Asla ailemden utanmak degil annem babam ayrı durumumuz düzelicek ama sevgilim uzman çavus ve bu tür seylere önem veriyo kendimi ezik hissediyorum napıcam bilmiyorum
Ayrılmak en mantıklı olanı heralde :(
Ayrılmak en mantıklı olanı heralde :(
Paraya pula tapandan adam olmaz s. ktr et. Kapımızın önünde mercedesler vardı. Bir iflas ettik e. tepe de bir dairemiz bir kaç dandik eşya kaldı. Bir kez ailemizi üzmedik maddi konuda. Para ver demedik, kaliteli ayakkabı istemedik.. Neden çünkü bize herşeyden önce insan olmak öğretildi. Dünya malı uçan halı bin vede düş demiş sagopa, hepsi yalan olur ama insaniyet güzel ahlak kalıcıdır. Ezik hissetme sükür et. Çalış maddi gücün olsun, 16 yaşımdan beri hep okur çalışırım, hiç başım öne eğilmedi.
bizde öyle olduk işte babamla birliktyken iyiydi hersey birden düştük gerci en azından huuzurumuz var ama bilmiyorm alısamadm heralde
Zorlanırsın , varken yokluğa düşmek, hep olmayanın durumundan daha zor. İnan buna benzer bir durumda ben yaşamıştım liseliyken gururum çok incinmişti, 10 liralık konversimle dalga geçilmişti çünkü :) Şimdi o dalga geçenler bana markette bana promosyonlu ürün satmaya çalışıyor orasıda ayrı.
Onun seni eziceğini küçümseyeceğini düşünüyosan ve bunu yapıcağına inanıyosan bencede ayrılman ruh sağlığın için iyi olur.
haklısın
Önce bir konuş durumu açıkla ona göre hareket et :)
durumu acıklamaya gerek yok zaten biliyoda belkide ben kuruntu yapıyodurum
Hakkında hayırlısı olsun, fikrim aynı 😳😳😳
Uzman çavuş mu?
Ben de adamı harbi zengin falan sandım.. Sivilde bir baltaya sap olamayıp, kamu sektöründeki en tercih edilmeyen göreve razı olmuş insanlar.. Askeri personelin en alt kademesi.. Maddiyata önem veriyorsa bu zengin olduğu için değil, fakir olduğu içindir..
Cevap
1Cevap
nasıl önemsio anlamadm. kendisi ceo falan değilki alttrafı çavuş:D gelsn ben onu bir ezikliyim
giyimime bile karısıyo dolgu topuk giyiyorm sevmiyorm dolgu topugu diyo onu giy bunu giy diyo calısıyorm giyimde bir sıkıntı yok ama işte ailemin duurmu canımı sıkıyo
ailenin durumnda ne varki canım ayrı diemi
babamla birlikteyken cok iyiydik simdi birden kötü oldu evimiz sobalı şu an annem de alısamadı bilmiyorum yaa
anladm canım . ama seviosa bunlara takmaz. eğer takarsa anla ki seni hiç sevmemiş
Sacmalama ne ayrilmasi utanmadan konus ben boyle boyleyim sen bilirsin diye o secsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar