merhaba, sağol seninde ramazan bayramın kutlu olsun, soruna gelirsek, ben sen ve senin gibi insanların çok yanlış düşündüğüne inanıyorum,öncelikle babanın hurdacı olması, annenin temizliğe gitmesi, abinin garsonluk yapması bunlar kötü şeyler değil canım, sonuçta senin ailen alınlarının teriyle,çalışıp, helal para kazanıyolar, evet yaptıkları işler toplumumza göre normal olmayabilir, ama sonuçta buda iş herkes kendi işinin ekmeğini yer, ben senin yerinde olsam elimdekilerle yetinmeyi bilip, böyle bir aileye sahip olduğum için kendimden gurur duyardım, bu arada o yalanın er geç, ortaya çıkar mutsuz olsan sen olursun yine, fakirlik utanılcak, ayıplanıcak, ezik hissedilecek birşey asla değil bunu sakın unutma olur mu canım, bu dünyada herkes aynı şartlar altında doğmuyor, Allah kimi kullarını imtihan eder, zengin zekatını, fitresini veriyo mu diye, fakiride denermiş bana isyan ediyomu bu fakirlikten dolayı diye, kısaca yaptığın çok yanlış ve kötü ailenden utanma, onlar senin böyle düşündüğünü duysalar ne kadar üzülürler, elindekiyle yetinmeyide her zaman bil !
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sahsi fikrimi sorarsan ben bunu ogrendigim gun senden ayrilirim cok ciddiyim bana ailesiyle ilgili yalan soluyen bi kiz helekeli sirf maddi durumdan dolayi utaniyosa yarn bigun bende batabilirim o zman bnden utanip baskasinami kaccak beni yari yolda birakcak birine ihtiyacim yok der cekilirim batmak derken bu sadece maddi anlamda değil belki evlencez trafik kazasi vs olcak engelli olucam o zaman beni terk edicek supemde olur ayrica ailen uyusturucu satmiyo hirsizda değil tamam sana kalkip lux bi yasam sunamamis olabilirler ama bu utanilcak bi durum değil yine sen bilirsin ancak esinin ailesiyle tanisirken ne dicen sonucta seni arastirmak isticekler tanidiklari bi polis vb biseyle bi gbt sorgulamasinda 7 sulalenin kim oldugu nerde yasadigi senin adresin hepsi ortaya cikcak hangi yuzle bakabilcen 2 tarafada bence hayatinin hatasini yapmisin sahsi fikrim keske ben fakirim deseydinde seni seven adam senin maddi gucune değil senin kalbin icin yolunda paspas olsaydi suanki anlattigin dogruysa benim gozumde ha beni aldatmis ha boyle bi yalan solemis ayni sey
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sanat abi hayırlı bayramlar hepimize hayırlı bayramlar Allah daha güzel bayramlara kavuşturmayı nasip etsin şimdi Olaya şöyle başlamak istiyorum ben her zaman için burada savunduğum bir şey vardır ki bir ilişki önce Güven temelleri üzerine kurulur Bak bu çok önemlidir Eğer ilişkide Bu sadece aşk ilişkisi değil arkadaşlık olsun aile olsun kardeşlik olsun fark etmez bir insanla kurdun ilişkide eğer güvensizlik yalan gibi olaylar varsa o iliski zaten kendiliğinden biter Ben sana söyleyeyim Yani şimdi sen ona bir yalan söylemişim ve bunu düzeltmem biraz zor olacak Sen en iyisi bu işi zamana bırak Zaman her şeyin ilacıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylermisin sevgili dediğin şey nedir,
Sevgilim dediğin kişiyle evlensen bile yarına varacağınızın bir garantisi yok,
Uğruna aileni ezikleyerek inkar ettiğin kişi seni bir kalemde silebilir ama ailen seni kayıtsız şartsız sever ve sana bakar sahip çıkar.
Sonuçta o el oğlu yarın sana bir şey olsa gözünün yaşına bile bakmaz, kalırsın sonra yapayalnız ortada.
Şimdi senin yaşın genç binbir türlü hevaya kapılırsın, doğru sözler işine bile gelmez ama olgun çağa gelince benimle aynı düşünmeye başlarsın, ayrıca bak hiç kimse seni onaylamıyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yanlış yaparsın.
Ne kadar saklarsan sakla hiç bir yalan sonsuza kadar saklı kalmaz.
Başka kişilerden hiçte ummadığı anda duyması bilmesi çok daha kötü tepki vermesine belkide herseyin bitmesine sebeb olucak.
Al karşına herşeyi anlat neden yaptığını da anlatt saklınız gizliniz olmasin.
Onlar Senin ailen utanicak birşey yapmıyorlar yapabildikleri işi yapıyor geçimini sağlıyorlar
Sende onlara yardımcı ol oku meslek sahibi ol
Evlenmek için aileni arkanda bırakma koca her zaman bulursun ama aile bulamazsın30 Yorumla Öncelikle ailesiz büyümüş biri olarak olaya tepkimi koymak istiyorum ilk kuracağım cümle şu keşke böyle bir ailem olsada yanlız olmasam benim çok flörtüm sevgilim oldu çoğuda aşırı zengin ve saygın aile kızlarıydı ben hepsine açık açık söylüyordum onlarda olgunlukla karşılıyordu ki karşılamasalar benim öyle insanlarla işim olmaz sen ailenden utanacağına öyle anadan babadan utandığın için kendinden utan büyük ihtimalle sevgilin aklı başında biriyse aileni kabullenir ama senin bu yalanı 2 sene uzattığın için kabullenmez geçmiş olsun bile demiyeceğim sana hak etmişsin insan ailesinden utanırmı ya sen o anaya babaya abiye kurban ol dişini tırnağına katmışlar seni geçindirmeye çalışıyolar nankör evlat
10 YorumlaEzik hissettmen çok normal ama hangimiz ailemizi kendimiz seçtik ki😞 bu bizim elimizde olan birşey değil ve nereye kaçarsan kaç bu gerçek seninle gelecek ta ki ölene kadar. Sevgilinle otur düzgünce anlat zaten seni gerçekten seven biriyse bunları göz ardı eder. Ama yalan söylediğin çok kötü olmuş toparlaması zor bir durum ama gerçekleri söylemek zorundasın.
20 Yorumla
+1 yılAilenden utanman beni bile üzdü onlar sen aç kalma diye çalışıyorlar öp başına koy öyle anne babayı. Sevgiline de bu şekilde açıkla anlayış göstereceğine inanıyorum. Göstermezse de gitsin ailenden önemli değil. Anne baban senin ihtiyaçlarını karsilamak icin çalışırken senin onları bırakıp gitmen çok ayıp
20 Yorumla
+1 yılumarım trolldür yoksa üzülürüm cidden böyle düşünmene ailen ya seni büyüten sevgilinle evlilik düşünecek yaşa getiren emekçi insanlar nasıl böyle düşünürsün? seni babanın mesleğinden dolayı yargılayacaksa zaten seni hiç sevmemiş demektir ona gerçekleri anlat derim evden kaçarsan pişman olursun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe olursa olsun gerçeği paylaşmalıydın ama bir kere yapmışsın artık. Bence fırsatı bulduğun gibi konuşmalısın. Eğer zaten seni gerçekten seviyorsa ekonomik zorlugunuzu göz ardı eder hatta yardım da bulunmak bile isteyebilir ama yardımı istemezsiniz biliyorum. Daha fazla yokuşa sürmeden söylemeni tavsiye ediyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik gibi ciddi bir yolda gidiyorken yalan söylemen çok yanlış olur. Bu bahsettiğin yalan da ortaya çıkmayacak bir yalan değil. Bence ne olursa doğruyu söylemelisin seni gerçekten seviyorsa olduğu gibi kabullenmeli. Yalanına karşılık nasıl bir tepki verir bilemiyorum orası ayrı.
20 YorumlaSen şaka mısın valla yetimhanede büyümeni söylemen sahan acı. Kızım annen baban abin alnının teriyle o işi yapıyorlar utanman çok saçma. Seni seveceği varsa öyle de böyle de sever!!! Gerçeği söyle eğer seni gerçekten seviyorsa ayrılmaz ama bu saatten sonra yalancı deyip ayrılada bilir kurban ol sen o anne babaya pislik
10 YorumlaCiddi saçmalamışsın
Ailenin utanılacak hiçbir yanı yok, kendi emekleri ile çalışıp mis gibi para kazanıyorlar
Eğitim ve maddiyat utanç kaynağı olmamalı
Böyle çabalayan bir ailen varken onlardan utanman çok yanlış.20 Yorumla
+1 yılAileni cok uzersin ve nankorce olur bence... Cocukla birbirinizi bu kadar cok seviyorsaniz zaten askiniz yikilmaz her ne olursa olsun, hem utanilacak bi sey de degil ailen seninle nasil gurur duyuyorsa sen de onlarla duymalisin🔅
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu yalanı hayatın boyunca sürdürebileceğini mi düşünüyorsun?
Utanmanı gerektirecek bir durum yok ki ortada hem.. Utanmaman gereken şeylerden utanıyorsun, aksine gurur duyman gerekiyor ailenle..
Onlara sırtını mı döneceksin?
Seni bu sebepten istemeyen birisi zaten hayatında olmasın..
Aşağılık kompleksin olmasın, kendini kimseden aşağı görme özellikle de bu mevzulardan dolayı..00 Yorumla
+1 yılHayır yapma bunu yanlış yaparsın. Utanılacak şeyler değil bunlar sevgilini al karşına yüz yüze konuş bu konuyu. Utandim de seven insan anlar seni inan ki seni seviyorsa kabullenir bunu. Sadcre kizabilir yalan söylediğij için ama yalan söyleme yalan seni götürülür ama bir yerde patlak verir düşünsene annen baban ne çok üzülür böyle bir şey yaptığını duyunca. Sevgilinle yüz yüze gel ve konuş her şey güzel olacak emin ol
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılelbette yanlış yaparsın, ailenin suçu sadece kolay bir hayat sürememek. seni, abini yetiştirmiş okutmuş. Ne kadar üzüleceklerinin farkında mısın? utanmana gerek yok.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yanlış yapmışsın ailenden utanmaman gerekiyor onlar senin için çalışıp çabalıyorken senin onlardan utanman büyük bir ayıp bence
00 Yorumla Saçmalama.
Aileden utanılır mı?
Baban annen abin hepsi helalinden gelir peşinde asıl çalıp çırpanlar varsa utanmalı.
Asla öyle bir hata yapma.10 Yorumla
+1 yılMerhaba ve yazık..
İnsan annesi babasından utanır mı? Yıllarca seni büyütmek için cafelerde çalışmış hurdacılık yapmış anne baba için bunları yapıyorsunuz ya pes..
Ben olsam ailemden değilde böyle düşündüğüm için kendimden utanırdım.20 YorumlaEvet söylemelisin tabi ki. Seni gerçekten seviyorsa bunları dert etmez. Ama yalanda söylemişsin bu kötü olmuş biraz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bu yalan yakanı bırakmaz. Karşısında ağlayarak bu olayı anlat.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabikide yanlış yaparsın. Yazık ailene onlar canla başla seni okutmak büyütmek için g*tlerini yırtsınlar sen gel ailemden utandım yetimhanede büyüdüm de. Ailen sevgilinden önce de vardı ve hala da varlar seni seven bu şekilde sevmesi lazım. Eğer sırf bu konu için sevmezse de zaten seni hiç sevmemiştir veya başka şeyleer için sevmiştir demek
00 Yorumla
+1 yılsacmalama ailen utanacak iş mı yapıyor sanki hem hurdacı diyip gecme asırı para var o işlerde bence yanlıs yapıyorsun
10 YorumlaBence bahsetmelisin beni istemeyeceğini düşündüğüm için sana yalan söyledim de istemiyorsan da bunu bilmen en doğal hakkın de bu yalanlarla fazla yaşayamazsın ayrica senin ortaminla benim ortamın bir degil dersin
10 Yorumla
+1 yılyani aileni fakir olduğu için sevmiyorsun sevgilinle varlıklı ve saygın olduğu için seviyormuşsun gibi bir anlam çıkıyor. Senin hayatın yalan, sevgin yalan, saygın yalan, sen yalanın vücut bulmuş halisin.
bendeniz klavye hatunu.00 YorumlaCok yazik iliskinin temeli bozuk senin adina cok üzgünüm ailesi olmasi icin canini verecek olan bir suru insan varken bir erkek için bu yalani soylemen gerçekten cok yazık ne dense az kalir hem kendine hem iliskine hem ailene ihanet ediyorsun... sevgilim bu şekilde bişey yapsa gercegi ögrendigimde ayrilirim nolursa olsun durustluk ilişkide basta gelen şeylerden
10 Yorumla
+1 yılBebiş ailenden utanabilirsin şu an çoğu kişi bu durumda olabilir ama sevgililik bir güven kumarıdır bir yanlışında kaybedersin. Yanlış birşey yapmışsın çok geç olmadan güzelce açıkla bence...😥
10 Yorumla
+1 yılGyzel bir kizsan ve adam seni seviyos bencw hic onemu yok
12 YorumlaEvet yanlış dürüst ol ailenle gurur kişilik hayat düzeni zenginliği insanca yaşamak dan geçer unutma sevecekse böyle kabul etmeli
13 Yorumla- +1 yıl
Haklisiniz sizede iyi bayramlar
Bence doğruları söyle, seni seven biri maddi durumunu önemsemez zaten
10 YorumlaSevgiline gerçeği söylemelisin. Yalan üzerine evlilik kurulmaz.
10 YorumlaYüzde doksan troll bu. 2 yıllık sevgilin olacak ve ailenin bile olduğunu bilmicek. Troll değilse oyuncu olmalısın o kadar süre kandırabildiğine göre.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılannen baban bugünlere sizi getirmek için alın teriyle para kazanmayw çalışmışlar onlarla gurur duy kendin dahil kimseye ezdirme haketmiyorlar
20 Yorumla
+1 yılAilenin parasıyla okuyan biri ailesini beğenmiyor bak sen şu işe. Acıdım gerçekten bir anne baba o kadar emekle seni büyütsün sen onlardan utan okumamışsın sen gerçekten cahilsin öyle de kalacaksın.
00 Yorumla
+1 yılBence gerçeği söylememen hata gerçekler er ya da gec ortaya çıkacak ama ailen bunu duyarsa eminim çok üzülecektir ki ailenden utanmanı da anlamıyorum onlar seni yetiştirdi. d
00 YorumlaDünyada hiç bisey sır olarak kalmaz, dürüst olmak en iyisi. Emin ol böyle olunca daha az kötü duruma düşersin ve insanlar dürüst dobra olmanı severler hoşlarına gider.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Söylediğin büyük bi yalan ve yanlış, doğru eninde sonunda ortaya çıkacak o zaman çok pişman olursun ama iş işten geçer. Ailen bu kadar utandıracak ne yapmış olabilir onu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKadın erkeğin güçlü olmasını , isterken kadın erkekden güçlü çıkıyor buda kadına özgüven veriyor erkek de çakılıyor.
Bunu erkeğine yansıtma bilmesin senin o gizli şeylerini.00 YorumlaMuhtemelen ilişkiye başladığında olayların buraya geleceğini tahmin edemedin 🙂 o yüzden böyle söyledin. Bence bi şekilde söylemelisin, ayrılırsa senden, sana acıdığı için birazda seninle beraber olabilir ama seviyosa bu halinle de kabullenir. Zor bi durum. Umarım herşey istediğin gibi olur. 🙃
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmışsın sevgilin belki doğruları anlatsaydın en başta hiç umursamazdı bu durumu ama sırf bu kadar buyuk bir yalan söylediğin için bile ayrılabilir senden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ama gerçek bir gün ortaya çıkacak sana tavsiyem bunu evlenmeden önce anlat yoksa evliliğinin boyunca yüzene çarpar.
10 Yorumla
+1 yılAile her şeydir. Ailenin verdiği değerin, kıymetin, sevginin hiç bir şekilde karşılığı olamaz. Kendini ailenin yerine koy ve empati yap.
10 Yorumla
+1 yılGerçekler hiçbir zaman saklanamaz bir gün ortaya çıkar O zaman daha kötü olabilir Bence açık konuşman her zaman seni yüceltir
00 Yorumla
+1 yılAilem mi sevgilim mi niye sorsalar her şeye rağmen gözünü kirpmadan Ailem derim
Aile her şeydir ❤00 Yorumla
+1 yılUtanmayip söyleseydin ailenin durumuna göre seni hala sevip sevmediğini görürdün bu tür şeylerde açık olmak lazim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Instagramda guzel kizlarin ailelerini inceledigimde cogu boyle seninde burnun havada degilse yanlis yapmissin. Ailenden utanma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar sacma bir hayat nekadar sacmasalak bir yalan.
O erkek ben olsaydim, ailesiyle utanan birini kapidan iceriye koymaz basardim tekmeyi.00 Yorumla Şey değil mi bu Adını Feriha Koydum? Sonu çok fena bitti bak hiç tavsiye etmem bu yola girmeni sjdsd
11 Yorumla- +1 yıl
bu yorumu ariyordu.
+1 yılEn kısa zamanda itiraf et, affetmezse geçmiş olsun. Çok büyük hata yapmışsın.
10 Yorumla
+1 yılSöylemelisin tabikide ailenden utanıcak Bi durum yok ortada sonuçta yüz kızartıcak bişey yapıyo ailen alın teriyle çalışıyorlar yanlış düşünüyosun bu düşünceyi biran önce atmalısın kafandan
10 Yorumla
+1 yılBen bu arada kaldım yetimhanede
Bence doğruları söyle00 Yorumla
+1 yıladını feriha koydum izleyebilirsin sorunun cevabı orda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış düşünüyorsun insan ailesini seçemez sonuçta bunada şükür etmen lazım
00 Yorumla
+1 yılKapanan üyeye cevabım: evet, aileden bahsetmelisin! ✂️
00 Yorumla
+1 yılAh kızım ah neden böyle yaptın sevgiline doğruları söyle
00 YorumlaAilene nankörlük yaparısn bu dünyada yaşar ya öbür dünyada nasıl hesabını verirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEger sen aileni eziklersen bir gun ailene karsi saygısızlık yapılırsa şaşırma gururla söyle yaa seni okutmuslar nasil utanirsin yapmaa bunu söyle bence
00 Yorumla
+1 yılbebeğim insan ailesinden utanır mı sırf işlerinden bence ailen senden utanmalı yetiştiremedikleri için
10 YorumlaAilen adına uzuldum senin gibi evlat olmaz olsun be. Anan baban karı kız mı satmış ki eroin esrar mı kaçakçılık mı yapmış ki pkk ci mı ki utandın.
00 Yorumla
+1 yılAilenden utandığın için kendindende utanmalısın. Bu kadar cahil düşünülmez.
00 Yorumla
1 yılbenim ailemde öyle benim babamda hurdacı ve engelli kardeşim var bende ailemle sevgilimi tanıştırmak istemiyorum hata hiç ailemden bahsetmedim😞
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEninde sonunda öğrenicek ve o zaman sana olan güveni kırılacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. nankör olma ailene karşı..
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar