Sevgilim beni aldatıyor ama ben onu çok seviyorum. Aslında onun da beni sevdiğine eminim, hevesi geçsin diye beklemeli miyim onu bırakmak istemiyorum, lütfen yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var. O kızı nasıl saf dışı bırakabilirim?

Merhaba,
Gerçekten durumunuza çok fazlasıyla üzüldüm zamanında ilişkisi tarafından ya da sevgilisi tarafından aldatılmış birisi olarak aldatılmanın duygusunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim, dolayısı ile bir insana güveniyorsunuz hayatınızı alıyorsunuz onunla bir takım paylaşımlar içinde bulunup duygularımızı açtıktan sonra o insanın sizin duygularınıza hiçe sayması ve başka biriyle birlikte olması gerçekten acı verici bir durum kısacası aldatmak hem karaktersiz değil hem de sevginin ne demek olduğunu bilmemekten kaynaklanır, aslında insanların yaptığı en büyük hatalardan birisidir sizin yaptığınız, hevesi geçsin düzelir nasılsa geri gelir, böyle bir yaklaşım tamamı ile yanlıştır çünkü önemli olan birlikte olduğunuz insana karşı sadık ve sadakatli olmak gerekir eğer birlikte olduğunuz insana karşı sadık ve sadakatli değilseniz o sevginin ve aşkın bir anlamı kalmaz dolayısıyla sizi aldatan insanı hayatımızda tutmanız psikolojinizi yerinde olmayacak bir şekilde bozacaktır bu yüzden eğer kesin ve net olarak biliyorsanız ayrılmanızı tavsiye ediyorum çünkü çoğu zaman kendimizden ödün vermek zamanımızdan çalmak kendimize haksızlık olur.
Aşkım böyle konularda inanılmaz hırslı ve şeytan biri olarak hemen anlatıyorum. İlişkinizi fazla bilmiyorum ama ayrılmak istemiyorsan ilk olarak aldatıldığından haberin olduğunu çocuğa asla belli etmemelisin. Saygısını kaybetmesine sebep olur. Ona iyi davran, sende sevdiği tüm özellikleri alışkın olduğundan fazlasıyla önüne sun ve tam bir iyilik meleği gibi davran ki biraz vicdan azabı çeksin ve sana bağlansın. Sana bu şekilde bağlanmışken da seni aldattığı kızı bul iyice stalka eski sevgililerini ya da yakın zamanda hayatında olan birilerini bul. Daha sonrasında fake hesaptan o çocuğa ‘-kızın adı- hala senden hoşlanıyor’ gibisinden bir şeyler yaz. Çocuğun aklına bu fikri soktuğun için kıza muhtemelen yazacaktır. Kızın aklı da kayacaktır. Senin de sevgilinle aranın iyi olması ve o kızın kafa karışıklığı aralarındaki şeyi bitirme noktasına gelecektir. Sonra çocuğa birbirinizle ilgili ortak bazı şeyleri sanki tesadüfmüş gibi rol yaparak (örn kahve falında onun hakkında bildiğin ama onun bilmediği bir şey çıkmış gibi ya da yaşanan bir olay için ben bunu daha önce rüyamda görmüştüm givi şeyler söyle ama inandırıcı yap bunu) ona yuttur. Bu şekilde aranızdaki şeyin daha özel olduğunu düşünür ve kızdan kurtulmuş ilişkini düzeltmiş olursun:))
Aşkım'dan sonrasını okumadım
evt arkdşlr olay krçk widosu da bu inanablrsnz
Afferin
Sende aldat
Cevap
94Cevap
Sen sevmeyi ve sevilmeyi çok yanlış anlamışsın.. Seven insan sevdiğine asla ihanet etmez, çevresine her daim gözü kördür.. O kadar hayatının merkezine koymuşsun ki onu, kalbin mantığını devredışı bırakmış.. Hadi hevesi geçti diyelim ve sana geri döndü sen de kabul ettin. Ya sonra? Bu sefer başka bir kızla aldatacak seni, yine mi diyeceksin hevesin geçene kadar beklerim diye.. Yapma yahu ! kendini bu kadar aşağılık bir insan konumuna sokma.. Haketmiyorsun..
