Eşinizin babası çok önce ölmüş ve eşinizde sizle yaşamasını istiyor bir süre değil ama ölene kadar tepkiniz ne olurdu?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Eşimin aklı hep annesinde olacaksa , sürekli onu düşündüğü için mutsuz göreceksem onu bazı olanakları sağlayıp bizle birlikte yaşamasını kabul ederdim. Kızından ayrılamıyorsa , hasta ise evladından kızından başka kim bakar ! Şu var ki aynı evde yaşanacaksa huzursuzluk yaratacak şeylerin önceden önlemi alınmalı. Eşimin annesiyle yaşayacaksak yani evliliğe 3 kişi başlayacaksak ona göre büyük bir ev tutmak gerekir 3+1 ' den kesinlikle büyük olmalı. Bu yazdığım şeyleri sağlarsam eşim ben ve annesi aynı evde kalabiliriz bir de işin düşünce boyutuyla bakarsak "benim annem aynı durumda olsa sen birlikte yaşamayı kabul eder miydin" diye sorar en içten doğru cevabı alırdım. Eşiminde benim anneme iyi gözle bakmasını isterim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim için annem ya da kaynanam farketmez bana insan gibi davranırsa başımın üstünde yeri var
En İyi Cevaplar
Kisi ne ekerse onu bicer. Esimin annesi benim annemdir. Allah rizkini yollar. Verecegim bir tabak yemek bir odadir. Kurban olsun kaynanama. Zaten her yanimiz israf dolu.
36 Yorumla
Soran+1 yılAyy ne güzel dediniz :):)
Soran+1 yılBen bahsettim annemde olsa kaynanam da olsa bana insan gibi davrandığı sürece başımın üstünde yeri var
+1 yılşimdi olay şöylede düşünülebilir mesela benim kocam annesini getirmiş olsa yaşamak istese ben bir kere kaynanemla olmak istemedim bir zaman sonra bunalır insan ben istemediğimi başkasınada yaptıramam eğer istemezse ona saygı duyarım çünkü bende istemem kaynanamı mecbur olmadğım sürece (hasta vs.) ama yalnz kalmasın diyorsan yakın bir ev tutarsın ihtiyaçlarını alırsın yemeğini birlikte yersin falan ama kalmak ayrı olur anca böyle olur canım..
08 Yorumla
Soran+1 yılAma hiçbişeye karışmıyo ve yalnız kalamıyo
- +1 yıl
ama gülüm iki taraftan düşünmek lazım anne ile konuşmak lazım ya da yalnız olan yakınıyla kalsın birlikte
Soran+1 yılBaşka yakını yok
- +1 yıl
eşi razıysa olur o zaman ben olsam razı olmam kaynanam için
Soran+1 yılBen kaynanama razı olurum fitne fesat değilse eğer
- +1 yıl
Ben olmam canim cunku cogunu gordum cok iyiler aralari ve kaynana bir sure sonra iyi olan aralari bozuluyo akrabadan uzak olcaksin biraz iyu olmak istiyorsan ben istemzdim
- +1 yıl
aynen benim yazdığımı yazmışsın:)
- +1 yıl
:) :)
Bence olmaz ilk başlarda tamam desen bile sonradan sıkılmaya başlarsın. İnsan yalnız kalmak istiyor ne bileyim birlikte biyerlere gitmek istiyor. Başbaşa biyere gidemezsin o bişey demese bile ayıp olur. Kendine bakamayacak durumdaysa kendi annen sanıp mecbur kabul ediceksin ama durumu iyise ayrı evler daha iyi birbirinizin kalbinide kırmamış olursunuz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
87Cevap
her ne olursa olsun her kim olursa olsun eğer ihtiyaçlı biriyse yardım edilmeli sana kötü davransa bile geçmişte her şeye karışacak olsa bile sabredilmeli kalbin zamanında kırılmış olabilir eğer kalbini kıran sana düştüyse bileceksin ki o an cezasını ödüyor! gönül al kalbini okşa ki evde huzur bereket olsun kim bilir eşinin de ne kadar hoşuna gider ama gerçekten bir eş ise !! Müslüman dediğin yardım etmeli belki çok Müslim değilim ama gönül bağım iyidir başımın tacıdır anadır yardır ayırmam gelsin ebediyete kadar kalsın nasıl olsa bir gün buradan yok olup gidecez :) saygılar...
00 YorumlaHiç bir sıkıntı olmaz.. sofraya bir tabak daha derim rabbim rıskınıda sabrınıda verir.. büyükler her zaman lazım başımıza..
Yorumları okudumda ; Cinsellikle ya da dırdır meselesiyle ilgili bazı şeylerden bahsedilmiş, bence kendin düzgün insansan karşındakide o dur.. Cinsellik meseleside ; Büyükler zaten bizden önce herşeyin usülünü adabını düşünür.. hatta ben inanıyorum ki kayınvalidem rahatsız olmamızdan endişe edecektir... Kendi adıma konuşuyorum onu böyle bir külfetin altına sokmamak için ne mümkünse yaparım.
Neticede Annem diyeceğim insan. Ben öyle laf olsun diye kimseye anne demem.12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel söyledin
Ekonomik ve saglik durumuna bagli.. yorumlara bakiyorumda baylar ve bayanlar oyle acaip yorumlar yapmişsiniz ki yazik gercekten. Yarin bir gün sizin evlatlarinizinda bu sekilde duşundügünu varsayin!!! Keyfi olark kaliyorsa amenna haklisiniz fakat sagligi veya ekonomik durumu kötu ise ne olacak esinizin anne babasini baskasina muhtac mi ediceksiniz? Azcik o kisilerin yerinde oldugunuzu dusunun oyle cevap verin.. bir tanesi gitsin bir kosede gebersin diyo cidden yazik. Basim ustunde yeri var diyenlere boyle dusundukleri icin tesekkur ederim..
03 Yorumla
Soran+1 yılOmu diyen hanfendinin bir sebebi vardır elbet yalnızlktan korkuyo
Soran+1 yılOnun ne yaşadığını bilemeyiz ama
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O zaman o kişi kaynanasını sevmiyor derim kabullenmeyen!
benim annem yatalak ne yani eşim istemedi için annemi çöpe mı atım?
beni bunca yaşa getirmiş doğum da sancı çekmiş ve ben eşim için mi vaz gecmem gerekir vallaha o zaman eşimi boşarım daha iyi!
kaynanam zaten yanlız yaşasa eşimin haberi olmadı halde yanıma getiririm sonuçta oda annem dir yani ailemin bir parçası yani o bile yatalak olsa başımın üstünde yeri var!02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel demişsin ya :)
- +1 yıl
Öyle ama ne demişler cennet kapısı annelerin ayaklarinda dır.
Ama sanırım bir erkek söylemedimi beğenmedi
çünkü kendisi daha olgun olmadini düşünüyorum.
Çoğunuz maden genclinize güveniyorsunuz merak etmeyin zaman çabuk geçiyor benim yaşıma gelin o zaman düşünceniz olgunca olur.
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. her kim olursa olsun aile büyüklemize sahip çıkmak hepimizin görevi. onlarasahip çıkmamız. aslında yaşlılarda çocuklarının yanında çok fazla rahat edemezler. çok yakınınızda ayrı bir ayarlanabilir belki. ancak saglık durumu ve ekonomik şartlarıdagöz önünde bulundurmak şart. en önemli konuda şu yarın birz aynı duruma düşersek neyaparız
06 Yorumla
Soran+1 yılKadın kendi istemiyo ama eşin kalmasında ısrar ediyo
Soran+1 yılYalnız kalmasını istemiyo eşin
Soran+1 yılEşin bırakmam asla illa kalcak derse
ben kabul ediyormuyum bunu? kabul ediyorsam anne ya da ben kiradamıyım? annenin oturduğumu yoksa benim oturduğum muhittemi kalınacak? cinsel ihtiyaçlar için uygun zaman bulunacakmı? (ikinizin olduğu zamanlardaki açık seçik kurlar bitecek) çocuk varmı? kendimden söylemem gerekirse ben onun oturduğu muhite giderim arkadaşlarından ayrılmaması için arkadaşalrı yoksa oda farklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılFazla yaşlı değilse ayrı yerde de kalarak sürekli ilgilenilebilir ama yaşlıysa hayır bizde kalmasın demek için biraz vicdansız olmak lazım. Geniş büyük bir evde, karı kocaya fazla karışmasına müsade etmeyecek şekilde gayet de sorun etmeden bu durumdan rahatsızlık duymadan yaşanabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eşimin anne babasına sahip çıkmıyacaksam, eşim benim anneme babama sahip çıkmıyacaksa neden evleniyoruz.
Kabul ederim fakat benim evimde benim sözüm gecer, once eşimi uyarırım annesini uyarması konusunda herşeye karısmasın diye. Kendi annemde olsa karıştırtmam kendime.
Onun dışında kabul etmem için eşimin benim anneme babama karsı olan tavırları davranışlarıda onemli sürekli annemi babamı sikayet eden birinin annesini kabul edeceğimi zannetmiyorum.11 Yorumla
Soran+1 yılHyr çok ii biri
+1 yılHerkes kabul ederim demiş neredeyse. Ulan ne kadar iki yüzlü insanlarsınız. Bir ay durur anlarım, bir kaç ay durur anlarım, belli bir süreden sonra evin düzeni bozulur. Hastalığı falan yoksa yalnız kalsın, ne yani yalnız kalınca bir şey mi olacak? Herhangi bir hastalığı yoksa, keyfi yere kalacaksa asla kabul etmem. Belli bir süreden illa evin içindeki olaylara karışacak.
012 Yorumla
Soran+1 yılHyr çok ii biri ağzı var dili yok ve yalnız kalamıyo
- +1 yıl
Senin annen olduğu için öyle görüyor olabilirsin. Fakat belli bir süreden sonra illa karışmaya başlayacak evin içinde ki olaylara. Evin huzuru pek fazla kalmaz. He hastalığı varsa o zaman bir şey diyemem. Hasta kadının zaten tek başına kalmasını istemem, fakat diğer türlü keyfi içinde istemem. Kabul ederim diyenlerin çoğu yalan söylüyor inanma, onlar burada taktıkları maskelerle yazıyorlar.
Soran+1 yılAma yalnız kalamıyo korkuyo
- +1 yıl
Alışması lazım ama sonuçta sen ister miydin böyle bir şeyi gerçekten? Damadın annesi sizde hep kalsaydı belli bir süreden sonra bir bakışı bile seni rahatsız etmeye başlardı. Etmezdi deme eder gerçekten, çevremde böyle çok olay gördüm. Yakınlardan ev tutma şansınız varsa ev tutun iyi olur o zaman
Soran+1 yılBen içim farketmez annemde olsa kaynanamda olsa insan gibi davrandığı sürece başımın üstünde yeri var
- +1 yıl
O zaman yanınızda kalsın bir süre rahatsız ederse eşini bu durum annenle konuşursun.
Soran+1 yılBen evli değilim 6-7 sene sonrasını düşünüyorum
- +1 yıl
O zaman evlenirken eşine danış ya da o süreye kadar anneni alıştırırsın.
Soran+1 yılAnnem yalnız kalabilir ama kalmasını ben istemem
- +1 yıl
Eşin olacak kişi istemezse mecbur isteyeceksin.
Soran+1 yılAnnem için kimseyi karşıma almam istemezse kapı orda
- +1 yıl
Şimdi ortada hol yok yumurta yok böyle konuşmak kolay. Annenle kendinin turşusunu kurar oturursunuz artık. İyi geceler, çocukça cevaplar yazdın son kısımlarda.
+1 yılburadan büyük konuşmak istemiyorum ama şöylede bir durum var mesela kızın annesi bizde kalırsa herkes yorum yapar hanımköylü oldu gibisinee.. bizi terketti onlara yanastı gıbısıne düşün.. ayrıca seks olarakta bazı fantazilerde sıkıntı olabilir :)
016 Yorumla
Soran+1 yılYatak odasında yaparsın illa ortadamı yapcan
- +1 yıl
canım hep yatak odasında olur mu.. nerede yakalarsam orada yapmak isterim... mesela sen bulasık yıkarken esının arkandan senınle oynasmasını istemez misin... bence hayır demezsin :)
Soran+1 yılBilmiyorum evli değilim 6-7 sene sonrası için sormuştum
- +1 yıl
bende evli değilim ama erkek olarak hayal ediyorum... dusta fantazıler sesler felan zor ıs yaa.. en azından 1 sene kalmasında ben bıraz hızımı keseyım yoksa sıkıntı olur :)
Soran+1 yılŞimdiden bunları mı düşünüyosun ya bu erkek milletinin hepsi azmış
- +1 yıl
yaa siz kızlarıda anlamıyorum. yok kendinizi eşinize saklayın.. onunla doya doya yaşarsınız.. saga sola gıtmeyın felan.. ee 24 sene bekle... sonra esınle fantazı kur esınle dıyorum.. onada sonra sımdıden fantazı mı kuruyon de... fantazı olmayıncada çok sıradan seks hayatımız var dıye laf edıyorsunuz ne yapalım bız canım? sapık felan degılım ama hormonlarım artık patlayacak durumda..
Soran+1 yılKaç yaşındasın ki ya
- +1 yıl
24 canım sen?
Soran+1 yılOn sekiz
- +1 yıl
nasıl peki tecrüben var mı senin
Soran+1 yılNe tecrübesi be
- +1 yıl
sey yanı bızım gıbı kendını esıne saklayan tıplerden mısın... cok garıbsedınya benım esımle fantezı kurmamı..
Soran+1 yılEvt öyleyim öylede kalucam inş garipsemedim aslında eşin sonuçta ama şimdiden düşünüyor olman garip gibi
- +1 yıl
eee evlenince hiç düşünmekle zaman kaybetmeyelim sürekli icraat olsun istiyorum :) bakireliğini bozma dikkat et...
Soran+1 yılÇok süratlisin sen de teşekkürler dikkat ederm ama evlenmeden önce yapıcamı sanmam şimdiki kızlar gibi geniş değilim pek :)
- +1 yıl
yanlış anlamazsan eklersen arada sohbet etmek ısterım saygı cercevesınde..:) 18 yasında mınık hanım bır arkadasım olsun :) ve de bu sıtedekı ılk arkadasım olacak :) arkadas eklemede bıle bu bakırelıgı koruyorum :D
Sonuna kadar sahip çıkarım. Kızı namusumdur annesi anamdır.
25 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel :):)
Soran+1 yılÇoğu kişi karşı hepsini ikna etmeye çalışıyorum :)
+1 yılTabiki hayır ama bizde kalması sürekli olursa hem annemiz için hemde bizim için sıkıntılı olacağından annemize yakında bir ev tutarız. Canı sıkıldıkça gelir. Tüm ihtiyaçlarını da biz karşılarız. Sorun çözülmüş olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnız yaşamaktan korkuyosa ya da eşin istemezse annemi bırakmam diye
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Alırım bir villa, tutarım bir hizmetçi, alırım bir otomobil, tutarım bir şoför, ayrı evde oturturum neden aynı evde otursun bizimle? Sıkılır kadıncağız
05 Yorumla
Soran+1 yılHyr eşin yalnız bırakmam illa bizde kalcak diyo
Soran+1 yılSen bilirsin kapı orda derse ve çocuk var
Soran+1 yılHahhah :D:D
+1 yılMisal öyle bir durumdaysam eyvallah ederim sonuçta annem elini öptüğüm insandır der aileme katarım :)) gelsin buyursun evimize bereket gelir hem yani..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel dedin :)
- +1 yıl
Ya doğru olan.. Eşimin annesi zaten yalnız bırakılmamalı babam vefat etmiş başı saolsun hemen evimize davet ederim bir oda açarım, genel yardım ihtiyaçlarını karşılarım bu benim eşim ve annem herşeyi yaparım geçimim iyiyse çok şükür derim ve dediğim gibi bereket iyi bişey.
+1 yılgercekten hos mu hayır degıl ozelın olmuyor esını kucaklayıp oturma odasında sıkıstıramıyosun ama maddı durumu yoksa kadının yanlız kalamıyo kendını idame ettırmıyosa mecbur kabul edıcen elden ne gelır ınsanlık bunu gerektırır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınım istiyorsa neden olmasın..
Kayınvalidenin oturduğu dairenin alt katındaki daireye taşınırız; olur biter..
Çoluk çocuk anneanne ile beraber büyür hem..02 Yorumla
Soran+1 yılAynı dairede olsanız olmaz mı hem masrafta azalır
- +1 yıl
O olmaz işte..
Evin içine ev kuramam..
ne karşı çıkıcam babam ölmüş annem yanımızda yaşamak istiyor ve ben hayır diyicem? deli misin sen :P? tabikide beraber yaşar gideriz hiç önemli değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama beyler karşı çıkıyo
+1 yılyani onun mutlu olması için her şeyi yaparım ama fantezi hayallerim suya düşer ona üzülürüm bir tek, bir de rahat konuşamam o da var :/ istemem ama belli de etmem istemediğimi, olur derim
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim için katlanırım diyosun
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Annenin bakıma ihtiyacı varsa olur tabii.. Diğer durumda da uyumlu ve akıllı biriyse kabul ederdim. Değilse istemezdim.
08 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlıktan korkuyo
Soran+1 yılEvli değilim ben 6-7 sene sonrası için soruyorum
Soran+1 yılAnnemin anlaşamadığı yoktur sorun çıkarmaz hiç
Soran+1 yılNe diyon be sen evliymişsin zaten
Aileye karışmayacaksa sanırım kabul edebilirim. Birazda kendi ailemin nasıl bakacağı ile ilgili aslında.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok karışmıcak çok ii birisi
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. eşimi çok seviyorsam kabul ederim ama şöylede bişey var eşimi bana karşı doldurursa fesatlık yaparsa diye düşünür bir yöndende istemem.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok çok iyi biriyse sizi oğlu gibi severse?
Soran+1 yılYa rahat olmazsın ama kadın eşini tek başına çok zor şartlarda babasız büyütmüş hem eşinde çalışırsa yemek falanda yapar
+1 yıl:)
Sormak saçma bunu kabul etmeyen koca veya kadın ileride sen yani ben hastalandığımda bakabilecek mi?
SANMIYORUM.
Aile büyükleri önde gelir, ne kadar huysuz olurlarsa olsun.00 Yorumla
+1 yılbelli süre aralıklarla olabilir ama sürekli olmaz gibime geliyor , hoş ben bu soruyu neden cevap veriyorsam benim başıma böyle birşey gelmeyeceği için.
011 Yorumla
Soran+1 yılHyr hep kalıcak
- +1 yıl
ee o zaman 1 hafta tatile çıktınız , sizinle mi gelecek?
Soran+1 yılGelsin nolcak o da gezer hem
- +1 yıl
senin işin zor , kolay gelsin sana. Sen eşinle özel bir anı paylaşamayacaksan neden evleniyorsun ki?
Soran+1 yılNapim annemi sokağa mı atim
- +1 yıl
bana neden kızıyorsun ki , ben doğruları söylüyorum diye bağırıyorsan bağır ama bu gerçeğe değiştirmeyecek arkadaşım ( eğer arkadaşım dememden hoşlanmadıysan da çok özür dilerim gerçekten ) ayrıca sokağa at diyen yok ki. özür dileyerek soruyorum erkek arkadaşın var mı?
Soran+1 yılBağırmadımda kızmadım da ayrıca var
- +1 yıl
Bize soracağına bende bu soruyu ona sormalısın ben seni anlamaya çalışıyorum ama o zaman sizin özeliniz vs kalmayacak bu içten içe senin bile zaman zaman hoşuna gitmeyecek eşine dahi acıyacaksın bir zaman gelecek.
