Zengin , kız ortami çok. her hafta biriyle gezen bir erkek ciddiyete yanaşır mi?
Bir sürü kanka dediği kız arkadaşı var. Hepsiyle geziyor
Bir sürü kanka dediği kız arkadaşı var. Hepsiyle geziyor
Adamın ciddi olmasından çok aradaki yaş farkını sorun etmen gerekiyor. 18 yaş farkı bir kuşak demek farkında mısın? Sen tam kendini bulmuşken 30 lü yaşlarında adam 48 olacak ne verebilecek sana ya da sen ona. Olgun insan demek yaşı büyük demek değil. Olgun seviyorsan yaşıtlarında da bunu bulabilirsin. Ben bu yaşımda 47 yaşındaki adamla yapamadım. Pişman olursun
Erkeğin yaşı karakterini belirtmez.
80 yaşına da gelse hovarda olan hovarda devam eder. Adam olan hep adamdır zaten, para var kadın var ne yapsın adam evliliği.
Yaşı değil burada önemli olan faktör yaşam biçimi. Bu şekilde nerde akşam orda sabah modunda yaşayan biri için ciddiyet zor iş kendini kandırma. Keyifli geceler..
Kızların yorumları içindeki enndogru en gerçekçi olan yorum. 👏👏👏
teşekkürler
Rica ederim saygılar.
Para var kız var niye evlensin ki sahip olacağı her şeye sahip oluyor zaten o yaşa kadar özgür şekilde yaşamış o şekilde alışmış niye evlenip kendini kısıtlasın
40 yasinda kisitlamak kavrami buradaki kullanimla ayni olmuyor yalniz dikkatinizi cekmek isterim
@lucedisophia istediğin kadar dikkat çek. bal gibi kısıtlanmak istemez
Cevap
79Cevap
Duruma bakalım;40 yaşında bir erkek hormonal olarak zirve ve düşüş arasında bir noktada denebilir. Zengin olduğunu, her hafta biriyle takıldığını düşünürsek açıkçası farklı kadınlarla seks yapmak ve son kurşunlarını iyi kullanmak isteyecektir. Profil olarak sexe giden her yol mübahtır kafasında gibi görünüyor. Ciddiyete mi yoksa otel müdavimi mi açıkça anlaşılıyor sanırım.
çok zor ama şöyle olabilir 40 yaşından sonra erkekler geleceğini düşünmeye başlıyor ve bir aile kurmaya sıcak bakıyor yani ama bunu ayırt etmen gerekiyor muhtemelen o adam evlense bile eskisi gibi yaşamaya devam etmek isteyecektir
Ciddi olan erkek yok. Bu hoşlanma, aşk, meşk, sevgi konularında ciddi olan erkek yok. O yüzden kızlar, erkekleri, erkeklerin söylediklerini ciddiye almayı bıraksın bence. Yani en azından ben ciddiye almayı bıraktım.
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
öyle mi
Zengin adam demişsin 40 yaşında ciddi düşünüyor demişsiniz ciddi değil ki seninle konuşsun etrafında çok çevresi kizlar doluysa o sana yaramaz ve gelmez bunu unut bir kere ikincisi kesinlikle öyle yaşlarda bir daha o adamlar ile muhattap olma ve kendini kontrol et üçüncüsü daha gençsin ve bu kadar herşeyi ciddiye alıp durma ve kendi kararına hareket et başkalarına akıl danışma. Dördüncü ve son evlilik için bu kadar acele etme ve kesinlikle kendine göre birini bul bu zenginlerle muhattap olma
Belli bir yaştan sonra ben yaşayacağımı yaşadım artık yuva kurayım diyebilir ama o yuvayı kendinden 18 yaş küçük ergenlikten yeni çıkmış bir kızla değil görüp geçirmiş bir kadınla kurar.
Değişir. Bunun yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Belki de adam istediği gibi birini bulamıyordur. Malum yaş ilerlediği an mantık devreye girer derler.
