Bu kadinin benimle sorunu ne anlamiyorum bazen kardesim okula gidemedigi zaman ogretmenine mesaj atiyorum bildiriyorum hic orali olmuyor birakin geri cevap bile yazmiyor gecenlerde kardesimin sinifindan bir veliyle konustuk sordum ona siz cocugunuzu okula gondermediginizde ogretmene bilgilendiriyormusunuz dedim evet dedi peki size geri donuyormu dedim evet geri donuyor dedi bu haftada yil sonu piknigi duzenliyormus oda benim kardesimin doktor randevusuna denk geldi mecbur goturmek zorundayiz ogretmene mesaj attik katilamicaz diye umrunda olmadi insan gecmis olsun diye yazar birsey der ama yuzyuze gelince sanki cok samimi oyle izlenim veriyor anlamadim bu kadini derdi ne benle
9 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aman kendi haline bırak
Zaten ben sallamiyorumda kendisinin derdi ne benle anlamis degilim
Bilemem belki kıskançlık belki sevgisizlik belki de başka bir şey
Sanki bana tavirli gibi ama yuzyuze gelince oyle degil samimiymis gibi davranis sergiliyor ama kirildigim sey ben kardesimle ilgili birsey yazdigimda ona ya da bildirdigimde hic orali olmuyor sanki umrumda degilsiniz gibi
Cok kirici bir davranis bu senin ogrencin ya bu kisi bide lafa sira gelince ben hicbir ogrencimi ayirt etmem hepsi esit benim icin adaletli davraniyorum soyle boyle
Bu durumdan bende nefret ederim öğretmen ayrımcılık yapınca çocuklarda ayrımcılık yapıyor. Bu şekilde çocuk tek başına kalıyor özgüvensiz oluyor. Kardeşinde böyle bir durum oluşuyorsa sınıfını değişmesini tavsiye ederim ya da cimere falan şikayet edin
Benim kardesim erkek birkac kisiden duydum erkek cocuklari sevmiyormus zaten kardesimde bu sene nefret etti ogretmeninden onceden seviyordu cok kendisini simdi bana ondan bahsetme dedi ne dediysem yok fikri degismedi ne yaptiysa cocuga sanirim haksizlik etmis bunu soyleyip duruyor allahtan bu sene mezun oluyor ama seneye kucuk kardesim birinci sinif buna duserse ne yapicaz
Okula başlamadan sınıflar belli oluyor zaten o ara bakım eğer o öğretmense değişin sınıfını
Onceden veli tercih ediyordu ama arada paralar donunce kaldirdilar sistem aticakmis ogretmen degisikligi olur mu bilmiyorum
Ayy inşallah denk gelmez
Hayir yani anlamadigim kimseyle sorunum yok kimse hakkinda birsey demem kimseyle samimiyetim olmaz bellidir benim samimi olduklarim herkes bana tavirli
Herkes mi sebep ne acaba
Herkes degil belirli kisiler bastan iyi gidiyor sonra bir bakiyorum bunlara bisey oluyor araya mesafe koyuyorlar eski halleri kalmiyor tavir aliyorlar
Allah Allah değişik
Goze geliyorum sanirim ya da dikkat cekiyorum birde ben kisilik olarak kendimi iyi egittim oyle baskalari gibi yalaka filan degilimdir dik bir durusum vardir kendimden emin kimseye yavsamam bununda etkisi var sanirim
Olabilir 😄 sen bu karakterinle devam et kaliteli de arkadaşlar edin
Belli bir sure sonra iyi olmuyor dislaniliyorsun mesala erkegi kadini basta yaklasiyor bakiyorum sonra uzaklasiyorlar neden boyle oluyorsa
Kendinde bir hata olduğunu düşünüyor musun mesela açık sözlü biri olabilirsin
Patavatsizlik boyutunda degilim yani birine birseyi soylerken pat diye soylemem dusunurum biraz gorunusum soguk agir geliyorum karsimdaki kisilere sanirim
O da olabilir
çok çekicisin
Nerden anladin
dikkat çekmişsin okadar insan içinden
cadımı o