Soran+1 yılÖnce beylerin genel olarak düşüncesini almak istemiştim
- +1 yıl
Yardımcı olmak gerçekten zor bu konuda sana , yaşamadan kimse söyleyemez bunun cevabı kardeşim , yaş aralığına bakarak kardeşim dedim l
Soran+1 yılPeki yorumlar için teşekkür ii geceler :)
Ya duygusala is kalırsa yazik tabi yasasin dersin esinin annesi ama erkek yine rahat olamaz mesela ben evde boxerla dolasiyorum boyle bir keefim olmicak kadinin olmesini bekliceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılNapim o da annem yalnız kalamıyo
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Kendi evi olup da evini kiraya verip yanımıza gelmesini pek doğru bulmam. Kiradaysa alabilirim ama kendi evi varsa bence kendi evinde kalmalı, ama çok sık ziyareti de ihmal etmem
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi evi yok kirada
Eger bakıma ihtiyacı varsa başımın üstünde yeri var anneanneme bir dayim dan. Daha çok baktık babamda bu durumdan şikayetçi olmadı tercih meselesi kimi ister kimi istemez
04 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlıktan korkuyo
Soran+1 yılÇok ii birisi
+1 yılVallahi benim için sorun olmaz ama yaşasın onun annesi benim annem sayılır fakat geceleri veya gündüz şeyyapasımız gelse ayıp olur büyük ihtimalle bizim sokakta veya aynı apartmanda ev tutardım
111 Yorumla
Soran+1 yılHyr illada bizim evde kalcak masrafa gerek yok derse
- +1 yıl
O zaman en dip odaya yerleştirirz annesini şey yaparkende karımın ağzını bantlarım ne yapıyım yani :D
Soran+1 yılOlmaz bantlayınca dudaklarım acır derse
- +1 yıl
Ozaman senin anan inleme sesini duysun derim ne kadar olumsuz düşünüyon ya :D
Soran+1 yılOlumsuz düşünmüyorum tepkileri ölçüyorum :)
- +1 yıl
Ölç bakalım vallahi bana annesi birşey demez kızına der az uçkurunuza sahip çıkın der karım değil mi istediği zaman yaparım yani beklememiz gerekirsede beklerim fakat ömür boyu annesinede bakarımda 1-2 hafta tutarım kendımı
Soran+1 yılYok öyle bişi demez
- +1 yıl
Demezse sıkıntı yok başımın üstünde yeri var
Soran+1 yılDemez heralde duysada çaktırmaz mahrem diye bişi var ağzı var dili yok kadının
- +1 yıl
Hiç hiç hiç hiç problem olmaz Öyle anaya can gurban gelsin ev onun
Soran+1 yılHahhah ne güzel :)
+1 yılonunla iyi anlaşıyorsam beni seviyorsa özel hayata karışılmayacağını biliyorsa bunlar aile kendi kararlarını alırlar takılırlarsa gelip herhalde sorarlar mantığındaysa başımın üstünde yeri var. ama tam bir kaynanaysa hemen koca aramaya başlardım :D
021 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine mi koca arıyon hahhah :):)
- +1 yıl
eşime arıcak halim yok :D kendi kafamda benm mantığımda cici kayınpeder bulurum ki tasmasını kısa tutsun kaynananın :D
Soran+1 yılOlmaz izin vermem hayatta olmaz bizimle kalcak derse eşin
- +1 yıl
ona koca bulduğumu söylemem ki. herşeyi ayarlar hayatın spontanesi gibi devreye sokarım. ruhu bile duymaz :) ne anasının nede kendinin :D
Soran+1 yılÖğrendiğim anda kovarım seni evden haberin ola
- +1 yıl
bunu bilmeden gidersin zaten öbür tarafa :D cici kayınpederden de öğrenemezsin onuda spontane şekilde sokarım hayatımıza :D
Soran+1 yılAnnemler evlenselerde annemsiz yaşayamam bizimle kalcaklar derse
- +1 yıl
abartma artık sultanım 1 evde 2 ailemi yaşayacağız derim :) sonrada geyiğe vurup yeni evli onlar işleri güçleri vardır derim :D
Soran+1 yılYok artık ne işi ya 60 yaşında insanlar güvenemem ben adama hırlımı hırsız mı burada kalcaklar tanıcam bakalım nası biriymiş derse
- +1 yıl
kayınpederin kanına girer durumu kurtarırım :)) kaynanaya da annecim nerde yaşıcaksınız isterseniz aynı evde yaşalayım garipsemezseniz derim ama bunu söylerken yüzüm baya garip bir hal alır... :)
Soran+1 yılEşin annesini evlenmekten vazgeçirirse adamı yerin dibine sokarsa kayınpederide tehdit ederse annemle evlenirsen öldürürüm dese
- +1 yıl
karıyı boşatcan illa bana yani :D hem sen baya baya çaktırmadan kamuoyu yoklaması yapıyorsun sanki :D
Soran+1 yılBoşamanı değil annesini eve almanı istiyorum evli değilim ama 6-7 sene sonrasını düşünüyorum
- +1 yıl
tamam şimdiden başlamışsın yoklamaya :D tamam kahretsin aldım eve ya :D
Soran+1 yılAhahha zafer benim yuppi :):):)
- +1 yıl
ızdırap olurum ama o kısmını zevkini sonradan kaçırmak için söylememiştim. kihkihkih :D
- +1 yıl
buldun mu kabul etcek koca :P
Soran+1 yılAşkolsun arıyorum mu dedim ben hem kabul etcek çaresi yok annem benim herşeyim
- +1 yıl
olsun sen cepte bulundur belli olmaz bu işler :)
Soran+1 yılHiç öyle bir niyetim yok
- +1 yıl
sen bilirsin benden önermesi. gizli olmasan ordan önercektimde ;)
Kaynana değilde ANNE olacaksa neden olmasın. Bir büyüğün yanımızda olması her zaman artı puandır. Bence.
00 Yorumla
+1 yılyeni bir ev açarım bide bakıcı tutarım olur biter para zaten sıkıntı değil öyle istemem annesini babasını
00 Yorumla
+1 yılBence kalmasında bir sorun yok ama evde cinsel hayat biter bence :((
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye yatak odası yok mu illa ortadamı yapılıyo
- +1 yıl
Eee o zaman inleme sesi duyulmasın diye de ağzına pamuk tıkayalım :))
Soran+1 yılAyda bir yap
- +1 yıl
O imkansız. Hele ben o konuda hiç taviz veremem bacım. Haaa ama villada falan kalsam sorun olmaz belki. Ama aynı ev içinde kari koca ve kaynana kalması çok çok zor bir durum. Fakat durum öyle gerektiriyorsa elbettw yapacak birşey yok. Sokağa mı atcaz kadını canım :) Idare ederiz bir müddet :)
Soran+1 yılBir süre değil hep kalcak
- +1 yıl
Valla en doğru kararı sen vercen gardaş. Benim şahsi fikrim; olmaz o iş yaş. :((
Soran+1 yılEvli değilim zatende 6-7 sene sonrasını düşünüyom
- +1 yıl
Sen sevgilinle bu konuyu konuş. Zaten cinsellik konusunu aranızda çözerseniz başka da bir sorun kalmaz sanırım. ..
