AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
aldatıyor ve sen o kadını saf dısı bırakmak ıstıyorsun :D Hahahahahahaah iyi misin
erkeklerin kalbi bir kadına ait olsada , penisi bür sürü kadına ait olabilir :)
Eğlenmek için takılabilirsin ama evlenmek için asla :))
Yol vermek yerine surda soru soruyorsun ya Allah akil fikir versin
Ha sen şu kisisin kocam beni aldatyo cocuguda yapayim kocami bağlayim kafasindaki kadin...
1 kez yapan bir daha yapar. Evet onu çok seviyorsun ama onun seni senin kadar sevmediği kesin. Kendine saygın varsa ayrılmalısın. İlerde evlendiğinizde çok sıkıntı yaşarsınız.
Ayrıl tabii ki, nasıl soru bu?
Aldattı demişsin! Aldatmış, evet seni aldatmış! Bir başka kızla birlikte olmuş, senden gizli bir şekilde! Ve sen, beni hala sevdiğine eminim diyorsun...
Karar senin ama 1 kere yapan binlerce kez daha yapar ileri boyuta geçmeden kendin için geride bırakmalısın en başta ortada değerlilik var yazık etme kendine
Aldatmanın affı yok posta koy gitsin tatlım. Aldatan insan sana kirli çorap kadar değer vermiyor ne kadar çabuk bu insandan kurtulursan o kadar çabuk unutur ve hayatına devam edersin. Bu ilişkinin geleceği yok. <3
Ciao🦇
Bunun affı olmaz, affetsen dahi içinde kalacaktır. Güven bir kez kırılır.
Sadakatsiz dizisi mi bu allah aşkına. ne saf dışı bırakması? kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz hiç mi saygınız yok kendine. sevmek sevilmek bu değil.
bence sevgilin 4 tane kadınla evlensin sende dahil yoksa hevesi geçmez
Biri ayrılmak zor olmasa gerek yazmış. Hayır zor, sancılı bir süreç anlayabiliyorum ama bunu kendine yapma lütfen🥺
Onun seni sevdigine eminsen aldattigini bildigini söylemelisin bence. Onuj tavrina gore hareket etmek gerekecek biraz
direkt ayrıl. demek ki sana o değeri vermiyor, gururunu ayaklar altına alma hiçbir zaman. sevseydi aldatmazdı zaten. kurtul bir an önce.
kafayimi yedin hevesin gecsinmis sen aldatasan erkek arkadasin asla senin gibi düsünmez direk seni kasar yerine koyar döver birakir seni hangi erkek aldatilmayi kabul eder
Kız biliyo mu seni? Bence aldatıldıgin yerde kalma. Kendin için.
Öyle birini seçtiğin için başını dağlara taşlara vur
Hevesi geçsin diye bekleyebiliyorsun... Sevgilin, mükemmel derecede şanslı biri...
Sen sevilmeyi çok yanlış anladın. Bu nasıl midesizlik sevgiden gözün kör olmuş. Seven biri başkasına bakmaz bunı bil kendini böyle avutma
Bende sevgilimden kesin emin olmasamda aldatıldıgıma dair bir şey sezdiğim için bitirdim. Sevmiyor muydum seviyordum ama enayiliğe gelemiyorum
Aldatiyosa sevmiyor o kizi saf disi birakman bir seyi degistirmez sevgilinde o duygu yoksa bosuna ugrasma
Hicbir konuda ciddiye alınacak bir insan değildir eğer bu hareketi yapıyorsa
hadi ordan diye mesaj at sadece
Allahımm soruya bak AYRILLL TABİKİDEE çıkar hayatından düşünme bile
Aldatan bir daha aldatır her zaman aldatır seven aldatmaz seni sevmiyor boş hayale kapanma
Gidin evlenin nikahı o kıza ver sende imam nikahlı ol öyle geçinin gidin ağzımı bozmuycam.
Bu kadar zayıf karakterli olmamalısın. Bi duruşun olmadığı sürece sen daha çok aldatılırsın
Aldatıyorsa çıkar hayatından hiç mi onurunuz gururunuz yok
Nasıl aldattığı önemli ihtiyaç için mi aşk ilişkisi mi yaşıyor? Senden her şeyi alabiliyor mu? Bunlar önemli
Kusura bakma ama seven aldatmaz. Bir kere yapan yine yapar bunu unutma yol yakınken dön
kendine saygın varsa bırak gitsin sana yapılan bu ayıbı da unutma
Iyi yapmis hak ediyosun ben olsam senin gözünün önünde yaparim vallaha
Ya seven insan sevdiğine ihanet eder mi? gururunda mı yok bas tekmeyi gitsin ihanetin affı olmaz.
Aldatıyorsa ayrılacaksın gurur denen şey var ise eğer.
Aldatana yolu vericeksin aldatan insandan hayır gelmez
Seni gerçekten sevse. Hayatında ikinci bir kişi olmazdı.
Görsel mükemmel canlar senin mi ? yoksa öylesine mi koydun
Aldatmak bir ilişkide ki yapışabilecek en kötü şey. Ben olsam arkama bile bakmadan terk ederdim.
Ona olan ilgini azalt ki senin değerini anlasın kaçan kovalanır
Terket çünkü yine aldatacak
Abla gel sana koca bulak
Yoo ben onunla evlencem
yiooo
Uff snne be slk
Direk ayrıl kendine yazık edersn
Sen de onu aldat. Kısası kısas
Ayrıl tabiki bu nasıl sevme
şu an aldatan tekrar aldatır
Ne yapmalıyım değil ayrıl yol yakınken
kendine saygın varsa ayrılırsın
Olaydı bu soruyu sormazdı
abla ne diyorsun ya sevse 3. kişi olmazdı
Hevesinin geçeceğini sanmıyorum
Sevgilini 3 evetle göndermelisin.
Seven aldatmaz yol ver
Seni aldatanı hala istemen pek akıllıca değil.
Böyle sLak olmayın yol verin
Bence anlamadigin sey, sende onun için hevessin.
Aldattığından %100 emin isen yol veriyorsun.
Aldatan biriyle işim olmaz
sen de aldat ödeşirsiniz
ayrılmalısın cok basit
Sizi aldatıyorsa bırak gitsin
Biraz kendine saygın olsun ayrıl.