Sevgilim beni aldatıyor mu, ne yapmalıyım?

Merhabalar, sevgilimle neredeyse 6 aydır birlikteyiz. Evlerimiz yakın olduğu için beraber yaşıyor gibi sayılırız. Kendisi bu arada benden yaşça biraz büyük. Çok yoğun bir iş programı var (özel sektör) ve tutunmaya çalışıyor. Bu nedenle de beni hep iş ortamına soktu, iş anlamında görüştüğü neredeyse herkesle tanışıyorum. Ailesi ve arkadaşları başka bir şehirde, ailesi beni isim olarak tanıyor ve arkadaşları ile de şehir dışına giderek tanıştım. Aslında hayatının bir çok alanında ben varım. Bakıldığında olgun birisi, benim son ilişkimden de çokça aldatılma durumu yaşadığım için ayrıldığımı biliyor. Bu aralar iş nedeniyle günübirlik ya da 1-2 günlüğüne şehir dışına gitme durumları var. Ve bu sabah da yine şehir dışına gönderdim. Şehir dışına gittiğinde telefonlarıma hep cevap verir. Fakat az önce bir şey farkettim. Giyinme odasında rafta uzun süredir duran vib…. ör yerinde yok. Son zamanlarda kullanmadık da. Bir kaç gün önce beraber evi temizlerken, o da giyinme odasında baya vakit geçirdi oraları toparladı acaba ortalıkta durmasın diye mi kaldırdı diyorum ama aklıma gelen yerlere baktığımda bulamadım…. Nerede bu vib…. ör? Sevgilim beni aldatıyor mu? Ne yapmalıyım? Açık açık arayıp sorsam mı yoksa dönünce yüzyüze mi sorsam… içim içimi yiyor lütfen yardım edin…

Sevgilim beni aldatıyor mu, ne yapmalıyım?