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Diyelim seni gerçekten seviyor belli ki sende seviyorsun sana öyle ayrıl yazıp bırakmayacağım ama ayrılman lazım hemde nasıl biliyor musun tek mesajla ---beni aldattığını biliyorum--- yaz ve heryerden engelle neden mi eger bağırıp cagirirsan o kiso diyecek ki sen zaten böyleydin ama sessizce gider ve iletişim yollarını kapatirsan şok olacak anladin mi ve emin ol bu sekilde daha fazla pişmanlık duyacak seni özleyecek asla imâli story söz foto paylasma tsm tersi mutluymus gibi davran normal de nasılsan oyle ol ama gözüne sokmaya çalışma
Yakın cevresiyle ortak arkadaslarinla konusurken de asla ama asla kötüleme hatta konuyu basit biseymis gibi gecistir iyice pisman olacak çünkü önemsenmediğini düşünecek
Ama dedjklerimi kesinlikle yapman lazım özellikle de sessizce ayrılma konusunda ona asla savunma yaptirma asla çünkü savunma yaparak vicdanı yükünü atacak ve kendini hakli sayacak dönmesi zor olur dedigim sekilde donerse bir daha bu ise kalkışmaz emin ol çünkü artik o senin ne kadar kararlı ve ciddi oldugunh anlayacak
Ama şimdiki durumda seni basit görüyor bend3n demesi
Bu durumu bende yaşadım seviyor olsaydı aldatmazdi yazanlara kulak asma benim ki de bana ölüyordu heran beni düşünüyordu aldatti bende duydum bunu hicbirsekilde tek kelime etmeden mesaji gönderdiğim gibi heryerden engel attim annesinin teline bile o hafta yabanci numaradan kim ararsa arasın bakmadim neyse sonra bu da hicbir hamlr yapmadı ben dedkm heralde mutlu o kizla ben bu duydum etrafa beni soruyormus benim hakkimda bisey dedi mi diye der miyim ASLA bu tabi daha bi kotu oldu ama hala ses yok ben diyorum acaba kendi kendime mi grlin guvey oluyom derken 1 bucuk qy sonra beni gizliden aradi ben biliyorum arayan kisiyi ama actim yok ven pismanim kjmse sen gibi değil geri dön özür dilerim dedim olmaz sen beni aldattın bunun affi yok bu iyice kudurdu çünkü ben sanki bi bahane bulmusum da ondan kurtulmusum gibi davranıyordum ve o da oyle hissediyordu eeee insan psikolojisi elindekinkn değerini gidince anliyor ben bunu bi 2 ay da yalvarttim ama nasil asla aramıyorum 3 ararsa 1 ine bakıyorum mesaj atiyor gec yazıyorum ama icim gidiyordu cunku bend3 seviyordum
De ayrı
Çok profesyonel bir tavır takınmışsınız ben buna sevgi diyorum işte aşk değil.
Yapman gereken şey çok basit sevgilinden ayrılmalısın. Seni aldatan seni sevmediğini ve sana saygısı olmadığını gösterir. Zaten seni sevmiyorsa ayrılır ve istediği kızla sevgili olur ya da takılır ama seninle sevgiliyken bunları yapması sana olan saygısının da olmamasını gösteriyor.
Şu site de troll sorular her zaman tutuyor..
Ya kedizm troll soruymuş gibi geliyor bu soru bana ama neyse. Ben yine de gerçek soruymuş gibi cevaplayayım. Seni aldatmasına rağmen "Ben onu seviyorum bırakmak istemiyorum diyorsan" sen mutlu olamazsın. Öncelikle kendine saygın yok. Yani üstüne kuma getirse onu bile kabul edecek gibisin. O aldatmış olmasına rağmen hala onun peşinden koştuğunu gördüğü vakit emin ol artık daha rahat bir şekilde seni aldatacaktır. Senin cepte olduğunu görür ve devammmmm... Bilmem açıklayıcı oldu mu?
Yapmanız gereken şey aslında çok basit, arkanıza bir kere bile bakmadan ayrılmanız gerekiyor sadece sizin onu sevmeniz yetmez sevmek karşılıklı olur. Siz sevse başkasıyla aldatmazdı biraz saygı duyardı size. İnsan sevdiğine ihanet etmez... adam sizi aldatmış hala nasıl onun sizi sevdiğini söyleyebiliyorsunuz ki... Böyle insanlara yol vermelisiniz...