Pek öyle değil mesela ben 42 yaşındayım ciddi bir ilişki istesem de genel olarak kadınlar ciddi ilişki istemiyorsunuz daha çok sosyal statü kariyer vs vs gibi şeyler on plan da kadinlar için.
@tutkununfrekansı Kariyer illa ki gerekli. Kimse evinde oturan bir eş istemez. Oldu olacak elinize bir de el işi verelim. Örgü örün oturun da evinizde. Parasız evlilik olmaz, olsa bile yürümesi zor. Evi geçindirmek para, kendi ihtiyacı olur insanın. Bu da para. Yarın bir gün çocuk olur. bedava büyümüyor o çocuk. Bunun okulu var, yiyecek-içecek masrafı var, kırtasiye ihtiyacı olanak, kıyafeti var. Bunlar hep para. Haliyle ön planda olması çok normal.
Tabiki çalışan bir erkek olacak öyle tembel miskin miskin olan erkekten bi halt olmaz onu biliyoruz... kariyer derken kast ettiğim şey çalışan erkek değil kadınlar için geçerli olan şey statü yani memur olsun , mudur olsun , şey olsun , gösterişli erkek olsun vs vs gibi şeyler...
@tutkununfrekansı Memur daha kesin bir iş. Çalışma düzeni belli. Hangi kadın olursa olsun ilgi de ister. Yani düşünüyorum da kendimin gündüz eşimin gece çalışması durumunu... Biz ne ara birbirimize zaman ayıracağız? Ayrıca az önce dediğim gibi memuriyet daha kesin bir iş. Özel sektör her an kapı dışarı edebilir veya duyuyorum çevremden. Paranı yarım yamalak verebilir. Devlet öyle değil ama her şeyi düzenli ve maaşın da tıkır tıkır hesabına her ay yatar ki çoğu memur (kendini özelde geliştiren kişileri kastetmiyorum) özelde çalışana göre daha iyi bir maaş alır. Az önce de dediğim gibi hayatına bir şekil verebilmek, geçinebilmek için para önemli.
Bir zamanlar bir çok anne de öyle düşünüp kızını memura vermek için yırtınıp durdu ama malum fetö ve benzeri durumlar da on binlerce memur geri dönmeksizin işinden oldu... demekki aslin da olması gereken şey erkeğin kariyer sahibi olması değil evini işini bilmesidir , istersen inşaat işçisi olsun çalışan insan bir gün dahi boş kalmaz ama ne yazıkki günümüz kızları için beyaz yakalı olması karakterin bile önüne geçmiş durum da...
Bu arada parayla huzur olsaydı çift maaş alan ayda ortalama geliri 10 bin ve üzeri olan çiftler gece gündüz huzur huzur diye sızlanmazdı.
@tutkununfrekansı Memur olan herkes Fetöcü mü? O anne babalar hala aynı düşünüyor. Oku, çalış onca yıl ve git ilk okul mezunu biriyle evlen. Peki bizim onca yıldır eğitim hayatımıza döktüğümüz maddi ve manevi emekler ne olacak? Biz boşuna mı okuduk? Ki zaten ikisinin düşünce yapısı bile farklı işliyor. Çok görüyom eğitim-öğretime seviyesi düşük birinin hanımını evinde oturmak istediğine. Yarın bir gün de işten atılsa özel sektörde çalışan o erkek eş tam bir sefalet iş bulana kadar. Bunu da geçtim. Bir de benim param dlye kafasına kakan erkek de çok.
Nice eğitim öğretimi yüksek bildiğim insanlar var hatta doktor avukat vs... bunlar eşlerinin çalışmasını istemiyor herkesin kendine göre geçerli nedenleri vardır..
Ancak hayat müşterektir bir erkek eşine b3nim paramla yaşıyorsun diyorsa ondan eş olmaz adam da hiç olmaz.
