlardan olabildiğince kaçınmalıdır genel olarak yaş farkının çok olduğu ilişkiler çok düşünülerek gerçekleştirilmeli ve mutlaka güvendiği insanlardan fikir alması gerekir
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Öncelikle, aşkın yaşı yoktur derler, değil mi? Yani, duyguların sınır tanımadığı bir dünyadayız 🌍. 34 yaşındaki biri tabii ki ciddi düşünebilir, genellikle oturmuş bir hayatı ve belirli hedefleri vardır. Ama elbette kişiye bağlıdır, herkes aynı değildir.
Aynı kurumda çalışmanız biraz durumları karıştırabilir. Çevre genelde bu tarz ilişkilerde farklı tepkiler verebilir. Bazıları desteklerken, bazıları olumsuz bakabilir. Ama önemli olan sizin hisleriniz ve karşınızdaki kişinin hisleridir. Biraz daha zaman verin ve onu daha iyi tanıyın. Peki, onun sizin hislerinizi öğrenmesini ister misiniz? 😊01 Yorumla- 1 yıl
Nasil yok ya? 34 yasindaki bir Adamin 19 yasindaki bir kizi istemesi resmen pedofili. Sen 19 yasindaki kizinin 34 yasindaki bir adamla evlenmesini kabul edermiydin?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yıldüşünmez hayır
00 Yorumla Seninki sevgi değil! Saplantı ya da hoşlanma. Adam seni yüksek ihtimal umursamayacak. Ya da s2kip, atacak. Ya da en büyük ihtimalle evlenirsiniz. 1-2 seneye ya senin kafaya dank eder. Ya da onun kafasına dank eder. Elinde çocukla, ya da çocuksuz. Ortada kalırsın. 🤷
00 Yorumla
1 yılDüşünebilir ama ciddi ilişki yoluna girince beklentiler enerjiler zaman geçtikçe hatta yıllar geçtikçe tutmaz. O yaşlardaki erkeklerin çoğunda yaş sendromu var onu da belirteyim. Özellikle çocuk için ciddi ilişki isteyeni çok.
02 Yorumla
Soran1 yılAnnemle babam arasında da yaş farkı var ama gayet uyumlar sanki yaşıtlarınızla çok diye düşünüyorsunuz da çok mükemmel ilişkiler kuruyorsunuz da yaş farkı olunca bir b** değişiyor ay kimse sevmesin sevilmesin tamam mı sırf kendi yaşıtın diye gideyim kötü Kaba Saba biriyle evleneyim Yeter ki kendi yaşıtım olsun
- 1 yıl
Şssst sakin🤫🤫
Olmaz demedim olur elbet ama bu faktörleri göz önüne alman için yazdım. Merak etme işim insan iyi bilirim.
- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılAllah aşkına kafayı mi yedin gencecik taze bir genç kızsın 34 yaşındaki herifte ne buldun. Sana kibar davranıyor çünkü s! ekmek istiyor. İstediğini alınca bırakacak. Kendi yaşıtlarına yöbelmeni tavsiye ederim
04 Yorumla
Soran1 yılAma bilmiyor sevdiğimi
- 1 yıl
Yol yakınken vazceg derim
Soran1 yılNeden ya Neden her yaşı büyük olan erkek kullanacak mı ya da kötü mü Kötü insan mı oluyor yani neden vazgeçmek zorundayım Neden beni sevemez bıktım artık yeter ya
- 1 yıl
Peki sen bilirsin umarım pişman olmazsın
1 yıl34 yaşındaki biri ciddi düşünür, özellikle de olgunlaşmışsa. Fakat yaş farkı ve aynı iş ortamında olmanız dedikodulara yol açabilir. Duygularından emin olup, yavaş ilerlemek ve çevreden bağımsız düşünmek en sağlıklısı olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. belirttiğin yaşta evlilkler var ama19 yaş için yaş farkı oldukça büyük görünür ama olmaz diye bir şey yok.. denemeden bilemezsin sonuçta
10 Yorumla
1 yılSeni kabul etmez çocuk gibi görür muhtemelen.
03 Yorumla
Soran1 yılHalbuki bir çok kadından daha güzelim
- 1 yıl
Güzellik görecelidir.
Soran1 yılYaa görecelidir
1 yıl19 yaş çok küçük ben 25 yaşindayım erkek arkadaşım 32 bazen ben bile düşünüyorum fazla mı büyük
00 YorumlaCevreye onem verme onlar herseye karsi zaten
06 Yorumla
Soran1 yılBilmiyor ama sevdiğimi her gün görüyorum onu
Soran1 yılÇok kibar naif o kadar beyefendi ki astlarıyla konuşurken ki hali yok
Soran1 yılNasılll
1 yılYapar yapar bir kenara atar işte.. Sizde ne meraklısınız büyüklerle çıkmaya..