+1 yılben karşı çıkmam baş üstünde yeri var anne sonuçta.
yahu bana güzel bir eş vermiş neden dışlayayım ki onu istediği kadar kalabilir.00 Yorumla
+1 yılKesilikle kabul ederim ve kabul edilmesini gerektigi kanaatindeyim çünkü onun annesi yerinde benimde annem olabilir yani hic fark etmez ona bir oda veririz bir sakıncası olmaz onun annesi benimde annem
00 Yorumlaben burada otururken o kadın evde kendı basına hayat surecek dogru bısey deıl hem daha da guzel olur cocuklarımızla ılgılenmesı bakımından eslerın ıkısıde çalısıyorlarsa
02 Yorumla
Soran+1 yılBenvede daha ii
Gizli Üye(30-35)+1 yılesimin annesinin basimin üstünde yeri var herzaman.. bir gün bizimde o duruma düsmeyecegimiz ne malum? ama ev ev üstüne olmaz der büyüklerimiz hep... cok zor bir durum gercekten.
11 Yorumlaİkimizin anneside yaşasın bizimle aman ne olcak bir tabak fazla pişer :D
16 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle diyorum çoğu bey istemiyomuş
Soran+1 yılRahat seks olmazmış
Soran+1 yılHahhah bencede :):)
başımin üzerinde yeri var.. zaten cocuk oldugunda ister istemez gelmesinden yana olacan.. kasma o yüzden
00 Yorumla
+1 yılOnun annesi benim annem sonuçta başımın üstünde yeri var:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aynı durumdayım ama eşimi bu konuda çok zorlayamam ama aklıma gelen en pratik yol aynı apartmanda 2 daireden birine annemi yerleştiririm diğerinde biz oluruz diye düşünüyorum buna karşı çıkacağını sanmam bir bayanın.
015 Yorumla
Soran+1 yılMasrafa gerek yok derse
Cevap sahibi+1 yılbenim için hiç sorun değil ama bayanlar istemiyo sıkıntı orada.
Soran+1 yılYo ben asıl öyle istiyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi bir bayanı bulma ihtimalim yüzde kaç belkide yüzde 1lik dilimdesin :(
Soran+1 yılBen öyle istiyorum :):)
Cevap sahibi+1 yılpeki tanışalım desem kabul edecek misin :( genelde sanaldan reddediyolar bayanlar.
Soran+1 yılYalnız benim annem sen kendi annen mi anladın
Cevap sahibi+1 yıl2mizde aynı durumdayız annelerimizi alırız yanımıza. Merak etme benim annem sevilmeyecek biri değildir bence anlaşırız sorun yaşamayız.
Soran+1 yılİyide ben evlenmeyi düşünmüyorum daha :):)
Cevap sahibi+1 yıltanışma anlaşma görüşme derken vakit geçer zaten:) hemen gel yarın evlenelim demedim zaten :)
Cevap sahibi+1 yılevlilikten bahsedince korktun galiba :(
Soran+1 yılBen altı yedi sene sonrası için sormuştum
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç ki?
Soran+1 yılOn sekiz
Cevap sahibi+1 yılbende 26 yaşındayım senin bitek okulun iş hayatın var ama onlar da büyük bir engel değil. ama tabikide erkenden evlenmeyi istememek en doğal hakkın.
Aynı ev olmaz. Evin yakininda bir ev tutulur yaninada ona dostluk edecek bir bayan bakici tutulur
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnız kalamıyo hem eşinde istemiyosa yalnız kalmasını
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi annemede eşimin annesine de karşı çıkarım. Gerekirse ev tutarım yakınımızda yaşar ama aynı evde olmaz.
031 Yorumla
Soran+1 yılEşin olmaz bizimle kalcak korkuyo derse
- +1 yıl
Bir süre sonra evin düzeni bozulur. Tartışma çıkar..
Herkes kendi evinde rahat etmek ister ben evimde yarı çıplak dolaşamıycaksam neden ayrı eve çıktım? En basit örneği bu.
Soran+1 yılTartışma çıkcaını pek sanmam kadının ağzı var dili yok kadında kızını tek başına büyütmüş ne zorluklarla hakettiği bu mu kadının derse eşin
- +1 yıl
Eğer bu durum sende varsa birşey diyemiycem ama bence olucaklar bu ben kabul etmem :eli ayağı tutuyorsa"
Soran+1 yılHyr ben evli değilim 6-7 sene sonrasını düşünüyorum
- +1 yıl
Büyük konuşmak istemem ama ben kabul etmem şahsen mahremim sonuçta bu benim ben evimde misafir gibi takılmak istemem ne kadar olursa olsun insan rahat edemez. Rahatça yayilamazsin bile koltuğa saygidan şahsen ben televizyon karsisinda kadinima sarilip uyumak isterim
Soran+1 yılAma annesi yalnız kalamıyo dışarı mı atcan
- +1 yıl
Hayır tabikide ama çocukmu bu? Dışarı atmak. Demedim evi yoksa ev tutarın bakarım evimiz yakın olur dedim.
Soran+1 yılYakın olsada kalamaz illa burada kalcak derse eşin
- +1 yıl
Çok abartıyorsun.
Kabul ederim ama bir yolunu bulur kısa süre içerisinde ayrı eve çıkartırım.
Soran+1 yılİkna edemezsen napcaksın
- +1 yıl
Evlenmiyorum Ulan
Soran+1 yılEvlenmişsin bile ve üç yaşında dünya tatlısı kızın var boşancak mısın
- +1 yıl
Kız çocuğumu? Erkek olsa neysede kız çocuğu bırakılırmı ya hiç :) bana tatlı bir kız çocuğu veren kadına köpek olurum
Soran+1 yılEhehe annesi kalıyo demekki :D:D
- +1 yıl
Erkek olursa durum aynı olmaz ama :) çocuk sevgim depreşti yine :P
Soran+1 yılHyr kız üç yaşında sarı kıvırcık saçları ve kocaman kahverengi gözleri var <3
- +1 yıl
Aman allahım sana geliyorum. Milyonlarım olucağına öyle bir kızım olsun ya anlatma iyice gaza geliyorum hatta şu an yoldan geçen ilk hatuna evlenme teklif edebilirim :)
Soran+1 yılMinicik elleri küçücük ağzı var mini etekleri elbiseleri var küçük küçük :)
- +1 yıl
bana öyle çocuk ver değil annen sülalenin getirsen ağzımı açmam evi hana çevir gıkım çıkmaz. Zayıf noktamdan vurdun beni
Soran+1 yılAhaha birini daha ikna ettim yuppi :D:D
- +1 yıl
Onu uyurken saatlerce izleyebilirim uyuturum onu yanına kıvrılır uyumasını izlerim Onu parka götürür annesinden gizli çikolata yediririm :)
Soran+1 yılÇikolata zararlı dişlerimi çürüsün haftada bir belki olabilir
- +1 yıl
Gece gece ne hale getirdin beni
Soran+1 yılNe hale getirmişim:D
- +1 yıl
Komşuya gidip çocuklarını ödünç istersem beni kovalarlarmıki?
Soran+1 yılBu saatte muhtelemen kovarlar
- +1 yıl
Neyse yatayım ben ozaman belki rüyamda severim :) bana iyi uykular :P
Soran+1 yılİi geceler :)
- +1 yıl
Gelecekteki kızımada iyi uykular :)
Soran+1 yıl:):)
Hic hoş degil en azindan evler yakin olur o tamam ama diger turlu özel hayatin olmaz onada evlilik denmez zaten sacma bisey
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın yalnız kalamıyo ve çok iyi birisi
+1 yılKesinlikle hayir hem kendisinin hemde annesinin cenesini cekemem dirdiridiridiri iyyy... Daglara taslara..
02 Yorumla
Soran+1 yılYok eşin çok dırdırcı ama annesinin ağzı var dili yok
- +1 yıl
Kardesim ben bekarim ben kendi fikrimi soyledim benim vicdanla senin vicdan ayni degildir belki sen kabul edeceksin? Ama annesink alirsan karin daha cok seno ezer ben soyliyim sana
hadi biraz zamana gidelim- sen evlendin çocuk oldu erkek 1 oglun var evlendi oglun eşinde öldü şimdi yalnız bir kadınsın nerede kalacaksın =?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılKarşı çıkarım. Ama maddi zorluğu varsa veya bir rahatsızlığı varsa ve bakacak oğlu falan yoksa kabul ederim
03 Yorumla
Soran+1 yılHyr iki kızı var ama senin eşin annesini ablasından daha çok seviyo ve yalnız kalmasını istemiyo
- +1 yıl
Tamamen aptalca bir yaklaşım
Soran+1 yılNiye ki eşini tek başına babasız büyütmüş sokağamı atsın bu mu karşılığı
bakacak kmsesi yok kalmışsa mecbur bakacaksın.. çünkü bırgun aynı duruma bizde düşebiliriz..
10 Yorumla
+1 yılEvlenmem, evlendiysem boşanırım. Sevmiyorum evimin içinde üçüncü kişileri.
00 YorumlaAynı dairede olmaz ama yakın olabilir yan daire veya alt üst felan hem o rahat etsin hemde biz.
06 Yorumla
Soran+1 yılYok kadın yalnız kalamıyo eşinde yalnız kalmasını istemiyo ve bırakmam bizle kalcak derse
Soran+1 yılKredi borcunuz var zaten büyük bir miktar o yüzden eşiniz ev almaya ne gerek var masrafa gerek yok derse
Soran+1 yılİnşallah düşüncelisiniz :)
Sevaptır sevmiyorsan bilmiyorum da ben onaylamıyorum !
00 Yorumla
+1 yılçıkmam ayaklarının altına kurban olurum onun 1 dedğini 2 etmem
10 YorumlaKayınvalidenin durumuna bağlı, kimi insan iyi olur kimisi gıcık... it depends =)
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok ii biri ağzı var dili yok
- +1 yıl
valla ne diyeyim kocanla da alakalı. kayın valideme bazen kızıyorum bu durum beni rahatsız ediyor, bazen kızmak istiyorum kızamıyorum yani eşinin annesi, belli noktada annen gibi ama annen değil yani demek istediğim rahat olamıyorsun tam anlamıyla. biraz karmaşık açıkladım gibi ama anlatabilmişimdir derdimi umarım.
