Diğer Ben simdi napiyim soyleyin? monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor (asiri duygusal bi donemimdeyim aglaya aglaya slow muzikler dinle dizi/film izle kafa dagit hicbiri, git uyu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ben simdi napiyim soyleyin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Bence ağlayabilirsin ağlamak beni de rahatlatıyor bazen 0 0 Yorumla
dibaa4 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çok ağlamaktan alnım kırıştı benim tavsiye etmem:) uyu desem uyuyamazsın. Film izle en iyisi tavsiyem polise tarzda izle 1 0 Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Müzikten gerisi boş ağla ağlayabildiğin kadar içini boşalt 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. Biraz ağla 15 20 dk sonra dizi film izle sonra git uyu en mantıklısı 1 0 Yorumla
Marjin4l Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl hiçbiri, çık dışarıya arkadaşlarınla dertleş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Git uyu belki unutursun 1 10 Yorumla monicavespuccci +1 yıl bu dedigine sen inandin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ama nerden baksan 8 saat bişey hatırlamazsın Yorumla monicavespuccci +1 yıl devamli devamli da uyunmuyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaman unutturur ya da biri unutturur Yorumla monicavespuccci +1 yıl zaman olayi yalan digerini denemedim bilmiyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğeri derken Yorumla monicavespuccci +1 yıl ya da dan sonrasi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dene belki mutlu olursun Yorumla monicavespuccci +1 yıl yok ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heryerden bi kapı 🚪 açılır unutma bunu Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sigara, Kahve, Plaktan muzik. 1 0 Yorumla
EnesMete Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kafanı dağıtmak istersen el falına baka biliriz 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 401 cevap paylaştı. Ağla gözüm aglaa 1 0 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Zıbar yat 0 20 Yorumla monicavespuccci +1 yıl bu biraz kirici oldu sanki Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Suss Yorumla monicavespuccci +1 yıl ok Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Aferin Yorumla monicavespuccci +1 yıl konusma Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Sus cevap verme kızdırma beni Yorumla monicavespuccci +1 yıl butun stresimi senden cikarmayayim Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Çıkaramazssın Yorumla monicavespuccci +1 yıl zorrrlama Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Zort Yorumla monicavespuccci +1 yıl verebilecegin max cevapbu Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Kes kızıl kafa att Yorumla monicavespuccci +1 yıl a taniyo beni Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Tanırım Yorumla monicavespuccci +1 yıl sıkılıyorumsabri bunalıyorum Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Gel iki tokat atayım kendine gelirsin Yorumla monicavespuccci +1 yıl ne munasebet Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Sus Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Köle bana çay yap hadi Yorumla monicavespuccci +1 yıl hayirdi r oglum Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ilık bi duş al 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence ağlayabilirsin ağlamak beni de rahatlatıyor bazen
Çok ağlamaktan alnım kırıştı benim tavsiye etmem:) uyu desem uyuyamazsın. Film izle en iyisi tavsiyem polise tarzda izle
Müzikten gerisi boş ağla ağlayabildiğin kadar içini boşalt
Biraz ağla 15 20 dk sonra dizi film izle sonra git uyu en mantıklısı
hiçbiri, çık dışarıya arkadaşlarınla dertleş.
Git uyu belki unutursun
bu dedigine sen inandin mi
Hayır ama nerden baksan 8 saat bişey hatırlamazsın
devamli devamli da uyunmuyo
Zaman unutturur ya da biri unutturur
zaman olayi yalan digerini denemedim bilmiyorm
Diğeri derken
ya da dan sonrasi
Dene belki mutlu olursun
yok ya
Heryerden bi kapı 🚪 açılır unutma bunu
Sigara, Kahve, Plaktan muzik.