Merhabalar 🎈 Öncelikle şunu belirtmek isterim sizi seven biri sizi aldatmaz. Bana ters bir durum bu. Hevesini almak için sizi aldatıp birde sizi seviyorsa ben o sevgiden şüphe ederim üzgünüm. Sevgide böyle bir durum söz konusu dahi olamaz. Ben mi yanlış biliyorum sevgiyi aşkı anlamıyorum. Sevgilim beni aldatcak, ama heves için, birde sevgisinden bana olan sevgisinden emin mi olacağım. Neden aldattın diye sorunca “hevesti ama seni seviyorum” derse bana yüzüne tükürmeyi bile çok görürüm hayatımdan siler atarım. Sevgisinden ölsem aşkından ölsem aldatılırsam affetmem ben. Hele de öyle insanın sevgisine asla inanmam. Çocuk muyuz yahu; aldatıp heves almak nedir? Sizi bilemem, affedip affetmemek size kalmış, ama benim gururum incinirdi, olmaz affetmezdim. Size ayrılın da diyemem, devam edin de diyemem, hayat sizin aşk sizin ; siz bilirsiniz. Ama şunu düşünün; tekrardan o insana güvenebilcek misiniz? İyi günler..
Umarım trolleme girişimidir bu . Gerçek olduğunu varsaýıyorum buraya taşımana bile gerek yok , bırakmaktan başka seçeneğin de yok. Saglam ayağını yere basıyormuşçasına yumruğunu masaya vuruyormuşçasına kendinden emin bir şekilde ( sana hiç koymamış bir şekilde ki koymamalı da kendini aldatıyor o seni değil ) ona acıdığını sezdirerek bitirmekten başka yolun yok. Aksi takdirde kendine saygın kalmaz. Kendini ezerek kendine saygını kaybetmiş bir şekilde istediğin kişiyle olmanın lüzumu yok olmamak daha iyi
Seni aldatıyor ve sen hala sevgilim diyebiliyorsun. İşte bu yüzden kaybediyorsunuz kızlar.
Erkeklerin kölesi gibi olmuşsunuz sonrada değer bekliyonuz onlardan.
Siz onların değil onlar sizin peşinizden koşacak it gibi
Az ağır başlı olun yaaoow
Bence kendine bunu yapma. Bu hayata 1 kere geldin. Yarının bile belli değilken ne diye peşinden uğraşıyorsun ki. Senin yaptığın sadece kendine ihanet etmektir.
Ayrıca sana önerim beyaz tvde hayatta herşey var diye bir program var. Çarşamba günleri olan bölümlerine bak istersen. İlişki terapistleri çıkıyor.
Umarım trolldür aksini aklım almıyor benim, kendini bu kadar küçük düşürme bir erkek için. Sadece sevgi, aşk yetmiyor. Sadakat, güven olmadıktan sonra ne yapayım ben öyle aşkı sevgiyi?
Sonu olmayan bir yolda sürüklenip yorulduğunla kalırsın. İnan bana çabana emeğine değmeyecek insanlar için bu kadar yorma kendini. Bırak yarım kalsın bazı şeyler, hayatta tamamlanmaması gereken şeyler de vardır. Bazen pes etmen devam etmenden daha doğrudur. Bunu kavradığın da umarım geç olmaz her şey için...
Şu kadınlar neden kendine deger vermiyor? Seven insan neden aldatsin seni canım benim? Bizi mi kandiriyon kendini mi?
O zor biraz
Sende onu aldat hende onun en yakın arkadaşı ile o ceza ona yeter
Ciddi misin ya sen onu gerçekten çok seviyordun ben bile anladım aldatan sevmez çok zor olacak ama ayrılmalısın.
troll soruu
seni aldatmış insan hakında böyle düşünmen çok garip. tamam seviyorsun hala onu anlayabiliyorum ama yine de ne olursa olsun hala onu sevsen de canın ne kadar acısa da ayrılıp yoluna bakman lazım senin için zor olsa da kabullenemesen de. kendini basit gösterme küçük düşürme gururlu ol.
Beklemek anlamsız.
Seni aldatmasın diye başkasında aradıklarını sen ver desem istediğini alınca daha fazlasını isteyecek yine aldatacak.
Hevesini almasını bekle desem o heves hiç bitmeyecek.
Her iki ucu b*klu değnek karşim.
İyisi mi? Seni aldatmayacak karakterde birini sevgili edin.
Kendimden bilirim bir erkek bir kez aldattıysa hep aldatacaktır.
Tanrının laneti üzerimize olsun.
Ablacım derdiniz ne ya?
"cuckhold" fantazin varsa, sen bilirsin. Karşıyım, ama saygı duyuyorum. En azından duyabildiğim kadar.
Heves mi? Bu heves ile alakalı değil, onun başka bir kadını arzulaması kötü bir şey. Kötü bir şeyi kabul etmek güzel bir şey değil.
Sana değer veren erkek arzusunu bastıramıyor ise, gider psikolojik yardım alır.
