Tek suçum evli birine deli gibi aşık olmak. Artık herşey bitti acim da bitecek değil mi?

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır çok acı cekiyordum nihayet bugün herşey bitti. Evli biri int. tanistik bana sevgili olalım dedi sonra uzağız dedi vazgeçti ama en son seni istemesem söylerdim demişti. Faceden silmişti ama numaram duruyirdu. Durumlara gonderme yapıyordu ben elveda yazıyordum o gitme yazıyordu. Ben mutsuzum sen mutlu diorum neler cektigimi ne bileceksiniz yazdı. Neyse en son bibbahaneyle yazdım önce yazmadı sonra yazıştık bana uzak dur dedi. Sikintiliyim ben dedi. Sikintilari varmis. Cok üzüldüm tabiki. Madem böyle silseydi numaramı. Neyse birde bna dediki sen durumlarda seni isteyenlere paylaşıyorsun demezmi bu ne şimdi kiskanclikmi? zaten ben evli biriyle olamam ama kınamayın insan sevince çok zor.. bende bu hale düşmek istemezdim. Engellicem artık onu. Kafama takılan benim için vaktini harcama demesi ve durumlara seni isteyenler için atıyordun demesi yani kıskançlık belirtimi? Zaten bitti başlamadan ama ben çok ağladım. Yanı herşey bitti zatrn yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorum uzak durcam zatrn. Sizcebgider ayak kiskanclikmi yoksa hayatına bak demek mi bu durum atma mevzusuna dedikleri?
Güncellemeler
+1 yıl
Seven insan da uzak dururmu? Sizce uzaklastirirmi
Güncellemeler
+1 yıl
Onu hep kıskandım başkalarından bile. oda durumlarabbaskasi içinmi atıyordu şarkılar.. cunkuzbuzaktan sev beni gibi şarkılar ve benim sevdgik şarkıcıları atiyordu
Tek suçum evli birine deli gibi aşık olmak. Artık herşey bitti acim da bitecek değil mi?