Soran+1 yılAma kendi annemin yanında niye rahat olamayayım ayrıca evli değilim 6-7 sene sonrasını düşünüyorum
Soran+1 yılKaynanamı seviyosam gayet de rahat olurum
Soran+1 yılTecrübeyle sabit galiba :)
Her şeye tipik bir kaynana misali konusmayacaksa başımın üstünde yeri var
06 Yorumla
Soran+1 yılYok yok ağzı var dili yok kadının
Soran+1 yılAyy ne güzel :):)
Soran+1 yılSen nasılsın ki
Eşim istiyorsa ve gerekli bur nedeni varsa mecbur kalındıysa eşimin annesi benim annemdir bir odamı ona açardım.
00 Yorumlapeki Allah korusun diğer tarafın da ölmüş olsaydı o zaman ne olacaktı? evde 2 anne?
01 Yorumla
Soran+1 yılKalabalık iyidir geçinir gideriz benimçok ii hem
ne ıcın yasayacak maddı durumumu ıyı degıl hastamı yoksa zevk ıcınmı
035 Yorumla
Soran+1 yılYalnız kalmaması için
Soran+1 yılEşin bırakmam illa bizimle kalcak diyo
Soran+1 yılO iki gün annemi de getircem derse
Soran+1 yılBenimle yok eşinle var bir tane
Soran+1 yılEşin benim için hava hoş kapı orda dese
Soran+1 yılBende çalışıyorum üç kişi gitcene sen git hayvan derse
Soran+1 yılHyr kiradasınız
Soran+1 yılBen evli değilim sonrası için soruyorum şu anda çalışıyo ama emekli olur heralde o zaman
Soran+1 yılKaranlıktan korkuyosa ve eşin asla göndermem derse
Soran+1 yılO zaman boşanırım derse ve bir çocuk var
Soran+1 yılİyi sen bilirsin beni için hava hoş çık evimden derse
Soran+1 yılAylık iki bin lira nafaka isterse mahkemede
Soran+1 yılYalnız eşin hakim ve çocuğuda o alırsa
Soran+1 yılNiye öyle dedin ya 18 yaşınddayım daha evlenmeye niyetim yok şuanlık ilerisi için sormuştum kız kurusu hahhah :):)
Soran+1 yılNiye her erkek istemez mi isteyende vardır elbet
Soran+1 yılNiye bu kadar az hala anlamadım
Soran+1 yılAnnem beni ve ablamı asgari ücretle tek başına babasız büyüttü ona hakkımı ödemek istiyorum çok emeği var üstümde benim için çok değerli :'(
- +1 yıl
annenın senın ıcın degerı varsa bu deger sende gecerlı senın esınde degıl o yuzden esını baglamaz bu durum cunku ortalıkda hastalık yok maddı durum kotulugu yok ortada kalmıslık yok... neyse ben artık yorum yapmıcam konuyu degıstırmek ıstersen ozelden mesaj at kendıne ıyı bak
Soran+1 yılPeki yorum için teşekkür ii geceler :)
Saygı duyarim gelsin basımın üstünde yeri var yarın obur gün ben yaslandgmda da benim gelin veya damat bize veya bana bakarlar mi bilemiyorum :/
00 YorumlaÖyle birşey yakın tanıdğımın başına geldi sonu kötü oldu
011 Yorumla
Soran+1 yılYo hyr benim annem gayet iyi ve sakin biri
Soran+1 yılYok artık boşandılar mı
Soran+1 yılAma benim annem gerçekten öyle biri değil ağzı var dili yok hiçbişeye karışmaz kendisi gitmek ister hatta ama ben bırakmam
Soran+1 yılBir kızı daha var ama eşin ablasından daha çok seviyo annesini
Soran+1 yılAnnesi mi
Soran+1 yılYok eşin göndermiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşı çıkmam, saygı duyarım, annem olarak görürüm ama ister istemez ufak tefek sorunlarda çıkabilir ama kalsın yani ne var annem değil mi?
00 Yorumla
+1 yılşimdi bu her türlü değişir gelip gıcıklık edicekse kızınıda alsın gitsin ha tek başına kalamayıp yardıma ihtiyacı varsa başımızın üstünde yeri var :)
07 Yorumla
Soran+1 yılYok hyr gayet ii birisi
- +1 yıl
o zamn kalsın derim yani iyi insandan zarar gelmez bir tabak fazlan olur ha arda bnce biyerlere yolla yanlız klamaya seninde ihtiyacın olur :D
Soran+1 yılYok ben evli değilim 6-7 sene sonrası için soruyorum
- +1 yıl
6 7 sene sonra kim öyle kim kala kardeşim bakıma muhtaçsa kalsın de o zamn kim kalır allah bilir
Soran+1 yılYa deme öyle annem kalcak inş bizimle
- +1 yıl
kısmet kardeşim heran herşey olur
Soran+1 yıl:'(:'(
Evlenmez, kendi evimde kalırdım, ilişkiyi bu şekilde sürdürürdüm.
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beyler size soruyorum evlendikten sonra eşinizin annesinin sizinle yaşamasına karşı çıkar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler