Ben bir yerde çalışıyorum ve müdürün gözlerini hep üzerimde hissediyorum bazen göz göze geldiğimiz anlarda oluyor beni izlediğini hissedebiliyorum. Bana ilgisi diğer işcilere göre daha fazla. Bir gün evlilik konusunu açtı evlenmek istemediğimi söyledim nedenini sordu söylemedim ve geçiştirdim ben geçiştirdikten sonra bana senin elinden ne zaman kahve içicem diye sordu ne zaman isterseniz kahvenizi yaparım dedim ama gerçi sen evlenmiceksin ki dedi ben şaşırdım tepki veremedim aradan zaman geçti tabi bakışları yine hep üzerimdeydi 1 sene sonra numaramı işten dolayı vermek zorunda kaldım. Kahve isteyince beni arar ya da mesaj atardı onun dışında konuşmazdık ama bu son zamanlarda ilgisini üzerimde daha çok hissettikçe bende bir şeyler hissetmeye başladım bana bakarken gözlerinin içi parlıyor gülümsüyor ben bazen işe bir şeyler pişirip götürürüm bana akşamında mesaj atardı bir keresinde bir şarkı hediye etmişti mustafa sandaldan jest olsun şarkısıydı. Bir gün benden yine kahve istedi ben yapıp götürdüm kahvesini verip işe dönecekken bana hediye aldığını söyledi kabul etmek istemedim ama zorla verdi çok pahalı güzel kokan bir parfüm almıştı kim kime bu kadar pahalı parfüm alabilir ki diye düşündüm ama elbette mutlu olmuştum yaklaşık 1 hafta aralıklarla konuştuk ve sonunda bana karşı içinde karşı koyamadığı arzularının olduğunu söyledi dizginlemeye çalıştığı ama yapamadığı arzularmış. Çok cazibeli olduğumu dişiliğimin fazla yansıma yaptığını söyledi. Biz konuşmaya devam ettik bu sürede bir gün böyle 10 dakika konuşmak için yüz yüze geldik onun gözlerinin içine baktığımda kaybolup gitmek istedim çünkü çok faza etkilemişti beni biraz konuşup sohbet ettik çok dikkat çekici olduğumu onu etkilediğimi söyledi ama kurulu bir düzenin olduğunu bu düzeni bozmak istemediğini ama benimlede olmak istediğini söyledi tabi bu süreçte yıpranacağımdan ve duygularımın daha farklı noktalara gitmesinden korktuğunu söyledi. Kendimi çok kötü hissettim kafam karıştı bir an ben napıyorum diyip düşünmeye başladım oda bunu fark edip sordu söyledim yanlış yapıyorum dedim yanlışı sen değil ikimiz yapıyoruz ama karşı koyamıyoruz dedi tam o sırada eliyle yüzümü saçlarımı sevip beni öptü o an zaman dursun ve ben hep o anda kalayım istedim. Eve gidecekken yanımda biriyle mesajlaşıyordu eski sevgilisi olduğunu söyledi şaşırdım ve ben o andan çıkıp gerçeklere geri döndüm yanından ayrıldım eve giderken çok düşündüm ve yanlış olduğunu bile bile bu yola devam edemezdim en çok zararı ben alacaktım ben üzülecektim kendime bunu yapamazdım eve geldiğimde yapamıcağımı söyledim oda bana beni sevdiğini ama bu sevgiyi diğer sevgilerin önüne geçiremeyeceğini söyledi doğal olarak ailesi vardı çünkü ben ikinci bir kadın olmayı kendime yakıştıramadım buna son verdim bazen uzaktan sevmelerde güzeldir dedi ve o cümlesi beni daha çok üzdü şu an ondan uzak kalmak beni çok üzüyor konuşmak istiyorum ama bunu yapmamam gerektiğini kendime hatırlatıyorum duygularıma engel olamıyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Duygularınla hareket etme, şimdilik mutlu olursun sma daha ileriki zamanlarda insn çok pişman olacaksın o yüzden üzülme de hiçde kafana tskma, bunhayarbsenğn hayatındöylröinsanlar için hayatını mahvetmeye fağmezmo seninle sadece seks için beraber olmak istiyor, kendini kullandırtma hiç bir zaman
Ayrı Kalmak zorunda bu kadar uzun yazacağınakendine anlat ve uzak kal. Yapma yapma
Kendime bunu her saniye hatırlatıyorum ondan uzak kalmaya çalışıyorum çünkü yanlış olduğunu biliyorum ama bazen elimde olmuyor kendimi yönetemiyorum
Yapma neyi yönetemiyorsun konuşurken kelimeleri seçerken ona izin verirken yönet. Sonra yönetemiyorum. Uzak kalmaya çalışırken bile onu düşünüyorsun
Bu kadar sert olmasan mı acaba herşeyin farkında olduğum için zaten buna bir son verdim ona belli etmesem bile kendi içimden atamıyorum
Bak herkesin başına gelebilir, gelmez dersin gelir. Ama bu hatayı bile bile edebiyata oyle bir dökmüşsun ki her anına anlam katmissin kafanda öyle güzel kelimeler seçmişsin ki şimdi sanki her şey o gibi davranıyorsun. Onun için kullandığın bu kelimelere yaşadığın duyguya yazık. Senin ilişkiden beklentin bu mu ikinci kadın olup, kapının önüne koyulmak. Kusura bakma biraz sert şeyler duymalısın.
Çok duygusal biriyim sadece o değil ben birisine çok fazla anlam yükleyen biriyim niye bu duruma düştüm neden bunu hep sorguluyorum zaten kendime hatırlatıyorum aynaya baktığımda sen bunları haketmiyorsun ki diyorum düşünüyorum herşeyin farkında olduğum için ondan uzak kalıyorum konuşmuyorum ama içimdende atamıyorum işte tam bu noktada ben ne yapıcağımı bilmiyorum
Bir anda söküp atamazsın bunu düşündükçe daha da bağlanırsın, o bunu herkese yapıyor sen gelip gecicisin bu zamanla geçecek buna inan buna güven. Sabırla kurtulmaya çalış düşünme.
şu an tek yaptığım şey uzak kalmak ve içimdeki bu şeyden kurtulmaya çalışmak ama anlamıyorum ben neden bu kadar tutuklu kaldım imkansız olduğu için mi bana cazip geliyor
Sende etkilenmiş gibisin belki yaşamak istediğin bir dyygu heyecan arzyyu bedeninde hissediyorsun
Zaman gelip geçiyor yaşa doyasıya ama şunu unutma seni metres olarak görüyor olabilir
Ben bunu kendime yakıştıramadığım için son verdim zaten iş dışında artık konuşmuyoruz diyalog kurmuyoruz bu kadar etkilenmiş olmamı anlamıyorum sadece
Detaylı konuşmak ister misin
burada misin
Yasak ve imkansız olduğu için sana her şey güzel geliyo şu anda ama sonu yok
Engel ol ve kendini düşün
Güzel yazmışsın. Beğendim.
İşinden de değerinden de olman an meselesi
Yaşlar kaç onu istiyor musun
İçten içe evet ama mantıklı olanı yapmak zorundayım aramızdaki yaş farkıda malum zaten ben 27 yaşındayım o 42 felan yaşınıda göstermiyor dahada genç duruyor bakımlı özen gösteriyor kendine
Sen bakire misin onun sana ilgisi var mı
İki sorunada evet
Sen aşıksın ona onu istiyor musun aşık edelim mi köpeğin olsun mu kapında
İttikçe çeker
Meselaa
Yasak olmamalı dersin ondan gidemezsin
İmkansız olduğu için mi bana bu kadar cazip geliyor bilmiyorum
Yakınlık oldu mu
Sadece 10 dakika yalnız kalabildik tek bir öpücük onun dışında hiç bir şey olmadı sadece sohbet ettik
Tek öpücük mü daha da baglandın demi tkop et istersen konusuruz