Anam beni yanlis dogurmus diyen varmi?

Evet beyler bayanlar annem beni yanlis dogurmus diyen varmi? Missl benim annem canim annem kizim sen yanlis dogmussun diyor niye anne dedigimde gorunusun kiz icinde bir erkek yatiyo falan filan arkadaslar futbol maclarina sadece galatasaray maclarina belirteyom asiri duskunlugum var cimbomla ilgili haberler , mac ozetleri vs olunca sunya duruyor sonra misafir gelince annemin laf vurdugu diger bir nokta erkeklerle siyaset konusmam abi sikiliyorum yok su soyle olmus aa bak su evlenmis su dogurmus kiz erkek olmus muhabbetlerinden o yuzden babamgille takiliyorum mecburiyetten misafir gelince annem illa icerde tutunca beni amcalarla muhabbete giriyorum bende yani ne olmus boyleyse bidee annemin laf soyledigi huyum mac yapmam basketbol maclarinada kiziyo ders calisiyomusum iyi guzelmis ama bos zamanlarimda ne isim varmis basketbolla gelip iki yemek ogrenseymisim felan filan napim yani seviyorum boyle seyleri babamla siyaset konusmak dedikodudan daha cazip geliyo dayim kolaymi abla 3. erkegin icinde 1 kiz babasi ve abilerine baka baka karardi benim kelebegim der hep aksine babam futboldan anlamaz buyuk abim futbol siyaset izlgilenmez kucuk abimin futbola ilgisi vardir arkadaslar biktim annem takti bana yahu o gun teyzeme soyluyodu iki yemek yapmayi ogrense olurmu anca ders tepesinde arkadaslariyla sonra top zimbirtisiyla teyzemde guluyo anneme neyi var diyo okul takiminda sonra dersleri iyi buldun bunuyosun diyo annem ben onu dusunuyorum yarin bir gun evlenip gittiginde zorlanmadsin diye diyo
Anam beni yanlis dogurmus diyen varmi?