Offf...
Aileme karşı mahçup oldum
Offf...
birincisi Senin sevgilin tam bir öküz, sevgilisinin evine elini kolunu sallaya sallaya girip tatlısını yiyip, bey babanın elini öpüp validenin kalbini okşayacakken bu fırsatı tepmiş.
ikincisi, ya siz sözlüsünüz vs. onu burda belirtmemişsin, ya da senin babanın mezhebi atlas okyanusuna merdiven dayamış, son ihtimal olan global baba muhabbetinin Türkiyede olabilitesinin olabileceğine ihtimal vermiyorum...
Geldi kendisi bayramlaştı.
Ayrıca kendi aramızda sözlüyüz 4 yıldır birlikteliğimiz var onun ailesi bana gelinim der benimkiler ona damadım der. Yani ciddi gözüyle bakıyoduk bu olay çıkana kadar. O yüzden böyle samimiydik. Aileler birbirlerine yemeğe giderdi.
24
bitirdim
Zaten iş ciddi olduğu için durum böyle gelişti.
Kız tarafına bayramlaşmaya gelinir diye biliyoruz biz ki dün geldiler zaten neyseki hallettik
Sevgilinle aran güzel olsa bile aileler pek hoşnut olmadıklarından bu evlilik tatlı huzurlu olmaz diye düşünüyorum.
Normalde iyiydi bu sıralarda oldu işte :(
sevgiline söyle annenleri de bekliyoruz gelin oturalım bayramlaşalım flan diye yumuşak şekilde sen davet etmiş ol.
Ama diyorum ki niye ben söylüyorum ? Onların düşünmesi gerek zorla gel gibi saçma değilmi?
Bence et falan yok ortada sende kasaptan bı kılo kıyma alıp götür annene.
Cevap
6Cevap
ayıp olmuş yapılmaması lazm ama ilişkinizi yaralamayın böyle şeyler için
Ben hiç umursamıyorum olursa olur olmazsada ölmem tabiki ama annem çok sinirli. Gelmesin eve dışarda buluşun diyor.
Buyuk gecmis olsun ne diyim. Annen darilmakla hakli gercekten.
Teşekkür ederim dolduruşa getirmemek için bende aman boş ver falan diyorum ama ben bile sinirlendim..
Normaldir sinirlenmen. Ya ben olacam ve getirmeyecem birak eti annemi kolundan tutar suruklerim valla.
Lafı çevirdi sen geldinmi benim annemin elini öpmeye dedi.
Az önce annem oturdu ağladı 50 küsür yaşında kadın kalp hastası ağlatmaya hakkı varmı
Bu is olmayacak gibime geliyor. Benden demesi ins yanilirim ama sanirsam bahaneler uyduruyor.
Dün biraz tartıştık bu konu üzerine sonra geldiler dün işte neyseki hallettik
Ne guzel ins mutlu olursunuz.
bencede sevgilin gelmesin artık o eve. ayıp denen bişey var
hahaha çocuk gibi oynamışlar senle hala ne yapayım diyor
neden kurban eti veriyolar ki?
ya kesmişler sizede getiricem demişti annesi. Annemde o sırada bayramlaşırız diye düşündü.
o zaman sorun oldu demek ki. çocuk kendini kötü hissetti ben götürürüm dedi annesini karıştırmak istemedi. annenin darılmaı normal bence kaynananın annene bir özür borcu var ://
Aynen öyle oldu. Dedimki çaktırmak için kkomşular geldi bayramlaşmaya kurban eti getirmişler dedim. Bende getiricem bitanem işten çıkıp geliyorum ya direk getiremiyorum dedi. Ben beklerdimki annesigil gelsin bayramlaşalım.
Annem çok sinirli ne yapacağımı şaşırdım
bence otur anlat sevgiline annen daha fazla sinirlenmeden annesine desin böyle böyle diye yanlış anlamış dedsin gelsin yani.
Söylemek istemiyorum işte ben sanki yalvarmış gibi. Zorlamı getirteceğim kendileri düşünselerdi diyorum :S
o zaman annen sevgilinden soğur. seçim senin
kesin eti getirmediler diye bozuldu kadın
Hayır etle alakası yok durumun.. Et bahane bayramlaşmayı bekliyordu kaç gündür arda arda temizlik yapıyor
adam mal çıktı ya la yuh be
Aynen.
ilginç karmaşık tuhaf :S
bildiğin keklemişler daha sevgilim diyor
soğuk su iç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar