Olmuyor yapamıyorum beni hayatından çıkarır çıkarmaz evlenen adamı yıllar geçti unutamıyorum.. hep yazdı kendisini hatırlattı şu an onunla konuşmak nefes almak gibi birşey nasıl olduğunu bilmek yetiyor başka bir beklendim yok Kızları var bazen resmini atıyor çok tatlı ama onu görmek bile canımı acıtıyor küçücük bir bebek oysa belli etmiyorum unutamıyorum yerine kimseyi sevemedim zamanla geçer sandım ama geçmiyor nasıl üstesinden gelirim aklım almıyor hiçbirseyi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlendiği için bu kadar takıyorsun ulaşılmaz olduğu için böylesin zoru seviyorsun. O adam evli olmasaydı böyle olmazdın
Olurdu ben onu çok seviyordum be ilk sevgilimdi herzaman o gittse ben peşinden gittim hep savaştim
Artık vazgeç o evli. Sevgini içinde yaşa bir yuvayı yıkma sakın, yuva yıkanın yuvası olmaz
Yuva yıkmak değil amacım sevgilide değiliz arkadaş kaldık biz olamicagini biliyorum ben böyle kabul ettim ben bir mrbasi Yeter diyecek kadar düştüm
Onu tamamen hayatından sil. Karısı yerine koy kendini eşin eski sevgilisine merhaba diyor ve o kızın eşini sevdiğini biliyorsun kötü bişey değil mi
Benim ağlayarak karısıyla olan resmini beğenmem kötü birşey değil mi anlamıyorum o kadın şu an mutlu benim onların yuvasını yıkmak gibi bir istediğim yok olmadı olamaz hatta o karısıyla gezsin eglensim gülsün derdi tasasi olunca gelsin bana yansın ben bunları yaşadım ya benim canım çıktı sesim çıkmadı ben onunla arkadaş olarak konuşuyorum böyle devam etmicek elbette ondan kopmam lazım ama kopamadım için bu haldeyim
İşte seninle konuşmaması lazım seni geri istese karısını aldatmak istese sen hayır diyebilecek misin yoksa ihanet etmesine izin mi vereceksin
Hayır diyicem dedim de zaten artık biz olamayız ben bunları kaldıramam yuva yikamam dedim ona karısıyla ayrılınca bile kızınız var konuşun helledin dedim gerçekten oda sen evlenene kadar senin yanında olucam gitmicem dedi
Senin bağını kopartman lazım yoksa aldatmaya meğilli bir adam belli
Yok ya değil aslında
Anlattıklarına göre öyle
Evlendiği kadını kendi yerine koyarsan o zaman vazgeçersin. Eğer ondan da vazgeçemiyorsan sen kötü kalpli bi insansın bunu unutma.
Anlamıyorsun hepsi o kadının yerine koy kendini diyor ama bir kez olsun benim yerime kendini koyan yok ilk sevgilin yıllarını verdiğin adam seni hayatından çıkarır çıkarmaz evlense naparsin Allah aşkına elini vicdanını koy öyle konuş ya da şu an sevgilin çok sevdiğin adamın evlendiğini düşünü düşünmesi bile kalbe acı verirken bende en çok yaşamaktan korktuğum şey başıma geldi evlendi şok oldum nefes alamadım ben Aylarca yiyemedim içemedim beni gören herkes evlenmiş dedi yeni Ayrildiniz nasıl olur dedi ben kimseyin yüzüne bakamadım be yinede onu kötü bilmesinler diye çoktan unutmuştum dedim ben ailemin yüzüne bakamadım neler yaşadım bir tek ben birde Allah biliyor ben kaç gece ağlayarak Allah'ım ne olur al onu içimden diye dua ettiğimi siz saniyonuz ki herşey kolay sevdiğin adam evlenince iki günde unutuyorsun onca anılar hayaller geçmiş var özür dilerim yapamadım onu sevmekten utandım günah yaşak gibi geldi bana ama ben engel olmadım herşeyi yaptım başkalarını sevmeye çalışmaktan ben çok yoruldum yalandan birine seni seviyorum demekten anliyormusun benim kalbim kötü olsun ya kötüyüm ben her küfürü hak ediyorum
Sen salaq mısın? Evli ve her şeyden habersiz olan o kadını düşünüceğimizi bu olayda tabiki. Sen bunların farkında olarak kalbine gömmek zorundasın sana düşen bu.
Ben o kadını hep düşündüm karına saygın olsun yazma dedim her defasında ben bencil bir insan değilim amacım yuva yıkmak ta değil dedim ya nasıl olduğunu bilmek yetiyor beklendim olmadı hiçbirzaman bir şekilde hep iletişime geçtik ama ben onu defalarca engelledim oda engelledi ben ona kızmadım mi nefret etmedim mi ya İki hafta ya iki hafta sonra evlendi herşeyi sildi beni geçmişimizi sildi kimse ölüyken başkasını düsunemiyor inan kendimi suçlamaktanda yoruldum ben gidip evli bir adama aşık olmadım ki benim sevdiğim adam evlendi anlamıyorsun çünkü bu durumun içinde olan benim dışardan bakınca öyle görüyoruz anlamaya çalışıyorsunuz ve be anlaşilmamakta. Yoruldum beni anlayın artık diye bağırmak istiyorumm💔
Yaptı mı
Ne alaka herşeyi niye cinselik olarak düşünüyorsunuz
Özür