uğraşmamı istiyosun bişeyler için dümdüz insanım
napıyım böyle şeyler bilmiyorum
beni böyle et kabul et? diyen birine ne denir?
beni böyle et kabul et? diyen birine ne denir?
Kendisini değiştirmekten kaçınıyor veya korkuyor ama duruma bakılırsa bunlarla kendini savunuyorsa değişmesi gereken tarafta o dur.
Öncelikli olarak onu değişmesi gerektiği gerçeğini kabul ettirmelisin.
Sonra ise değişim süreci içerisinde ona yardımcı olursan çok iyi olur çünkü senin desteğini görünce sana çok daha ince davranacaktır.
nasıl olacak ki? ne yapacagını söyledim ilgisizsin dedim ilgiliyim diye üste çkıyorum sonra bana bu mesajı aattı. Ne ypacagım ki ben? yani dün gelip duygusaldım aramızda birşey olsun dicekti bugün gelip dün duygusaldım mantıken daha arkadaş kalalım zamanı gelince birşeyler olur dedi. Ne yapacagımı şaşırdım. Benle alakasız biri ve konuşacak konu dahi açmıyor. Benim iteklememle gidiyorduk bende kendimi çektim bana gelip arkadaş kallalım demişti üstelik.
ne diiyim derslerinle ugraş beni boşver hayatına bak mı diyim
Değişmesi gerektigini söyledim ben ona bu mesajı aldım değişim istemeyen o gibi
Normalde her zaman ilişkileri kurtarmak için uğraşırım ancak sizin durumunuzda , sen bu kadar çok uğraşıyorken onun bunlara kayıtsız kalması ve bahaneler üretmesinden dolayı onunla daha fazla ilişki kurmaman ve çaba sarfetmemen senin açından daha iyi olacaktır yoksa bu ilişki için sadece uğraşan taraf sen olduğun için çok yıpranırsın.
Belki düzelir diyip, uğraşmaya devam etmek isteyeceksin. Buna saygı duyarım ancak ben senin yerinde olsaydım daha fazla uğraşmazdım çünkü elinden gelen her şeyi yapmışım (sen).
aynen öyle haklısın, tek taraflı iş olmaz zaten
cevap vermiyim o zman yazdıgına dimi?
öyle yapıcam yazarsa da görmezden gelirim yapacak bişey yok.
Cevap
0Cevap
Senin için uğraşmak seni kazanmak istemiyor mutlu olmak için sevgili olunur zaten görünen köy kılavuz istemez boşuna o yola girme sil gitsin
ben onu mutlu edicem ilgilencem o hıc bişey yapmayacak dımı :/
Evet sadece sen cabaliycaksin umrunda bile olmuycaksın erkekler ilk çok aşırı ilgi gösterir sonra bırakır o ilgiyi ama bu hiçbirsey yapmıyor üzülen de çabalayan da sen olursun o yüzden konuşmaya bile gerek yok onunla
son cümlem ne olsun ona peki? şımarıklıgını ögrensin insana deger vermesini bilsin..
Ben ilişkide mutlu huzurlu ilgili olunmasını isterim sen böyleysen konuşmayı bitirelim yorulmak istemiyorum de ve kararlı ol birdaha da yazma ona
aklıma geldi kız geldi bana dedi ki sürekli hayatında beni istiyor musun dedi bana , bende isterim sen peki dedi isterim dedikten sonra bu ilgisizlik konusu oldu.. isterim demesi yalan mı peki
Sana mesaj atamıyorum
Sg denir
kesin mi? cok ilgisiz birdee dün gelip seevgili olalım dicekken duygusaldım vazgeçtim mantıken zamanı var diyip sürekli dengesiz hareket ediyor ve ilgisiz oldugunu söyledigim için bu mesajı attı
Kesinlikle bırak uğraşma ya allah aşkına boşuna zaman kaybı hiç değmez
tamam derslerinle ilgilen benle konuşma böylelikle birşey yapmana gerek kalmayacak diyimm mi
Bu biraz trip atar gibi bence direkt kestirip atmalısın
Böyle çocuksu şımarıkların ağzının payını vermek gerek
ne diyim ki peki?
Peşinden koşturacak birilerini bul o zaman çocukluklarınla uğraşamam artık de sonra sil gitsin
tesekkür ederim
Bu nasıl cümle lnaa.
cok ilgisiz birdee dün gelip seevgili olalım dicekken duygusaldım vazgeçtim mantıken zamanı var diyip sürekli dengesiz hareket ediyor ve ilgisiz oldugunu söyledigim için bu mesajı attı :x
ne dıyım kii cevap olarak
Konu ne
ilgisizlik ve ne istedigini bilmiyor.. Bir duygusalım diyor birgün gelip mantıken daha arkadaş kalalım. Zamanı gelince ilişkinin adı olsn diyor...
Yol ver gitsin. Çocuk kalmış insanlar çekilmez hiç.
ilgisizsin dedim ilgi göster dedim uyardım.. işim var dedim iyi geceler dedim geldi peki diyor. maşallah ilgin cok falan dedim sonra bana bunu attı benim mi uğraşmamı istiyosun bişeyler için
ben dümdüz bi insanım
beni kabul ediceksen böyle et diyor :S ve aramızda kilometreler varken :d
Ayy hiç çekilmez gerçekten. Yol yakından dön kanka sen.
derslerınle basarılar dıyorum o zaman ona
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?