Bana o. rospu diyen halamın edepsizliği?

Arkadaşlar yaklaşık dört-beş aylık bir ilişkim var. Halam hayatımda annem gibidir. Her şeyime de karışır. Kendisi hiç evlilik yapmamış bunun suçlusu ailemizi görüyor. Kendi ev arıyor biz de ev bulmak için erkek arkadaşım bizi şehrine davet edince gittik. Fakat halam orada bana çocukla denize girdim ettim diye çok kötü davrandı hatta o. rospu dedi. Çocuk da çok alındı kapım kapalı artık ona dedi. Hatta başka şeyler de konuştuk. Babamla tatile geldik şu an burada burnumuzdan getiriyor en son açıkladık babama. Sonradan halam konu kapansa da baba saldırmaya çalıştı. Babam şahit oldu ve beni kıskandığına o da inanmaya başladı. En basiti ben telefonla konuşmaya çıkıyorum babam tamam diyor çıldırıyor. Benim telefonum çaldığında baban hemen sorar sana bir şey demiyor diyor. Babam psikolojisi bozuk ciddiye alma dedi yarın bir gün bir şeyin olsa yine o koşar dedi. Sevgilimin halam hakkında konuştuklarını asla demedim. Halam da sevgilime beddualar ediyor ve onu sürekli kötülüyor. Bugün en son ona laf edemezsin diyip kızdım. Bir de sevgilim düğün olursa onu istemiyor. Sizce bu durumda ben ne yapabilirim?
Bana o. rospu diyen halamın edepsizliği?