Sevgilim aldatıyor ne yapmam lazım?

Sevgilimi çok seviyordum bundan bir kaç ay önce isede arkadaşlarım bir günlüğüne kız ayarlamıştı onlarla takılıyorduk dörtlü buda yanımıza geldiğinde öğrenmişti sonuç olarak onu aldatmış oldum fakat çok pişmandım çok seviyordum onu tekrardan ona yazdım açıkladım herşeyi işte bana beni beklediğini v. s v. s söyledi barıştık ama benim içimde hep onun intikam alacağı yönünde şeyler vardı. Telefonunda bir erkeğin fotosunu gördüm alttan aldım sonra başka bir erkeğin buna karıcığım yazdığını gördüm kuzenim dedi sonra yalan olduğu ortaya cıktı ve bu yalanı devam ettirdi yine alttan aldım sonra giyme dediğim halde erkek arkadaşının formasını giydi yine alttan aldım. Eve bıraktım gidiyormuş gibi yaptım arkamdan çıktı başkalarıyla buluştu alttan aldım. En sonunda kendimin bir fake hesabı vardı ondan istek atmıştım beni almadığı prive bile o hesabı aldı fake hesabımda storyme cevap verdi ve konuşmaya başladık. Flört olduk konuşmaya devam ettik ve bir hafta oluyor bugun sevgilimle buluştum sonra onu evine bıraktım bıraktıktan sonra fake hesabıma yazdı ve yani onu bugun görmüş gibi yaptım ve kendimi ona sordum oda stabil olarak kuzenim dedi. Bunların hepsini ss aldım şimdi sizce ne yapmalıyım daha devam etmelimiyim yoksa ssleri ona atıp engellemelimiyim?

Güncellemeler
+1 yıl
İLK BÖYLE YAZDI;
- Laf söylemene gerek yok
- Böyle olucagini bilip de yaptım
- O mesajlarin hepsinin sana geri döneceğini de biliyordum
- Mal değilim

EN SON BÖYLE YAZDI;
- Yarın selam okunsun ki biliyordum
- Allah bin belamı versin biliyorfum
- Hepsi bilinçliydi
- Bak sana yalan söylemedim veya seni kandıracakta bir şey yapmadım yemin ederim

Böyle yazdı ne demem gerekiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
En son yazdığı şey

Bak ben seni beni ayakta uyutmana rağmen onca yaptığına rağmen affettim ve sen küçücük şeyleri abartiyorsun
Sevgilim aldatıyor ne yapmam lazım?