Ailemden utanmam suç mu?

ben seçmedim onları, seçseydim de onları seçmezdim. bunun için kimse suçlu olamaz bence...
ikisi de akıl hastası olmasına rağmen benim lafımı dinlemez beni adam yerine koymaz hep köstek olurlar. ömür boyu aşağılama, küfür ve dayak vardı hayatımda.
ikisi de o kadar pis insanlar ki onların yaşadığı evde yaşamak külfet. kullandıkları tuvalete banyoya gitmeden önce iki saat temizlik yapıyorum. koridorun ortasına ve banyoya atılmış kirli çanaşırlar görüyorum sürekli.
dünya görüşleri insanlara bakışları berbat. dedikoducu ve ahlakçılar. utanıyorum onlar konuşurken. annem dünya nüfusunu bile algılamayacak düşük zekada... birlikte ne bir film izlenir ne bir dizi ne haber çünkü cidden maymundan yeni gelmiş gibiler. yatın biirgün sevgilim olursa tanıştırmak istemiyorum. ailemle bir daha görüşmek istemiyorum.
örnek vermem gerekirse babam küfretmeden konuşmaz. üni sınavına girmeden önce suratıma küfrederek bağırdı ve tüm bahçe bize bakmıştı. sınavda ağlayarak soru yapmıştım. anneme anlatınca da gülerek dinlemişti beni sinir etmişti.
Ailemden utanmam suç mu?