Evli birini sevmek ondan uzak kalamamak?

Ben bir yerde çalışıyorum ve müdürün gözlerini hep üzerimde hissediyorum bazen göz göze geldiğimiz anlarda oluyor beni izlediğini hissedebiliyorum. Bana ilgisi diğer işcilere göre daha fazla. Bir gün evlilik konusunu açtı evlenmek istemediğimi söyledim nedenini sordu söylemedim ve geçiştirdim ben geçiştirdikten sonra bana senin elinden ne zaman kahve içicem diye sordu ne zaman isterseniz kahvenizi yaparım dedim ama gerçi sen evlenmiceksin ki dedi ben şaşırdım tepki veremedim aradan zaman geçti tabi bakışları yine hep üzerimdeydi 1 sene sonra numaramı işten dolayı vermek zorunda kaldım. Kahve isteyince beni arar ya da mesaj atardı onun dışında konuşmazdık ama bu son zamanlarda ilgisini üzerimde daha çok hissettikçe bende bir şeyler hissetmeye başladım bana bakarken gözlerinin içi parlıyor gülümsüyor ben bazen işe bir şeyler pişirip götürürüm bana akşamında mesaj atardı bir keresinde bir şarkı hediye etmişti mustafa sandaldan jest olsun şarkısıydı. Bir gün benden yine kahve istedi ben yapıp götürdüm kahvesini verip işe dönecekken bana hediye aldığını söyledi kabul etmek istemedim ama zorla verdi çok pahalı güzel kokan bir parfüm almıştı kim kime bu kadar pahalı parfüm alabilir ki diye düşündüm ama elbette mutlu olmuştum yaklaşık 1 hafta aralıklarla konuştuk ve sonunda bana karşı içinde karşı koyamadığı arzularının olduğunu söyledi dizginlemeye çalıştığı ama yapamadığı arzularmış. Çok cazibeli olduğumu dişiliğimin fazla yansıma yaptığını söyledi. Biz konuşmaya devam ettik bu sürede bir gün böyle 10 dakika konuşmak için yüz yüze geldik onun gözlerinin içine baktığımda kaybolup gitmek istedim çünkü çok faza etkilemişti beni biraz konuşup sohbet ettik çok dikkat çekici olduğumu onu etkilediğimi söyledi ama kurulu bir düzenin olduğunu bu düzeni bozmak istemediğini ama benimlede olmak istediğini söyledi tabi bu süreçte yıpranacağımdan ve duygularımın daha farklı noktalara gitmesinden korktuğunu söyledi. Kendimi çok kötü hissettim kafam karıştı bir an ben napıyorum diyip düşünmeye başladım oda bunu fark edip sordu söyledim yanlış yapıyorum dedim yanlışı sen değil ikimiz yapıyoruz ama karşı koyamıyoruz dedi tam o sırada eliyle yüzümü saçlarımı sevip beni öptü o an zaman dursun ve ben hep o anda kalayım istedim. Eve gidecekken yanımda biriyle mesajlaşıyordu eski sevgilisi olduğunu söyledi şaşırdım ve ben o andan çıkıp gerçeklere geri döndüm yanından ayrıldım eve giderken çok düşündüm ve yanlış olduğunu bile bile bu yola devam edemezdim en çok zararı ben alacaktım ben üzülecektim kendime bunu yapamazdım eve geldiğimde yapamıcağımı söyledim oda bana beni sevdiğini ama bu sevgiyi diğer sevgilerin önüne geçiremeyeceğini söyledi doğal olarak ailesi vardı çünkü ben ikinci bir kadın olmayı kendime yakıştıramadım buna son verdim bazen uzaktan sevmelerde güzeldir dedi ve o cümlesi beni daha çok üzdü şu an ondan uzak kalmak beni çok üzüyor konuşmak istiyorum ama bunu yapmamam gerektiğini kendime hatırlatıyorum duygularıma engel olamıyorum

Evli birini sevmek ondan uzak kalamamak?