Ama böyle olmadığına eminim, seni aldatıyor. Bu kadar basit.
Merhaba,
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir değişmez. Ben olsam ayrılırdım, ayrılmanızı tavsiye ederim. Seven sevdiğine ihanet etmez etmemelidir!
Direk ayrılmalısın ama belliki bağlamışsın. Ama sana tavsiyem bağlandığını belli etme çünkü erkek bunu kullanır. Ayrılmak istemiyorum lafını duyduğu an senin hayatını karartır. Başta cinsellik olmak üzere seni her istediğini yapmaya zorlar. Ve sende kaybetmemek için yaparsın. Söyleyecek çok söz var bu konuda ama bu yorum yetmez. İster mesaj at konuşalım sonra engellersin, istersen de yazdıklarımın bu kadarını dikkate al ve hata yapma. Hayat onunla başlamadı onunla bitmeyecek.
Onu biraksan yarin baskasi gelir yani kusura bkma baska bi sorun olsa tartalim ele alalim cozum bulmaya calisalim derim ama benim gozumde iki taraf icinde aldatmanin hic bi aciklamasi yok ayril ne bok yersen ye ama ayrilmadan asla ve asla bunun aciklamasida affida yok
Türkiye Çok evliliğe doğru gidiyah🤐
Şayet ya o ya ben diye seçenek koyar isen kaybetme olasılığın yüksek.
Hevesi geçsin diye bekler isen hevesi için başka birini daha bulabilir.
Bence biri senin peşinden koşuyor gibi yap.
En mantıklısı o.
Diğer seçeneklerde kaybeden kesin sen olacaksın.
Öyle bi iş mi var allah aşkına aldatılmak bir insanın hoşuna gitmez bir insan bir kere yanlış yapıyorsa bir daha yapmayı tereddüt etmez nasılsa kabul ediyor diye devam eder yapmayın böyle şeyler allah aşkına gururunuzu neden ayaklar altına alıyorsunuz
Bugün o kız yarın başka birisi olmayacağı ne malum. Birde kızı saf dışı bırakayım diyorsun hayret ediyorum. Ayrıl gitsin. Evlenince yaparsa ne yapacaksın. Bu gün başka birisi bir ay sonra başka birisi. İşin zor olacak yani.
ben böyle sorular görünce kanser oluyorum ya seni seven insan aldatır mı seni? hâlâ nasıl saf dışı bırakırım diyorsun yahu seni bırakan bırakmış zaten hâlâ neyin peşindesin bas engeli gitsin
O kızı nasıl saf dışı bırakırım mı? Gerçekten sorun kızda mı? O kızı diyelim ki bir şekilde uzaklaştırdın. Sevgilin başka birini bulmaz mı sence? Biraz kendinize saygınız olsun ya seni aldatmış hâlâ bırakamam diyorsun
Seven insan aldatmaz seven insan kördür seven insan sadıktır bu yüzden o şahıs seni sevmiyor yapman gereken şey biraz kendine saygın olsun onu tamamen sil hayatından aldatılıyorsunuz nasıl sakın kalabiliyorsunuz anlamıyorum tavrını ortaya koy ve ayrıl kendine bunu yapma affedersen diyecek ki zaten beni her defasında affediyor tekrar aldatsam birşey olmaz kafasına girer ve yine her defasında üzülen sen olursun bunu kendine yapma.
Sen aldatsaydın o seni affeder, düzelir birgün nasıl olsa der beklermiyfi sence? Olay açık ve net. İhanet, aldatma net ve kesin ise ilişki derhal bitirilir ve herkes yoluna gider. Hala nesini seversiniz böylelerinin aklım almıyor.
Seni aldatan biriyle devam mı ediceksin..
Ne sana ne ilişkisine saygılı olamamış , bari sen saygımız gururunu bozma ayrıl bitsin , sevmek buysa üstü kalsın...
Onunla konuş belki sana ya da seni sevmiyorum onu seviyorum derse sana olan aşkım bitti derse yapacak birşey yok ayrılırsın zorlamanın gururunu ayaklar altına almaya gerek yok
Sıkıntılı olur belki bir defa olur
.
Ne kadar küçük düşürücü bşr durum.
Bağrına taş bas ama bu karaktersiz insandan kurtul.
Birey olamamış düşüncesiz hödükler için kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin.
.