10 Yorumla
1 yılKendine yazık edersin diyecek başka bir şey yok
10 YorumlaBen 34 yaşındayım ve 19 yaşında birine bakmam mesela. Çok saçma
00 Yorumla
1 yılçevreyi boş ver siz bir birinize aşıksanız yaşa bakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBebek bakıcısı olmak istiyorsa çok mantıklı.
12 Yorumla
Soran1 yılNiye bebek bakıcısı olsun Ben ona bebekler gibi bakarım asıl
Cevap sahibi1 yılİkiniz de pişman olursunuz. Yaşlanınca özellikle sen...
Ben de aynı durumdayım ben 26 yaşındayım 56 yaşında ama alkolik bir adamla evlendim çok pişmanım çünkü kafa yapılarız uymuyor o benim babam yaşında benim düşündüğüm düşündüğü çok farklı keşke evlenmeseydim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Bizim yaşıtımız erkeklerden uzak dur seni kullanır atarız
02 Yorumla
Soran1 yılNeden ben hafif kız mıyım
- 1 yıl
Evet hafifsin, hafif olmasan kendi denginde birini bulurdun
1 yılÇevreyi boş ver artık 34 normal yaş gibi görünür. Fakat bu adam hayatı görmüs geçirmiş sevgiyi sadece el tutmaktan ibaret bilmeyebilir sen ise cıvıl cıvılsın onun durgun hayatı sana sıkıcı gelmeyecek mi sence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl15 buyuk bir fark.. adamin canina minnet tabi gozu kapali atlasa yeri de. sende kucuksun
00 Yorumla
1 yılKnk boş ver bence yaslanacak zaten sen daha gençsin Max yaş farkı en fazla 10 olmalı
02 Yorumla
Soran1 yılYa ne alakası var bende yaşlınacam
- 1 yıl
TM da ilerde çocuğun olunca millet aaaa kızım bu senin deden mi desin arada 15 yaş var belirgin farklar vardır olacak yan yana gelince
1 yılsen nasıl düşünürsün
044 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum
- 1 yıl
sevmen geçicidir
ileriye dönük
bir durumun eline geçmesiz - 1 yıl
ailen ne derr
Soran1 yılAnnemle babam arasında da yaş farkı var ve mutlular
- 1 yıl
kaç sene warki
Soran1 yıl7.
- 1 yıl
sizde kaç
Soran1 yıl19 ben oda 34
- 1 yıl
cinsellik yaşadınız mı
Soran1 yılSevgilim ya da eşim değil o onu sevdiğimi bile bilmiyor
- 1 yıl
platonik misiniz
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
adam nsll birisi
Soran1 yılHiç evlenmemiş ailesiyle yaşıyor merhametli kibar naif centilmen bir erkek.
- 1 yıl
sen kadar çekici sade ve düzgün olamaz.. sen bir meleksin unutma
Soran1 yılHiç kimse bir melek değil bende değilim oda hiç kimse ama o çok iyi birisi gerçekten çok iyi
- 1 yıl
olum tenin daha güneş yüzü görmemiş
cennetten inmiş gibi birisin
Soran1 yılTeşekkür ederim ama ben o adamı çok seviyorum hayatımda olmasını istiyorum sevgilim olmasadq
- 1 yıl
sev sev
bir şey diyen yokk
ismin nedir
Soran1 yılİsim söyleyemem günden güne daha dayanılmaz oluyor çünkü her gün onu görüyorum ama hiç bir şey yapamıyorum
- 1 yıl
naşılş çarpıldıbız ki
Soran1 yılYa tanıdıkça sevdim İşte ne yapacağım bana onu söyle
- 1 yıl
ama inan ewlense bu
duyguların hepten ters döner
Soran1 yılYa neden Adam seviyorsa bana değer veriyorsa ben niye pişman olayım çok saçma aşırı saçma
- 1 yıl
bakk acele karar werilmez
ewlilik danışılacak bir karardır
ACELEN NEDİR
Soran1 yılAcele etmiyorum ki zaten ama adamı sevdiğimi söyleyemiyorum söyleyemediğim için içime dert oluyor Anladın mı Belki de reddedecek yanlış anlayacak beni
- 1 yıl
sabır şart
kalbin ilgi bekliyor
boyun kaç
Soran1 yıl1.60 senin
Soran1 yılNe alaka bu soru boyumla dalga gececeksin dimi
- 1 yıl
içimden sormak geçti
dört defa sana meleksin dedim
Soran1 yılÖzür dilerim kusura bakma
- 1 yıl
estağfurullah
kötüye çekme
ama halende
o fikirdeyim
masım duygular - 1 yıl
uyımasana
Soran1 yılUyuyamıyorum
- 1 yıl
neden ana
Soran1 yılDüşünüyorum
- 1 yıl
o kadar da değil
Soran1 yılUyuyamıyorum.