@tutkununfrekansı Şu ana kadar sadece bir arkadaşımın sevgilisi sen boşuna okuyorsun dedi. Ben edebiyat mezunuyum. Arkadaşım da bizim bölümdendi. Arkadaşın sevgilisi de tıp okudu. Tamam, bizim bölümümüzün atanması zor ama imkansız değil. Bunun haricinde de örneğini görmedim. Hatta benim ilk okul mezunu bir sevgilim hiç olmadı. Arkadaşımın birinin oldu ve o da çalışsın istemedi evlenince. Kafasından kurup kurup durdu kıza. En az lise mezunu oldu ki sevgilim onlar bile bana evinde otur kafası yaşadı. Fakat üniversite mezunu olan hiçbir sevgilim otur evinde kafası yaşamadı. Hatta destekledi. Söylediğim gibi benim çevremde üniversite mezunu olup aksini isteyen hiç olmadı. Bunu üniversite altı olan kişilerde gördüm. O yüzden bu kanıya vardım. Çünkü bir değil, iki değil. Ayrıca ben ben kazanıyorum diyen erkeği de çok gördüm lafını etmem deyip bir de üstüne üstlük.
Ona bakarsak atandığı için sevgilisini terk eden sayısızca kadın var , bu konuların cinsiyeti yok önemli olan anlayıştır... ayrıca gelir durumu yeterli ise erkekler eşinin ekstra çalışıp yorulmasını istemez bu kadını 2. Sınıf görmek ya da ev hapsinde yaşatmak değil dır...
Ve dediğim gibi anlayışın eğitim seviyesi ile pek alakası yok daha yakın zaman da haberler de bile pek çok örneğini gördük eğitimli insanların (eş. Sevgili ) kadınlara nasıl seviyesizce muamele yaptığını.
Ama benim görüşüm kadın bir emek verip çaba sarfetmisse tabiki karşılığını da yaşamak ister.
@tutkununfrekansı Haberlerdekiler insan mı? Birini öldüren biri insan mı? Bu sorgulanır.
Ben erkeklerin her zaman emek vermesinin, çalışıp çabalayın atanması taraftarıyım. Oysaki umudunu yitirip ipleri salan çok insan var. İsteyen, gerçekten çabalayan biri atanır. Yeter ki umudunu kaybetmesn. Umudunu kaybeden insan zaten yenilgiyi kabul etmiş bir insan demektir.
Madem o kadar yorulsun istemiyorsa ev işlerinde yardımcı olabilir Buna inanmıyorum.
Hayat müşterektir demiştim.
Selam,
Açıklamada yazdıklarına göre çapkın bir tip. Ve öylelerinin pekte ciddi olacağını düşünmüyorum. Güvenmemelisin hemen. Hatta direk uzak durmalısın.
Kendine iyi bak 🌸
Sen 22 yaşındasın o 40 mı ne kadar mezhebiniz geniş lan
Yani çok iğrenç bir mideye sahipmiş. Nasıl alıyor mideleri ya? 🤮
Samimi erkek yok yaş farketmez seven erkek yok
Soruyu soran kişi de olduğu gibi paraya tapan kadınlara az bile yapıyolar. Her şeyi hak ediyo öyleleri adam zengin olmasa aklına bile getirmez ama zengin olduğu için bahane arıyo baksana olumlu düşünmek için yazık. Bide adamın ortamını biliyo yani göz göre göre işte para köpeği kadın çok
@AfiliYalnızzLıkk adam denmez öyle erkeğe, o da parayla kendi sevgisini şefkatini silmiş. Böyle erkekler türemesin sorun değil.
Öyle erkeğe adam denmezse parası için babası yaşında ki erkeklere bakana da kadın denmez boşversene. Böyle kadınlarda üremesin, dengi dengini bulmuslar işte kendine saygısı olan bi kadın sırf para için babası yaşında ki adama kendini satmaz
@AfiliYalnızzLıkk aynen üremesinler
Bahsettiğin hayatı yaşayan kişi için sen ciddi bir başlangıç olmazsın haaa ama diyorsan ki benim için önemli değil ben anlık ilişkiler yaşayabilirim o zaman başka karar senin tabi.
o kadar fosforlu kizla dolaşan erkek.
kapali dili dönmeyen saf kizla evlenecek
emin olabilirsin.
bu kizi mi almış diye şok yaratacak
daha önce yaşanmıştır.
alacağı kiz mall olcak herkesle iliskiyi kesecek
nasil tavlarim dersen..
sacma gelecek ama sakar sallak cabuk kandirilan kiz rolü yapacaksın..
hayatinda ilk defa yaşamış rolü yani.
aa ben hic deniz görmedim arabaya binmedim vs vs
seni koruma içgüdüsü asik olmasini saglayacak.
tabi sen iki bira icen tip degilsen
40 yaşindaki adam ciddi mi bu kişiden kişiye değişir. Fakat bu ciddilik durumunu kendin için düşünüyorsan bence sıkıntı orda aranizda epey yaş var gibi.
36 yaşındayım belki bir nebze de olsa görüşlerim tutar
Bu yaşıma kadar uzun süreli bir ilişkim olmadı
Yani kader işte karşıma çıkarmadı. bu saatten sonra da çıkarmasın zaten çünkü tüm ciddiyetimi kaybettim.
Sanırım mesaj alınmıştır.
Birinin ciddi olup olmadığını buradan anlayamayız bence. Önemli olan aranızdaki iletişim diye düşünüyorum. Eğer ki bunu konuşabilecek kişilerseniz sormanda bir sakınca yok.
Karakterine bağı ama bisiru kız diyosun :) imkansız ciddi olması şimdi çok afadersin kişinin yapısı gezmeye tizmaya bağlı sabitliyenesin böyle kişileri Cidi bir ilişki imkansiz
Benim de 35 yalında aynı şekilde birisi var. Ama olmaz. ya zamanında çok sevmiştir, hevesimi almıştır herşeyden. Hala da almaya devam ediyordur ama bu. Günlük zevkine bakar sadece. Çünkü hayatından memnundur ve bunun bozulmasını istemez. Çünkü sen olmazsan bir başkası her zaman vardır..
Ciddiyet yaşa bakmiyor maalesef kaç yaşında adamlar ciddiyetsiz bir dünya sacma sapan şekilde yaşıyorlar. Bence ciddiyet karaktere bakıyor
Tabii ki de ciddi olmaz. 40 yaşına gelmiş evli değil gezip tozuyor. Böyle bir insanın haatay karşı ciddiyeti yok sana mı ciddi olacak
Yani 40 yasindaki erkek ciddi olur ama kadinda o yaşlarda olursa
40 yaşından sonra kuduruyorlar diye biliyorum ama.
Hiç evlenmediyse olur belki
Evet 42 yaşındayım ve kuduruyorum bu doğru ama hep öyleydim zaten 🙂🙂
Pek ümit vaadediyor diyemem ama ablacım 22 yaşındasın gözünü seveyim. Neyin peşindesin?
40 yasinda biri daha ciddi olurda bu kadar kiz varsa ozellikle bissuru kiz kankasi vars hic bulasma zararli cikarsin
Buna inananin aklindan şüphe etmek gerekir. Anca kendini mal yerine koyup, zenginliği için yaninda olmak ister.
Olabilir niye olmasın? Ama gününü gün etmeyi tercih ediyorsa evliliğe ikna olması zor olur bence. Belli de olmaz ama , ilişkiye bağlı.
her cicek ten bal almaya alismis o evlense bile zor dikis tutturur bi kisiye sahip olmasini zor becerir
Güvenme derim onlar ciddi yaklaşmayı ciddi insanlardan daha iyi bilebilirler , inanma hemen
Aynen 👌
Yaşam standarti olusmus artık onun. O standartları değiştirmek artık zor olur. Değiştirebilse de belirli zaman sonra arayış içinde olabilirler sıkıntı yaşatabilirler
Kesinlikle
Benim yaşımda ve sosyal bir erkek ciddi bir ilişki için çok seçici olur
Sen secici olsan kac yazar dicemde nese 😂😂😂
Uuu cok kotu konusmuslar bunu beklemiyodum ayip etmissiniz kizlar sizde monoco premsesi degisliniz..
Benimkide sakaydi ego yaptin sandim sorry 😂🖐
Aynisini bende düşündüm kizlar hepsini demişsiniz zaten 😂
Zor. Detayda yazdıklarına bakarsak baya çapkın bir tip.
parayı seviyorsan sen de kankası olabilirsin ama ilerisini düşünme çünkü onun ciddiyete ihtiyacı yok
40 yaşına kadar evlenmemiş adam hayatı ciddiye almamış ilişkiyi hiç ciddiye almaz.
Ciddi mi değil mi kişiye göre değişir. Umarım soruyu kendin için sormuyorsundur
Evet olur ama kişisine göre değiş göreceli bir durum
Yaşıyla değil, yaşantısıyla değerlendirirsen cevabı ortada.
Zengin diye kalbi yok mu ciddi olabilir ama ne kadar sürede sıkılır orası kesin değil sıkılabilir
Para var karı kız var dahane istesinki cidi ilşki istemez
Çocuk sahibi olmak istiyorsa küçük bir ihtimal ciddi düşünür ama çok küçük bir ihtimal
Onu bilmem ama erkek değişim yer geldimi güler de severde.
Evlilikde ciddiyet şakası olmuyor. şu an kadin erkek eş arıyor.
Güvenme uzak ol bu para zenginleri ancak seni kullanir
Ciddi olurmu bilmm ama ona torun yakisir genc kiz degil
Çok mu yakışıklı niye 40 yaşında adamın peşindesin ki zaten
@Feritt35 parası var diye bizde acunun peşinde mi koşalım
Aklımı peynir ekmekle yemedim çok şükür
o kirlenmisi napican sen ya midesiz misin 22 yasındasın bide
beyinsiz değilse olur gerçi hoş ben 40 a yaklaştım hala çocuğum
Olmaz adam alışmış kısıtlamaya gelemez ev aile, çoluk, çocuk sorumluluğu almaz zor gelir
Alakasi yok 42 yaşında olan biriyim , asıl siz kızlar ciddi bir ilişki istemiyorsunuz
adam hayatini yasiyor napacak ciddi iliski diye basini agritacak.. zaten o adamin unutamadigi cok ozel bir kadini vardir
40 yaşında bir erkeği 22 yaşında bir kız neden sorar ki? Baban yaşında malum.
Neden ne varki bunda herkes belli bir kalıp içinde yaşamak zorun da değil
Tabi canım senin gibiler ne mutlu oluyordur o yaşta kızların size bakmasından... Ve evet bir kalıp içine girmek zorunda insanlar çünkü normali bu. Çocuğun yaşında kızlarla ya da baban yaşında erkeklerle takılmak değil.
Neden olmasın demek ki kararını vermiş doymuş herşeye zamanının geldiğini düşünüyor
Belki ciddiyete yanaşır fakat bu durumlar karşısındaki kadını üzebilir o hayatından vazgeçer mi bilmiyorum
Yavrum uzaklaş ordan arkana bile bakma o kankalarına gün vermiştşr otesi sal çarş diye sıraya sokmuş sikiyodur sıra sana gelmeden kaç
22 yaşındaki bir kıza karşı ciddi olacağını sanmam en azından
Hahhaa 40 yasında olupta evlenmediyse bu saatten sonra ne evlenir ne ciddi olur 😂
40 yaşında erkek ciddi olamıyorsa telatabis lideridir
Kardan adam olur, bu tiplerden adam olmaz
Tecrübeyle sabit.
Eee sana da ciddiyim der iki gezer sonra başkasına der ciddiyim diye sana mı kaldı
Herkes ciddi düşünmez yazmış ama bu adam da bir gün evlemeyim karim çocugum ailem olsun der. Bu saatten sonra erkekler düzen sever.
22 yaşındasın 40 yasındaki adamla ne işin var asıl sende cittiyet var mı ilişkide onu sana soralım
Yani kız ortamı çoksa ve zenginse pek ciddi olmaz bence bilemedim
Hem zengin hem de kız çevresi çoksa ciddi olmaz o
Parası varsa çakar geçer
İbretlik tespit
Çok şey bekleme derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?