Aslında bi çok şeyi akışına bırakmak en güzelidir. Çok seviyorsun ve yaptığı hatayı da anlar die bir ümit bekliyorsun ama bir insan bı hata yapıyorsa onu 2. defa da yapar ve 3. Defa da yapar ama genede bu konuda iyi düşünmen gerekir ve sonunda bir karar vermen gerekir bu iyi de olabilir kötü de senin kararın içinden ne geliyorsa onu yap. İlerde pişman olmayacağın bir karar vermen dileğiyle.🙏😇
Ayrılmıyorsan evlendikten sonra da aldatmasına göz yumacaksın kolay gelsin bacım kocan hergun başkasının yatağında olacak o halde
Duygusal bağ kurmayı bırak. Yaptığı şerefsizliği görmezden gelmemelisin. Cidden değmez. Sadece üzülürsün, çok üzülürsün.
Hakkını savun bu gün göz yumarsan yarın başkası ile mutluluğuna şahit olursun, biraz gururun olsun yırtıcı ol kızz
Dilim tutuldu ellerim felç kesildi 😁yani ne diyim şimdi ben sana onu bıraksa yine yapacak ne gerek var. Bu soysuzu bırak.
Hevesi gecsin diye beklemek mi? Özür dilerim ama kendine saygısızlığın kacıncı seviyesi bu? Ayrıl gitsin
sen varken o kıza gidiyorsa seni cepte gördüğündendir vazgeçmeyi beceremiyorsan her zaman bir adım geridesindir demektir )
O nasıl bi miğde bulandırıcı düşüncee yaa
Aldatıldığını bildiğin halde ondan bişeyler beklemek
Helali varken harama el uzat adamdan hayırmı gelir
Gerçekten gururun sevgin saygın bunu kaldiricakmi sana çok büyük ayıp etmiş balen ufak yalanın bile belki affı olur ama bunun olmaz asla canım
Evlilik gibi hayalin varsa bırak o goncayi koklamaya alışmış
Yok sende takılıyorsan ne yaparsa yapsın
Selam.
Aldatan biriyle devam etmeye insanin midesi kaldırmaz. Kendine saygın varsa ayrılmalısın.
önce öğrendiğini bilsin sonra aynısını yap bile bile yakalan anlasın senin ne hissettiğini puşşt!!!
@warlander aşkım sen yine de öyle yapma tamam? :D
@WarLander allla alllaa? asadfgdsd
Eğer seni gerçekten seviyor olsaydı aldatmazdı, kendini kandırmamanı şiddetle tavsiye ederim.
Bekle bekle, taki karnına çocuğu koyup seni def edene kadar
Al bu da sonun. Gelip burada ağlaman yakındır Genç kariyersiz anne olmak istemiyorum, çocuğumla birlikte üniversite okuyabilir miyim? ↗
Peki sana soru, tekrar aldatsa yine bu şekilde mi düşüneceksin?
Aldatan birini soğumadan sevmeye devam etmeni ayakta alkışlıyor ve tebrik ediyorum
Seni sevseydi aldatmazdı zaten
Aldatilmayı kabul ediyorsan devam et
O senin artık sevgilin değil.. Kendini buna alıştırmalısın
Bunu biliyorsun ve hala sevgilime bildiğini söylemedin ilginç
ayrıl gitsin soruyon mu ne genişinsin hiç mi gurun yok senin
Allahım nolur troll bi soru olsun nolur hemcinslerim bu kadar midesiz olmasın
Hahahaha komedisiniz valla. Umarım trolldür. Troll değilse eğer bir anca vur tekmeyi gitsin şu şerefsize.
Mallık etme ayrıl başkasını bul açık olduğum içinde kısıra bakma öyle sevginin ben ……………………………. Bence yeter
Kocan olsa beklerdinde altasan sevgiliyi beklemek çok saçma
Seni sevseydi aldatmazdı arkadaşım, lütfen kendini kandırma
O kızı değilde sevgilini hayatından saf dışı bırakmayı dene bu nasıl körü körüne sevmektir
Ben beklerdim. Sabrın sonu önünde sonunda iyi bir sonuca götürüyor...
O kız gider yerine başkası gelir. Bence sevgilini saf dışı bırakmalısın.
Bırak gitsin. Bir de bekleyeyim mi diyorsun, tabii bekle, ara ara gitsin takılsın kızlarla gelsin devam edin.
Miyavvv 😻
bak tatlı pisicik seni aldatıyorsa ondan ayrılman gerek
Devamlı aldatır bilense de aldatır içinde aldatma gibi bi şey bar var ise aldatır durur
Aldatıyorsa dötüne tekmeyi vuracaksın... Bunu da biz mi söyleyelim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?