- 1 yıl
mastürbasyon dene uykun gelir
- 1 yıl
uyuyor musun
Soran1 yılOnu düşünerek mi yapayım
- 1 yıl
evet ya da beni
Soran1 yılSen ne alaka
- 1 yıl
yardımcı olmak.
sadece bu
1 yılEvet kizlik bozsun yeter ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKız bı babasına sorsun o cevap verir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSübyancı derler adama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdamın konumu nedir
01 Yorumla
Soran1 yılSubay
Gizli Üye(30-35)1 yılBenım danışanlarm da öyle
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl?
Cevap sahibi1 yılHayranlık duyuolar begenıyolar ama ilişmiyorum
Soran1 yılYa seversen birini
Cevap sahibi1 yılO gozle bakmıorm tehlıkli seyler bunlar
Soran1 yılHiç beğendiğin bir kız olmadı mı peki
Cevap sahibi1 yılGüzeller tabı ama o gözle bakmamayı kendime prensip edındım. Hem baksam sonrası berbat bır hal alır.
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılyas farkı cok maalesef
01 Yorumla
Soran1 yılÇok istiyorum
1 yılSaçmalık
12 Yorumla
Soran1 yılNeden sevmek suc mu
- 1 yıl
Sevgi değildir o yakınlaşma vb başka bişey aklın başına gelince pişman olursun tren kaçar akıllı ol yaşıtlarınla muhattap ol
1 yılYanarsın
010 Yorumla
Soran1 yılSevmek suç mu
- 1 yıl
Git yaşıtlarını sev o yaşta adamı mı sevdin seve seve
Soran1 yılEvet ne yapayım onu sevdim yaşıtını sev deyince sevilmiyor o adam sevgiyi çok hak ediyor
- 1 yıl
O adama vücudun dışında bir şey veremezsin bunu anladığın zaman da çok geç olacak
Soran1 yılNiye sevmesin beni ben sevilmeyecek bir insan mıyım hafif basit değilim niye sevmesin yeter yeter
- 1 yıl
İyi şansını dene adam s2p bırakınca buraya gelip benden 15 yaş büyük sevgilim beni s2p attı diye soru sorma sksnzkz
Soran1 yılO adamın tırnağı bile olamazsın
- 1 yıl
He he kafana s0kim
Soran1 yılÇok çok özel bir subay o eğitimli centilmen yakışıklı zeki
- 1 yıl
Napim bacım allah Allah
1 yılAllah uzun ömür versin p*zevenk
014 Yorumla
Soran1 yılHayatımda hiçbir kadına elde edememiş ezik insan
Soran1 yılHiçbir kadını elde edebilecek paran gücün tipin hiçbir şeyin yok eğitimin yok Ailen yok hiçsin Sen Sıfırsın
Soran1 yılEtkisizsin hiçsin yoksun çöpsün
Soran1 yılHiçbir kadın seni ciddiye almayacak hayatın boyunca
- 1 yıl
Eziğim amg var mı bi itirazın, senin gibiler kro magandalara meze olurken, benim gibilerin yalnız kalması normal..
Soran1 yılCebinde 5 kuruş para yok eğitimin yok tipin yok Ailen yok hiçbir şeyin yok senin olmayacak da
Soran1 yılHahaha kro maganda dediğin insan eğitimli bir türk subayı
Soran1 yılEzik olduğunu kabullenmen güzel
- 1 yıl
Rütbe sevdası işte seninki
- 1 yıl
Hem ezik, hem ayıyım
Soran1 yılEvet aşığım ona zekasına üzerinde üniforması altında makam aracı o kadar çekici yakışıklı ve karizmatik görünüyor ki sevdalanmamak elde değil
Soran1 yılparasız, eğitimsiz ve ailesizsinde aynı zamanda
- 1 yıl
he he sen haklısın he, tüm dünya yalan bi sen doğrusun he
Soran1 yılSenin konuşmaya hakkın yok ezik
1 yılNasıl tanıştınız
06 Yorumla
Soran1 yılAskeriyede
- 1 yıl
Askeriyede mı
Soran1 yılEvet orada görev yapıyor subay bende staj için gittim
- 1 yıl
Onunla bir gelecek mi planlıyorsun evli mi
Soran1 yılEvli ya da dul değil bir nişanlısı olmuş geçmişte oda terk edip gitmiş
- 1 yıl
Onun sana karşı bişey hissettiğini düşünüyormusun
1 yılÇevre hoş karşılamaz o adamın da amacı farklıdır
00 YorumlaDüşünmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uyumlu değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet dusunur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılhemde balıklama atlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 1 yılDüşünür
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçok yaş farkı var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
1 yılDüşünmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBilemeyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılBiraz zor
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı